Det är för mycket saknande nu..

Alldeles rätt, det är för mycket saknande just nu.
men man måste få sakna också, fast det är riktigt drygt!
sitter här iaf, och kikar runt på facebook, konstig sida.. var ju iväg och hämtade spån, sen fixa stall och har bara häckat här en jag kom hem. fixat med lite bilder som jag tänkt att sätta i dom nya ramarna. blev bilder på mina fina vänner, mitt lag, ozzy och dramboi :) det viktigaste!
Ikväll blir det lugnt, jag var sugen på bio, men så blir det inte. blir nog mys med familjen, snart ska vi äta räkor. mmm :)
tack och adjö


You look wonderful tonight

Hejsan!
sitter här och säckar med lite musik på. Klev upp i bra tid, tog bussen till mammis jobb med kajsa, elin kom å. Käkade lite, sen vidare till um. Vi tog oss till kupolen och kikade sen.och ja, nu är jag här hemma igen.. det fina vädret har blåst bort, om någon timme ska vi hämta spån sen fixa stallet så hinner inte rida idag. ikväll är jag sugen på bio, vi får se vad kvällen har för överraskningar. jobbar ju dock imon! pusshej

R som i Romme

Hemma nu, sliten och trött. Men det har varit roligt, synd att vädret inte höll sig så fint som det var i morse, men det gick fint ändå :) Ikväll blir det bowling med kajsa&elin, det blir roligt. Lovet är fullt med aktiviteter! ni får se lite bilder från dagen iaf. vi var lite busiga, och betalade för allt vi åt i toppstugan. Kosta mer än vad vi hade, så RUN! men det gjorde nog inget :)



så mycket låg vi inte på backen iaf :)

Romme Alpin, borlänges roligaste vinter aktivitet!

Sitter här med nästan all utrustning på och redo för att gasa lite i backen. Kajsa&hennes mor kommer och hämtar mig så far vi mot romme. Perfekt väder verkligen, nej en heldag i romme kan bli kul :) Kamera med. pusss

det är för mycket man saknar !

åh, känner verkligen nu att jag saknar dig..
bara att veta att du fanns så nära.
det gör du nu med, men på helt olika sätt.
nej. jag saknar det verkligen. <3

sur sur sur!

Tänker inte du bry dig,
Tänker jag inte heller bry mig.


Träningen gick bra, men märktes att dressyr behöver vi oftare.
vi får lösa problemet att eva-maria är svin dyr och försöka få en fast tid i veckan med någon annan tränare om det finnes någon lämplig. Och gick mycket bättre att åka i louises transport, såklart. Undra hur det löser sig med transport problemet..
Har nyligen duschat, är ganska irriterad och grinig! ska ner till träningen sen och samla in lite pengar, blir ingen träning då halsen fortfarande känns. Kvällen blir nog en tråkig kväll, sånna lär väl få finnas dom också, men jag var faktiskt bowlingsugen, kajsa också. men ingen annan verkar ju vara på. ingen av dom få vi vill ha med oss i alla fall. Imorgon blir det nog att ta sig till skidbacken med kajsa, det kan ju bli kul.
något som inte är kul är folk som har problem, bara tar saker för det självklara och nej.
allt kan inte gå efter era scheman heller. sry

föna hår nästa!

Dressyra av sig lite


Väntar på att kajsa&hennes mor ska hämta mig, så åker vi ner till louise och hämtar transsport. så blir det dressyr. TUT NU ÄR DOM HÄR

Sweet home

Hemma nu, eller kom hem för några timmar sen, men varit i stallet och tagit hand om min stjärna. Tvättade svans, puttsa sadlar och fixa massa. No riding ;) Men imorgon blir det dressyr för eva-maria, gilllllllla! jag vill sova, men känner mig inte trött. har bara ont i hals och nacke! nej drygt, undra vad man ska hitta på nuraaa. blir att dricka honungsvatten såklart!
ni får en bild från tolktävlingen iaf.

snyggaste ekipaget iaf!

G Ä V L E !

ligger i mosters soffa i mosters lägenhet med datorn i knät.
kom hem hit tio igår kväll, vi la oss direkt, och jag somnade direkt också. Men sovit dåligt, haft feber och halsont inatt. Kul va? När man åker bort såklart..Kajsa tog hand om mig gullungen. gjorde frukost och te :)  Piggna på senare och vi lyckades ta en buss till valbo. Köpte det jätte snygga regn täcket och en jacka på hööks. Ville haft ett träns, men hittade inget jag gilla. Sen gick vi lite på stan här i centrum, jag hittade iaf ett par jeans leggins. Åt thai gjorde vi också.. rikigt mys :) hyrt film, köpt godis och läsk har vi också gjort, så blir mys ikväll! Imorgo blir det ikea iaf, så får vi se. åker ju hem imorgon. nu orkar jag inte mer, vill ha godis. byee

snart går det på räls

jag&kajsa sticker till gävle nu vi.
hejdå borlänge
tjena gäävle!

kajsa&elin<3

min häst är go, väldigt goo. lööve!


Vilken lördagkväll..

Kvällen började med att jag&kajsa hade lite mys, sen blev det lite melodifestival,kajsa och elin var här. satt i baren i köket och bara hade det trevligt. :) efter ett samtal blev det hemskt.. lillebror hade druckit för mycket och sjukhuset nästa.. helt sjukt, chokad vart man, det kunde gått riktigt illa, hade inte hans vän ringt ambulans när han gjorde det så hade bror inte varit vid livet. helt sjukt.. idag mår han bättre, men fortfarande i falun. Med tårfyllda ögon säger jag bara nu, ta vara på dom ni faktiskt älskar, exakt vad som helst kan hända. jag har fått mig en riktig tankeställare. Iaf så sov elin med mig, det gillades enormt! :* hon for ganska tidigt  imorse, stall väntade. nu sitter jag här och bara känner mig konsig. 
snön vräker ner, lite mysigt än faktiskt. haha. idag blir det packa lite, sen träna med min älskade lilla dramboi sen ikväll tar jag och kajsa tåget till gävle och blir där i två nätter. :) det blir nog lite skönt faktiskt. gå ltie på stan och hööks såklart :)nej nu ska jag nog ta mig härliga täcke och lägga mig på soffan!


Kemist? J A V I S S T !


Torsdagens outfit. kemister !

Ja, som sagt, det var ju hagafest i torsdag, det var riktigt jävla roligt faktiskt!
härliga människor, snyggaste outfit och skönaste party humöret. :)
hoppas ni som inte var där ångrar er.. jessica :) haha

Fredag blev en sjukt lång&jobbig dag. tror aldrig att maritas lektion har varit så lång tidigare!
Stackars lärare, över en halv klass med massa bakfulla idioter. haha
For till stallet och tolkade med kajsa, och erica red på billy, det såg väldigt bra ut inför dagens tolktävling!
mer om den sen, jag&kajsa blev bowling sugna sen, så fick med oss ida. Så blev bowling, kingen vann såklart ;) kajsa tätt efter och idag, jadu, hon var där någonstans också,men lite lägre poäng, hi:*
Det var trevlans faktiskt. Kajsa&jag tog bussen hem hit och så sov vi här. :*

Kvart över sju ringde klockan, upp och koka saft och dona, laddade som vi var för tolkningen. tog oss till stallet och fixa, lasta korven och åkte :) det var inte många med, kunde varit lite fler, och en svårare bana kanske, eller varför inte en till bana. höll inte på länge alls, och vi ägde faktiskt, snabbast av alla var vi, tills vi skulle över mål linjen, då kajsa missa den pga av att det gick för fort. så ja, den bra tiden vi skulle haft hade vi inte. menmen, en tredje plats iallafall :)
Kom ganska nyligen hem från kupolen där vi tjockat och kikat. Blir chilla ikväll med film och godis, troligen kommer elinen hit också. Nu blir det inge mer skriva, och bilder från tolktävlingen hoppas jag kommer inom kort framtid!
ciao

Det kommer!

UPPDATERING KOMMER, finns mycket gott att säga! men inte ikväll mina vänner, det får bli imorgon !

tolktävling imon, WE GONNA WIN! vi kan ju försöka iaf :)

tema, jag har kommit fel.

hagafest ikv, så jävla pepp! Fått med mig malin&jenny iaf,  härligt. de andra tråkisarna får sitta hemma och ruttna:D
Det är ju som sagt temat, kommit fel. vad vi är utklädda till tänker jag inte avslöja med heta, lätt! nej blir nog bra detta. allt har gåttt som på räls fan. ska snart iväg till malin, sen vidare på förfest! bye :)


-.-

JAG ÄR SUR, riktigt jävla sur. skrev nyss ett långt inlägg om hur sur jag var. skulle precis spara&publicera och det laggar och står " svarar inte" CP INTERNET.
Jag är sur för att ..

- mamma sket i att hämta&köra mig till träning.
- för att mamma inte bett om ursäkt.
- för att jessica&co vill ej gå på hagafest med mig. 
- för att det inte blir gävle på fredag.
- för att det är så dålig närvarp på våra träningar just nu.
- för att det verkar inte bli holland ?!
- för att det blir inga mer löpträningar.
- för att det blir ingen tolkning imorgon för det är anpassnings problem.
- för att mitt nya knädskydd är för stort.
- för att jag hatar min matte lärare.
- för att jag är väldigt irriterad på en person.
- för att internet är så jävla segt.
- för att folk bara skiter i när dom känner för det.
- för att jag hatar att bli dissad.
- för att nu kan jag inte komma på någe mer. tror det räcker.

DUSCH NÄSTA!

All kärlek till dramboi :)

jag är kär i min häst, haha jag tycker om honom alldeles för mycket fan. Tänk om något skulle hända honom.. nej det ska vi inte tänka. han är min ögonsten, han kan få mig på alla humör verkligen, men han är bäst. Det är kul att ha en sån häst som verkligen vill, det jag ber om gör han. oftast :) underbart, nej gillar den killen. <3

skulle ju komma en film från hoppträningen,
men inget vill som jag vill så det skiter sig. ni får en print ;)

ZzzZzz

Jisses, vad trött jag har, har ganska nyligen vaknat från en två timmars tupplur på soffan.
Tagit mig en dusch och nu funderar jag på att lägga mig i sängen, känner mig inte riktigt bra faktiskt, drygt. Tur att jag laddat hem massvis med filmer, så någon movie lär jag sätta på nu :) puss


U P P R Ö R D

haha jag är fan irriterad&upprörd..
dagen har varit helt okej, for till stallet direkt efter skolan, blev inge rida, kallt och eländigt. så skulle ta bussen hem som gick utan byte och allt skulle vara så perfekt. hästarna smiter såklart när det är en kvart kvar till bussen skulle vara i lindan, jag och jocke fick pulsa åker och fånga dom tre äcklen, duktiga dramboi stod kvar i hagen, blöt,kall och buss missad så fick jag skjuts hem. fryser, hungrig. det första jag fick göra när jag kom hem var att plocka upp bajs och kiss. Jävla udo. Så nej, nu är jag irriterad. Vill på hagafesten också, och till gävle på fredag! NEJ FAN . blir plugg ikv, tror min novell kan bli riktigt bra :) kul de iaf. bajs

Monday

Halloj.
Då var det måndag, imorse nyvaken som jag var läste jag ett sms jag fått inatt där det stod
"hallå, är haga också lediga imorn? alla andra är ju lediga ? :O"
dock tolkade jag det fel, och läste att vi var lediga idag, men insåg tyvärr snabbt att det inte stämde. så tog mig upp och drog mig till skolan. seg dag, minnes luckor från fredags som blivit påminda. haha säger jag bara. vi fick sluta lite tidigare idag också, det gillades. när jag kom hem satt bror min i köket och försökte trolla? borlänges lilla wannabe gangster ska lära sig trolla? haha det gick mindre bra också faktiskt. skitungen.
la mig på soffan med en värmande ozzy och titta på city akuten och somnade, sen blev det upp och klä om för löpträning. Kände absolut inget sug på det! men det gick väl, men nu har jag ont i hals och öron och borde ta mig en varm dusch och sen bara chilla i soffan.. :) EN sak till, jag är lite upprörd.. mitt N Y A knäskydd är för stort... blir att byta I G E N! -.-

iobmard

Upp i tid idag, släppte ut hästar och fixa stallet. Gjorde iordning min häst och vi for på hoppträning :)
gick över förväntan. efter att ha dressyrat i torsdags och fredag och lördag blev två vilda galoppturer så trodde jag inte han hade så mycket att ge idag men han var faktiskt duktig, och det går verkligen framåt! skit roligt min söta :) En som frågade om han var ponny idag också.. hm nej faktiskt 162 cm HÖG. haha men han ser lite ut som en ponny, ;) Film ska väl kanske kunna laddas upp på så ni får se, men det blir när elin skickat filmerna. en bild får ni iaf :)


haha jag ser lite smått sur ut, men inte lätt med en mullig häst ;)
men han är ändå världens gooooaste!

Tour De Suéde

Hallojj!
Igår blev det ju att dra sig till folkets hus och röja lite. Trodde det skulle vara större och mer folk faktiskt.
Jag hade kul till en början iaf, tills jag tappade min telefon på dansgolvet.. efter ca 50 ringda samtal till den så svarade en gubbe och jag fick tillbaka den. Det var nästan glädjetårar! Efter  det var jag ganska slut och bara längtade hem. Sista halvtimmen röjdes det iaf. Men lilla förfesten och bussresan var roligast! vi har bara festen kvar, festen kvar, festen kvar. haha! Äckligt många fulla brudar på bussen, haha roligt. Blev klackad ett antal gånger igår också, men jag tror fan jag klackade en hel del jag också.

Imorse for jag på ett ärende. sen till träning som blev inställd på plats då cp kommunen dubbelt bokat med en basketmatch så såklart fick vi kliva undan och ha mötet iaf. NU JÄVLAR BRUDAR TAR VI TAG I DETTA. säger jag bara.

Tog mig till stallet vid ett och red på långtur med ida&neisti i det verkligen underbara vädret! Underbart sällskap och sist men inte minst, en underbar hästrygg :) Mycket galopp i lös snön, riktigt härligt! nu har jag sett på melodifestivalen, den går mig på nerverna. Jag tycker verkligen att det suger ganska rejält mycket. Men ingen håller med mig i detta hus eller. idiotas. nej ska klä av mig lite kläder och mysa ner i soffan igen bredvid en snarkande kjell och två vovvisar. moj det lät va? haha .

Hoppas alla mina hjärtan haft en bra alla hjärtans dag! <3

när solen är borta, lyser du upp min värld.
för ditt leende får mig att lyckas, och jag flyger
när jag är med dig. allt du ger, ingen kan säga nej.
du är styrkan. I både dig och mig.

pyskfall

sitter i skolan och har matte lektion, är något sär som flyttat runt alla tangentknappar och bytt plats på dom så ganska irriterande. man har ingen aning om egentligen var vilka bokstäver som är vilka tur att jag fixar att skriva ändå haha . datanörden. typ på r knappen har dom satt f5 och på i sitter ett upp och nedvänt p. så fult.. seg dag iaf, haha fortfarande en himla träningsvärk. och jag borde jobba matte, vet att om en som heter lena kommer är jag fan inte långt från döden. tänker smita iväg snart känner jag, det blir att ta bussen till stallet och ut på en mys ridtur. :*


melissa, a smart move!

heter min nya lilla hårfön som jag fick av mamma igår, riktigt söt faktiskt :)
jag åkte ner till mamma idag och åt med min bror. idag gillade jag att umgås med honom på något sätt.. fast jag var sur och hade ont så höll vi sams och det var kul att det kändes bra.. sen for jag till stallet med erica och elin. elin fick rida min prins och jag red kajsas prins och erica red maries korv. haha ! nice väder var det iaf :) sen handla lite och nu har jag hjälpt mamma i köket, vi har plockat in lite prylar i skåp och lådor.

jag är trött och tänkt att sova snart faktiskt. huvudethelvetet värker, men imorgon ska jag till skolan!
sen till min älskling sen röj i falun. ojoj :) puss:*

aj aj aj

Hejsan, blev hemma idag. mår piss igen.
halsont, huvudont,magont och ont i muskler och käft. Igår blev de träning iaf, sjukt drygt kände mig inte bra i kroppen och skulle kunnat presterat mycket mer egentligen, men har ju anträngt musklerna lite iaf, för träningsvärk det har jag. efter träningen så blev det spelarrådsmöte med tränarna. höll på enda till tio så kom i säng sent igår och kunde inte sova heller.. menmen ! KÖKET ÄR TYP KLART ! liiiike it. och idag ska jag vila nu, sen måste jag fan ner och rida dramboi.. känner mig inte så pigg för det men jag måste. sen ska jag hjälpa mamma och plocka in grejer i köket osv.
här ska ni få se en bil på min väldigt snygga flärre läpp..


amen tjenare romme!

Blev slalom åkning idag på frisluftsdagen!
jag,frida,erica&elin for till Romme :)
perfekt väder, perfekt sällskap och helt perfekt kul !
vurpade en gång, där det var plant och inte gick fort. haha kom väl en kant eller något. så råkade dra på mig sår i ansiktet och en fläskläpp. riktigt snyggt! Knät gick fint med knäskyddet så blir att åka på lördag också kanske med kajsa :)
Om en timme börjar min fysträning. själv tycker jag att jag haft min fys idag i off pisten, spännde satan i låren då. haha men nej, blir att ta mig dit och träna lite med sköning laget.

Somnade klockan åtta igår! trött&grinig. Vaknade i morse väldigt glad och har varit det hela dagen, humöret har varit som jag vill idag. härligt det! nej nu ska jag se gårdagens andra avenyn och byta lite kläder :*

hade en till bild som jag ville ladda upp, men det gick mindre bra..

the neeeew kitchen!






Ja inte klart än som ni ser, men det börjar ju likna ett kök iallafall :)

8 månader..

hejhej, då var man hemma från värmland! kom hem igår kväll. tyvärr gick 94orna inte vidare, synd att dom sumpade det lite, för så bra lag var det inte. men men va fan. vi tar nya tag! roligt har vi haft iaf, vi hade ett helt vandrarhem för oss själva. så blev myspys. kikade på melodifestivalen, någon mer än jag som tycker att den sög riktigt mycket iår?? KASST! läääängtar till serie start, 4 maj är första matchen mot tunabros damer. :) kulkul.
igår när jag kom hem var rufus inte långt ifrån död.. helt stel låg han i sin bur och bara blinkade.. hemskt.. jag klappade honom en sista gång och lät honom somna in. usch, ett marsvin tänker ni. men rufus var fan speciell, gillade honom. usch tårarna är åter påväg ner för kinderna igen! men vila i frid lilla vän, och tack för våra år<3

Sovit dåligt har jag gjort inatt, så hade en himla huvudvärk när jag vaknade, så blev att vara hemma idag och sova ikapp lite. vi la oss inte dirket tidigt i lördags, och sov inte heller länge söndag morgon. Varit ute och den härliga snön och solen och busat med mina isbjörnar. rikitgt mysigt, tog lite vinter bilder på dom också :) så ni ska få se.

saknar dramboi gör jag, känns som att det var evigheter sen jag var hos honom sist, och det var det nästan. i fredags var jag där. och johanna har honom idag eftersom jag antagligen har löpträning ikväll. så blir att rida lite imorgon iaf :)
en sak jag gillar är att köket typ är klart. det är iaf ett kök nu :) snart går det flesta prylar att använda !!
EN SAK TILL JAG GILLAR, JAG HAR HAFT DRAMBOI I ÅTTA MÅNADER:) DOM BÄSTA ÅTTA FAN 





härliga va? :)

värmland

hello, igår åt jag och kajsa på thai, mycket mysigt och gott :)
kom hem och bara chilla sen kom louise, hon hade tydligen köpt en ny häst, en gammal galoppör. öket just nu men kan nog blir riktigt fin! så vi får väl se vad hon ska med honom till. hampus kom också förbi och han fick fan stanna här också. jag ville ha han inatt så har iaf haft sällskap inatt. men vaknade av att det lukta skit, grabben hade klämt lite. nu sitter jag här och klär på mig sakta med säkert och funderar på vad som mer behövs packas. vi far ju idag efter fotbollsträningen. wiiiho ! det blir roligt, och jag är riktigt sugen på att träna också! så vi lär höras imorgon kanske, ja vi får se när man kommer hem. men byebye suckers !

åh nej ..


han är söt!

Rufus mår inge bra.. rinnig ur ögon och nos, äter inte och rasat i vikt.
han kommer nog inte finnas många dagar till, usch vad tråkigt.
nu tänker alla va fan det är ett marsvin. men ja, rufus han var ett
riktigt nice marsvin. kolla så söt han är lillen, tycker synd om honom!

nån som vill ha ett marsvin så har jag en annan nöt, vid namn playboy!
Kan inte ha honom kvar känns det som, så han är gratis.

tårar i mängder

det var mycket tårar ikväll på biografen falan i Falun. 16 ungdomar stod ute och grät efter de sett filmen i taket lyser stjärnorna.. Filmen var bra och sorglig, man blev rörd och mycket tankar for upp i huvudet på många tjejer. Det var tårar, kramar och tröst i bullermyrens f93 lag. men det bästa måste ändå vara att gråta med sitt lag, med mitt underbara lag, eller att få trösta. nej jag gillar er brudar.. tack för ikväll, tårar och kramar behövdes, eller vad säger ni?

kom ganska nyligen hem, känner mig seg i ögonen och orkar inte ta mig ner i duschen. får nog bli en jobbig morgon istället genom att gå upp tidigt för att ta sig en dusch då! red efter skolan, red med erica. det var mysigt, det blev en mysig barbacka tur på världens vackrast Dramboi. Det ända jag kunde göra när jag red var att känna han härliga gångarter under mig och bara le.  Är så glad att jag har honom, min vackra <3

längtar till på lördag, då drar vi brudar. det kommer fan inte bli lugnt i storfors då elle :)
CIAO

Att det ska göra så ont..

MINA TÄNDER VÄRKER.

jag vill bara slita ut skiten i min käft, efter jag försökt äta håller jag på att avlida.. det gör så jävla ont och det är så irriterande. jag vill bara att smärtan ska försvinna. och jag är på skit dåligt humör. hittade på ett bra knäskydd som vi hoppas på, inte så snyggt men skönare och bättre än det andra. tittade förbi träningen en sväng, känns som att det var länge sen man såg brudarna så det var nice. Nu sitter jag här och har smärta överallt, tänder, ben, hjärta. nej tror jag ska ta en värktablett och lite glass !

Vinterrea

Jag är på dåligt humör, sur&less.
Jag känner mig bortglömd.
Jag vill gå på bio med mitt lag.
Jag vill åka till Värmland nu!

Jag har sett på mamma mia, den brukar göra mig glad, men denna gång
lyckades inte ens den. Jag har ont i min mun, jag är ful i min mun!
Jag är hungrig, bortglömd,less och ful. Jag har planer för att åka ner till
min mamma och äta lite soppa, det är nog det som går ner bäst just nu.

Imorgon blir det bio med 18 pers från laget, kan inte bli annat än roligt!
Och på lördag åker vi till Värmland, 94orna ska äga :)
Och på fredag, då ska jag vara med min bästaste bästa vän, kan inte
heller bli annat än roligt.. :*

dram
you mean the world to me

nu jävlar kom smärtan..

Hej, kunde inte somna igår när jag väl skulle somna, slockande först till göta kanal 2 mellan nio och tio. vaknade i väntan. sängen var bäddad för två men bara en sov där. suck.
Sovit kasst har jag gjort, och nu när jag vaknade hade jag sjukt ont i tänderna. fyfan,en lektion kvar på dagen jag skiter i. Jag är trött och har ont. Får göra lite studier hemma, skönt att Johanna har dramboi idag, slipper jag tänka på att jag ska ut och röra fläsket på honom också. blir falun idag igen, inte tandläkaren utan lassaretet denna gång tror jag, fixa nytt knäskydd:) nej nu ska jag sova eller något. tandställnings pusss

S K R O T

Hejhej, imorse åkte slog min mardröm in.
räls.. ja nu är skiten i alla fall men inte fan är det vackert eller bekvämt, men ni vet, ska man vara fin får man lida pin eller vad det nu sägs. så jag får leva med skiten i alla fall 2 år är det sagt, men det går ju olika fort. Vi hår hoppas att det verkligen går undan! Tog mig till skolan efter jag satt i skiten, hade dock inga kläder för att åka skridskor med mig så tog med mig några andra damer utan idrottskläder ner till bowlinghallen. Vi hade hela hallen för oss själva, och idag gick bowlingen faktiskt bra, men man orkar ju inte bowla mer än 20 minuter, sen har fingrarna tröttnat och man har varken kraft eller lust att svinga klotet. Men fick faktiskt sju strikar, varav en med fel hand. Heja!
Sen blev det ingen geografi utan alla ettor var till aulan för att få lite info om individuellt val och jag har absoluut ingen aning om vad jag ska välja.. Har något att fundera på ett tag framöver. Jag och min vän erica tog bussen till stallet, hon provred Billy butt idag, gick fint! Vi var ut på en liten tur i kylan. Hästarna stod ute i hagen när vi kom, men inte långt från att kliva ner tråden heller. Sjukt dryga och dom har haft fri tillgång på hö hela dagen, tror ni dom kommer bli feta om det fortsätter såhär eller? Läääängtar tills snön försvinner då kommer dom antagligen sluta med sina hyss!

Sen sprang vi till bussen som vanligt, och som vanligt kommer det innen buss..
inte gick det att ringa till dalatrafik och dampa heller, dom tog inte emot några samtal nej..
Så såg att en tant i huset bredvid hållsplatsen skulle åka iväg så skrek och fråga om vi fick åka med. haha så vi "lifta" till kupolen iaf. Snäll tant de där. Sen for kajsa med mig hem, vi har kollat på tåg OCH busstider, men iiinget vill efter våra planer, så lär nog planera om den där helgen, blir det göteborg, tolkning eller horse show på lördagen som ryker? Ja det vet varken du eller jag. Väntar på att elin ska komma också, det värker i mina tänder och börjar få skav under på överläppen.. Nej nu tror jag att jag sätter på en film och kryper ner lite :)


Kajsa&jag smider planer :)

Jag och kajsa har kommit på att vi vill till Göteborg den 19 februari!
Gå på stan och göteborg horse show och bara mysa :D mm det kan bli riktigt nice. så den saken ska vi kolla mer på :* jag har precis solat, det var riktigt skönt. men ska inte sola lika länge och så tätt som jag gjorde förut, blev ju alldeles för rött! haha.. ångest inför imorgon, jag vill inte, men vafan. resultatet kan ju inte bli annat än bättre än nu egentligen, men förstå... GAAAAAAAAAAAAH. Min huvudvärk har inte släppt heller:O Verkar aldrig bli av med den.
just ja, tolktävling den 22 februari! fett nice, jag och kajsa + asberger dramboi ska äga lite :)

tuff tuff tåg ..

Haha, jag tror inte jag kommer passa i räls..
inte jag på bilden, men fyfan säger jag bara.
imorgon hälsar vi skroten välkommen. :(

So sick

Hej, blev hemma idag. sovit som en råtta med dunkande huvudvärk. (y)
vaknade för 45 minuter sen, och eftersom det ser ut som ett bomb nedslag på mitt rum så tänkte jag röjja lite innan jag ska ta bussen ner till mammis jobb och käka och sedan fara mot taaaandläkaren i falun.. oo :(  hästarna slog rekord på att vara ute så kort som möjligt i hagen innan dom tänkte plöja den. i hela 10 minuter stod dom där! så nu är dom antagligen inne, synd. fint väder för dom att vara ute med det sket sig ju. puckon! jag funderar faktiskt på att raka dram, han är ju faktiskt löken! men ändå, njaa det känns som att han gillar mer att bara vara, liksom inge krångel med täcke varje dag och blaha. men aa jag vet inte, känns som att han skulle behövas rakas iaf, han är ju verkligen pälsbollen! han var ganska snygg förra året som rakad åå. men han blir lite tråkig färg, grååå. typ!


haha jag ser ut som ett litet barn..

den gråa färgen..

vad tycker ni?

SKÄMTAR INTE!

Fuuck vad trött jag är..
kanske inte sovit ikapp än. borde lägga mig snart, men vill ju se på tv. och jag har fruktansvärd huvudvärk :(
träningen gick helt okej, ovanligt stel bara:S och lite små seg. men fick igång honom på slutet och då blev det jätte fint!
ätit thai har jag gjort också, om ni bara visste hur gott det var :) nej, mamma min kommer hem ikväll också, så för att göra henne lite glad och slippa tjat borde jag städa lite på mitt rum, och en sak till. fan vad trött jag är på att inte ha något kök!!
Imorgon ska jag till tandläkaren i falun :/ jag viiiiiiiiiill inte..

tiden går fort, det är inte långt till sommarlovet och snart har jag fan haft dram i åtta månader?!:O tiden rinner väg må jag säga, men poff säger det bara så är det väl ett år snart :)

to the end..

När snart helgen slut och jag har varit dålig på att blogga..
i fredags.. joo då var jag hem till ida med kajsa, moa fixade mitt hår och greja.
jobbade lördag så blev hem ganska tidigt iaf. jobbade, sjukt kul faktiskt.. sen for jag till stallet. hästarna hade ju sönder hagen i frredags. den andra hagen dom haft sönder. så nu fick dom stå inne idag. så vi tog ut alla hästar på en promenad iallafall. sen hem och fixa så for jag&kajsa ner till maserhallen och kika på fotboll och träffa lite vänner.
vid nio for vi hem till kajsa, åt och gav varandra lite massage. sen var jag sjuuukt trött eftersom jag gått upp fem. somnade på soffan hemma hos henne. vaknade vid tolv och gick hem.. la mig och klev upp halv åtta imorse för att släppa ut hästar i den nylagade hagen. så trött jag var! åkte hem och sov. :) nu har jag precis vaknade och om 20 minuter ska jag till stallet igen, hoppträning idag :) så har inte tid att sitta här just nu känner jag. tjohej!


RSS 2.0