pain in the head

godmorgon, jag tog mig friheten att ta sovmorgon. inte okej egentligen men kom verkligen inte upp. nu har jag rejäl huvudvärk. ska pallra mig till bussen när som helst! sen blir det en lååååååååååååååång dag.

slowmotion

gah vad trött jag var imorse, det var inte okej att börja åtta måste jag säga. med världens segaste naturkunskapslektion, i försök att sova bort den pickade dumma klasskamrater på mig, ogilla. sen har vi varit i falun och lämnat tillbaka de äckliga, fula, vidriga, hemska fjällräddningskläderna! kört bil och nu är jag hemma igen. har tänkt att slå på en film å bara slöa, varför inte passa på när man kan liksom?


bajs tisdag

vaknade och insåg att det snöade, kan ni förstå sucken då? insåg sedan att min sovmorgon inte blev så mycket sovmorgon för jag behövde plugga lite, en suck där också. fick jalla jalla för att inte missa bussen. seg med kort skoldag! sen har jag tränat fotboll, det var extremt kul och jag blev lyckliggggggggggg. troligen träningsmatch på fredag. hoppas hoppas hoppas! nu ska jag chilla vidare med lite mera plugg och vänta på big brother.


snabbt

blitt kallad lisbeth salander, pluggat som fan, promenad, pluggat som fan, sett på bb och nu godnatt


idag blir ingen lätt dag

det var galet svårt att somna igår kväll, sommartid.. det var också galet svårt att ta sig upp imorse, jag är mega trött och skulle göra mycket för att få gå och lägga mig igen. lång dag, sen stallet och sen ska jag mysa med historiarapport antar jag..


bowling är ingenting för josephine

godkväll, snart dags att krypa ner och titta på bigbrother live. bowlingen gick inte dåligt, men jag vann inte och det är bara vinst som räknas, skit bowling. sen så såg vi på hur många lingon finns det i världen, skratt och tårar. mysig film!

laddar för en ny vecka imorgon!

söndagsjävel

tjenare, håret blev lite väl blondt kanske, men det kan jag väl finna mig i. igår kväll var trevligt! imorse ringde klockan skit tidigt och jag satte mig på cykeln till stallet, heja mig! tidsomställningen tycker jag inte om, den gör mig förvirrad.

hela dagen har varit seg, men ska snart iväg och bowla med fotbollslaget, sen ska jag och erica gå på bio. mysigt!


sköna lördag

vaknade lagomt sent, for till kupolen med mamma och fick med mig lite hem, lunchade med mamma och erica. nu håller jag och erica på att fixa till vårat hår. ikväll blir de iväg å träffa lite folk. skojigt!


inte rätt att vakna på fel sida

imorse var det ingen glad josephine som steg ur sängen. jag vaknade upprörd, alla var jobbiga imorse, verkligen alla. hunden var på rymmen big brother ville inte som jag ville och allt var emot mig. fick klar hemtentan i filosofi iallafall. sen har evelina och sjöberg varit med mig i stallet och ridit. det var roande ska jag tala om för er!

landat på krossis nu, ska iväg på träning om en timme. det blir väl min fredagskväll det!


klockan åtta

hejsan, då äre såhär att i do the bloggisch now. idag har jag varit i skolan, varit i stallet med erica & evelina, jag & erica promenerade medan evelina red. Sen har vi varit här och där, precis tagit mig en till promenad idag med käraste kajsa! och har precis bytt om för att åka på fotbollsträning. just nu är jag på mycket mer än jätte bra humör!

Iphone blogg

Provar att blogga från iphonen, jag nördar järnet med den och tycker den är rolig! Erica och jag hänger på kupolen, lunchat och hängt lite. Nu ska vi nörda vidare. Puss :-)

jag ska helt enkelt ha min vilja igenom

tjennnnnnnnnna! chill dag med fint väder, vem klagar? har fått min lilla telefon nu också så inom några dagar kan jag använda den med. heja! har tränat fotboll på eftermiddagen, var kul som fan. har en inbokad träningmatch nu med, längtar! nu ska jag orka blåsa håret å vänta på big brother.


jag behöver något nytt!!

i brist på annat krusade jag hela mitt hår, en blond ronja rövardotter kanske? degat här har jag gjort förutom när jag och kajsa tog oss en kvällspromenad på en timme, behövligt och skönt. nu har jag precis kikat på big brother och bör väl sova inom kort..


complicated

målaren såg ut som en sketen pensel, men tapetsera kunde han ju iallafall. hallen har gjort ett framsteg i sin förnying. har umgåtts lite med johanna och erica, lunchade lite sallad, erica och jag titta förbi på kupolen. åå vad jag är besviken på kupolen. nu har jag tråkigt och inte verkar det bli roligare än såhär idag heller!


kass start

godmorgon. herreguuud vad man kan bli störd i sin skönhetssömn. började med att lisa ringde, att målargubben kom och hundarna gick igång, hampus klampar in i mitt rum och att louise ringer, sen ringde klockan.. härlig start på dagen!

nu ska jag göra mig till värsta puman, tyckte nog att målaren såg ganska bra ut!


solsöndag

klockan ringde tidigt imorse, till hästarna sen hem och la mig igen, sköönt! har nyligen kommit hem från stallet igen, har fixat med dramboi och tagit mig en barbacka tur i det finfina vädret. sen gick jag och kajsa hem. ska nu duscha, sen invänta erica för att göra lite plugg!  B E H ÖV L I G T !

världelös lördag

hej.
jävla jobbet sög imorse, kände mig handikappad när vänsterhanden levde sitt eget liv, sen har jag varit i stallet å mockat två av de värsta boxarna, det var lite lagomt värdelöst och kände mig även handikappad när jag mockade.

sovit i över 3 timmar och har precis ätit lite mat. verkar som att alla ska parta idag, int fan orkar jag de inte, tidigt imorgon bitti väntar hästarna. så en skön hemma kväll låter jätte bra för mig en kväll som denna.


klanten

tja, passar på att blåsa håret å blogga i bb pausen.
mitt rum är så gott som klart, erica och jag har donat lite idag, varit till dramboi & sen tränat fotboll så
här på kvällskvisten.  har stukat handleden lite lätt, onödigt å klantigt, kul att jobba med ond hand imorgon. sen har jag fan ont överallt också tror jag, vekling.

för ett år sedan idag opererades mitt lilla knä, såhär ett år senare så känns det rätt bra! :-)

tillbaka från vilohemmet

vaknade i lagom tid, men fick iallafall stressa pga att jag kollade på bigbrother liiiiite för länge. tog en promenad till skolan, vadå har överskottsenergi efter att varit hemma två dagar? kort skoldag, erica och jag har varit till stallet med sötis evelina. sen har vi köpt två möbler till rummet mitt. som jag nästan har flyttat in i klart! säng på plats iallafall. det gillas av josephine kan jag lova.

träning nu på kvällen, det var skojigt. dock har jag lyckas gjort något så jag har en svullen fot, lysande.

jag är glad att kunna göra något så litet som att dela med mig av min vardag, och det kan få en människa så glad. det är fint det.

har inte kommit in i duschen än, dags att rappa på skulle jag tro!



sista kvarten på onsdag 16/3

har bara en sak till att säga, jag älskar sånt där mysigt kvällsprat innan man säger godnatt...:-)

längtar till imorgon, blev visst en till sak


x har jag aldrig börjat en rubrik med

tjenare!
idag är jag pigg, känns mycket skönt. dock har jag varit väldigt uttråkad idag och bara längtat efter att folket ska komma hem, när dom kommer hem så åker dom på en gång juuuuuuuu. nu har iallafall lisa kommit hem, känns mycket bättre nu :-)


så himla tråkigt

hade en bra måndag igår, fick trevligt sällskap i stallet av evelina, helena å sjöberg. duschade sen blev de lite middag här. det var mysipys.

mindre mysipys var att jag vaknade klockan tre och behövde kräkas, så sen dess har jag sprungit fram och tillbaka mellan sängen och toaletten. är helt slut, känner bara åååååååååååååååååh...

så mycket längtan


är grymt trötter så funderar på att gå och lägga mig snart.
en bild på mig och fisk från gårdagen! ;-)

sega söndag

igår så festade jag med lite tjejer från klassen, det var mycket trevligt. vi förade lite hos johanna sen drog vi ner på krogen. det var en galen och rolig kväll. idag har jag varit på kalas hos far och firat lite människor. är super trött och är inte alls klar med mina rapporter som jag borde vara. så kan det gå!

solsidan & bigbrother ikväll, klagar inte!

kajsa kan aldrig vakna i tid

sovarkajsa, hon bara sover och sover!  jag känner mig stressad, alldeles för stressad. sovit ganska okej i vardagsrummet inatt men nu är det dags att kliva ur sängen. ikväll ska det partas vill jag lova, ska dricka till jag stupar... :-)


nattprat

verkar som att jag är klar med målandet, men verkar dock inte få flytta in igen imorgon som jag trott... surt! har varit till stallet, umgåtts med kajsa, varit på en rolig fotbollsträning, umgåtts med kajsa lite till! är trött på ombyggnadstramset här hemma nu alltså.... idag fick jag duscha utan dörr liksom, haaaallå vad jobbigt detta är!

nej natti nu föfan


tagit helg

vilken värdelös natt jag har haft, det suger att sova här. la mig kring tolv men gick upp å hämtade ipoden för att kjell lät som en maskin! när jag väl somnat vaknar jag klockan tre, av att jag var tröstig och det var varmt. sen var de omöjligt att somna om. lyckades somna om klockan sex imorse. åtta väcker mamma mig... irriterad unge som vaknade då vill jag lova!

ska sätta igång med målandet så fort jag ätit lite frukost!

alla har vi varit små


hampus & rasmus, småttingarna!

har målat hela kvällen, allt är grundmålat nu.
bara att fortsätta imorgon! dags att krypa ner i sängen,
som står i det helt omysiga vardagsrummet..

v ä r d e l ö s t

hellu.
jag har fixat i rummet hela dagen, sen har jag varit på en skojig träning, varit och fixat stallet och kom nyss hem! ska väl sätta igång med målandet igen.. värdelöst att maskeringen eller vad det heter har trillat ner och jag får börja om.. this sucks!


ännu en dag med för mycket att göra

godmorgonn, denna sovmorgon behövde jag verkligen. herremingud vad min säng vad mojsig inatt! jag blev nästan klar med rummet igår kväll, vilket innebär att jag måste fortsätta flytta ut nu. så jag kan börja måla idag, men har lite mer saker på mitt schema idag, lär även göra klart två rapporter, ta mig en promenad till dramboi, träna fotboll, sen är jag hemma igen och kan köra vidare!

längtar till helgen!


jag finner inga ord

ja vad fan ska jag säga, igår begav vi oss mot fjällen, vi tolkade på led upp för skotrar till toppen på fjällen, det grävdes snö i flera timmar, jag tappade humöret, frös ihjäl, hatade allt och alla så jag sket i att sova i snökojan! tillsammans med 12 andra sov vi på en brandstation, där vi såg på film, käkade chips och drack cola istället för att umgås med snön, där kändes det lite bättre. det var verkligen storm på fjället, aldrig varit med om att det blåst så mycket.  nej fy helvete vilken onödig resa, så ovärt och kan vara den värsta jävla trams utflykten jag har varit på.

så kommer man hem, vi har inte ens en hall, jag ska få sova i vardagsrummet i ett antal dagar, inget internet på övervåningen vilket innebär att jag får sitta nere. tror ni jag gillar detta? nej jag är så jävla irriterad. så ikväll, när man är tröttare än någonsin ska man plocka ur mitt rum för det ska det å fixas.

ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååh på allt.

fjällräddning?

hejsan, fick lite plugg gjort, men har såååååååhääääääär mycket kvar att göra!
har ridit en sväng, och kom precis innanför dörren, dramboi har vaccinerats nu på kvällskvisten. nu har jag tagit in mina fjällräddningssaker från garaget. ska väl börja packa då.......

döda mig! om inte snögrottan gör det förståss..

jag suger

övervägde att gå till skolan, inte hinna klart med två stora rapporter.
men valde att stanna hemma idag, göra klart detta, dramboi ska ridas och veterinären kommer, lär till affären, försöka packa fjällräddningsväskan. jag känner mig skit stressad!

all denna stress pga att jag var för slö för att göra något på lovet, dåligt josephine, dåligt.


älska soliga dagar

åååååh vad jag tycker om min häst. tog mig en mysig ridtur med matida&klara, har kört lite bil sen slöat hela kvällen. sett på big brother och tittar på ännu mer big brother nu. det är bra skit det. skola imorgon, känns inte alls kul. känner mig lite depp just nu såhär på kvällskvisten!


vem tog värsta sovmorgonen

godmorgon lär väl jag säga, för det är faktiskt så att jag klev ur sängen för en halvtimme sen. hur illa är inte det? dock var jag ju till stallet en halvtimme imorse och släppte ut hästarna. nu har jag precis ätit frukost, ska väl ta mig till stallet snart å ta mig en ridtur!

åååååååååångest!


när alla andra festar

sov skit inatt, klockan ringde 05.00. jobbade till tre, for till stallet och mocka. har ätit god middag, sett en snutt på bee movie och sovit i två timmar. de flesta är ute och partar men imorgon väntar en tidig morgon igen så jag är hemma och chillar.


vackra du!

jag behöver en förändring

trött som fan ligger jag i sängen och kikar på bigbrother, paus just nu. dramboi har fyra skor på fötterna igen och träningen blev inställd. sovdags efter bigbrother, upp tidigt imorgon.

hej opepp!

en mensvärk utan dess like

hallå. sovmorgon är alltid skönt, har också tagit mig en ridtur med mycket galopp med två galningar. drambois sko flög av, så lär ner till stallet snart igen då hovslagaren kommer. senare ikväll kanske det blir fotbollsträning, är inte jätte pepp på den saken, min mensvärk dödar mig, ordagrant dödar mig. den är förfärlig!!



idag bjuds de på lite webcam bilder från stallet

mitt i natten

hej.

idag har jag ridit med kajsa och matilda, första gången på månader jag och dramboi racea som vi gjorde och vi båda tyckte att det var riktigt roligt! just nu är det roligt att vara i stallet igen! sen har jag tränat fotboll, kändes som evigheter sen det också, och det är alltid skönt att träna. degat på krossis, spelat lite badminton och pingis. time for lite big brother now, sen sova!

:))))


jag om någon

hejsan.

igår strosade jag, erica & mackis runt på kupolen. mot kvällen besökte jag, erica och johanna kyrkogården. vaknade sent idag, varit på kupolen igen, snacka om att jag inte har något bättre för mig i det fina vädret, varit hästledig i två dagar så kupolen har fått roa mig fast inte alls är så skojigt.

sen har jag varit på kalas i nyckelby, mysigt. är på nästan hemmaplan och har precis lagt mig, ska kika på lite big brother, såklart :-)


hejsan tisdag

klev ur sängen för en timme sen, herre min skapare vad trött jag var. kom i säng sent inatt! nu är jag iallafall uppe och gör mig klar. ska ut med hundarna innan jag tar bussen ner till kupolen för att strosa runt där lite. sen får vi se vad dagen bjuder på, finns lite planer.

hejhopp!


popcorn

jag&kajsa tog oss en ridtur i det fina vädret, varit förbi kupolen en sväng sen suttit hemma hos erica. är hemma nu och är skit trött! är lagomt irriterad också för den delen, mölar popcorn så mycket det bara går!


RSS 2.0