sa någon festival?

har tillbringat dagen med evelina. vi har försökt cykla, resulterade i att vi tappa korgen, trilla av cykeln ner i brännässlor. ajaj! vi har varit i stallet sen myst i vattenparken!

ligger på dödsbädden och funderar på om man kanske skulle pallra sig ner till peace and love lixom, jag ska ikapp och förbiiiiiiiiiiiiiiiii!


whats wrong?

jag har hamnat i en ond cirkel. jag kan verkligen inte somna på kvällarna och jag kommer inte upp på mornarna. gaah! blir alldeles matt. jaha & vad sker idag då? int fan vet jag. dramboi ska få nya dojjor till kvällskvisten iallafall. ååååååååååååååååååh dåligt humör

suck

Blääääääääääää på att inte kunna sova...

man måste dö några gånger innan man kan leva


peace and love

godmorgon, två alarm ställdes på klockan tio, jag kom upp tolv. detta är så inte likt mig?! nu är jag iallafall uppe. dagens planer är att åka till stallet och ta mig en ridtur, sen skulle jag vilja hinna till kupolen innan jag ska träffa laget där klockan fem för att käka och sedan ska vi se på dalkurd match. det är min dag! dags att sätta igång


SS


coca cola

tog mig iväg till stallet, dramboi blev friserad, riden och stallet blev städat. just nu ligger jag på soffan i min sparkdress. skönt! jag gäspar trots att jag sov så länge idag, kanske kan somna i tid ikväll då?


say what

godmorgon!

åh, det är inte okej av mig att sova till tjugo över ett. dölig ja e! det har varit midsommar, det slutade väl rätt trevligt dock en rätt så rejält överskattad dag enligt mig. minns inte så mycket mer om vad som hänt de senaste dagarna.  livet är tufft iallafall!

dags att göra något vettigt


friend

vem fan börjar klockan fem på morgonen? Jo jag! imorse ringde klockn fyra alltså. inte okej! spelade bilbingo igår kväll med sötisarna, inte fan vann jag något men det var trevligt. vi och pensionärerna. fick sluta tidigare idag ska iväg på show nu!
 

kärlek till ett gäng tjejer

dalkurd - nornan 12-0!

vi må va bäst. tillsammans är vi starka, fantastiskt! nu har jag landat i soffan igen, lisafisa och jag ska kika på en fjärde film idag. yeah

omtumlad

lisa och jag började morgonen med film,  nu håller vi på att laga mat. sen vankas det film igen! jag står på ett ben och hoppas på att kunna stå stabilt på två snart. time to eat!


när det faller ännu en gång

helgen har gått, det är måndag. igår fanns då ingen söndagsångest. rätt skönt samtidigt som man saknar den lite. glashuset är krossat igen för stunden och jag känner mig bara matt! spela volleyboll nu! hoj


bortamatch

godmorgon! taggar inför bortamatch i våmhus nu. blir en lång tripp, snart dags för att åka! lycka till till oss!

2011-06-17

det regnar, tiden går segt. planen idag var att åka till dramboi, ta en ritur och frisera honom. inte lockande med detta väder, sen skulle jag förbi kupolen tänkte jag, för att köpa hostmedicin och ögondroppar. tänkte städa rummet också, om jag han. verkar som att jag hinner nu.. trååååkigt!


en känsla som inte går att beskriva

att sitta på drambois breda rygg igen var de bästa på länge faktiskt, kändes som om jag skulle kunna sitta där i flera dagar och att de kunde få vara min framtid, på hans breda rygg. önska får man ju iallafall. träffat jutten också, det var trevligt sen varit till dramboi på kvällskvisten också. inte fått nog av honom idag :-)

sen, hej förjävliga ögoninflammation..

lovely

precis kikat på en gulligull kärleksfilm, ska åka ner till min vackraste som jag haft i över 3 år nu! tiden har inte funnits för honom de senaste veckorna, ska bli ändring på det!

min älskade häst

är man dum eller bara annorlunda?

idag har det firats skolavslutningar, det är väl lite små mysigt ju? jag gillar när de händer lite saker, mys med måånga goa människor, socialt och spontant är ganska härligt va? jag har kört bil och det var hur länge sen som helst sist vilket innebär att det var hur roligt som helst idag!

precis kikat på bilder från studentresan och studenten. fan är det första ordet som klämmer sig fram i hjärnan! jag tycker inte ens att det ska bli spännande och se vart min framtid tar vägen. man har val till de mesta, men jaha. jag ska göra så jävla många val att ordet val kommer få mig vilja spy innan jag är 30. och hur många jävla val har man inte kvar efter 30 liksom? Man blir inte av med valen, och dom stora valen är värst.

jag har inte lust med någonting. jag har verkligen inte lust med någonting alls! låt mig bli 30 :-)


godkväll

igår spelades det match, oavgjort som kändes som en förlust. orättvist! idag spelades det match igen, en vinst med 7-0 mot vansbro, kändes helt okej! jag blir friskare tror jag, det känns ju skönt. nu må man vara trött faktiskt, ska bli skönt att krypa ner!


saknade häst!

värdelöst att vara sjuk

igår blev man sjuk, inte allt för kul. ligger hemma med feber och har match om tre och en halv timme men det är väl chill. jag knarka halstabletter, nässpray & värktabletter. ska glutta vidare på film!


där var gymnasietiden över!

idag är jag fan depp alltså.

igår, studenten var fin! åka flak var extremt jävla roligt, blev en riktigt trevlig kväll här hemma också. min gårdag var helt enkelt bäst och jag ville inte att den skulle ta slut!

idag då? grinat, vill grina ännu mer. vill inte vara utan klass, vill ha tryggheten med att gå i skolan. just nu känns de fan inte bra, jag kan inte infinna mig i att jag tagit studenten..


en stor förändring

är jag redo för detta? har jag fattat vad jag faktiskt ska göra imorgon? nej, jag har nog inte det. samtidigt som det finns mycket rädsla och oro i mig just nu så finns det lycka, glädje blandat med en gnutta nervositet. imorgon är den stora dagen man längtat efter i så många många år. jag har iallafall förberett mig med alkohol och vattenfast mascara, sen får resten sköta sig själv hoppas jag.

knappt 5 timmar till klockan ringer, time for me to sleep och vara redo för kanske en av de roligaste dagarna i mitt liv? den som lever får se!


josephine den trötta


nyvaken tjej liksom.

cupmatch igår, vi vann med 7-0 trots att vi var halvkassa. heja oss! sen var de party utav bara fan måste jag säga, fullt ös medvetslös och svetten bara rann. det var galeeet! tänkte dra å brilljera lite på brännbollen i skolan nu. idag kan ni kalla mig lyran!

mössan på plats


YEAH

sverige <3

jesus vad skönt det är att vara hemma igen. har hunnit träffa massa sötisar idag, gillart. skönt med en chilldag. jag är skit trött! imorgon är det full jäääävla rulle rent ut sagt. ska bli lite skönt att vakna upp på lördag och känna, jahapp!


ayia fucking napa

nu är man hemma efter en vecka på cypern med min söta klass! veckan har varit super, en del dagar okej, andra dagar bäst. nu är man sliten, men taggar om inför studentveckan som vi gett oss in på nu! yeah


RSS 2.0