valborg

hej!

min helg bestod av alkoholförtäring med jullan pullan, lite jobb, match och skräckfilmsbio med Kajsa. rätt kass helg faktiskt, med en ångest som var förjävlig. men några fina stunder!

igår jobbades det, var ute på en mysig ridtur med jullan pullan, sprang en vända i mellsta med Josefin, den va tung. avslutade kvällen med jullan pullan, solning och skräckfilmsmys!

idag väntas jobb och stall, sen har jag fan inte lust att göra ett skit, trots valborg. jävla valborg vad dryg du känns!


godmorgon fredag!!!

hej! sitter här å käkar lite fil å laddar för en dag på jobbet i antagligen kaos! äh, det blir kul..

sen är det helg, jobb och match väntar. men först sparkar vi igång denna fredag!


sämre har man haft det


vände på en femöring

hej, ibland så blir det inte som man tänkt sig och det suger.

foten fick behandling idag å det kändes skönt. tränade fotboll för första gånger på 9 veckor och det var galet, jag älskade det och foten bråkade inte med mig. dock så vände den lyckan och nu har jag en stor klump i magen och känslan av att något som jag har så mycket hjärta för kanske inte kommer att existera så länge till är vidrig. fan också..

nu ska Josephine sova, längtar till imorgon eftermiddag, fan vad jag ska tillbringa många timmar med min älskade fyrbenta vän, bästa dramboi!


snabbis

godmorgon tisdag. 
min helg som var såg ut som förra, jag och julia partade både fredag & lördag, sov alldeles för lite och jobbade alldeles för mycket. men det funkar! igår fick jag vara ledig från restaurangen, men ledig och ledig. fanns massa annat som skule göras och fixas så blev full rulle på gårdagen. han även träffa finisarna i nyckelby & matsknuts. härligt. 
 
idag var det jobbigt att kliva upp, jobbet börjar om 5 min. tur jag kör snabbt. idag har jag många planer och saker som ska göras. fånga dagen, be care. 
 
 

hepp

går in på min 11 jobbdag nu! 8 timmar om dagen i 11 dagar det slitet fan på en tjej som har häst också alltså. längtar såååå efter en ledig dag. kötta nurå


hooooj

trött!


Onsdag

fullt ös medvetslös? japp! mina dagar ser rätt lika ut, jag jobbar, jag åker till stallet & är jag duktig motionerar jag även mig själv!

idag var de stressigt på jobbet, tokgalopperade upp för berget med dramboi, tappade skon och jag fick hemska bröstsmärtor igen.

som nu har gett sig och har precis kommit in från en kvällspromenad med kajsa & udo! nu tänkte jag slå igen ögonen faktiskt.


såja

jobb, ridning å löptur! tunga ögonlock nu, natti


bakslag

som ett slag i ansiktet! idag kom tröttheten ikapp på riktigt, har aldrig varit så seg tror jag. så matt å slut. lugn dag på jobbet, sen har jag varit förbi stallet sen bara legat i sängen med min dator på magen och donat med bilder ifrån thailand. nu är jag sådär onödigt jävla trött och ska sova, imon tänkte jag att bakslaget skulle gett sig av och energin och orken har kommit tillbaka.

olagligt trött

hej! jag har precis lagt mig på sängen och det har aldrig varit så skönt som precis just nu, nyduschad och trött, det är jag de! har sedan i torsdags jobbat 32,5 timmar, varit i partymode 17 timmar och sovit 15 timmar.

jag har nog aldrig varit så trött i kropp och själ! nu ska jag sova, som jag ska sova. bra uppladdning inför en ny arbetsvecka på 7 dagar, hepp!


london baby

då har man något att se fram emot igen, om tre veckor är jag å Kajsa i London minsann. lät väl rätt mys?

nu ska jag kötta på jobbet, långa, plågsamma fredag i löve you!


hatar när näsan rinner

mår skit.


bacillerna tar över

jaha? var de min tur att bli förkyld nu? tydligen... den sög ju rätt hårt, jag hade ju faktiskt övertalat Julia å följa med på en löptur men fick ju stå över träning idag, vet som sagt hur illa de kan gå för lilla hjärtat om man inte lyssnar på kroppen!

men efter jobbet så tog vi en ridtur i kvällssolen, barbacka på min fina kärlek med min fina väninna. livet på en pinne de ni!

nu ligger jag nerbäddad efter att ha fått i mig en bomb med c-vitaminer och värktabletter. här ska kureras minsann!


kötta är mottot

hejsan! jomenvisst, efter denna dag så är man tillbaka i verkligheten och vardagen. jag har jobbat först på restaurangen, sen varit snabbt till stallet och sedan varit ett par timmar på leklandet. pjuh! inte nog med det tog jag med mig kingen på en löptur när jag kom hem. är alltså nu helt slut och tänkte verkligen gå och lägga mig nu. min säng må va en av de bättre saker jag äger!


hon gör comeback

här hade det dammat igen. jag har haft ett litet uppehåll här pga att jag har haft så mycket att göra senaste månaden. jag har iallafall varit i thailand i två underbara veckor med goaste människorna. det har varit suveränt, men som man alltid säger borta bra men hemma bäst! 

kom hem i fredags har umgåtts med julia sen dess, vi har partat hela helgen och jag är helt färdig med alldeles för lite sömn de tre senaste nätterna. tidigare ikväll tog jag också första ridturen på 3 veckor, det var underbart. han är bra kung min farbror!  nu ska jag föra över lite bilder och dona sen lär jag sova, för nu är det slut på ledigheten och imorgon väntas jobb igen. känns bra! 
 

RSS 2.0