ändrade planer!!!!

då ligger man i ett tält såhär på midsommarafton med min vän Kajsa. vi struntade i planerna och bilade neråt inatt. hamnade i lysekil där vi nu ska fira midsommar. trevligt va??! heja oss


tja

jag känner av en midsommarstress idag, fett jobbig! jag var iallafall upp i god tid idag för att ta tag i massa måsten. började med att städ rummet, sedan handlade jag och Kajsa lite inför våran campingsemester som vi startar på lördag morgon! sedan har vi lagat lite mat, satt upp ett tält så vi är redo, nu har jag tagit tag i lite student bilder, snart ska jag fara till stallet för att skura ur det, sedan handla inför imorgon! tur ica maxi har öppet till 23 nu förtiden.

hejåhå på med skurarkläder!


fiskar vidare

igår var de personalmöte å sen for jag å Kajsa till furuvik sådär lite random en ledig och solig dag! mycket trevligt lixom. sen tog vi oss en tur med hästarna innan vi spenderade några timmar i en båt för återigen lite fiske.

idag har jag jobbat och kom precis hem från matsknuts där jag spelat brännboll med en hel drös roliga människor!

igår lades dalkurds damlag ner, känns piss..


mina studenter

i fredags firades studenterna, min Rasmus & min Kajsa! blödigt men mycket roligt. hade en as kul kväll med studentfest här hemma och sedan krogen! lördag, jobbbbbbb. sen fiskade jag och Kajsa, kasst resultat, 2 drag mindre - 0 fisk - 3849301 myggbett rikare!

idag har jag slöat hela dagen, kom nyligen hem från en fisketur med Kajsa, bättre resultat idag - 2 drag mindre - 1 fisk!!!! - 13944 myggbett bara.

det är vi nöjda med minsann!

annars? vunnit tre budgivningar på tradera, 9 drag. kan behövas fler om vi ska fortsätta skeppa iväg sånna i denna takt.


Gårdagen


regn

idag regnar det kan man säga, jag har varit uppe med tuppen på tråkiga äventyr, nyss käkat god frulle och ska nu göra ett litet ryck innan jag ska fara mot systemet sen jobbet. 
 
igår var de bra jävla väder, passade på att fota våra numera trio i hagen, mys trion! sen var jag överallt och ingenstans kändes det som, avslutade kvällen i nyckelby med evelina och sjöberg, vi metade i ekan åke. sjöberg fick fiskar, vi blev utan, oflyt.. 
 
men annars då? mår bra! avundsjuk på studenterna kan jag säga! men idag, skulle jag bara vilja ligga hemma i min varma säng och kika på film heela dagen..
 
 

ojojoj

dagarna rinner iväg. jag försöker hinna njuta av sommaren som alltid går som himla fort! 
 
de senaste dagarna då, nationaldagen tillbringade jag och jullan pullan ute i nyckelby med mysmänniskor. vi fiskade, åkte båt, förtärde alkohol, alldeles för mycket alkohol så blev lite tokigt men timmarna i nyckelby var riktigt mysiga. torsdag = lång lång bakisdag. fredag, då tog jag med mig kingen för lite bad i nyckelby. jobbade lite, fick ett enormt fiskesug så inhandlade spön å fiskade lite med julia, gick dock skit, sen så besökte jag å jullan krogen nyktra. lördag, upp och red med åsa i morgonsolen innan jag for till jobbet, sen väntades party med mina gamla saknade vänner. en väldigt mysig kväll som avslutades på krogen. söndag, heldag på jobbet! igår, måndag var jag ledig så lunchade lite med mamma, chillade och avslutade med en ridtur på kvällen :-) 
 
idag väntar mig jobb och sen till kvällen en ridtur. så ska göra mig iordning nu å åka mot falun om en stund. 
 
 
 

går ju rätt bra de här

tjena! fått iordning på det här med lediga dagar känner jag. idag var jag upp tidigt å gyma med johanna, red sedan en tur barbacka på finisen i de kyliga vindarna, kikade lite film innan jag gjorde mig iordning för en snabbis på kupolen, varit förbi jobbet i falun och solat med Erica nu på kvällen. fullspäckad dag lixom, KUL!

nu ligger jag på sängen med ozzy tätt intill då jag ska se nya Wallander, trött tjej. natti


ledighet = inte min grej

idag har jag mest funderat på vad fan man gör när man är ledig å alla andra jobbar. blev lite gott å blandat. har målat naglar, solat, tittat på film, ridit för första gången på länge, guld! kikat på gamla bilder med Julia, kikat på fotboll å nu ligger jag i sängen.

imorgon är jag mer ledig å tänkte fan ta å gymma lite, det klarar jag ju med mitt kassa ben iaf! sen väntar ridtur å pyttelite jobb på kvällen.


helgens


välkommen juuuuniiii

hej hej mina få läsare, eller hej mig själv om ett år, när jag tittar tillbaka som jag alltid gör. tänker-  vad gjorde jag för ett år sedan idag? jo då är det kung att jag har en blogg å skriva av mig lite i. 
 
iallafall så är det söndag 2 juni. juni juni juni, äntligen har fina juni månad kommit. så jävla mycket sommar! 
 
men jag har iallafall jobbat heeela helgen, hela dagarna och även varit nykter heeeela helgen, hela dagarna. lustigt men sant! 
 
i fredags så sa vi farväl till restaurangen och det var fan jobbigt alltså. 17 år av mitt liv har en jävla restaurang funnits i mitt liv och faktiskt varit en stor del av mig och min familj, så den separationen var tung. men nu tar vi nya tag, på vårat nya ställe. det blir nog bra det också! efter jobbet myste jag med min kungliga medryttare, gjorde nytta i stallet med gofika. sedan for jag och julia ut till nyckelby där det fortsatte att mysas med famlijen där, åh vilka härliga människor alltså. kärlek i mängder till dom! 
 
lördag- jobb och juliahäng på kvällen 
söndag- jobb och nu ligger jag i sängen och tittar på film. imorgon är jag ledig. den känns konstig, vafan ska man gö dåra? inte fan kan jag då träna iallafall, knät är fortfarande helt värdelöst.. skit. nej nu har jag predikat klart för idag, jävlar josephine vad du har att läsa nästa år när du tittar tillbaka på 2 juni ;-) 
 
 

RSS 2.0