farväl 2012

hejdårå. vet inte vad jag tycker om året. vet att min nyårsafton sög iallafall, 6 timmar på sjukan, helt okul! tillbringar tolvslaget ensam i min säng, på min fina rosa lilla kudde med andra avenyn på datorn! kunde inte känna mig mer forever alone alltså..


hunter

blev en chill kväll igår i sällskap av Julia, de var fint som snus! idag, just nu ligger jag på min säng och tittar på andra avenyn och om nån timme tänkte jag fara till frukterna och tillbringa några timmar där. det blir en bra söndag de!


rinner ur mina händer

godkväll, idag är de ju alltså lördag. jag tappar bort veckodagarna under min ledighet, tjejen med noll koll! iallfall så har jag de senaste dagarna tillbringat tid med min häst, fotat hästarna, tillbringat ett antal timmar med julia, vi har bara varit oss själva och haft sådär roligt som vi kan ha, vi har blandannat gjort en härlig film på oss, varit på bio och sett mammas pojkar, käkat onyttigt, haft sleepover. jag har fått alldeles för lite sömn de senaste nätterna och det har ikväll resulterat i att jag dras med en jobbig huvudvärk ikväll, alltså en lugn lördagskväll med mycket sömn.
b e h ö v l i g t var ordet! 
 
 

min juldag

vaknade med huvudvärk igår efter en riktigt skön sovmorgon, sen var de fullrulle hela dagen och partaj väntades på kvällen. till en början bra kväll, bättre kvällar har man ju haft. sov hos Josefin och idag, idag har jag fan int mått bra alltså. ligger just nu utslagen i soffan och blev helt plötsligt chaufför, hepp. kanske ska ta tummen ur röven å ta en nattdusch medan jag väntar på samtal!


min julafton

I förrgår vare ju julafton! jag började julaftonsmorgon med att fodra hästar och sedan tog Kajsa, Josefin och jag oss en mysig ridtur! sen blev de lite familjemys innan Kajsa och jag for iväg och tomtade lite. vilka klockrena tomtar vi va må jag ju säga! sen klappöppning och myskväll, var riktigt riktigt trött efter en lång händelserik dag. men fina klappar, fina djur, fina människor så blev min julafton fin :-)


min sjuka vän och jag

tillbringade många timmar igår med julia, vi red en sväng och for iväg på massa annat innan vi landade hemma hos mig, fundera lite på om vi skulle köra en krogrunda men blev istället timmar av massa tramsande, fula miner, fula filmer. haha att man funnit en vän som är lika cp som en själv är ju bara för jävla bra alltså. som vi skratta åt oss själv igår!

Idag så har jag ridit en tur och hade med mig billypluttis som handhäst, gick ju som handen i handsken det. bra frukter dom där.
nu ska jag snart till stallet och ta in alla frukter sen så blir de myskväll med mamma & Kajsa, med lite Bingolotto!


iphone 5

hejhej! Ligger i sängen än, var till kupolen strax efter åtta imorse och skaffa en ny telefon! Skönt med en hel alltså! sen så har jag väntat på Kajsa i flera timmar ihop om en ridtur tillsammans såhär första dagen på ledigheten, men medans jag väntat på att hon ska svara så har hon tamefan ridit redan, värt! så nu är jag irriterad å ska åka å rida, ensam.

huvudvärk har jag också, drömde inatt att dramboi och jag blev jagade av gröna/ orange färgade huggormar, rätt otäckt faktiskt!


en dagjävel kvar!

trött tjej, ska sova och sen kötta sista dagen imorgon innan de blir ledighet! my goooood vad jag behöver! natti


ledigheten, jag längtar efter dig

ojojoj minsann.. jag är en trött kvinna nu, imorse var de på riktigt svårt att ta sig ur sängen och höll på å bli en liten försovning minsann, moget av mig.

har iallafall spenderat kvällen i stallet och på hästryggen, kan inte förstå att hästen min blir 21 nästa år, i beteende å ridning så känns de som han bara blir yngre och yngre. men vi får förhoppningsvis tillbringa många fina år till ihop! lovely D

sen tror jag faktiskt att jag stekt ägg för första gången i mitt liv idag! haha vilken pajas jag är, men de blev ju bra iallafall!

nu tänkte jag faktiskt ta och lägga mig, här ska inte försovas något imorgon!


juljävel

jag är trött, jag är irriterad, har ont i huvudet och hatar julen. tillbringat hela 4 timmar på kupolen idag!!!! jag hatar kupolen och alla dess människor i denna jävla julhysteri. nu ska jag läsa min psykbok..


sista rycket

hade en bra kväll igår! va full å glad med två av mina bästa kompisar, så känner mig nöjd med kvällen! blev en väldigt sen kväll å har tillbringat de flesta timmarna i min underbart sköna säng men även tagit en ridtur på lilla ponnyn såhär på kvällskvisten.

nu ska jag kika på andra avenyn å sen sova, en vecka kvar sen ledighet!!!!!!


love life

egentligen älskar jag mitt liv just nu!
jag har lixom ett tillfälligt jobb som jag faktiskt tycker är rätt skoj, jag har ju min lilla skatt i en hage några få kilometer ifrån mig, jag har ju faktiskt rätt trevliga vänner, jag är även ett härligt fotbollslag. jag gillar mitt jobb, gillar mina båda intressen, gillar mina vänner. känner att jag kan göra lite vad jag vill och bor hemma å glider lite, skönt att de kommer va så ett tag till! gillar nuläget.

idag har jag haft min första sovmorgon på några veckor, de var riktigt riktigt fint alltså, mysmorgon i min mojjsiga säng! sen har Kajsa å jag ridit i snön på våra pigga men glada hästar, fikat lite med familjen hansson och ikväll tänkte jag vara full och glad! ÖÖÖÖJ

igår catera jag lite kaffe & en Kajsa


new in


faller i natten nu

blev ingen tidig kväll igår, strax efter elva hade Kajsa läst om att man kunde se en hel del stjärnfall inatt om de va klart på himlen. så jag kravlade mig ur sängen och for å hämtade Kajsas så kikade vi på himlen i 40 min och såg minst 25 stjärnfall!! rätt coolt faktiskt!

nu är jag cp trött, och måste verkligen kliva ur sängen nu!!!!


lucia

idag är de lucia! 
somnade ca halv två inatt och upp halv sju! man var inte den piggaste om jag säger så, så vi köttade på med lucia fika, julbord & vanlig lunch! kom iväg till stallet sent, dramboi fick fina fötter! nu har jag precis bäddat rent sängen och ska fan snart sova, är riktigt riktigt trött! imorgon väntar en riktigt jobbig fredag med ett fett jävla julbord samtidigt som vanlig lunch. så kan verkligen behöva sova känner jag! sen, sen är de fan helg, å jävlar vilken skön helg jag ska haaaaaaa, inga planer, de behöver jag! 
 
 

jobbar man eller jobbar man?

hejsan. dagarna går fort nu alltså, jag har iallafall jobbat, sovit hos stödis, ridit, jobbat, käkat lussebullar osv. även idag har jag jobbat, dock var jag till stallet innan och fixade, nu har jag precis duschat och ska göra mig redo för att jobba lite mer idag.. missar första fotbollsträningen också, det suger ju lite. men men, är iallafall helt opepp på jobb, känner mig trött, ont i huvudet & stressad. är alltså verkligen inte på humör för jobb. gud vad jag ogillar ordet jobb just nu, nej fan. dags å göra sig redo! 
 

fredag - söndag

min helg då, jo men den har varit bra! i fredags så kikade jag på x factor i nyckelby, blev en sen natt, sov 4,5 timme sen så ringde klockan och hästarna väntade, senare på dagen så red jag en sväng i kylan, träffade julia, drog igång med lussebullsbak som gick åt fanders, varför kunde jag inte bara få lyckas? jag tillbringade hela min lördagskväll med att baka och så gick det inte ens å äta så jag fick slänga skiten? va jag matt då eller, jupp...
for även på nattliga äventyr efter mitt bakande, hämtade en kajsa på stan och for till josefin en sväng, blev alltså en sen natt där också och tillbringade bara 4,5 timme i sängen innan klockan ringde och hästarna väntade, så jävla jävla jävla trött. 
 
idag har jag varit extremt seg, med varit i ludvika och kikat på innebandy med kajsa och marie, käkat lite thaimat och nu tänker jag slå igen ögonen, är så opepp på denna jobbvecka, den känns redan riktigt riktigt jobbig! 
 

blandade känslor

ikväll har jag tillbringat lite tid i matsknuts hos några av mina absoluta favoriter, de behövde jag verkligen. har saknat dom en hel del! ♥ 
 
har även jobbat lite, som alla andra veckodagar, idag var de en hård & stressig dag på jobbet och vad tror ni man tycker om bitchiga gäster när man redan känner att man är tokstressad, mycket att göra, folk överallt, man bör själv helst kunna dela sig till tre delar och befinna sig överallt.. då är bitchiga, otrevliga gäster inte alls så mysigt och kunde inte hålla mig ifrån att själv använda mig av en taskig ton, rätt skönt faktiskt ändå. sen har jag fortsatt med mina rutiner, mockat lite bajs och gjort andra stallsysslor, och nu har jag anlänt i min säng och ska sova på en gång för imorgon tror jag minsann att de kan bli ännu en stressig dag på jobbet! 
 
 

just chillin

idag kom jag tamefan upp i tid å sovit mycket bra inatt också, bra där. sen så har vi haft mycket på jobbet men Kajsa har ju tillbringat 8 timmar med mig där idag å de va ju minsann trevligt! tanken var att vi skulle ta oss en ridtur efter jobbet men i lindan blev man ju snöpulad av blåsten så kändes som att vi inte alls ville rida i denna storm.

for hem å la mä på sängen med min magont, vetekudden, popcorn, loka & en bra film, hade de rätt bra där ett tag alltså, tills de svarta fåret i familjen dök upp, jobbigare än jobbigaste så mölade sig den så kallade kingen ner sig på min kudde och de kändes inte alls lika bra och mysigt då.. men så kan de ju va, han ville ha lite uppmärksamhet och de fick han ju, även om jag inte var så gullig som han hade trott att söta lilla jag skulle vara. iallafall så tänkte man ju va vuxen och mogen och sova nudå, medans de barnsliga glidarungarna sitter å förtär alkohol såhär på en lill lördag!


pallat gran

jag somnar vilken minut som helst, dåligt med sömn de senaste nätterna alltså. iallafall så va man ju lagomt trött imorse å försov mä så klev ur sängen 20 minuter innan jag började. stress!!
timmarna for iväg, dagarna går så sjukt fort nu och det är så sjukt jävla bra, snart blir man ju ledig två sköna veckor. de behöver fan jag!

sen så va man till stallet å mocka en inte okej box! hästarna rymmer från hagen å har fått tillbringat mer tid inne nu än vanligt så änt så jävla kul å mocka. men Kajsa å jag tog oss en varsin såg och for upp i de mörka granskogarna och pallade 6 st granar som vi hoppas hästarna roar sig med istället för att plöja stolp!

nu är de sovdags som fan!


vart jag mig i världen vänder

hej i natta. kom precis hem från en myskväll med kajsa och medryttar josefin hemma i hennes mysiga lägenhet. timmarna rullade iväg på jobbet och trots få timmars sömn så har jag varit på topp idag faktiskt. nu är jag helt slut och har lagomt med huvudvärk så ska snart slå ihop ögonen för idag. 
 
hur som helst, när som helst, var som helst, oavsett vad så älskar jag verkligen denna människa, kajsabajsabjörn. det finns fan ingen som du, du säger inte alltid de man vill höra men de kommer jävligt mycket vettigt ur din trut många gånger. jag behöver verkligen dig och gruvar mig fan redan för den dagen du inte tänker befinna dig i huset 100 meter ifrån mitt, i en annan stad, i en annan världsdel.. jag önskar att du vore min skugga, så nära behöver jag ha dig. mina bästa lilla vän. ♥
 

fullspäckad helg och första advent

jo men hallå! 
i fredags så jobbade man ju lite, sen bar det direkt iväg till leksand då jag och kajsa var chaufförer, va inte så jävla roligt att köra i det där snövädret, men nog fan tog vi oss fram utan att göra kaos! vi käkade på restaurangen i arenan och sedan kikade vi på en skit dålig hockeymatch och sedan for vi hemåt återigen i de tråkiga vädret. 
 
lördag blev upp tidigt och for till stallet, sedan snabbt byta om och dona för att fara vidare mot stockholm ännu en gång med min vän kajsa. vi tillbringade kvällen i globen och tittade på hästshowen och fick även lite inhandlat. de var lite roligt! idag har vi som sagt bilat hem och sedan direkt till stallet och mocka skit, städat rummet, duschat, sett på tv och nu ska jag ta och skriva klart här och sen sova! imorgon är de hårda bud igen. 
 
jag är väldigt glad över att jag slapp otur detta året i månad november. 
november
2009 - transportolycka med dramboi pga narkotikapåverkad förare. bland de värsta jag varit med om. 
2010 - dramboi fick en 5 dagar kolik, var verkligen ett helvete och heltidsarbete. 
2011 - jag besökte sjukhuset första gången för hjärtsmärtor + även min lilla fallolycka som medförde whiplash. 
 
2012 - INTE ETT JÄVLA SKIT, varit en rätt bra månad faktiskt 
 

RSS 2.0