trött eller trött idag också??

jag fortsätter vara trött, inte okej. det blir kortfattat idag! körkortsboken suger, dramboi är världens finaste varelse. nu blir det tv titta för mig, HEJ!



trött eller trött?

är lagomt trött efter denna helg, helt slut faktiskt. sitter parkerad i soffan framför solsidan. har spenderat dagen på träning och kikat på fotboll i maserhallen. la mig sent igår å gick upp för tidigt idag. imorgon, måndag igen..
boooooooooooooooring

vaknat på rätt sida

godmorgon till er!

jag sov kasst som fan inatt, men har fixat stallet nu, duschat, ätit god frukost och är redo för denna dag! jag är på jätte bra humör och solen lyser ute. hoppas på en mojsig dag liksom!


see you soon mother fuckers!!!!

gillar inte förändringar

jag har faktiskt aldrig tänkt på att jag inte riktigt tycker om det där med förändringar, men det är faktiskt så. ibland behövs faktiskt förändringar, men enligt mig är det sällan.

däremot är planering min grej, planera för att få ihop min vardag är något jag måste göra, sen kanske jag är lite sämre på att planera annat, men äsch!

myst lite på krossgatan nu är jag hemma och min klocka ringer om sådär 5 timmar och 45 minuter. jag ska alltså gå och lägga mig nu!

natti


tjabba tjena hallå

sitter i köket har precis klämt i mig rostade mackor och ett glas oboy. är lite piggare idag faktiskt. måste till stallet idag också, men blir ingen ridning pga att jag är förkyld. nu ska jag tråka vidare!


jordens undergång

mina ögon rinner, i nosen rinner det eller är tvärstopp, jag bara älskar detta. har fått gottis mat, fixade hos dramboi lite snabbt och sen mojsat lite med erica iallafall. nu bör jag sätta på en film om mina ögon pallar ljuset. imorgon vill jag vara frisk!


picasso

jag har tråkigare än tråkigast och har tröttnat på att ligga i min säng för länge sen! ogilla läget..



fint jag ritar i paint


comfort

boring, vaknade sjuk och det suger aaaaaaaaaaas mycket. blir att ligga i sängen hela dagen. ska äta min glass nu och slå på en film!


född naken

godkväll, klev precis in innanför dörren. och tänker inte gå ut förän imorgon!

spelade bandy på idrotten, vilken skridskoprinsessa jag är, for vidare direkt till jobbet där jag fick lära mig kassan, gick hyffast ju! sen dirket på fotbollsträning med mina kurder, vi fick äntligen prova ut kläder, så snart så ser vi ut som ett lag igen. sen har jag varit på 96träningen också så nu är jag helt färdig!
väntar på att bror har duschat klart så det blir min tur att få bli lite ren. härligt härligt!


idag är det bara att tuta & köra

som sagt så blir det fullrulle idag! ett glas oboy sen beger jag mig till skolan, och kommer hem någong ikväll.
ha en bra dag!


hejdå måndag 24/1-11

var trötter imorse, började dagen med stress och sprang till bussen. seg & trög samhällskapslektion, tråkig svenska, gott med thai till lunch, trött religionslektion, kass idrottslektion. mockat bajs, städat rummet och kikat på badminton. där har ni min måndag! imorgon blir det full rulle hela dagen..


trötter en söndag som denna

imorse ringde det tidigt tyckte jag, for ner på fotbollsträning. sen var evelina, helena&sjöberg med mig till stallet och red lite, jag tror dramboi gjorde succé. det var mysigt iallafall! handlat med erica, slappat i min säng medan handboll visades på tv. heja sverige!



22 timmar

hejsan, nyss kommit hem. jobbade på festen och tjäna bra med pengar, vi fick rejält med både dricks och komplimanger, flygvärdinne outfiten går fan hem alltså! kört bil några timmar nu också, fan vad fulla människor är dryga. just nu är jag bara sur och irriterad, mest för att jag är trött&hungrig och sen blir det ju inte bättre av jobbiga människor!

att jag är hungrig orkas inte göras något åt saken nu, men sova bort det trötta ska jag! imorgon lär jag upp i skaplig tid och träna fotboll. godnatt!

smackibonk

var trött imorse, men tog mig upp och det rullade på på jobbet, varit till kupolen med mamma en sväng, varit i stallet och ridit en sväng. nu ska jag hoppa in i duschen och sedan göra mig klar för att jobba på fest med erica ikväll!


vi är bäst i världen

ja jag vaknade sur imorse också. hoppas mina klasskamrater hade tråkigt i bysjön, för jag tog mig en vända på kupolen med erica istället. hittade faktiskt tre toppar på reaaaaaaaa! heja josephine, sen räckte det. vi köpte spån till dramboi också så nu har han så det räcker några veckor. imorgon ska jag jobba, skojigt!


rabblar alla fula ord jag kan

m, hej.

jag gjorde en jävla skitträning och inte fan går det att hitta humöret när man tappat det. jag är så sur så det finns inte, jag har så ont i min kropp så det finns inte, jag är så trött så det finns inte. jag orkar inte med min vardag just nu. och helgen ser jag inte ens heller framemot. jag har bara jävla skitvardagar, skithelger. det är bara massa skit, jag tycker för mycket är roligt, gör mer än vad jag orkar och sen stupar man. idag är en sån dag!

vem fan bryr sig om att det är nå fel på alla stjärntecken och man får ett nytt? inte jag iallafall. brukar ni säga såhär; hej jag heter josephine och är våg, vad är du? stenbock. jaha nej då passar inte vi ihop, hejdå.

pfffffffffft!!

våga vägra räddningstjänst imorgon, så känner jag. fuck this suriga josephine, gå å lägg dig. OK

mör i kroppen

asså shiiit vad jag är slut. lite fys träning igår kväll, innebandy mot tuffa killar idag, stallsysslor och om några timmar fotbollsträning. jag är slut redan, är inte klar för idag än.

är på hemmaplan igen, lite skönt. ligger på min säng och bara längtar efter att få sova, men träningen börjar om tre timmar.


trötttttttt

har precis landat framför köksbordet efter en fotbollsträning. sitter mittemot lisa och käkar mackor och OBOY, nu är jag helt slut, imorgon ska det spelas innebandy heeeela dagen i skolan. lite sådär lagomt opepp! nu väntar dusch.

godnatt




nu kan du få mig så lätt

hej, blev väckt för tidigt av två shit kids. börjar om fem minuter, erica skulle hämta mig? då undrar man ju vart fan hon har tagit vägen, jag får väl ta nästa buss då. fan erica!!

igår hade vi amerikansk fotboll på idrotten, mitt lag ägde lite dåra! somnade en timme innan träningen med mina kurder. tidningen var förbi och fota oss på träningen, och pratade med mig. kul att jag var så jävla snygg på bilden som han tog, hoppas den inte är med i tidningen, men på hemsidan finns den. mums på mig liksom!



fan vad söt du är josephine.


känns som en kort dag

gilla sovmorgon. vaknade i natt och hade en hemsk mardröm, den var verkligen inte kul någonstans alltså. kunde inte somna om riktigt efter den. usch säger jag bara! nu ligger jag i soffan, och ska mojjsa ett tag till hade jag tänkt innan jag far till skolan.


en effektiv måndag

hejsan alla barn. måndag har snart passerat, det har varit en seg dag fast jag varit effektiv som fan faktiskt. fixa dramboi på håltimmen, slutade tidigt, jag och erica har pluggat i många timmar. fick lite klart, skönt. har kikat på film med erica och lisa. linas kvällsbok är en pinsam film alltså. lisa och jag sitter med varsin dator i knät, snart blir det natti för mig.

gilla sovmorgon imorgon! sovgottttttttttttttttttttttttttttttttttt

en prinsessas dagbok

la mig sent igårkväll, innebar att jag var trött imorse. for till stallet i regnet, fixade och gick sedan en promenad hem. duschade och åkte till lugnet, brudarna skötte sig och tog sig till final där dom inte orkade hela vägen, men en guldstjärna får dom av mig iallafall. på krossis, är enormt tröttttttttt, snart sova, imorgon börjar en ny skolvecka! skojjigt



sm lördag

min fredag blev chill, tog mig en helmysig barbacka tur med kajsabajsa. åkte på en halvtimmes fotbollsträning i 17- å hem igen, ovärt kände jag. har tillbringat dagen i lugnet, 96brudarna spelade smkval, jag tyckte brudarna var duktiga, att domarn klanta sig och vi missa semi pga det sög stenhårt. nu myser jag på krossis, har ätit tacos, hyrt film och mumsar havre&majsbollar. MUMS

imorgon väntar utsläpp och sm i lugnet för mina andra brudar!

träna träna träna träna

kom nyss hem från träning, känns som att det är de enda jag skriver, men så är min vardag. var en rolig träning med skönaste brudarna. annars har jag tagit mig en ridtur på fina dramboi idag, han blev även friserad. väntar duschen, och ikväll räknar jag med att det blir att somna sen, tur man är ledig imorgon.

tisdag; 3 timmars fotbollsträning.
onsdag; 1,5 timmes fotbollsträning
tordag; promenad & 1,5 timmes fotbollsträning
imorgon fredag väntar ännu mer fotbollsträning.

skoj som fan, men det känns i kroppen, börjat stenhårt efter uppehållet! :-)


sånt är livet

godkväll. ska stänga ner här och sova, klockan ringer tidigt tidigt imorgon.
träningen var skoj och det gick jätte bra med knät faktiskt. heja knät!! har varit uppe i varv sen jag kom hem men nu är jag riktigt trött. imorgon slutar man kvart i tolv, och ca kvart i tolv fick man helg också. skönt, jag behöver det kan jag lova!

godnatt


sovit gott

kunde inte somna igår, vilket resulterade att jag var skit trött imorse när jag satt mig på bussen till falun, kärringen som körde talade om att bromsarna inte var som dom skulle, och hon tvärnitade heeeeeeela tiden, gick det bra att försöka somna när man nästan slog huvudet i sätet framför? men det gick bra hos sjukgymnasten trots att jag har ont i knät idag. behöver inte dit på några mer besök, gött de! sovit två timmar nu och ska om en timme ner på träning, får se hur det går med knät.


jag förstår inte hur fotboll kan vara så roligt

äntligen har jag lagt mig i sängen. fotbollsträningen med tjejerna gick finfint, skönt att komma ut på stor plan igen. dock kände jag av mitt knä, vilket jag inte gjort förut. kändes lite jobbigt där, sen blev det träning med 96tjejerna. då hade jag riktigt ont i knät ett tag, men blev bättre när jag kom igång. bra att jag ska till sjukgymnasten imorgonbitti. snart blir det sängdags för mig, natti!

på bra humör

jag är på jätte bra humör, åkte till skola, spelade lite amerikansk fotboll sen slutade man för dagen. gulligaste anna körde hem mig och nu inväntar jag louise, vi har tänkt att åka å luncha lite. hästledig idag men har dubbel fotbolls träning, först 16.30-18 på vallen med mitt lag, ska bli as skoj. sen har jag med 96tjejerna 20.45-22. gilla fotboll! längtar enooooormt mycket till utomhus säsongen, jag är taggad till tusen alltså.


patiensduell

godkväll, kajsa och jag tog oss en barbacka tur i mörkret. sen har jag bara degat hemma, städat lite faktiskt, inte mycket men lite! har spelat patiensduell hela kvällen men nu har mina spelkompisar gått och lagt sig, hur tråkigt som helst ju! undra om erica vill spela lite? hon måste vilja!!!


jag bara älskar den där hunden!

with or without you

last day, boring. har iallafall traskat lite på kupolen med min vännina kajsa, vi har också gottat oss med thai mat, det sitter aldrig fel. jag har ont i huvudet mitt än, inte okej. ska snart till stallet och ta hand om och motionera han som antagligen har världens träningsvärk idag.


i min värld kan allt hända

hoppträningen gick okej, dramboi var en blandning av allt man kan vara idag men han tyckte att det var kul och det tyckte jag också. dock märktes det att vi inte hoppat ett hinder på 10 månader. har haft ont i huvudet sen i eftermiddags, det kan ju vara lite små jobbigt liksom. annars så verkar det som att jag har fått en telefon med fungerande knappar, känns också skönt.

snart sovdags för mig, imorgon är sista dagen på jullovet, ledsamt..

laddar om

en trött josephine gick upp tidigt och släppte ut hästarna, planen på att stanna kvar i stallet och fixa allt sket sig, var alldeles för trött och åkte hemåt igen och sov två timmar. sen väntade fotbollsträning med 96brudarna, och har precis kommit hem. alldeles nyss blev dagen nästa plan hoppträning, ska bli jätte roligt. jag och dramboi har inte hoppat på minst 10 månader! pga transport problemet och mitt knä. det kan alltså går hur som helst idag, men det får gå som det går, blir roligt iallafall :-) 

nu ska jag ta dagens första måltid och sen fara vidare till stallet!  


i huvudet finns bara problem

åååååh kände jag när jag vaknade imorse, jag var så trött och opepp på att åka till jobbet faktiskt. men timmarna gick fort, kändes skönt. har varit i stallet med kajsa också, vi tog oss en ridtur, jag på sune & kajsa på dramboi. bara för omväxlingens skull liksom. nu ligger jag på min nybäddade säng med världens finaste hund bredvid mig. det är mysigt!

annars så har jag kommit fram till att jag kommer ha rejäla problem med att få ihop min vardag alltså, mitt lag har bytt träningsdagar och det kommer bli ett helvete att få det att gå ihop så jag hinner med skola, dramboi och träning. skulle jag nu lyckas med att få ihop detta så kommer jag få stressiga vardagar. ni hör ju hur det låter? inte allt för kul, skulle vara skönt om det fanns några timmar till på dygnet!





jag känner en smula lycka

min dag, red inte med den segaste fisken i havet. utan tog mig en ridtur ensam, det var roligt faktiskt. de senaste veckorna har inte stallet varit en hitt, det har inte varit roligt för fem öre. men jag åker till stallet och gör det jag måste, jag har nog bara en vinter svacka, jag tycker inte det är jätte roligt att ha häst på vintern, denna vinter har varit värst. tycker fortfarande om dramboi och ska hålla ut tills vintern är över och hoppas på att glöden kommer tillbaka. 
 
G R E K L A N D är bokat också, 14 augusti far jag till rhodos med ett fint gäng. gått på bio har jag gjort idag också, var länge sen, såg filmen town tillsammans med anna&åsa, mysigt! nu måste jag verkligen sova, ska upp om 4,5 timmar. asssååå shiiiiiiiiiiiiiiit, inte okej.

godnatt


istället för att sova

sitter på min säng och funderar lite. jag kan inte bestämma mig för om jag tycket det är bra eller dåligt att tiden går så fort.. för två och ett halvt år sedan, gick jag ut nian, samma dag fick jag klartecken på att dramboi skulle bli min. tre år på gymnasiet väntade för mig och jag behövde inte alls fundera på vad jag skulle göra, gå i skolan, fixa stallet och träna fotboll. och så har det sett ut.

nästa vecka kliver jag in på sista terminen av min gymnasietid, vad ska hända efter studentdagen? vad vill jag göra eller vart vill jag ta vägen? om ett halvår bara så kan jag välja vad jag vill göra, men frågan är, vad vill jag göra? jag har absolut ingen aning.

jag vill kanske resa, jag vill kanske jobba, jag vill kanske ha dramboi kvar, jag vill kanske flytta till eget? vad vet jag.. tiden får visa vägen, men hinner jag verkligen med i tidens tempo? jag vet varken ut eller in, men jag vet att jag inte behöver bestämma mig för något än iallafall...

sunshine

solen lyser och det är perfekt väder för en ridtur, en ridtur med kajsabajsa skulle vara roligt men hon är ju inte den snabbaste fisken i havet. känner för att åka till stallet ganska snart, idag får jag troligen en mobil som funkar helt också, skön-t? sen ska det bokas resa har en fågel viskat i mitt öra, mums..


tunga tunga ögonlock på josephine

jajemen, jag är trött som en jude!
jag kom nyligen hem, varit låååååååååååååångt ute i skogen i nån by som var riktigt mysko. annars så sov jag hos stödis inatt, spelat xbox hela dagen med niklas, förutom en timme då jag var i stallet sen har kvällen tillbringats hos evelina med en skräckfilm och i en bil. skojigt faktiskt!

nu ska jag borsta tänderna, pinka & gå å lägga mig. natti

god fortsättning

hejsan, har varit i stallet & och tränat fys/fotboll, kom precis hem, trött och svettig nu. inväntar världens godaste mat och sen väntar en till fotbollsträning om några timmar. skönt att vara igång igen faktiskt! jag längtar efter utomhus säsongen!

nu väntar rena rama rolf, skönt program enligt mig.


glad tjej på julafton!

wake me up

godmorgon, jag&lisa vaknade nyss, alldeles för sent. igår kväll var vi på upptäcktsfärd på otäcka ställen, blev en rolig kväll om jag får säga det, frågar vi lisa tycker hon annat. idag ska jag till stallet, sen träna. skojigt!

nu blir det frulle

mina sega dagar rullar vidare

åh, vilka segar dagar jag har. inte kommer jag till stallet förän om några timmar heller, om jag inte väljer att gå. men hur jobbigt lät det inte att ta sig en promenad till stallet då? lät skiiiiiiiiit jobbigt. jaja jag ska fundera lite på saken, antingen går jag till stallet ganska snart eller så slår jag på en film.

booooooooring


kex smular

segt här, väldigt segt. jag har precis tagit mig en dusch och kikat lite på jönsson ligan. tog mig en ridtur på dramboi, han tyckte det var skojigt och pigg, jajemen det var han. nu ska jag blåsa min kaluffs.


den omtalade kingen


blackmongo vill mer än gärna vara med mig, mest dryg men en smula söt.

110103

uppe i lagom tid idag, fast jag la mig mycket sent. inga speciella planer för idag förutom att åka till min hästi, sen får man se. alla filmer som gått på tv dessa dagar är slut nu, booooooooooooooooooooring..


josephine anropar, kom

släppte ut hästarna och åkte hem å tog mig en väl behöööööövlig sovmorgon. mm! inte gjort så speciellt mycket idag, träffat erica, varit i stallet, chillat hemma. tänker fortsätta chilla jag, låter alldeles utmärkt. just nu såhär två veckor senare njuter jag av mitt lov! sounds great


jag älskar mamma mia

mamma mia på tvn, jag gillar den filmen jag. jag har fått mat men nu är jag super trött och ska alldeles strax stänga ner och lägga mig, men först ett glas oboy. imorgonbitti skas det till stallet och släppa ut hästar. wiie

hej 2011

nyår överskattat, trevlig kväll iallafall. vaknade as tidigt och kunde inte sova, bakfull har jag varit halva dagen. ridit och övningskört iallafall, väntar på mat som jag aldrig får, är trött, sur & irriterad. ska ha en jävla chillkväll iallafall!


RSS 2.0