ledig

alla som åkte till skolan idag, för att äta tårta är bra stora puckon måste jag säga!

do the bloggich

hejsan, igår hade jag varken tid eller ork till att blogga. jag hade en mycket skön sovmorgon, och en ganska okej räddningstjänst på eftermiddagen, fick mvg på provet och det kan man säga gjorde min dag så jävla hårt. låg i sängen och tog de lugnt när jag kom hem, elin titta förbi en sväng och resten av kvällen bestod av matte pluggande.

idag har jag haft en lång, seg, jobbig dag. började med nationellt prov, skriftligt engelska. tror det gick okej, men vem vet. bara det svåraste kvar i engelskan nu, hörförståelse. man hör fan inte vad dom säger på de där jävla bandet. från tjugo över nio till tjugo i ett gjorde jag inte mycket. segt som fan, sen ett matteprov som jag säkert faila på trots att det kunde gått sämre. hade idrott sista, satt å glutta bara å stretcha, wi. ville prova rida, men regnade när jag borstat klart så fick inte bli någon ridning. så nu sitter jag här nyduschad med huvudvärk och hoppas på att det ska bli ett bra slut på denna dag. cola! <3

ledig imöra, supa imöra, fina vänner imöra. fan vad imöra ska bli bra!

kingkong

dricka till fredag, check!
känns fint, pepp redan.
klockan är strax över halv tio,
jag lägger mig nu.
over and out


luffartisdag

hejsan, hade bara en lektion idag, som var en idrottslektion som jag inte kunde delta på. så tittade lite sen var skoldagen över. har slöat i sängen och busat med hundarna sen jag kom hem, det är tråkigt att slöa, ska försöka plugga lite mer idag men ska förbi systemet å, fredag snart.


kingeling

det är fan bara måndag

hejsan, haft en chill måndag inget man surar över. handlade lite vitlökspulver och hostdämpande hästgodis till bubben, jagat ozzy&kingen som tog sig friheten att dra iväg, och nu har jag precis skrivit klart en inlämningsuppgift till idrotten, ska börja med min argumentation snart, funderar även på att göra klar engelskan, skönt det skulle vara. snart maj, snart juni, snart sommarlov. jises vad jag lääääängtar :-)

du är allt jag har

suttit på finaste ryggen i nästan fyra timmar idag. det var helt underbart i solen, gjorde illa baksida lår dock, slet av senan. men det gör inget :-) haltar och har ont i några dagar bara sen blire fint. varit i stallet 7 timmar idag, helt underbart. marie bjöd på blåbärspaj också. gött <3 nu sitter jag här, läst en sjuk blogg och funderar på att duscha, gör nog de i wallander pausen!


du är värd allt som livet kan ge
en vän som är så
är de finaste någon kan få

en del av dagens inköp





lite av de jag köpt idag, orkade inte ta kort på allt.
men är ett till par shorts, bikni, bh, långärmad tröja, en till kjol.
körslaget nu! :-) puss alla fina!!

gillar valet du gjorde

ja det gör jag, man saknar, man har minnen, mycket fina. skönt att de verkar vara över, jobbigt att någon i ens närhet är sur och avundsjuk. over and out

remember me var bra, sorglig genom hela filmen. sov hos jessica inatt och vi chillade mest, brunken och jeff kom någon timma på natten. somnade sent och är grymt trött nu, vädret har hållt humöret på topp, en vacker häst men världens underbaraste rygg gjorde mig gladare än gladast, en mamma på shoppinghumör gjorde min garderob och mig gladare. som sagt är jag sjukt trött nu, för min del blir jag hemma ikväll, får mysa med mamma i soffan.

jag är sugen på att flytta ner från skr, jag är sugen på att flytta dramboi, jag tror fan jag skulle vilja flytta några mil här ifrån. börja om..

shoppat en del idag, kan komma bilder snart. om ni har tur!

jag bara älskar fredagar

vaknade av att louise retades, blev lagomt irriterad och somnade om när hon äntligen åkt till jobbet. vaknade nästa gång av att en kattunge klättrade på mig, så gullig. myste en stund med dom alla tre, dom är lite smått knäppa, trillar ner från sängen hela tiden. sött! erica följde med mig till falun, snäll som hon är. det kunde inte gått bättre hos sjukgymnasten så det gjorde mig jätte glad, och tyckte jag var värd lite shopping, så fick med mig lite hem. sitter här och dricker en redbull, är skit trött men ska om ett tag vandra ner till jessica så ska vi gå på bio, det blir myspys.


Poooo

hoj, somnade tillslut igår fast klockan blev två å halv fem när louise gick upp var jag klarvaken. men är ganska pigg ändå just nu, varit i skolan idag. kollade på baskettuneringen sen massera jag evelina på idrotten.  jag var dutti, visst evelina.

for till stallet direkt efter skolan och fixade hos gulleplutten, tagit mig en skön dusch och ska snart ner till louise igen, hattrick ikväll. hon vill ha äckel pizza,de vill inte jag så nu måste jag laga mat till oss båda. får väl se om det blir någon mat för oss ikväll, kung på att laga mat. haha pusss mongolider


piggast

godkväll, lollo sover breve mig, hon ska upp halv fem imorgon hon men de ska inte jag, sju låter bra. kan inte sova, är galet pigg. dumma jag, får skylla mig själv. så ligger här med louise sovandes på höger sida, en sovandes liten hampus tätt intill på vänster sida, tre sovandes kattbebisar + mamma på golvet. bara jag kvar, ska sitta vid datorn ett tag å hoppas på att ögonlocken ska bli lite tunga iaf. nattisss!


monster

ligger vi lollos säng med tre monster som anväder mina ben om klätterställning, inte långt ifrån att jag har tusen små hål i mina leggis, men dom är så gulliga så fast dom är lite utvecklingsstörda. fastnar med klorna mellan tangenterna också, snart finns de väl inga sånna kvar. sött! ska ut och fota louise på häst nu, i detta roliga väder. wieee

segdag.com/mensvärk

när jag kom till skolan, var de inga fler lektioner så känns som att jag skyndade mig alldeles i onödan, kupolade lite med erica&johanna. jag tyckte att de var dåligt utbud, men hitta på att par fina skor jag vill ha iallafall. sen jag kom hem har jag bara segat här hemma med min alldeles underbart sköna mensvärk, ska ta lite ipren så är den snart borta igen. borstat odjuren också, håriga odjur. om någon timme ska jag med å kika på hoppträning, eller filmare är jag anlitad som. så denna tråkiga kväll har något inplanerat iallafall. ska klippa 12 tassar och 54 klor nu!

godmorgon.

vaknade nyligen, sovit sämst och drömt jätte mycket inatt vilket gjorde att jag försov mig, dumt. drömde att jag blev jagad igen, suck.. dags att rappa på och skynda till skolan fast jag är trött som fan, fast jag har mensvärk som en idiot!


en måndag som känns som fredag

hejsan! ja det känns som fredag idag, men det är måndag. jobbigt att jag har hela veckan kvar. dagen var chill som fan, tittat på fotboll hela dagen förutom timmen jag tillbringade på coco thai med erica&johanna och kvarten på matte lektionen. så ska väl kanske inte klaga. veckan har börjat bra. har fortfarande mycket plugg å borde sätta igång genast. men känner mest för att lägga mig i sängen med min mensmage och sova lite, snussuggggg har jag å. sugen på att shoppa å!! kanske ska man beställa lite från internet? :-)

puss

helgen

hejsan! mina vänner dök upp i fredags, fint folk kommer sent så det gjorde väl inte så mycket, att jag råka supa ner dom lite tyckte inte jag heller gjorde så mycket. jag hade iallafall en trevlig kväll och det hoppas jag ni också hade, eller jag vet att jenny hade. hih.

sov några få ruttna timmar, åkte med louise och mongomets på tävling i smedjebacken. blev en lång dag och när jag kom hem kring sju var jag helt slut, det stod bara dusch på schemat sen sov jag. somnade elva och vaknade halv ett idag, så hur det ska gå att somna ikväll, det vet nog varken du eller jag. en natt med mycket wierd drömmar. blev tvingad ner till ridbanan och röja, hoppas det blir bra där. sibylla gick väl, men thaiiiiii <3

skola imorgon, skulle behövt plugga galet mycket idag, har jag gjort de? nä. kommer jag göra? nä, har ingen annan än mig själv att skylla. suck! ska söndaga vidare.


long friday

hej, dagen har känts lååång. gjorde redovisningen om ångest i skolan, gick bra sen käkade jag lite götti.åka till louise och blev kär i pekka,  sen åkte jag till stallet, red lite idag också! mumsade jordgubbspaj med familjen hansson och kajsa. och nu har jag stressat som fan hem och gjort mig klart. mina vänner är dom absolut mest söliga på hela jorden, åtta skulle dom vara här. 5 stycka, tror ni dom kommit än? nää!  puss på dom alltså.
ska ha trevligt ikväll, ssssssssprite. puss

surig

hejsan, jag är på dåligt humör. jag busa idag igen. jag tog mig en skrittur på dramboi i regnet. pluggat lite har jag också gjort, det är drygt så jävla drygt har ju redovisning imorgon så mer plugg ska de bli! känns så ovärt att gå till skolan för en lektion, men jag lär väl. wie! nu ska jag sura vidare, det ska jag verkligen göra.

run

godmorgon, jag har sovmorgon till ett jag. min redovisning skulle ske på fredag. mmm! sovigt dåligt inatt, drömt att jag blivit jagad, ett tecken på stress tydligen. vet att jag är stressad över de sista i skolan, har mycket att göra. funderar på att göra massa idag, är tråk väder så ska nog fan sätta mig å göra de tills jag ska till stallet. det får bli efter fyra, så jag kan hjälpa marie in med djuren.

nu ska jag fixa till mig

jag gör för lite

vill ha fullt upp igen, blir mer trött av att inte ha något att göra. Både igår och idag har jag sovit några timmar sent på eftermiddagen ändå är jag trött nu. men imorgon har jag dramboi iallafall, vem vet. kanske rider? nej så kul ska jag nog inte ha. filat&målat naglar, kikat på andra avenyn och samtidigt gjort mina otroligt roliga knäövningar. ska plugga lite nu, redovisning imöra ju, inte pluggat ett skit på den. undra om man ska ta sig ett glas cola? mm

you have made your choise.
finns inte mer jag kan göra


engelska nationellt prov, muntligttttttttt

började dagen med muntligt nationellt prov i engelska, det gick väl, fixade det iallafall. sen så har jag och erica gjort klart psykologin som ska redovisas imorgon, i övrigt har jag mått illa idag, den roliga veckan dyker upp när som helst, roooligt! jag och erica åt lite glass å, gött med glass från gröna kiosken. nu funderar jag på hur jag ska fördriva tiden, borde plugga men är för trött för det faktiskt, så ska nog lägga mig framför tvn och då vet jag att jag kommer somna, skönt :-) hoppas ozzy vill mysa med mig.


våren är underbar



maxfart <3

buuussssssssss


hihi, gjorde något jag inte får.
tog mig en ridtur, kunde inte hålla mig från att galoppera heller.
fick bli ett litet race med sara&kajsa. fan vad lycklig jag var på hans rygg igen.


annars har dagen varit skön, tillbringat mest tid i stallet. åkte ner med kajsa på kvällen och käka lite glass lagomt till solen gått ner. men det var gött med säsongens första glass. väntar nu på att hollywood fruar ska börja, skola imorgon. känner mig inte alls pepp. men om exakt två månader har jag precit fått sommarlov och jag och mina fem jätte fina vänner har landat i turkiet och har nog börjat fira det med lite alkohol. snart brudar, snart!!

man är ledig och solen lyser. hur underbart

godmorgon, ledig idag och jag gillare. vädret är kalas ute, ska snart göra mig klar. måste köpa kompresser och grejor, kingen har gjort illa sig på tassen och blödde konstant igår i fyra timmar stackarn, varit blodbad på kviddas väg 1. men än har inte han blödit igenom än. så det ska fixas till lillen, äta lite hos mamma och sen ska jag åka till stallet och vara med dramboi! jag borde plugga idag, tog ju hem så mycket över lovet, har inte pluggat ett skit, men har ju faktiskt gjort mer saker än jag trodde jag kunde göra under lovet ju.
får ta igen de ikväll om orken finns.


jag kan klara mig själv

helgen har varit kalas, fiesta både fredag&lördag. båda kvällarna var mycket roliga. Idag gick jag upp tidigt, rasta grannhundar, mmm money. sen rasta jag mina egna. spenderade lite tid i stallet och en timme med min stjärna ute i solen. mamma fick åka med å titta på leksand med mig, kajsa&lasse. hon blev världens gladaste. gilla!
nu sitter jag lite här, nyss tryckt kladdis å kikar på lite bilder. kan ju bjuda på några.


från festen igår
och på min älsklings ozzy&favvo dram.
grattis till både mamma&ozzy som fyller år idag!!


vinfredag

en vinare och ett härligt gäng tjejer får lätta på problemen!


josephine adolfsson talar ut

nästan så, jag är upprörd. jag fixar inte folk som lägger sig i och tycker, när jag själv inte vet vad jag tycker. situationen är nog jobbig som den är, det blir bara värre av alla jävla påhitt som kommer från olika håll.

du bad mig dra åt helvete, det gör jag mer än gärna. bara jag slipper veta av dig, jag har det så bra ändå, och har haft det innan också, så kan inte säga mer än annat att du också kan dra åt helvete.

ska jag behöva förlora en vän pga att det är jobbigt just nu, verkar så. jag orkar inte
det är svårt att visa att man är svag

kanske nu det är dags att bryta ihop.
hoppas jag får en trevlig kväll iallafall


7 april

Grattis älskade mormor på 65 årsdagen, saknar dig.

Igår var jag med louise&metsi på dagen, vi käka gött, färga hår och busa lite. for hem till jessicas syster på kvällen å chilla med jessica, åt lite frukt med smält choklad å tala lite skit, sandra kom hem till jessica senare när vi dragit oss dit. jag blev trött å for hem. 

skulle upp tidigt idag, så har varit upp å tagit bort stygnen, det kändes inte, så det var skönt. for direkt och mocka å fixa stallet så det är bara för johanna att rida, tur hon har! :-) så har suttit har i en timme och nu är jag påväg ner i duschen, kajsabajsa tränar dressyr och är väl hemma om några timmar, då ville hon på kupolen, då är de dags att hon sätter fart. jag är uttråkad, får se vad kvällen bjuder på som vanligt. 

 

du är min frihet

Hallååå där alla grottisar.
solen lyser lite bland molnen, ska snart sätta mig på brummen och hämta upp käraste louise på jobbää. jag har egentligen inget att sriva med ida tyckte att jag skulle göra så jag gör de för idas önskan är min lag. jag är sjukt ridsugen, men om alla andra får bestämma bör jag inte rida. frågan är om jag ska låta alla andra göra det, kan inte lova något. :-) måste få sitta lite på han bara hihi.

snart är de fan bara två månader kvar tills vi drar och öser i turkiet, det ska bli underbart verkligen. ska nog förresten köpa p&l biljett idag, kan vara bra att ha en innan dom tar slut. nu har jag inge mer intressant ni får läsa. hah!

löv jo

monday

hejsan, igår kväll var jag och kajsa hem till lille jocke och chillade där till nattetid. vi körde över en mus på vägen dit, stackars liten.. skulle bara över vägen, snacka om att han hade otur, kommer en moped, men 1dm brett däck och blir träffad. otur! men det var trevligt hos jocke, for hem och sov.

sov länge idag, sov för länge för vaknade trött och ont i huvudet, har gjort mina jävla övningar och duschat så snart ska jag iväg. när jag fixat klart, men mitt hår torkar aldrig, när jag blåst en kvart blir alltid fönen överhettad och funkar inte, så då sitter jag med lite blött hår å får vänta på att skiten ska starta. vilka problem jag har! 
 
mamma&kjell är å köper en cykel till mig nu, i like it.
får se vad kvällen bjuder på, ska på ett jävla möte iaf.


så jävla mycket påsklov

jag känner mig så jävla vilsen, jag vet ingeting och det jag vet och fått veta får mig bara vilja gråta floder. samtidigt som jag har en glad period nu, jag kan göra roliga saker, jag kan vara i stallet och pyssla och pussa, jag älskar mina vänner, jag älskar min mamma&kjell.

igår var en lycklig dag, jag gjorde stallet och fixa det jag kunde. dramboi fick sto i solen utan sitt täcke och jag tror han njöt lika mycket av de som jag njöt av att få vara i hans närhet. natten blev jobbig igår, när jag kom hem, trodde inte detta. finns så mycket ilska samtidigt som jag är så jävla ledsen. trodde inte detta.. gick hem till min bästa vän och prata nästan in på morgontimmarna, fixade inte att sova hemma. jag vill bara bryta ihop och komma tillbaka när allt är lättare.

jag har tänkt att fortsätta min glada period idag så ska åka med kajsa och kika på hoppträning sen ska vi umgås.
jag älskar lov  


hej kupolen

jises vad trött jag må vara, men tänkte skriva lite om kvällen igår och om hur min dag varit idag. moa tittade förbi här igår, vi tala lite och myste med greys, mumie ida kom senare, den kvinnan är helt galen, helt jävla fucking galen, haha. men vi hade roligt, det hade vi.

sov lagom länge idag, duschade och for till kupolen med mamma, dissade kryckorna idag, busigt men skönt! benet var helt slut efter en liten shoppingrunda, men det gillades och det är ju gratis att gå med mamma på kupolen så jag tackar och bugar. fick med mig några t-shirtar, armband, underkläder, skor och lite mer smått.
mamma köpte också en sån där kub som man ska hålla på å få alla sidor i lika i olika färger. haha, ni förstår. har inte klarat den en enda gång idag, slutade med att kingen åt upp den, så nu har jag ingen kub längre :-(

var ner till stallet och gav min fina en puss, käkat lite hos kajsa och myst i soffan här med mamma,kajsa och alla hundarna. är just nu som jag sa skit trött och har ont i huvudet, skyller på kuben. hjärngympa!

dagens tre bilder få vara på mumieida. så jävla fin fin fin ;-)
en bild på mig och sedan på nya dojjorna, lila converse.


förlåt för allt jag har sagt, eller kommer att säga

första påsklovsdagen börjar med att åka till falun för att träffa sjukgymnasten, det såg ut som de skulle göra efter två veckor, så fått massa övningar jag måste göra varje dag. sen har jag bara chillat framför tvn och kikat på mimmi&reine i fjällen å linaskvällsbok. sen fick jag ryck och har städat genom hela mitt rum, så nu är det så rent så. klockan är annars redan tjugo i sju, går inte förstå att den är så mycket. kvällen får jag se hur den blir, antagligen i soffan med min b&j och kika på lite talang.

med hatten&cidern städar jag hur bra som helst


RSS 2.0