valborg

kajsa och jag tog oss en mysig ridtur igår, har saknat den bruden. tränade fotboll på kvällen och gjorde faktiskt en riktig bissa som gick in i mål, nu är jag nöjd med min karriär! jobbat nu på förmiddagen, galet mycket folk och jag är trötter och hungrig. ska ta mig något att äta sen åka mot stallet med kajsa! ikväll blir lugnt, orkar inte "fira" häxor som brändes på bål eller vad valborg nu är för något.


det doftar kajsa björn

tjeeeeenare.

varit med erica å handlat, snart är det dags att åka till stallet med bäste kajsa som är hemkommen från mallis. känns mega bra att ta en ridtur med denna braiga tjej i detta braiga väder på våra bästigaste hästar. mmmmmums!


alone

det var sjuka scener med brudarna från laget idag, men det var trevligt! träningen flöt på och nu sitter jag i soffan ensam på krossis och kikar på big brother med ett glas cola. lagomt trött i ögonen, ska bli skönt att krypa ner under täcket senare.


orka med sig själv

sov länge idag, inte okej. är seg som fan nu, men har iallafall varit ute och ridit en längre tur med juttan och det var trevligt kan jag tala om för er! ska om en timme iväg och göra något med tjejerna från laget, vad som ska göras vet man inte, spännande. sen blir det fotbollsträning på vallen.

kanske man ska ta en liten powernap..



våga göra som man vill

godkväll.
hänging in the sofa, går att uttrycka sig så. varit på biltur idag med i det fina vädret, myst i parken också. jag och erica har tillbringat lite tid tillsammans såhär på kvällskvisten. jag är trött och min mensvärk vill döda mig tror jag.. men är man brud så är man ju!

funderar på att krypa ner under täcket snart, skööööönt!

nähä, det fick man inte för bestämande lisa.


tjenare mannen

hittade inga spöken igår, men det var lite kusligt iallafall. kom hem tröttare än tröttast och la mig i soffan och halv sov. men nu är jag vaken, solen lyser och jag ska till tandläkaren, kan inte bli bättre va? bråttom nu!


erica är blöt

hej å hå, på spökjakt gå.


beauti

tjenare
såg en fail på mitt skrivande i det förra inlägget, imorgon ringde klockan tidigt, kan ha menat imorse.. well.
blev spontan utgång igår och jomenvisst hade jag trevligt! idag har jag varit i stallet och sitter nu med dagens första grogg i handen, vet inte hur denna dag kommer sluta, men den har börjat bra iallafall & inte kan jag klaga på vädret heller. mums!
untz untz untz

fjanterier

nu har jag precis ätit frukost för andra gången idag. finns tillräckligt med timmar på dygnet om man går upp i tid, frukost x2!

två dagar har jag tillbringat med erica, vi har hälsat på de döda psykingarna på säter, klättrat upp på muren för att se vad säter hade att bjuda på. träffat lite folk, cyklat tandemcykel, varit på en sopig spökjakt!

imorgon ringde klockan tidigt och jag for ner till stallet, ska snart dit igen och rida i solen.



we no speak


förkyld och dum

när det känns som mörkast

jag är så matt, motgång på motgång hela hela tiden. har man någon lust att ens fortsätta försöka? något man kämpat för bara skiter sig, och bryter ner en istället. jag orkar inte försöka lappa ihop det ännu en gång. tårarna vill bara spruta ur mina gråa ögon, dags att låta dom göra det.

ett hål

jag och erica kan fundera vi, asså vad sluta fundera och häng med. det går inte bara, jag hatar att inte veta och just nu vet jag bara hur mitt liv ser ut i en månad till, sen då? ica? skola? annat jobb? för mig som vill veta är detta inte alls någon rolig situation, jag verkligen hatar den mest av allt i hela världen, ungefär. vill jag ta studenten? näpp, vill jag nog inte.

jag vill ha den glada veckan, med min cpiga klass, roliga dagar och kvällar och inte minst studentdagen, men jaha dagen efter då? nej den dagen vill jag inte ha. varför kan man inte bara få göra som man vill och det går runt iallafall, vad roligt det mesta skulle vara. men vem fan har egentligen sagt att det ska vara roligt att leva hela hela tiden. fast, vem fan har sagt att det ska vara en jävla bergochdalbana?

facit i min hand skulle kännas bättre..


i väntan på big brother

tog mig en mysig kvällspromenad med kajsa och hunden. nu sitter jag och kikar på en unge i minuten, man blir inte alls sugen på att föda barn faktiskt! tur de inte ska ploppa ur någon förän om några år liksom och jag kan tänka mig precis hur jag kommer vara under förlossningsmyset, kommer vara en plåga för barnmorskorna! hihi. om 40 minuter börjar big brother, dags att ta ett glas oboy skulle jag tro.


men trött?

hejsan.
kom inte upp imorse och resulterade i att jag blev hemma istället. jag har varit ute och ridit med julia i solen på våra söta hästar. sen har jag kollat på big brother och sovit! jag mår illa like hell, usch.. förhoppningsvis blir det en kvällspromenad med kajsa lite senare!





den där josephine adolfsson

eftersom jag gillar att fundera så har jag funderat lite på hur jag upplevs.
många upplever nog mig som dampig, små rolig som gör sjuka saker samtidigt som jag kan vara den bittraste i min omgivning också. finns det fler sidor? jajemen, innanför skalet finns de så mycket mer. sidan som alla inte sett av mig, spännande va? den är mjuk, sådär mysipys mjuk. skönt att kunna vara varierande juu


lätt och naturligt

tillbringat dagen i solen i hopp om att få lite färg, blev inte mycket att hurra för inte! dampa runt med en boll är mer min grej faktiskt. varit i stallet på kvällskvisten, hästarna bara myser i denna sol dom också. heja solen!


rubrik


livet har sina ljusa stunder

soliga lördag.



varför vara i skolan när man kan ta ledigt?

tog mig sovmorgon, gött. är öm i kroppen efter gårdagensträning jag! julia och jag hade ponnyridning på gatan sen for vi och köpte gottis på marknaden. nu är jag tillbaka här, ska åka till stallet snart :-)


sängdags

godkväll.
tog mig en helmysig ridtur med evelina idag efter skolan, hon på dramboi och jag på lilla fixie. solen värmde och inte kunde vi klaga för fem öre! försökt mig på matten, döööööööööööööööööööööööö. tränat fotboll, gick skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit. men är på rätt bra humör ändå. imorgon tror jag att jag tar helg!


happiness


han är lycka! <3

whait to you see me smile

hejsan!

igår eftermiddag fanns de inte tid för att blogga, eller jo det kanske det fanns men jag pluggade ett antal timmar istället, så nu har jag kommit ingång med det iallafall. sovit bra inatt och inte vaknat en enda gång, vad hände helt plötsligt liksom?

idag
hoppas på en kort skoldag, så jag får ta mig till dramboi och rida i solen, sen ska jag plugga lite medan jag väntar på sen fotbollsträning ikväll! lät ju helt okej!


ta tag i situationen

godmorgon!
värdret ser inte mer än nästan sämst ut men äh. gårdagen var sämst, bryter ihop och kommer igen. nya tag idag, inga roliga tag kanske, men what to do? nu ska jag pallra mig iväg till skolan och hoppas på att jag får en trevlig dag.


räcker med att skriva tisdag



det känns inte bra

godmorgon, sovit kasst idag med, börjar bli en vana. vaknar upp och känner att allt är värdelöst just nu, så himla mycket stress över skolan, känner mig som världens sämsta hästägare, orolig för fotbollen, orolig för vad jag ska göra efter studentdagen, känner stress över körkortet. allt är bara stress just nu.. jag har ingen lust att gå ut gymnasiet längre..


bara mitt

en bajsmåndag som blev rätt så bra ändå. trökade mig genom skolan med magont, suck på den. när jag klev ut genom dörrarna var de helt plötsligt bra väder och skit varmt! tog en värktablett och åkte till stallet, till en inte allt för ren och fin dramboi. aldrig sett honom i det skicket! tog en mysig ridtur och har grattat mammsi.

nu är jag uttråkad..



11/4

idag har jag varit i stallet i fem år, fem hela jävla år! tiden går fort när man har kul.

världens bästa hund fyller fem år idag också, älskade älskade ozzy!

även världens bästa mamma fyller år idag också!



en bra söndag

sov minst 12 timmar inatt, varför inte passa på när man kan liksom? skyndade mig till kupolen sen där jag träffade julia, en födelsedagspresent till min fina mamma skulle inhandlas och det gjordes också. bra bra! var till stallet och myste med finaste hästen, tog en skön lugn ridtur med musik i öronen och njöt av värmen! nu ska jag ta mig en dusch sen mysa och invänta big brother.


trötta fötter

tjenare.
haft en trevlig dag i stockholm med erica, man kan inte kalla stockholm mysigt. det känns mest bara som kaos, stressat och trångt i den där staden. inte fan går de att hitta där heller, vi yrade en timme innan vi kom till rätt ställe med bilen, stockholm är stort! 
 
på hemma plan nu iallafall, fick med mig lite smått och gott hem, två blusar, en klänning och ett par fotbollsskor!


huvudstaden

godmorgon, jag har varit i stallet och donat och nu är jag redo för att åka till stockholm!


det finns inge lagom

tog mig en mysig ridtur med kajsa i blåsten, vi höll på att blåsa av hästarna kan man säga. sen tog jag en powernap på eftermiddagen innan jag for iväg på en jobbig och rolig träning. jag är helt slut nu och har huvudvärk! kikar på big brother sen blir det en dusch. imorgon ringer klockan tidigt, jag och min bästa erica far till huvudstaden för lite shopping förhoppningvis :-)


molniga skit fredag eftermiddag

inget vill gå min väg, det är lätt att trilla över kanten. som jag kämpat för att få detta att funka igen och så verkar allt skita sig, då vill man bara lägga sig ner och aldrig vakna.

lediga soliga fredag

godmorgon, sovit super kasst! vaknade tidigt imorse, hundar i sängen, min dörr stod öppen, trodde en jävla byggarbetare var min bror så jag bad han stänga min dörr. saknar handtaget på dörren nu alltså!

ska ta mig lite frukost när fyllorna har gått, sen ska jag till stallet och mysa med dramboi!




vilket äventyr

startade trippen till skövde med en bussresa på ett antal timmar. väl framme så fick vi på bo tjäna ängar 2 skulle man kunna kalla det. vi hade övning i  2 timmar, det dög. satt på puben, drack öl och busade på kvällen.

imorse skulle det stigas upp tidigt, fy helvete säger jag bara på det! sen var det slarvarbete för oss från ca 10.30-15.00. B E D R Ö V L I G T tråkigt! jag och min irriterade vän i våra fula orangea dräkter satt på en stubbe, satt på en brunn, satt på en låda och slutligen låg vi och solade i 2,5 timme. tiden har aldrig gått så segt och jag har nog nästan aldrig haft tråkigare! jobbig och lång bussresa hem, skulle kunna säga att resan var bara jobbig och onödig, så jävla ovärt!!

väl hemma så är det förfest här, åtta små pojkar härjar och dunkar musik. det var en glad josephine som klev innanför dörren ska jag tala om för er, men efter ett big brother avsnitt känns det mycket bättre. ska bli skönt att få sova som ett as inatt.



våga vägra vara aktiv

skövde

hejdå borlänge och hej skövde!

en som kan fundera

slits hit och dit, göra si och så, det är rätt och fel.
att göra något som verkade rejält motbjudande kunde bli så bra, gör att dagarna ser annorlunda ut, hittat det där andra hemmet jag aldrig haft fast jag skulle haft det för så många år sedan. två ställen som får mig att må bra. hade jag inte gjort si skulle jag finna mig i så och inte vetat hur si skulle bli, inte fått uppleva si. jag är glad att jag lever i si idag
.

det har blivit fel, fel som har gjort ont. stora fel som man inte trodde skulle vara annat än fel, det är inte annat än fel, men det blev kanske ändå rätt? med allt dåligt kommer nog något bra också.

heja ödet.

den glada bittra

tjeeeeeeeena.

det braiga humöret håller i sig, jag har plaskat i aqua nova idag. kände mig åter som ett barn på nytt som skrek efter vågmaskinen och åkte galet i rutschkanan. lunchat med erica på kupolen, tränat fotboll i eftermiddags. hälsat på hos åsa, handlat och kört bil.

imorgon ska det åkas till skövde, vet inte riktigt varför eller vad vi ska göra där men det blir säkert bra, ska orka packa lite senare men just nu har jag lagt mig i sängen med godispåsen tätt intill och inväntar big brother :-)


fullrulle

godmorgon, ska gå till bussen typ nu! kort skoldag väntar, sen lite plugg och sen direkt till träning! ha en bra dag.


som ett barn på nytt

det gick finfint hos tandis, josephine hade varit duktig, så nu är jag klar där. varit ute och busat med favorit erica, varit i nyckelby hos mysigaste människorna på fika, där vi även studdsade lite på studsmattan, det var länge sen mitt knä klarade av det ska jag tala om för er! jises vad skojigt det var.

nu ligger jag hemma i min säng och tittar på big brother samtidigt som jag mår illa och är trötter.



glada människor på studsmattan!

en ledig måndag

jag är på både bra och dåligt humör, jag är både trött och pigg. jag både älskar och hatar. det finns så mycket fina människor omkring mig, helt underbara personer och djur, helt fantastiskt vad dessa gör mig glad, det är fint! ska ta vara på dom jag har, kärlek till er!

<3

fotboll, fotboll & åter fotboll

tjenare, fick det stressigt imorse då jag försov mig! men annars så har jag kikat på fotboll heeeela dagen och även gjort min egen debut med fina dalkurd. vi spelade rätt så kasst faktiskt men lyckades vinna, å jag fick göra ett mål. har ont i magen nu och ska lägga mig å kika på bb! ledig imorgon, klaga icke!


man kan kalla det chill

jag och erica åkte lite högre upp i skräddarbacken och kikade på film med johanna och hobbiten! en rätt så sjuk film faktiskt, kan inte säga att den var bra heller, ingen film jag ser om. är hemma igen och har gjort mig redo för att sova! upp tidigt imorgon igen och imorgon väntar en fotbollssöndag.


nervositeten är värre än mensvärken

Åååååååååååh hej!

jäääääävlar vad trött jag var imorse, höll på att försova mig då jag inte kunde somna igår kväll. men tillbringade mina timmar i förmiddags på jobbet, har vilat och varit till stallet. är trött, har en hemsk mensvärk men ännu värre nervositet inför imorgon. match på g! heja dalkurd.


glad tjej

godkväll. klockan är skit mycket för mig eftersom att min väckarklocka ringer 04.50 imorgon! men jag är pigg och glad! tränat på kvällen, det var roligt och kände inte av knä eller foten så mycket alls, jippie! dragit fyra april skämt och lyckas lura fyra nötter också. heja mig! gillar min familj, har fått höra jag älskar dig av mina bröder nyss. dom kan faktiskt vara söta, och när dom är det blir man ju faktiskt riktigt glad! heja dom också!


början på något tråkigt

tjenare, ledig idag, har inte klagat. tog lite sovmorgon sen åkte jag till stallet och mojsade med dramboi, gosisötihästen. jag & erica har bråkat med en taxichaufför, käkat sallad, hämtat lisa å nu är jag på krossis igen. blir att chilla lite sen pallra sig hemåt.

igår var de något speciellt på kupolen så hängde där till tio på kvällen, mer jobbigt än kul. mitt knä är fuckat också, det är något som tynger mig just nu..


RSS 2.0