Nytt år


älskar mig själv

har haft så himla tråkigt ikväll, varit riktigt party sugen vilket resulterade i att jag sitter här med ett glas vin och dunkar musik, samtidigt som jag mimar till låtar och spelar in videor. skrattar åt mig själv och älskar mig själv för just nu är inte allt på sin plats i mitt huvud!

haha men nej, nu ska jag bli mer normal.


tiden rinner ifrån mig

godkväller.

hade de mycket trevligt igår! sov bort
hela förmiddagen som vanligt idag innan jag for till kupolen. fick med mig en topp och två nagellack. har nu hur tråkigt som helst, ligger i sängen och kilar på en film på trean. imorgon är sista dagen på detta år, undra hur man ska sumera år 2011.


mellan

sov fet länge, sedan for jag till kupolen med Evelina för att kika på mellandag rean, den var inte mycket att hurra för den inte. fick dock med mig naglar och smycken hem iallafall.

har varit förbi hästisen och nu har jag hamnat i nyckelby med sjuhundra glas vin!


grabben i graven bredvid

ligger i sängen å kikar på film, min mensvärk håller på att döda mig, jag knarkar värktabletter och springer fram och tillbaka mellan sovrummet och mikron med vetekudden.

var till stallet och red lite med hampus & evelina i regnet. nej nu väntar en rush till mikron!


h som i hemma

har varit mysiga dagar i nyckelby. men idag har jag och ozzy tagit oss hem och jag ligger nu på min säng ensam hemma. nästan ensam, har tre hundar hemma bara. sen har jag JORDENS mensvärk, den är inte rolig idag alltså, så tänkte kika lite på film för att sedan åka till stallet.
jag bara älskar att vara ledig alltså, det känns verkligen okej!

nyckelby

tillbringat tid med nyckelby folket sen igår. då for vi till grannstaden för att kika på bio. var vaken länge, blåste rätt rejält inatt alltså.

degat i soffan typ hela dagen, ätit mitt saknade donken och fortsätter tillbringa tid med nyckelby folket. mysigt!!


titt


god jävla jul

har en bra kväll, precis käkat gott, tagit en nubbe och dricker nu lite julöl! fina kväll. God jul!!


julafton

igår kom moster och det spelades Bingolotto och mystes, dock vann vi inte ett skit. vi åt gröt och skinksmörgåsar, mumma! Kajsa kom och umgicks på kvällen å efter Bingolotto kikade vi på jägarna 2. Bra kväll!

nu är jag påväg till stallet efter att ha haft en betalaräkningar morgon ;-)

GOD JUL


dan före doppardan

sov ut imorse för att sedan luncha med mamma & kjell på thaien! har även varit och gjort stallet för idag. just nu ligger jag på sängen och läser boken jag fick igår.

moster är på ingång och ikväll ska det spelas Bingolotto kan jag lova!


jullov!!!!

hejsan hoppsan!
nu är Josephine Adolfsson så ledig hon kan bli i 2,5 vecka. det känns riktigt bra. ligger i soffan nyduschad och trött som fan framför en film med lite godsaker i sällskap med lillebror.

ska mojsa vidare i vårt nya fina vardagsrum.


jag är bara ett enkelt frågetecken

hej........
dö känner jag! min morgon började med att åka till stallet sju imorse!!! tog mig en frukost med marie&kalle, sen en riktigt mysig barbacka tur på min bästa bästa bästa bästa häst. det var lite magiskt idag alltså! jobbade, julbord lika med fullt med folk!
var helt slut när jag kom hem, deppade även ihop lite och kände mig inte alls så pigg. jag har så dåligt samvete så jag vet inte vart jag ska ta vägen och jag tror inte jag kan göra något åt det heller. jag har försökt så många gånger, det är svårt. är jag svår? eller har jag bara blivit sviken för många gånger för att det ska gå. jag vill iallafall skänka några tankar till min förälder.. sen är jag bara ett frågetecken som stampar på samma ställe.
men avslutade dagen med en kupolen runda med gosis evelina, så nu är jag klar! det känns riktigt bra, riktigt jävla bra faktiskt. nu ska jag lilla i sängen resten av kvälla.
enkelt enkelt enkelt enkelt

skyddsängel

idag blev en rätt bra dag. trevligt på jobbet, trevligt i stallet med fina människor som jag tycker mycket om! fick även en julklappis, fiiint! tränade lite nu på kvällen, glest med folk men dög väl. imorgon väntar en tidig morgon!


trötta tisdag

godmorgon

ligger i soffan och tittar på greys, bra bra! julgranen är klädd igen och snart dags för mig att fara till jobbet. idag är jag trött!


i natten

ligger å försöker sova, går inge vidare. klockan tickar cp högt och värmepumpen ovanför huvudet känner för att låta rätt mycket rätt ofta också. julgranen trillade precis så jag och lisa fick oss ett litet skratt. nu ligger de julkulor utspritt på golvet. men den får sova sådär inatt, ingen av oss orkade direkt kliva ur sängen och klä granen mitt i natta!
slår på en julfilm nu!

retard måndag

denna dag har ju varit rätt kasst, stressigt gillar jag inte. men jag tog mig iallafall en mysig ridtur med evelina på kvällen, dramboi var tooookig! sötaste varelsen. sitter nu med hårfärg i huvudet och käkar lite, trött och känner att jag verkligen vill ha jul ledigt!!

så var det måndag igen

tjena tjena. att det är måndag känns inge vidare, jag är trött och känner mig rätt stressad över denna dagen, det är en hel del som ska hinnas med. varför visste jag inte att det var greys på måndagsmornar? det gör min morgon kung helt plötsligt!!

jag bara älskar helger

hejsan hoppsan.
efterlängtad helg, så jäävla gött med helg. igår mystes det på krossgatan tänkte jag skriva, icke då. där är det rätt tomt, men på matsknuts väg var det inte alls lika tomt. så blev mys på kvällen med trevliga människor. innan det tog jag och evelina oss en liten ridtur, lika mysigt det också.
idag ringde klockan tidigt för en promenad till stallet, för att släppa ut djuren. sen har det chillats bara, skönt! blir en vända på kupolen kanske, rena rama självmoooooord en helgdag..

löptur

jag och lillebror började dagen med att springa till bussen, som vi han med iallafall. min säng var såååå skön idag, ville mer än gärna ligga kvar i den.

men nu skyfflar vi bort denna torsdag. hej å hå!


mitt i natta, mitt i vecka

mitt dåliga humör om jag hade imorse försvann. heja! vi hade rejält mycket att göra på jobbet idag. sen ärenden med mamma och även till stallet. slöat ikväll, kikat på film, ligg med mig & kyss mig. helt okej bra :-)

nu ska josephine försöka somna!
soffan är på plats!!


äckelmorgon

fan vad onödigt!!! självklart bajsa jag i klockan imorse, och vaknade en kvart innan bussen skulle gå!!! jag har hundra mil till bussen, jävla äckelslask, jävligt äckel trött och äckligt jävla förbannad!!!! ååååååååååh


vardagsrummet

här får ni en bild också!

även på mig och världens bästa dramboi


onormala familjen

tack vare att de är lucia idag så fick jag vackert ta och kliva ur sängen imorse för att jobba. lyssnade på att luciatåg som lät rätt halvkasst! jobbade vidare, var till stallet och umgicks med erica.

tröttast i stan var jag när jag kom hem, skönt som var blev träningen inställd. låg och myste med julfilm tills man blev upptvingad för att hjälpa till med vardagsrummet! tyckte inte jag var okej, att bära kartonger, kasta skräp och sätta ihop soffa.

jag hjälper gärna till, men i min onormala familj görs sånt här på nattetid och trötta jag bör sova nattetid. snäll som jag är så hjälper jag till och nu har vi snart fått ihop soffan!


blickar tillbaka

godkväll.
fick som sagt jobba över och inte nog med det har jag haft en skit dag på jobbet, eller inte bara på jobbet, hela mi dag har varit skit. stressad, missa buss, grinigt på jobbet, äckel väder.. listan kan göras lång! har suttit och kikat tillbaka lite i mitt liv. jag har sagt det förut och säger det igen, jag tror på ödet. även fast man många gånger inte hållt med ödet, så tror jag på det.
har precis damsugit, inte lättaste med en bråkig labrador som först vill ta damsugaren och sedan kommer på att det var skönt när jag damsög på honom. han har inte många hjärnceller den hunden!

måndagssur

jag gillar inte måndagar, jag känner att jag inte orkar denna vecka. mins kängor gick sönder igår, halkar runt i klackskorna idag, plus att jag börjar veckan med att jobba över, Boring!!


flyger fritt

såg en pinguvin film alldeles nyss, söta djur de där. är ju nästan så att man vill ha en pinguvin! laddar inför en ny arbetsvecka med både träningar och stall, jul ledigheten är efterlängtad. ska fylla på min lilla chipsskål och slå på nästa film, kör på en djur film till tänkte jag. fint med djur!

vilken jävla helg

lördag bestod av en ridtur med Kajsa på våra knasiga hästar. på kvällen gick jag och jutt på bio, en dag såg vi, fin film!

Blev en spontan utgång, vi hade super kul och spontant är bäst!

sov länge idag, tog mig en ridtur, kikat på fotboll och nu ligger jag i sängen å ser film, helt slut!


jag bara älskar fredagar

jobbat mig igenom en lång och tung dag, varit till stallet och busat med barn! på kvällen har jag kikat på idol och spelat kort med Kajsa, Elin, Rasmus och Linn. trevligt som tusan!

har precis lagt mig, vardagsrummet renoveras och det görs på nattetid tydligen så kan ju glömma att kunna sova så länge kjell ska såga i golvskivor... ååååh på den!


om sanningen ska fram

happiness is not a destination. It is a way of life

new jacket

efter jobbet så fortsatte jag letande efter en jacka och kan fann en! den var fin och passa mig utmärkt tycker jag. så skinnjackan har jag hängt bort, den höll mig inte riktigt varm alltså.

är på hemmaplan, har städat och fixat med kläder, duschat och nu ligger jag och min älskade ozzy i sängen, ska se på bonde som jag missade igår!


hej mitt vinterland

påväg till jobbet, fryser ihjäl! idag ska de kikas på vinterjacka! annars så känner jag mig rätt slö och seg. solen lyser iallafall


fullt ös medvetslös

haft fullt upp idag, klev utanför dörren åtta och kom hem tio. jobbat, kupolat, ridit osv! lite mysigt med snö faktiskt och jag har kommit på att de är dags att införskaffa en vinterjacka!

annars är det rätt fint, vill ha en förändring. faktiskt så vill jag de, även om de låter som en bloggrape!


tisdag

hade en rätt halv taskig dag på jobbet, efter jobbet shoppade jag åt hästen, han är dyr denna månad alltså, men så värd det!

jag och Erica tog oss en ridtur, stenhårt och snön vägrar komma så endast skritt turer funkar just nu, tråkigt!

flummade igenom kvällens fotbollsträning. over and out


för hela världen är du någon, för mig är du hela världen.

hello, klagade inte på sovmorgon imorse int, fast när fan klagar man på de? jobbade lite, tog en lång kall ridtur på kvällen på bästa hästen med bästa erica! gillart.

men nu är de time to sleep för josephine alltså!


hon hittade tillbaka

spenderat hela dagen i lugnet för att spela lite sm i futsal. det fick hyffsat och blev en tredjeplacering. jag är mycket nöjd med mig själv, med tanke på vilken sopa jag har varit på alla träningar. rulla in bollen i nätet en gång också, sköt även sekretariatet åt helvete, man kan säga att jag är nöjd.

är så jääävla slut nu alltså, länge sen jag var såhär trött, ont i mina fötter och ben, blåsor och blåmärken. fina fisken!

avslutar denna helg med beck!


när ögonlocken är tunga

lisa och jag ligger i soffan och kikar på beck. efter stallet så tränade jag lite fotboll ä, de gick väl sådär kan man säga. men tydligen ska jag spela sm imorgon, lite nervös faktiskt!

om ett tag ska vi fara till nyckelby och mysa lite, jag är trött!

mina fina morgonpigga häst klädd i lila :-)


killing me

jesus vad jag är trötter, är i stallet och just nu står djuren och käkar, lär väl gå ut å frysa igen. cyklade hit, jag gillar inte att cykla elle, kallt och jobbigt var det. vill hem och krypa ner under täcket igen!!


man rullar dom

Godkväll, huvudet strejkade imorse och blev inget jobb, var förbi stallet en sväng och drack lite kaffe och pussa på hästen. efter de var jag helt slut, mitt huvud strejkar och jag känner mig som en förvirrad tant på 89år.

igår var jag påväg till tandläkaren utan bh, förvirrad är vad jag är och bara av att skriva sett inlägg fick jag ont i huvudet för jag behöver koncentrera mig.

ska försöka jobba imorgon iallafall, sen helg.


upprörd tjej

har fått pirr i magen av en riktigt mysig och fin film, så slutar den så jävla dåligt, filmer borde inte få sluta dåligt! Arg tjej, tårarna sprutar och jag ska försöka sova ...


RSS 2.0