fucka ur

godkväll.
 
jag har inte så mycker att kläcka ur mig men skrivern några rader iallafall. försov mig imorse och fick vakna med ett jävla ryck. en sak jag verkligen ogillar med vintern det är fan att man behöver skrapa rutorna på bilen, jag hatar det! 
timmarna rullade på fort på jobbet sen har jag tillbringat några timmar i stallet. dramboi har fått en snyggare frisyr och så har vi bara myst! lilla gubben. 
 
just nu ligger jag i sängen och har kikat på bonde söker fru, om 2 minuter börjar greys anatomy! lovely ♥

jag är en klok tjej jag

åååhej!! 


jomenvisst, tänkte dra gårdagen lite kort, måndag vare ju och jag jobbade såklart, sen tog jag mig en barbacka tur på min fina häst. vi galopperade ikapp med tåget, riktigt mysigt att rida i lite snö faktiskt. somnade halv nio igår kväll, riktigt skönt. 
 
idag har jag jobbat med en hejdundran mensvärk, den är inte rolig den alltså. sen har jag varit iväg och fått akupunktur, den är inte rolig den heller alltså, jäävlar vad ont det gör, dom där jävla nålarna alltså. men förhoppningsvis ska de ge resultat! har hängt lite i stallet sedan, och nu ligger jag hemma på sängen igen, har ont i magen och är öm i nacken. ska ta och värma vetekudden tänkte jag, låter som en jävligt bra ide. 
 
idag har jag varit klok också, det har jag fått höra två hela gånger! kloka människor som påstår att jag är klok! ''

vintertid

hejåhå vilken lång dag detta är! den tar aldrig slut och jag är jätte trött faktiskt, efter att ha hållit igång hela dagen. har varit och köpt massa spån, varit till kupolen en sväng, träffat anna&lisa, varit till stallet och nu ä jag hemma på sängen och inväntar solsidan! längtar efter att få sova, min nacke och mitt huvud värker!


öjjjj

söndags sega jag! trots att jag inte förtärde alkohol igår. Julia och jag ligger i soffan och kikar på bröderna lejonhjärta! vi har varit uppe med tuppen och släppt ut hästar i både mitt och hennes stall. så jävla aktiva.

igår så tog jag mig en ridtur på sune med Josefin sen hängde jag med Lollo och Julia. mina tokfior!

idag har jag fan as mycket att göra egentligen men vette tusan om jag orkar alltså. tar dagen som den kommer!


vilken jävla dag

07.00 började dagen med arbete och eftersom personalen var på personalresa, inte jag dock. fick va hemma och jobba! det var galet mycket att göra på jobbet, de var så stressigt å allt tog slut och ja ni kan inte ens förstå å jag kunde inte göra annat än å skratta. men vi klarade de rätt fint ändå!

sen har dagen fortsatt och gått i ett och nu ligger jag i soffan, mätt och gått med hundarna så ska ta och sova när x factor är slut!


en matt josephine

ligger i soffan med en rejäl huvudvärk, jag vet inte om den har kommit från min sjuka, min whiplash eller kanske har jag dålig syn? jag har ruskigt ont i huvudet iallafall. idag har jag varit hemma från jobbet och kurerat mig. de behövdes verkligen! varit till stallet å tagit in min häst som var snötäckt på ryggen. jag gillar inte snö, eller vinter. jobbigt att de är precis så de kommer vara i några månader framöver..


snälla sluta va sjuk

efter jobbet i fredags då tog jag och kingen en promenad sen så hälsade jag på i nyckelby! de var behövligt. lördag vare utsläpp, promenad, innebandy sen utgång. hade inte jätte kul men så kan de ju va. igår var jag och Julia på bio, kikade på Ted. mysipys!

idag har jag jobbat och har legat i sängen sen jag kom hem, välkommen din idiotiska förkylning, jag hatar dig och fan dig om du blir värre! jag är så dum som önskar att jag vill bli sjuk, när man väl blir de önskar jag att jag aldrig önskade art bli sjuk, pucko jag..

har sett klart på sista säsongen av desperata, sorgligt att de inte kommer någon ny! nu blir de en film.


aaaaaaahh

gud vad jag känner mig irriterad, fan va drygt de är. massa småsaker gör mig irriterad och de är väldigt jobbigt! jävla telefon till å va dum. jävla dator till att vara efterbliven, jävla nacke som gör riktigt ont efter en omgång av nålar. jävla värme som gör att jag inte klarar av att ligga naken i mitt rum ens. jävla jävla jävla. trött är jag nu efter att klockan ringde kvart över fem imorse och en promenad väntade. jises!

imorgon är de fredag å jag har inte tänkt att göra ett piss i helgen förutom lite ridning.


long day

tog jag mig upp imorse? Näj
försov jag mig imorse? JA

fan va kass jag är, ä nå fel. är de rimligt å va såhär trött ens? haft cp mycket på jobbet idag, usch å fy! sen har dramboi fått tänderna kollade, han ä så snäll min häst och tänderna såg väldigt bra ut också! heja heja. har chillat hela kvällen å nu tänker jag sova, ska återigen göra ett nytt försök imorgonbitti å ta mig upp i tid tänkte jag.

shut up and drive!


Åh

tisdag tisdag tisdag.. inte fan tog jag mig upp imorse?! jag är så trött på mornarna så det är sjukt! jag hör inte ens väckarklockan trots att den ligger bredvid min kudde! de är fan inte okej!

slitit på jobbet, sen har jag domar i stallet medans Åsa har ridit ut för första gången själv. min telefon är sönder och jag känner mig jävligt jävla matt. imorgon börjar man halv sju, fyfan.. hejdå


woop woop

haft en bra helg med bara massa chill och det behövdes verkligen! idag så är de ju måndagjävel och måndagar är ju måndagar helt enkelt, inte jätte bra dagar dom där måndagarna alltså, nog om måndagar. sen har jag varit förbi stallet och sen krupit upp i hörnet på soffan med en film på tv. nu tänker jag sova och göra ett nytt försök att ta mig upp väldigt tidigt imorgon!


keep on walking

morgonpromenad - check!


lill lördag

hej, ligger på sängen och är helt slut! både igår och idag har jag startat mina morgon med en timmes promenad med lisa, är imponerad på mig själv som tar mig ur sängen strax innan sex för att ut och gå! sen jobbar man ju på så att säga, har ridit en sväng på kvällen, de var snorkallt men dramboi var fin. nu ligger jag i sängen, skit trött och väntar på greys, varför inte slå på ett avsnitt av husfruarna? bra idé josephine, bra jävla idé! 
 
 

göta kanal 2

kom precis hem från jobbet och hör att de är Göta kanal 2 på tvn, hur ska jag nu kunna resa min stjärt ur soffan och orka åka till stallet? fan, lite kan jag ju se, lite behöver jag se!


hej på dig måndagfan

idag har jag varit tröttare än på länge! det var fan inte okej, så trött var jag. haft huvudvärk efter massagen som jag fick imorse, efter en timmes massage som nästan dödade mig känner jag att jag aldrig mer vill ha massage.. men ska man få nå ordning på detta lär man väl ta fram hårdhandskarna! sen tog jag mig en ridtur med josefin och kajsa fast jag var hästledig. går ju inte sitta i soffan som en jävla potatis inte. nu är jag mega trött och har fortfarande huvudvärk. ska bli gött som fan att sova! 
 
 

mina senaste dagar

godkväll! drar min helg! i fredags var jag, hampus och kajsa till leksand för att se på lite hockey. det var en riktigt bra match och blev en trevlig kväll i tegera arena. igår fyllde jag år, hade en bra födelsedag och det känns lite konstigt att vara 20 år faktiskt, tror inte jag gillar de. men int fan kan jag göra något åt den saken eller, ä man 20 så ä man 20 lixom! hade en trevlig kväll på lijlan med mina små bäste vänner. idag har jag ridit med josefin&kajsa, mölat lite pizza och söndagschillat. nu tänkte jag se på lite desperata husfruarna. 
 
 

sov gott min fina vän

idag somnade hon in, våran fina flicka.. det var bland de jobbigaste jag varit med om att säga farväl till henne igår, det var riktigt tufft och jises vad tårarna har runnit både igår och idag. 
jag har sörjt så gott som hela dagen, många tårar, huvudvärk och svullna ögon. men det känns jobbigt som fan men ändå bra, hon slapp lida och är tillsammans med sitt lilla föl nu. 
 
vila i frid vackra fixie ♥
 

höstig tisdag

har lagt mä, efter att ha kikat lite tv å tänkte nu somnat till gossip girl. är riktigt trött och ögonen kliar! men idag så har jag jobbat som vanligt sen tog jag mig en ridtur på min herre, vi busa lite. har fotat hästarna idag också i de fina höstvädret och pussat på fixie. imorgon blir sista gången någonsin jag ser henne, tårarna rinner ner för min kind när jag skriver detta. det är sjukt men det är för hennes bästa. så imorgon eftermiddag/kväll kommer de fällas ett antal tårar i stallet. kan inte riktigt förstå att detta verkligen ska ske. men vi har fått så många fina år med henne. verkligen. 
 
vår fina lilla flock. 

helgen

min helg var bra, lördagmorgon hade jag som sagt utsläpp, sen tog jag och åsa oss en ridtur, vilket var mycket mysig trots lite regn! sen så väntade lagfest på kvällen och det var verkligen en lyckad kväll tycker jag. bästa bästa laget! var ju rätt trevligt att glida till stan i en limmo också. synd nog gled jag inte hem i den på natta utan åkte svarttaxi med grannen, haha. 
 
söndag så var jag kanske inte på topp med var iväg å kika på hästtävling och sen tog jag en mysig tur med josefin & kajsa, fotade fina fixie också. nu är de inte många dagar kvar och åh vad jag gruvar mig. jag vill verkligen inte behöva säga farväl till henne på onsdag, det kommer bli tufft. riktigt jävla tufft. 
 
idag har man ju jobbat å slitit och tagit mig en ridtur i regnet med kajsabajsa. nu tänker jag gå och lägga mig, är kung på att sova i tid på kvällarna nu förtiden. heja! 
 

RSS 2.0