jävla bajs

jag känner mig dålig igen, det var nog inte bra att träna dressyr&fotboll igår.. antaligen har de tagit om, rooligt. var upp tidigt och släppte ut djuren, mocka&red. första delen av dagens planering kan jag bocka för, de andra sakerna blev ju inte, känner mig för dålig. känns som om jag har feber, och jag har så sjukt ont i kroppen att jag knappt inte kan röra mig :-S men what to do, om det är träningsvärk, eller för att jag slog omkull igår eller om jag har ont för att jag är påväg att bli sjuk igen, det vet jag inte. men kurera mig ska jag försöka göra nu! vill inte vara sjuk på lovet juuuu, ska sätta på min andra film nu !

tjugosjundefebruari

snart är klockan halv elva, jag sitter här ganska uttråkad och trött. fotbollsträningen var rolig, fast egentligen var det ingen rolig träning men jag tyckte det var roligt för det var antagligen min sista på många månader. har duschat och tagit de lugnt. tittat på melodifestivalen trotts att de suger ganska hårt ocu nu är på smällen på tv som jag kikar på. nu ska jag ut och åka bil visst, tjo!

kärleken till dig min vän

tjena tjena!

gick upp tidigt imorse och for till stallet, dramboi ligger på jätte mycket mer plus nu än vanligt. idag var första gången dramboi skulle få gå in i transporten sen olyckan och han tvekade inte någonstans, han var som vanligt, det var riktigt skönt. :-) sune&dramboi åkte för första gången på länge ihop, gick ju faktiskt helt okej. dom är så bökiga dom där två. dressyrträningen gick väldigt bra om jag jämför med sist, han jobbade mycket mer själv idag och blev inte alls så där tung i handen och han bra bjudning, eva-maria tyckte han såg fin ut i kroppen och syntes att han har bra kondis, och bogen har inte cpat på AS länge!! :-D så han ligger bra till sötisen.

snart ska jag på fotbollsträning, mamma kommer döda mig.. men jag är frisk och jag kommer nog inte göra illa knät, det märks väl. ska ju opereras hur som helst så! kvällen blir hemma antar jag, utsläpp imorgon!


bara för att

ida är en tjatolle!

och jag gör som hon vill, hennes önskan är min lag. jag har inte sådär jätte mycket jätte intressant att skriva om, men kingen försvann tyvär inte in i damsugaren och han har varit jätte mysig med mig hela kvällen. njaa! jag och ida tog oss en ridtur i dimman iallafall, jag&ida tyckte det var mycket trevligt och det tror jag garanterat våra hästar också gjorde. sen jag kom hem har jag suttit vid datorn, härlig fredagskväll va, men så kan de gå om man inte orkar göra något. ska faktiskt upp åtta imorgon bitti så det fanns inte så mycket mer alternativ än att tillbringa min kväll här. men det har varit skönt faktiskt. ida kommer hela tiden, verkar det som.

gaaah..

upprörd&irriterad beskriver josephine adolfsson just nu.
jag har fått jagat kingen för många varv runt i huset, det gjorde mig varm och jag fick ont i huvudet. dumma hund! just nu känner jag bara för att slänga mig upp på drambois mysiga rygg och bara ut och galoppera i det vita. ska gå till bussen om ca 30 minuter men före de ska jag damsuga husää och hoppas på att kingen råkar slinka in å får plats i röret så kan han ligga där. hehe

pusspusspusspusspusspusspussfuckers

åhnej

jag har nyss slingat mitt hår helt själv, jag är största failen och jag är för blond, men nu är det gjort och finns inget att göra åt den saken.

annars så har jag varit hemma idag, mamma min tyckte att jag var sjuk. men nu är jag frisk enligt mig, men tror inte jag tar mig till skolan imorgon ändå, ovärt. så funderar på om jag ska ta tidiga bussen till dramboi och ta mig en ridtur ensam eller om jag ska vänta tills kajsabajsa har slutat och stå ut med de andra två mongona. det återstår att se imorgon!

annars så, idag har jag ridit med kajsa&skitsara. höll på att åka av å slog i en känslig sak där barn trillar ur, det var en busig dramboi jag red på idag, men han är alltid lika söt! sen har mamma dragit med mig på bok rea, stod ju på pappret från sjukan, ta med en bok. sen kom hon ju också på att jag kommer ha ganska rejält tråkigt när jag inte får vara i skolan, eller stall. så fick med mig fem böcker hem! jag som inte ens läser böcker. det är få böcker jag läser men nu så. kan de bli ändring på den saken :-)

tror jag ska lägga mig å börja läsa lite, tar nog iallafall tio år innan jag är klar med dessa!

:-)


så nöjd & glad.

to good to be true

inget lag kommer någonsin nå upp till våran nivå.
inget lag kommer någonsin vara så bra som vi är.
inget lag kommer någonsin gå ingen allt vi gått igenom.
inget lag kommer någonsin kunna ta platsen ni har i mitt hjärta..
vi är bäst <3




ozzy är världens gulligaste.

haj, vaknade för en timme sen, jag sov väldigt länge faktiskt men det kan nog bero på att jag sovit så dåligt som andra senaste nätterna. känner mig piggare iallafall, trotts att jag hostar och snorar. men det kunde ha varit värre!

väntar på att åka till stallet, ska rida med kajsa :-) har inte träffat den damen på några dagar så det blir roligt, och rida igår var jävla roligt eftersom jag inte ridit sen i torsdags. dramboi var piggelin. min operation har blivit flyttad, ännu en vecka. skönt att det bara var en vecka men det känns ändå lite surt för anledningen denna gång var att läkaren brytit revbenen och kan inte göra ett lyft som ska göras under min operation. förra gången så skulle han bort, förvånar mig inte om han for iväg på skidsemester och lyckades bryta revben. k l a n t !

vi har fått pappren inför operationen, jag blev bara mer nervös. jag gillar inte sjukhus. var mycketkrångel inför en operation tyckte jag, jag måste duscha kvällen innan med ett speciellt schampo från apoteket, jag får inte ha i balsam i håret efter, inge nagellack på händer eller fötter, inga rakade ben, måste bädda rent min säng natten före operation, sen måste jag även duscha på morgonen innan operationen men inte håret, det ska inte ätas efter tolv kvällen innan, inga smycken osv. men det är väl så det är. Måste sova kvar också, fast operationen är halv elva på förmiddagen så måste jag vara kvar till dagen efter. det gillas absolut inte.. för säkert dela rum med döende. undra om jag får ha min mobil på, ta med en bok står de. roligt jag ska ha. men det är bara en natt, jag överlever! Kryckor skulle tas med också, stod det stort å tydligt. nej men detta blir bra, får ett helt knä efter, om ett år ;-)  nu ska jag inte döda er med mitt snack, ska städa rum!

puss


haha, kryckmongo? snart är det tillbaka

mmm jag gillare

hej
försökte blogga tidigare idag, men när jag är sugen så går det inte. men nu funkar de!

finaste du, finaste låten, gillare
sitter här och kikar på wallander, är sjuk. det är mindre roligt, så jag har sovit bort hela lördag och söndag, blir nog ingen skola imorgon, skulle behöva bli frisk, och skulle behöva gå till skolan. men funkar inte i detta skick!
härligaste fredagskvällen på länge iallafall, sandra fyllde 18 år och det var fest. jag hade roligt och jag gjorde det snyggaste magplasket, det kan ni som såg det absolut inte neka! haha :-)

 nu ska jag krya vidare och mer wallander, den är otäck :-(


sandra 18

herregud, uppdatering kommer imorgon. gjort allt för att bli nykter, de går inte. sitter här med hicka igen och ska snart krypa ner, vill inte vakna bakis imon!!!!!!!!!!!!!!!!!


b l a c k

hej, har jätte ont i magen. känns inte riktigt bra. funderar på om jag ska gå ut och gå en sväng med kingen och hoppas på att det blir bättre.. får se om jag tar mig till skolan imorgon, känns inte som att det är en sån himla viktig dag med pulka åkning och filmtittande.

tog mig upp på hästryggen idag, kajsa fick sitta bakom. det var roligt och mysigt. sovit lite på eftermiddagen och sitter nu här. som sagt så känner jag mig inte så pigg så blir nog ingen promenad och film istället kanske.

puss


cpblogg

skrev ett fett inlägg igår som inte publicerades och försvann, lagomt irriterande. huvudvärk och magont fick mig att stanna hemma idag. deprimerande väder, måste rida idag, jobbigt. nu ska jag lägga mig i sängen och vila. puss


alla <3ans dag


snyggingen i sin fina förbygel :-)

mitt fina hjärta

smulan


jag kan inte tänka mig en bättre bästa vän än dig smulan <3

bloggen är inte bortglömd.

den prioriteras bara inte lika mycket längre, men efter tjat från olika håll och kanter så skriver jag några rader innan wallander börjar. veckan har bestått av plugg, internet har varit gone någon dag också, men klart med det krånglet nu hoppas jag. dramboi har varit lite busig och pigg hela veckan, jätte roligt. helgen har varit seg,kajsa myste med mig i lördags iaf, även promenad med odjuren och dom drog omkull mig för andra gången, kajsa tyckte det var riktigt roligt men jag höll inte med lika mycket då jag slog i knät ;-)  jobbade lördag och red. var ganska trött på kvällen så somnade till melodifestivalen. inatt vaknade jag i panik och trodde jag försovit mig på mitt utsläpp, drog upp mamma ur sängen och då visade det sig att klockan var fyra. så vi la oss igen, släppte ut hästarna, gick med hundarna. sov några timmar sen och for ner till aubiose. för mycket folk jag avled och hatar folkmassor. sen har jag ridit en kortis och varit på möte. är ganska trött nu, hjälpt kajsa lite med något arbete till skolan och skrivit ett debatt inlägg, ska nu se wallander som börjat. puss!


RSS 2.0