stress är min grej

kom nyss hem, har varit överallt och ingenstans. fick mig en mysig barbacka ridtur med kajsa iallafall som fick mig lite lugnare. sen har jag stressat runt igen, hemma nu. behöver plugga men det kommer inte hinnas, behöver städa mitt rum, kommer inte heller hinnas, lär slänga mig i duschen, packa vidare.

fortsätter med mitt fullt ös medvetslös nu! hoj

jävla skit

planeringen höll länge, jävla religion. två svåra uppgifter.. sen fick jag veta att filosofin skulle göras idag också, hur fan ska jag hinna?  är irriterad nu, förkyld har jag också blivit. kan inte bli mer opepp på allt just nu, hinner inte till kupolen. hinner ingenting nu. nej fan.

fullt ös medvetslös

godmorgon, klev upp nio idag trots att jag är ledig. behöver göra en hel del saker. till å börja med:
- göra klart båda religions uppgifterna
- packa inför cupen
- klippa hundarna
- till mamma och hämta pengar
- till kupolen för att fixa ännu en laddare till ipoden
- hämta kajsa i skolan
- hämta ut hööks paketet
- rida
- möte
- måste förbi erica
- måste handla till cupen.


Jag har fullt ös medvetslös idag, där har ni dagens upplägg!
dags att sätta igång! 

soliga höst onsdag

hejhejhejhej.
det gick inte bra igår med mitt vågra vägra köra bil. jag var tvungen att ut och övningsköra, gjorde faktiskt inte ett endaste lille skutt hopp, skönt. trött och hängig la jag mig och kika på idol och sen somnade jag. imorse valde jag att ta mig en sovmorgon, dumt josephine men kände att jag behövde det! hade bara en lektion idag alltså så slutade tjugo i tolv. mega skönt! var till kupolen och köpte mig en ny laddare till ipoden, bra bra.

ska plugga lite nu innan jag ska hälsa på louise, träning ikväll. ledig imorgon. fatta vad jag behövde det alltså, hinner rida, plugga, packa&möte. känns braaaaaaaa.


jag behöver er

godkväll, idol börjar alldeles strax! ska ta mig ett glas oboy och njuta av programmet.
tog mig en ridtur på dramboi, han var en lortig häst idag, det gillas inte. sen kom jag på att jag skulle leta på min egen luftmadrass till helgen, tror ni inte den var borta? jag som lyckats låna två madrasser fick genast skaffa mig en tredje att låna. så nu har jag också en madrass! har duschat & ätit lite, kommer ingen vart med religionen, fan vad jobbigt det är. men som sagt, nu glömmer jag de och fokuserar på idol.


ett gäng yra, en skog, en karta och en kompass

det kan egentligen inte bli bra faktiskt, men joda. det gick helt okej på den där jävla orienteringen! trots att det var lerigt, blött och kontrollerna satt dumt om jag får säga det själv. svenska provet gick sådär, jises. jaja det kan ju inte bli mer än bara ig, eller hur? men hoppas inte på det faktiskt.

nu ska jag sola tror jag, kan hända att bror har invändningar, sen tar jag mig en ridtur! ikväll tvingas lille skutt ut på vägarna igen, suck!


kung av sand

godkväll, sitter här hos stödis, än.. stackrarna blir aldrig av mig, fast jag frågat om jag ska fara hem. en äh, skiter lite i vad dom tycker :-) orkar inte dra någon predikan, tränat fotboll och sett idol, svenska plugg är det som gäller för mig nu...


skön start på veckan.

vaknade upp på krossgatan, som jag har gjort hela helgen. slumrade till på första lektionen, pluggade satan på andra och på den tredje var jag mest uttråkad och irriterad. vi drog några stycken å götta på thaien, jises vad gott. nu har jag precis solat lite, det var mer än behövligt!

ska snart hämta skitungen, sen blir de plugga lite innan träning. prov och orientering imorgon,kul.

gudstjänst

godmorgon, uppe i tid! bra josephine.

igår blev det inte nå pluggande alls, for ner till stallet för att klä på dramboi lite som frös. sen åkte jag och mamma på bio, sist bara vi två var på bio var första gången jag gick på bio, såg lilla sjöjungfrun. jaja skit samma, det var mysigt hur som helst! åkte ner till stödis och här sitter jag än, igår spelades det lite poker, jag höll mig utanför de där tramset, myste med lite vin. lagomt skönt helt enkelt.

snart ska jag och lisa ta oss i kragarna för att åka till stora tuna kyrka och kolla på gudstjänst. mysigt!


ett studiebesök i gävle

fredagen började ovanligt tidigt, sju satte vi fart i en väldigt bekväm och nice buss där hela s3rb götta sig. väl i gävle lyssnade vi på en hel del trök, tänker inte gå in något mer på den saken. bussresan hem.. en övertrött klass som spårade totalt, skratta det fick man iallafall göra. s3rb klassen full med retards!

for vidare till stödis ganska dirket, götta med lite tacos och fredagsmys med idol och se upp för dårarna, skönt att dega lite bara, var lagomt trött efter världens längsta studiebesök!

har precis kommit hem, skulle tränat dressyr idag, men vafan är det med vädret liksom? regn regn regn. så får se vad man hittar på idag istället, plugga skulle passa alldeles utmärkt, fan vad mycket det är i skolan just nu!


lille skutt är ute på vägarna..

blev en mysig tur med dramboi, sen hämtade jag och kjellegubben lite spån så nu är dramboi redo för vintern! övningskörde en timme nu på kvällen, vad ska jag säga. jag blev förbannad på alla kärringstopp, slutade med att hampus fick hoppa in i bilen i farten, jag vägrade helt enkelt stanna å få ett sista kärringstopp! någongång lär jag väl lära mig köra bil hoppas jag.

imorgon ska jag vara på skolan klockan sju, fara till gävle. fy vad jag inte är sugen på det, kommer hem klockan sju imorgon kväll, känns inte jätte kul. men what to do? får stå ut helt enkelt. ska ha en mojsig helg har jag tänkt.

vackra hästen tyckte nog om mig när jag bjussa på lite äpplen medans kompisarna var på ridtur.
SÖT!



gruvar mig inför morgondagen

hallå, klev precis ur solariumet. lagomt skönt vare! hade två lektioner idag i skolan, en rolig idrottslektion och en sömning samhällskunskapslektion. ska snart ta mig iväg till dramboi och rida en sväng innan vi åker å köper lite spån, inte långt kvar till hästarna går inte nu inte, lite mysigt men mest jobbigt. 3 timmar i stallet 5 dagar i veckan, planera och prioritera lär det göras!

ridkläder på, josephine är redo för att ge sig av! HOJ


skönt med onsdag

ja jag har egentligen inte jätte mycket vettigt att säga, har jag någon gång haft det?
han vara i skolan en stund, for till falun för ett tandläkarbesök som tog tio minuter, kändes hemskt ovärt. har tränat på kvällen, gick fint förutom att jag har ont i det inte opererade knät nu, vafan äre här?!

nej idol som fan nu!

blir inte alltid som man tror

känner att jag har en liten downday. jag är trött och har ont i huvudet, jag pluggar mer än aldrig förr just nu och det känns som att jag inte kommer någon jävla stans med denna skit religion. det är svåra frågor som ska besvaras, det är typ omöjligt. om jag inte blir klar alldeles för sent ska jag försöka ta mig ner och rida, men idag får plugget gå före. sällan det gör det faktiskt, men idag måste de få bli så! verkar inte hinnas någon springtur heller, är idol ikväll men en solning måste jag hinna med, det behöver jag. det behöver jag jätte mycket faktiskt..

jag skäms, jag känner mig elak, jag ångrar.
fast de egentligen inte är mitt problem eller något jag gjort.
önskar dock att allt bara var ogjort, tagit skada på så många.

jag bara älskar sovmornar

godmorgon i regnet. det regnar kors å tvärs utan för mitt hus, blir kul att ta sig till skolan sen.. somnade till mamma mia igår och vaknar till mamma mia, då hoppas jag bara på att det blir en bra dag, men både en rid och en springtur i regnväder! plugga lite har jag också tänkt att göra, och sola såklart!

nu ska jag fixa klart här.


hitta på en fyra år gammal bild på lilla mig och fix.
från en fotbollscup i smögen!


det går i vågor

hej, har nyligen kommit hem. varit i skolan mellan åtta och tre och gjorde lite nytta, gymade också. sen han jag vara hemma en timme å chilla lite, for ner på träning, mitt humör var absolut inte det bästa idag men ryckte upp mig under brage matchen som vi var på med tjejerna. nu sitter jag iallafall här, känner att jag borde skriva 2-4 fyra sidor om judendomen och hinduismen typ, låter det kul? nää, trött, illamående och huvudvärk. det blir att krypa ner i sängen snart istället!

PUSS

jag känner mig förvirrad

hej, vi vann match med två-noll. skönt att få avsluta säsongen med en seger, som vi faktiskt var värd. duktiga tjejer! donkade till kvällsmat å förvirrad sitter jag här, vissa påstår att vi är lediga imorgon, andra inte. att vara ledig skulle vara mer än jätte skönt men samtidigt så vafan. åå känner att jag har jätte mycket plugg att ta tag i, jag ooooooooorkar verkligen inte.  så måste jag fan duscha också, ååååååååååååååååååååååååå vad jobbigt det kändes helt plötsligt. nej, pusshej

länge sen jag hade så lite att göra

min lördagskväll spenderades i min säng framför tvn som visade notting hill. fan vilken mysig film ju, efter jag är som inte sett den tyckte kajsa. hon är taskig som vanligt ;-) har haft en tråkig förmiddag, länge sen jag hade såhär lite att göra, jag föredrar nog fullt upp faktiskt. de där kommer jag ta tillbaka att jag sagt. hih. ska om en kvart åka och hämta lisafisa, ska kika lite på fotboll sen väntar det match. sista serie matchen :-) Tagga



trötter, butter, glader? kalla mig vafan du vill

timmarna på jobbet gick megafort, trots att man fick jobba med en ny, tänk när jag var sådär virrig.. jag var nog de värsta fallet på ica maxi. sen tog jag mig en barbacka tur på dramboi. blev sugen på att åka karuseller så åkte fan ner till marknaden och gjorde de, lite roligt. jag vill gå på grönalund eller liseberg nu.. har precis solat och ätit, ska väl duscha snart. känns som att de blir en tråkig kväll, alla är ute och är fulla och glada, men det kände inte jag för. inatt kommer anna hem, känns bättre att ha henne i borlänge än i polen faktiskt.

nej duschen roper på en lortig josephine, puss


varför sova länge när man kan gå upp tidigt?

godmorgon!
klockan är halv sex och nu har jag vaknat till liv, ska snart fara iväg till jobbet. jobbigt mörkt ute, och synd att min lampa på el moppo inte funkar, jag hoppas jag slipper bli påkörd av något som inte ser mig. nej, nu lär jag åka!

en fredag som känns som lördag

hoj!
är trött, vilket är bra för jag måste sova snart, jobb imorgon.. är ungefär så opepp som man kan bli tror jag! men viktor och jag får ju mysa i frysdisken sådär på morgonkvisten, varför klaga? har ridit en mysig tur med kajsa idag, varit på kupolen med mamma och fick med mig lite saker hem, stickad tröja, väska, halsduk, armband&ansiktsmasker. världens bästa mamma

haft en funderar dag idag, dom är jobbiga. tur man har fina vänner när det är jobbigt. puss på dom!
nu blir de att fixa klart för att krypa ner under täcket. natti!


16/9

hejsan!
tältningen dög, den hade varit lite roligare om det varit s3rb som tältat istället, men det gick ändå. klarade mig utan att frysa ihjäl också, kom hem tidigt imorse, la mig i sängen och kikade på gårdagens idol som jag missa, sen somnade jag! tog mig en ridtur med kajsa på dagen sen har jag städat, solat, gjort ett försök till att plugga, vilket inte gick jätte bra för jag förstod mig inte alls på filosofin faktiskt!

kajsa och jag har kikat på idol nu på kvällen, och fick även en bra nyhet som gjorde mig superduper glad!

T Ä L T A

nu blir jag snart hämtad och ska vidare ut i skogen för att tälta, åååh vad kul de ska bli! kommer hem imorgonbitti iaf.. hejs alla fina

regnig framgång för bullis


hoppas, tror & vill
packar för fullt..
önskar att de regna!

en populär bagge

tjena! kom nyss hem från skolan, hade en kort lektion vid nio imorse, nästa lektion var tjugo över tolv. han under den långa håltimmen bekanta mig lite med laila bagge. haha hoppas du är avundsjuk evelina!
funderar på att sola nu, sen plugga och packa för ikväll väntar tältning, skriver kanske ett inlägg mellan fotbollsträningen och tältningen. hejs!

jofan, suddigt med sant, min nya bekant och jag.



slappt, precis vad jag behövde

blev ändrade planer, efter skolan åkte jag hem och bara tog de lugnt, vädret passade varken för att rida eller springa tyckte jag och jag kände att jag behövde få vila lite. så slog på tvn och kröp ner under en filt på sängen med ozzy tätt intill, vi sov några timmar. super skönt, har duschat och solat, super skönt det också! känner mig trött trots att jag sovit så ska krypa ner ganska snart faktiskt!


inte jätte vacker bild, checka hårfärgen!


hemma för en stund

hoj, hade sovmorgon idag, mycket skönt och vaknade till och med innan klockan ringde! har varit till tandläkaren igen, gick väl finfint där sen hade vi idrott, super kul och jag är lagomt svettig nu, har matte halv tre så ska ner till skolan igen då, det känns inte så jätte kul, men men! dagens planering ser ut som så att jag tänkte rida en sväng när jag slutat skolan, ta mig en springtur och sen kika lite på idol ikväll och mojsa!

här var de dålig uppdatering

Hej! länge sen, åkte hemifrån i lördags å kom hem idag. har sovit hos stödis, fina fina fina fina stödis! det har varit mysigt iallfall, i övrigt så mår jag lite konstigt men det går över. har en chill skolvecka framför mig, dock ska vi tälta med idrotten på onsdag, känns inte sådär jätte roligt men jag lär väl. nu har jag iallafall precis kommit hem, haft träning sen stanna jag hos stödis ett tag. ska ta mig en promenad med mamma och hundarna nu jag, kommer ett intressantare inlägg när jag har tid för det helt enkelt!

PUSS

ett kort blogginlägg

krossgatan for ever. hejdå

at louises place

sköna fredagskväll.
sitter hemma hos louise nu ju, vi har kikat på idol och nu kikar vi på piratfilmen på fyra. nu kom puman ner från badet, skönt nu slapp man stanken jag stått ut med sen jag kom.. :-)


beauti


vilse i skogen

hallå.
tog mig några värktabletter sen åkte jag till stallet å tog mig en ridtur med kajsa, han fick vila igår så trots min enorma mensvärk idag så var jag tvungen att rida, blev en lång ridtur faktiskt. inte planerat, vi körde slut på hästarna! sen solade jag lite idag igen! kajsa kallade mig fetto så fick väl lov att ut och springa fast jag verkligen inte ville orkade, stannade hos anna en stund under min springtur, behövligt. nu har jag nyss duschat och ska fortsätta blåsa klart håret för om en kvart börjar idol på tv nere hos louise!

PUSS

en jävla skit natt

fy säger jag bara, jag har mest vridit och vänt på mig inatt, har haft sån mensvärk att jag knappt kunnat sova, men tidigt imorse tog jag en tablett och lyckades tillslut somna med ozzy bredvid mig. hemma idag, har fortfarande ont i magen med inte alls lika som inatt och imorse, värsta mensvärken jag varit med om!

nu har ni hört om den, jag ska knarka värktabletter idag för att överleva jag..


rosa moln

godkväll, jag är på bra humör!
kort skoldag, men gaaanska seg. var en mohammed på samhällskunskapen som berättade om somalien på engelska, jag förstod ingenting och slumrade en och en annan gång, förlåt mohammed.. elak flicka jag är! sen hem och sola lite, och for sedan ner med hela familjen på kurs, två höll på å somna, en hostade hela tiden, två satt och skratta, inte en normal familj jag har faktiskt, men dom är ganska söta ibland! timmarna gick lite fortare än jag trodde faktiskt, sen har vi ätit och varit hos lollen nu på kvällen, är lite trötter jag, mår väldigt illa också!
blev ingen springning idag.. han inte faktiskt, dumt. men dock känner jag av att knät är lite trött också så är nog bra att vila idag, för imorse blev de då ingen idrott, t e o r i ungefär, super kul!

nej, over and out säger josephine nu!


TOOOORSDAG

Godmorgon! jag har skit trött och orkade knapp ta mig upp ur sängen, men fick lite hjälp av mina två väckarklockor iallafall. har en skön skoldag idag, har idrott nu på morgonen, sen har jag samhäll och slutar kvart i tolv! nej nu är de dags att klä på sig, ska åka om tio!

hejsan alla grottisar

har nu gjort kväll efter en fullspäckad dag, som vanligt. gick i skolan till halv två, sen hem å tog hand om vovvisarna lite, sen vidare för att få en telefon och för att sedan åka och låsa upp den någonstans. chansade och gick in på kupolen i ridkläder, jag var nog varken vacker eller luktade speciellt gott. och inte gick det att låsa upp den där heller, så vidare till stan där det gick lite bättre!

sen dirket till stallet, skynda mig att rida en vända och pussa på killen, hem och ut med vovvisarna och med en rejäl huvudvärk så åkte jag ner på träning, säger bara en sak, träna <3
nu har jag duschat och sett på idol, tänkte försöka komma i säng i tid idag, slutar kvart i tolv imorgon, hur great är inte de?!

PUSS

god kväll

idol var mycket underhållande, mamma fellenius har varit på YOGA idag, det lär minst ha varit lika underhållande som idol. tur jag slipper se mamma när hon håller på med sånt där trams.. ;-)


bjuder på att superduper söt bild på mig innan jag lägger mig.. haha


gillar att träna

SUPER SKÖNT!
chill skoldag måste jag säga, lite svenska och lite idrott. sov jätte länge imorse, och tio minuter innan jag behövde fara hemmifrån satte jag på mig kläderna, såg ut som ett riktigt troll men skönt. sen var jag med louise en stund, det behövdes. var länge sen nu faktiskt! skönt att jag han klämma in henne i mitt fullproppade schema. därför han jag inte springa innan dressyrträning, utan fick bråttom ner till stallet för att träna. gick mycket bättre än sist, min häst är så go. vad skulle jag göra utan den varelsen egentligen? direkt jag kom hem från stallet bytte jag om fort och tog mig en vända, den vändan jag brukar springa tog tio minuter kortare idag, känns som att jag måste öka ut vändan! skön känsla efter man sprungit iallafall!

nu ska jag titta lite på idol som börjar idag, alltid lika underhållande ju. sen ska jag ner till louise en kortis efter jag tagit mig in i duschen. nej, idol nu!


en månaaad

om exakt en månad fyller jag 18 år faktiskt, dock känns det fortfarande ganska långt bort. men äh, den dagen kommer den också! jag är sugen på bruna linser, jag tänker skaffa mig bruna linser, får ta en tripp till falun och köpa helt enkelt. träning på kvällen, fotboll är fortfarande sjukt jävla galet roligt!

imorgon så börjar jag tjugo över tio, och slutar tjugo över ett, det känns riktigt bra! sen ska jag springa en vända innan jag ska ner till stallet för att träna dressyr med dramboi. känns som att imorgon kommer bli en ganska skön och bra dag. undra om man ska lägga sig ganska snart, sova är behövligt!


två år gammal bild på mig och erica.. där hade jag inte mycket hår elle.
söta va?

en god gärning, bra josephine

hejsan, på vägen hem idag gjorde jag och erica en god gärning, en mamma med två barn behövde lite hjälpt, dotterns kedja på cykel hade hoppat, klart som fan vi hjälpte till och fixa den, haha. duktiga vi är. har ridit en sväng och nu om några timmar väntar träning, har lite ont i magen, känns inte bra..

PUSS

jobbigt humör

hej, bästa erica kom med lite gottis till mig för en stund sedan. nu har hon köpt min touch telefon som jag blivit trött på, hoppas hon kan hantera den bättre än jag! tog mig en ridtur på dramboi och sen fick hans man bli fin, provade tunna ur den också, så får se hur han ser ut imorgon när han fått ruffsa till den som han själv vill ha den.
är på jobbigt humör, lite seg, lite depp, lite trött på de mesta bara. känner inte för att gå till skolan imorgon, ska ut och springa lite senare, behövligt! erica funderar på hur man ska hantera telefonen, ojoj hon har något att göra ett tag framöver nu, får hjälpa henne lite med det jag kan :-)


en sovandes dramboi. gullig


härligt med söndag igen

klockan har passerat elva, jag känner mig lite seg och borde göra något åt saken. kan berätta kort om kvällen igår, fullproppad, varm och jobbig bussresa till falun. hoff var bra, sen blev det ganska segt. vi satt på en pizzeria sen bestämde jag&kajsa oss för att åka med erica mot borlänge igen, sen blev det säter och det gamla&det nya mentalsjukhuset. det gamla vågade vi inte ens gå in i såklart, så vi strosa runt de nya. vi fick kontakt med två som satt inne där iallafall. kom hem tidigt, skönt så gick och la mig och somnade ganska på en gång.

idag ser planerna ut så att jag ska ut och rida någongång när jag känner att jag orkar sen ska jag även ut och springa idag, måste göra det! men nu ska jag fräscha upp mig lite först.
PUSS

grannstaden

hallå.
sitter här å väntar på ett sms från erica, ska ner å möta henne vid bussen då, hon kommer och leverar mina öl. hade match på förmiddagen, gick inte jätte bra resultatsmässigt men vi är duktiga ändå tycker jag. imorse var jag och kajsa ner och myste med hästarna som låg och sov i gräset, mysdjuren!

när erica anlänt ska vi till kajsa å få lite tacos sedan tar vi bussen mot falun och tillbringar kvällen där, hoppas på att de inte blir allt för jätte kallt ute! ha en bra kvällis.

studiebesök är grejen

skoldagen bestod av studiebesök, först var vi på brandstationen i falun och fick veta och se hur det gick till som dykare, blev en lunch sen som bestod av stenhårda pannkakor, nog har jag ätit godare mat. sen skulle vi lyssna på länsstyrelsen å få veta vad dom höll på med, det var så lång tråkigt, kvinnan som talade gick varken att se eller lyssna på utan att skratta. det var många trötta ögon på klassen och inte nog med det fick man muffins som gått ut i datum. inte jätte lyckat!

nu kom jag precis hem, har kikat på lite fotboll och varit en snabbis på kupolen. det blir en skön hemma kväll och jag hoppas att kajsa kommer hit någon när hon känner sig redo för det! om 25 minuter är det fotboll på tv, anna&åsa är på plats, bäst att hålla utkik och man ser huliganerna där!

PUSS

klockan är nio och jag är trött

godkväll alla kära.
ååååh där sjönk mitt humör på 20 minuter, orkar inte blogga.
natti!


studentmössssssa, check!

Hallå!
jag har nyligen kommit hem, hade återigen en slapp dag i skolan, och slutade redan kvart i tolv. S K Ö N T !
vi provade och beställde studentmössor, köpte en studenttuta och en studentvisselpipa också, vi har fan bara ett år kvar, ett år kvar.. nu ska jag iallafall åka ner och ta mig en ridtur, sen duscha å iväg på lite kalas för evelina fyller 14 år. bjuder på en vacker bild som jag gjort alldeles själv, innan jag byter om och åker!


paint, är min grej de!


idas önskan, min lag

just nu bloggar jag på idas order, det är lika bra att lyssna på den tjejen när hon vill något, annars vet man inte hur det går!

fullt ös idag, som vanligt. han klämma in att sova en timme efter skolan innan jag skulle hämta lisa för att sedan gör lite snabba ärenden på kupolen för att sedan skynda vidare hem, eller nej inte hem utan till lennströms, för att åka på träning. har gosat framför tvn hela kvällen, och nu har jag äntligen duschat. behövligt!

mössprovning imorgon, jises vi har inte ens hunnit börjat trean innan vi ska prova ut studentmössor, men det blir nog ganska roligt. nu ska jag ta mig ett glas oboy å sedan göra klart för sängen!

PUSS

RSS 2.0