måååååndag

ligger i soffan och känner mig seg. bör ta tummen ur röven å ta mig till stallet och även hämta ett paket. 

min helg har bestått av jobb och lördagkväll tog jag en runda på krogen med min vän Julia. igår var jag helt sprängd hela dagen, efter tre timmars sömn. haha hujeda mig!  

har iallafall beställt en soffa idag, kung! 





förkyld

Hej! håller på å bli sjuk tror jag, känner mig alldeles slut, snorig å ögon rinner. mår även lite illa. heja heja.... är på jobbet just nu, väldigt lugnt! igår var de inte lugnt här, hade 35 invandrare som de var fullt ös på i flera timmar. kom inte härifrån förän 21 igårkväll! lång dag..

idag kommer jag hem tidigare, frågan är ju dock om jag kommer att orka parta med mina gamla klasskompisar, planen var så. men vi får se! hejdå 




14/10

hallå! måndag idag, är på jobbet just nu, blir Ikea i eftermiddag. helgen har tillbringats på jobb

et och i sängen, förutom i lördagskväll då var jag å Kajsa på bio. en skräckfilm! såå jävla vidrig.. 

nä om man ska ta å jobba lite ;-) 



idolfredag

hejhopp! mina lediga dagar är snart över å imorgon kör vi jobb igen! tillbringade förmiddagen med min fina häst! fan vad jag bara älskar det där djuret, så jävla fin bara. 

varit på kupolen mer mami sen, fann en jacka minsann! kul för mig :-) har målat naglar å nu ser jag på tv, både sverigematch och idol! 






fina fina höst

hösten är fan riktigt fin. tog lite mysiga höstbilder idag under ridturen med Kajsa. har efter stallet bara legat i soffan med ont i magen igen, kan de inte bara ge sig nu kan jag tycka!  

ligger i soffan än och tittar på stalker, "bajsmannen" heter stalkaren, kan inte ta detta avsnitt seriöst tyvärr. 








Älglöss

gokväller. ligger i min säng och inväntar Kajsa som vill mysa med mig. idag har jag mått bättre med magen. tagit mig men tur med Kajsa på våra knasiga djur, attackerade av äckliga älglöss blev vi också, VIDRIGT! 

chill dag annars lixom, nyss lagat mat till familjisen, gottigottis! 





21 år

hejsan. igår fyllde jag år. var upp till stallet tidigt å tog ut hästar å mocka skit, sov någon timme innan jag tillbringade 8 timmar på jobbet. sen blev de en tre rätters mer familjen, Kajsa & Julia. Mysigt! 

tidigt imorse vaknade jag å hade sån smärta i magen att jag höll på att avlida alltså, kändes som blindtarmen skulle explodera eller något. men verkar varit nån cysta som spruckit å nu har jag inte lika ont men ont, å kommer ha så i några dagar. jag å min kropp alltså..

ledig idag, sov verkligen ut! var rejält trött efter min mördarhelg. tagit mig en ridtur med Kajsa i det VARMA vädret vi haft idag. sen legat på soffan å sovit resten av dagen. just nu ligger jag nyduschad på min säng å pillar på datorn. 






älskade flicka

idag är det ett år sedan en av de finaste fick somna in. en häst som lärt mig så otroligt mycket, en häst som jag delar miljontals minnen med. det är fortfarande tomt utan damen, stor saknad. lilla fina du! fäller några tårar för henne idag, saknade hästfan! <3

bilköp

köpt mig en liten blåtira idag. KUL!! 
laddar inför en mördarhelg, natti 





oktober

nu är vi i oktober månad, shit vad fort det går! idag har jag gjort sista dagen på långa arbetsperioden, nu blir de två dagars ledighet, helg för mig alltså, innan jag går på en MÖRDARHELG!! ladda ladda ladda! fyller år på söndag också, hade man ju glömt. 

efter jobbet idag tog jag en ridtur med Julia. sen fick hästarna gå in inatt, slut på glidandet! nu är de timmar i stallet med mockning & ridning. hejåhå på det. 

ligger på min säng nyduschad och mår illa. har i en veckas tid haft mycket ont i magen och efter jag ätit mår jag mycket illa. de gör jag i denna stund, fruktansvärt irriterande faktiskt. 

mamma å Kjell är hemma från Turkiet, skönt kan jag tycka ;-) 




RSS 2.0