en av de tröttaste dagarna

jag är trött idag.. riktigt jävla trött


vaaaafaaan

bra träning, är väldigt nöjd med min insats å även brudarna va kung. men har jag brutit tån så blir jag matt.. cup i helgen å bruten tå?! kan man få mer motgångar känner jag.. håller tummarna att jag kan spela ändå!

nya skorna gjorde susen iallafall


a freak like me

trötta ögon hos mig? aa stämmer de! sov rätt skit inatt å dagen har gått i sjuhundra alltså. efter jobbet red jag en tur på min pigga kokosnöt med kajsa&linn. sen direkt till gymmet för att kötta lite knä träning och nu sitter jag i julius soffa, nyduschad, mätt & fixade naglar. är väldigt redo för sängen alltså!


vackraste stunden i livet var den när du kom

vad skulle jag på riktigt göra utan denna varelse? idag påminde han mig verkligen om hur mycket jag tycker om honom. han var så fin idag, så sammarbetsvillig, så go, sökte min uppmärksamhet, var uppmärksam, idag var vi ett lag. han & jag. snart har jag haft min fina häst i 5år. det är helt galet faktiskt, dessa 5år har gått fruktansvärt fort samtidigt som det känns som att vi varit ett lag mycket mycket längre. 
 
jag längtar till imorgon då vi ska tillbringa våra dagliga timmar ihop igen. finisen ♥
jag är en lyckligt lottad hästägare. 
 


please

haft en bra helg! med min häst, med Julia, men utgång med fina vänner, med mys, med bakfylla som en loser, med massa gottis! Å nu har måndag passerat också, haft en rätt bra måndag alltså! jobb&kunghästen&favvojulia! nu ska vi lägga oss hoppas jag!


kom igen nu josephine

mina ögonlock faller, jag är alldeles för trött. jag har iallafall köttat på jobbet, sen kötta jag vidare i stallet, jag fixade och donade i flera timmar och dramboi fick ny frippa, sen direkt å sprang några kilometer på fikus&fettis! har egentligen as mycket att fixa med nu, men jag orkar inte alltså. så tackar för idag å laddar för att KÖTTA en löningsfredag på jobbet samt 300 st snittar. hepp!!

sprang in i en dörr igår, har jävligt ont i låret idag, haha!


one man down

asså den här dagen orkar jag inte berätta om, har hänt alldeles för mycket och klockan är verkligen på tok för mycket. säger bara två saker, Dalkurd & dramboi, närmast hjärtat, ger mig energi!


längtan är enorm


ibland förstår jag inte varför bara

hejsan!

vilken jävla skruttig morgon jag hade imorse! jag försov mig och vaknade fem minuter efter jag började, stressade som en jubelidiot för att hinna klart med sjuttioelva saker på 30 minuter för sen skulle jag till doktorn, trodde jag. skulle visst varit där 30 minuter tidigare. jag kunde inte bli mer matt. ful frisyr, osminkad å ful å sen missade jag besöket å skulle få betala 300 spänn! iallafall så älskade jag tanten i luckan som var snäll och antagligen tyckte synd om den fula flickan å struntade i den summan och gav mig en ny tid bara ! om hon är dagens hjälte alltså.

nu ligger jag hemma hos Julia, vi ser på andra avenyn. tidigare har vi varit på kupolen, fynda lite på rean och sen solat. så dagen avslutades rätt bra iallafall. sova snart, tänker inte försova mig imorgon!


livet är skit sen dör man

känns ju lite så! men har haft en bra helg ändå! fredags gjorde jag väldigt lite, målade naglarna å bara tog det lugnt. lördag upp i tid å gyma med Kajsa. sen for vi till stallet och red med Sandra, mysig barbacka tur på mitt fina djur! både Kajsa & Sandra trilla av så det var en väldigt underhållande ridtur i det vackra vinterväder som var!

sen så blev de utgång igår, det var helt okej kul. Julia å jag bakisluncha på thaien å sen GICK vi till skräddis... i höra pumps, ojoj.

ligger nu i soffan hos Julia, pain in the ass å va hemma så jag har tur som har Julia så jag kan fara hit när de är jobbigt. nu ska vi sova iallafall!


försenat inlägg, torsdag 17/1

samma visa idag. är hos min vän och nu ska vi sova :-) har även fått en svart liten vän också. skönt å få slippa lite bekymmer. glöm dina bekymmer, för imorgon kommer nya. Stämmääää bra dä!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/628349/images/2013/pic_50f88693e087c35a1ae537d0.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/628349/images/2013/pic_50f88693e087c35a1ae537d0.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/628349/images/2013/pic_50f88694e087c359c54e23f2.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/628349/images/2013/pic_50f88694e087c359c54e23f2.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/628349/images/2013/pic_50f88696e087c359c782eea5.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/628349/images/2013/pic_50f88696e087c359c782eea5.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/628349/images/2013/pic_50f886a3ddf2b3079f6226e5.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/628349/images/2013/pic_50f886a3ddf2b3079f6226e5.jpg" class="image">


trampar på samma ställe

igår rörde jag en boll första gången sen september. det var fint! gårdagens bästa var träningen trots att mitt knä borde ges bort till någon fet jävel som älskar att spela dataspel. den människan kan ha ett sämre knä tycker jag. annars sög gårdagen rejält, som i säng as sen vilket innebär as trött idag. nu jobb


men idag är jag sur

haft en jävla pissdag! varit grinig sen i förmiddags, varför tar vi en annan gång. jag är alldeles för matt och känner mig som ett frågetecken. tänker vara sur så länge de behövs, så håll er undan om ni inte har vettiga saker å säga. iallafall så sprang jag nästan en mil och fick rensa huvudet lite, behövdes! insåg också att de behövdes komma hemifrån lite, så ligger i soffan hos Julia med katten hennes och snart ska vi sova.


måndag med tråkiga 'ta tag i' sysslor

trött, måndag, tröttare! jobbat, suttit i telefonkö 45 minuter, ringt tråkiga samtal, mockat skit, suttit å dött på polisstationen, varit på kupolen, ätit, duschat, idrottsgalan, sängen. Happ! va min dag de, nu ska de sovas kan jag lova er!


mysig helg i bästa nyckelby!

haft en bra helg alltså. ätit för 7 dagar, sovit för lite men myst med härliga människor i många timmar! även ett pass på gymet hans med! nu hard work igen.


en fucking mil!!!

godkväll! idag har jag mått riktigt bra alltså! jag har känt att livet är på topp sisådär hela dagen. fan är påväg tillbaka, starkare än någonsin! på kvällsingen så tränade jag med Kajsa och lillebror. körde lite kondition idag och fick för mig att jag skulle fixa 1 mil på 50 minuter. och jag har inte sprungit sen september, små ryck på en fotbollsplan lixom. jag fick kriga mig genom den där milen och när den var nådd fick jag slänga mig av för de kändes som att maginnehållet låg i halsen!

jag var slut, så jävla slut. vilken jävla vilja jag hade idag. heja mig fan! nu kommer jag sova väldigt gott och imorgon är det fredag fan, så jävla gött!

en svettig & trött tomat..


världens längsta dag

hejsan! imorse kom jag upp lite senare än tänkt så fick början dagen med ett stressande för att hinna till jobbet i tid, vaccinera mig även på morgonkvisten, jobbat, varit och donat på stan, solat med Julia, varit förbi stallet, gymmat med lillebror, handlat och nu duschat och ligger på min säng! ojoj säger jag bara, träningsvärken har redan kommit och jag lär mig om fettförbränning på nätet, hejdå underhudsfett tänkte jag nurå eftersom vintern ändå är slut snart lixom!


början på mitt nya liv?

spåtanten sa att 2013 skulle bli mitt år, vem vet, hon kanske har rätt. en vecka in på det nya året har gått och jag har slutat snusa, förhoppningsvis och skaffat gymkort?! heja heja Josephine.
nu kommer mina dagar se ut såhär minsann - jobb, stallet, träning, sova! vill man inte bli ett sluta snusa fetto så vill man inte. nu sovdags, lär väl vakna vid 03.00 inatt igen.


på fyra ben

sover bedrövligt, bedrövlig huvudvärk, bedrövligt att börja jobba idag igen. dagens bästa var iallafall en timmes promenad med bill&bull! dom kan dom djuren, mår faktiskt lite bättre efter några timmar hos dom! nu sovdag, bedrövligt om jag ska behöva vakna mellan 03-06...


när bägaren rinner över

vilken dag. de är så mycket känslor inom mig, och det är så jävla blandade känslor. ikväll rann bägaren över och mina tårar torkas av min finaste lilla rosa kudde, som vanligt. jag finner inga mer ord. jag behöver nya människor.


kan int sova

så illa äre inte med mig som bilden säger men man har ju varit mer pepp alltså. och det är nog bara sluta snusa biverkningar som gör detta, extremt jävla jobbigt faktiskt. att leva med en migrän liknande huvudvärk dagligen, yrsel, illamående och riktigt trött heeeeela tiden samtidigt som jag sover skit. nu kan de bara bli bättre!

godmorgon söndag, 06.10!!


-


same shit

matt, trött, huvudvärk, orklös, depp, arg, irriterad, sur, svag.. OPEPP PÅ LIVET


.

min kväll va en dålig kväll de


veterinärbesök

idag har det varit full fart! är piggare nu efter mitt lilla besök på akuten i måndags, haft sega dagar med feber, tung i bröstet och förkyld så har tillbringat mycket tid i sängen. 1 januari började jag mitt försök i att sluta snusa, det är jobbigt. redan tryckt 2 st påsar tuggumi. kanske därav jag haft ont i magen idag, bör nog sluta svälja tuggumin om jag ska behöva möla i denna mängd! hejåhå, det är tufft och min korta stubin är kortare..

har idag iallafall städat på jobbet och sen varit till veterinären med dramboi, det gick bra. skönt!

ena idioten värre än den andra, känner för att stänga in mig i en grotta i 77 dagar! pallar inte med annat folk än mig själv just för stunden, räcker gott å väl. matt tjej!


2013


RSS 2.0