vart ska jag börja??

Hej, känns som om jag har jätte mycket att skriva om, men jag vet inte vart jag ska börja? iallafall så är jag sjukt glad, mitt humör har varit toppen hela helgen, det har verkligen varit en underbar helg :) igår kväll for jag och mina vänner till falun, var helt okej. solade imorse, skönt och jävligt varmt. Lämnade hem lilla hampus och for på ärenden med ida, mycket trevligt. var förbi stallet en sväng och myste lite med hästarna också. träffade elin på kvällen, saknat! nu sitter jag här och tar emot lite modell bilder på vackra sis. inte ett dugg trött och ingen skola imorgon tydligen, sola lär jag göra då! nej på riktigt bra humör också.gillagillagillagillaaaaaaaa!




fialutta!

hihi

svarat på en annons nu.. skulle kunna bli kul iaf, pownie :D
mer har jag inte att säga just nu, ska sola fast jag inte får..
puss

P I N K

åh vilken härlig dag.. igen :)
tittade på august rush igår kväll, bra film! fin film om inte annat.. see it! vaknade i bra tid, åkte ner till min vackra, tog mig en ridtur trotts hettan, han gick knappt framåt stackarn, han tyckte nog inte om sin matte imorse, men han kan ju inte bara stå där och bli fetare och fetare. hih, vi gick ner i ån lite också, mys! sen hem duscha lite och fixa. Jag och moster for ner till stan och vidare till kupolen, köpte lite smått och fint, sen åt vi glass på maxim, träffa min andra vackra å! mycket trevligt och gott. sitter här nu och provar det jag köpt, iiiiiii likeeeee! ska måla naglarna nu sen blir det chill så får vi se vad kvällen har att erbjuda :) puss!


rosa tjocktröja, lite längre från cubus :D
bruna shorts från h&m :D
sen en tunika/linne från veromoda :D
även en morsdag present!

"du är så fin, jag blir kär på dig"

åh vilken härlig dag..
p&l biljetter inskaffade, yes! lång, skönt promenad hem från domnarvet också, glass och mys! solade lite och grejja hemma, dock fått soleksem, ja soleksem, ni hör hur roligt det låter va?? så kanske borde undvika solen imorgon, men färg, japp det har jag fått! :) for till min andra familj,och gud vad jag tycker om dom! jag har så underbara halvsyskon, nej fan puss på er. saknat detta! och jag vann båda gångerna på krocket, inte lätt inte :) hih! sitter här nu, med världens goaste i min säng, och ja han har hittat sin favorit gris här. den som låter så jävligt, elin.. du vet den grisen, haha fyfan! men han är söt :* har nyligen ätit lite thai och varit på promenad, moster är här och hälsar på i helgen också, alltid trevligt! och elin kommer hem inatt, också trevligt ju ! :D nej funderar på att bara vara hemma och chilla nu. skönt de med faktiskt.

full fart på kviddas.

Hojj!
nyss varit ner och hämtat min lilla favorit hampus, louises hampus alltså.
han har fått fart på de stora klumpedunsarna, och det går runt runt på gården. men snart orkar dom inge mer, och underbart varmt äre också idag. gillar :) ska snart hoppa in i duschen, sen äntligen åka och köpa p&l biljett, så det är klart iallafall. ska nog ner och rida lite mer på eftermiddagen, varmt nu.. nej, tjohopp nu blir det dusch!


vilken lättnad!

jag får ta studenten, yes!
jag älskar min italienska lärare just nu, fan vad allt ser mycket ljusare ut genast. :)
räddningtjänstprovet idag gick över förväntan också, mmmmm!
fotbollsträningen är inställd, så det blir att sola och chilla. även plugga klart det sista.
läääängtar till imorgon, heeelg med underbart väder och jag är hundvakt åt min favorit.
JAG GILLAR

haha jises, i try..

180 italienska glosor ska jag lära mig på en kväll, + en massa grammatik, heja adolf!

180 fucking glosor.. bäst att jag börjar..




fanfanfan

jag är riktigt korkad, riktigt dum. varför är det så lätt att vara efter klok?
och då är det försent..

usch och fy

försöker äta en värma på paj från felix eller nåt, smakar verkligen inte bra.
blir nog att slänga den och gå hungrig. vart tog solen vägen, blåste den bort? för fan vad det blåser ute. ska ta mig en ridtur på min häst iallafall, funderar på att klättra lite i skogen, han behöver tränas lite ;)  sitter en glad,stor, vit hund bredvid med med dräggel hängandes i mungiporna, kan ni gissa vem?

hej

chill dag ;)  en rolig&lökig idrottslektion, en sak. s1rb är ju bara bäst!
tog min vackra på en badtur, riktigt skönt och mysigt. hihi :*
bilder kommer när erica skickat! så erica, skicka!
match, bjursås-bullermyren 2-5, en helt okej match.
ja bara en helt okej match. nu ska jag gotta med popcorn och film :)


inköpen+en bh


tjocktröja med hög krage från veromoda
blå vit randig bikni från åhlens, har även en bikini kjol till
lila,rosa, guld mm. bikini från h&m
ett par svarta örhängen, föreställer en ros från ur&penn.
även en bh, färg vet jag inte haha. från h&m

dagens inköp :) b e h ö v l i g t !

I can only smile

chiiill skoldag vill jag lova, två lektioner!
slutade tio, for till kupolen och kika, löning idag ju :) provade lite allt möjligt, cyklade hem. har kommit på varför jag inte gillar att cykla, dom där jävla backarna hem! dom är fan inte roliga när man har moppe kondis ;)  men lite mystigt att cykla å, så länge man inte cyklar uppför så funkar det utmärkt. hihi! tog mopeden ner igen och träffade erica, vi shoppade lite. sen for jag hem och sola, riktigt skönt ute. och nu kom jag nyligen hem från en varm men  roligt fotbollsträning. funderar på att slänga mig i solariumet direkt, men dock saltig på kroppen.. undra om jag bränner mig som fan eller om det går bra? det är frågan..

åh, kan bli en underbar dag!

godmorgon godmorgon.. lalala

solen lyser och det ska bli kalas väder idag! fan vad jag gillare :)
nu ska jag göra mig iordning för skola !


söndagkväll är alltid lika boring..

tjenis.
hoppträningen gick helt okej, det var riktigt roligt idag, han var pigg och ja det var helt enkelt roligt bara. nu har vi fått farten, snart kommer allt flyta på igen hoppas vi!  satte på dramboi flughuvan för första gången iår. somrigt med fult ;D och hästarna går ute inatt, i sommarhagen! feting nice :) jag&kajsa for ner och käka lite och tittade på lite fotboll. nu sitter man här och eftersom det är söndag så har man mindre kul och är mindre pepp på ny skolvecka, men rätt slappt men ändå. ska måla naglarna nurå.  :*


happyface:D

Bilder från leksand!
han är ju söt iallafall..




choklad är alltid godast på morgonen

det stämmer, choklad är mumma sådär på morgonkvisten.
vaknade nyss, ska sätta på mig ridkläder och fara till dramboi och invänta hovslagaren.
yes, puss


nollnollpunktfyrtiosex

hejsan.
började denna lördag med jobb, timmarna gick fort på jobbet, väldigt fort. riktigt skönt. jag och kajsa åkte och käkade lite när jag slutade, bjöd damen på mat. sen skulle man till stallet och fixa, snart går dom på bete. gillar! men dock äre ju inte så jobbigt i stallet nu, mocka, packa lite kvällshö och byta vatten, går väldigt fort. och dramboi är mycket lätt mockad just nu. blev ingen ridning eftersom skorna spruckit, hovis kommer imorgon, och det blir hoppträning imorgon, mega pepp :) efter stallet sov jag iallafall i två timmar, sjuuukt skönt.  sen upp duscha&käka och for till gezeliusarna. tittade lite på film och chilla. skön kväll! ska väl lägga mig snart, men har ju sovmorgon imorgon så känner att jag vill vara uppe länge bara för att jag vet att jag kan sova, men så kommer det inte bli. tröttis!  och min säng är skönaste, så varför inte tillbringa några fler timmar där? hihi



gääääsp!

vet ni hur trött jag är?
nej ni har ingen aning. riktigt trött iallafall och nu ska jag fortsätta göra mig klar för jobb. tjoho!

MeatLoaf

:)

red ju en vända med kajsa&jessica, länge sen man red med jessica. dramboi var rolig och pigg, galoppera så skorna sprack och flög av! inte ordagrant, men en halv sko sprack och trilla av. dumt. så nu har jag fått tag på en hovslagare som skor om fram på söndag förmiddag så jag kan träna på söndag om det nu blir så. så kommer vår hovslagare och fixar bak på torsdag. ;) så det kan bii. nu ska jag iallafall ta mig ner i duschen, sen får vi se vad kvällen har för trevligheter att erbjuda. who know? det återstår att se. blir lugnt iallafall, jobb imorgon 06.00!
och NU har jag kommit på att det är bara två veckor kvar i skolan, två fucking veckor? halllå vad tog allt vägen?! skönt ju.. men fan vad fort det gått!


jag lär mig på mina misstag

tjena, nyligen drog kajsa&malin hem, dom slagga här inatt:) liiiite trångt med det fick funka, även fast jag var på väg att trilla ur sängen ett antal gånger, men jag lever. igår gick vi på bio iallafall, det blev en impuls grej, men det brukar det bli när vi tre går på bio men det blir alltid lika trevligt. vi åkte ner och hade ingen aning om vad det gick för filmer, vi ville se på änglar och demoner, men dock fullt. så vi tog bara någon, state of play hette den. det värsta var ju att den var faktiskt bra! sen for vi hem hit, snackade lite skit och satte på en skräckis, en otäck jävel med en massa jävla vampyrer, blodig käft och skrek högt och illa. man blir fan att må dåligt av sånna filmer, usch! inte riktigt min grej de där. idag blir det att rida med jessica&kajsa den kan bli väldigt trevligt ! tänkte att jag skulle skriva min bokredovisning nu iallafall och kanske läsa lite historia coch plocka undan lite. puss

..


ska det inte få vara bättre än såhär?

lämna mig inte nuuuu

hallå!
vaknade av ett plingande ljud, och inte vilket plingande ljud som helst, dörrklockan. födelesedagsbarnet var i farten och väckte att på kviddas väg 1,  härligt! vi for till stallet och donade och fixa och åkte på träning, våra hästar hade gula ben, jävla maskrosor! träningen gick helt okej, det feting spöregna bara, men det är väl lugnt. märktes att jag&dramboi inte varit med på senaste träningarna, tappat lite, men vi avslutade träningen kalas! så nu är jag pepp till söndag :) slavat lite för kjell han jag göra innan fotbollsträningen också. tränade lite, tröttnat på fotbollen känner jag, men det kommer det också. jag saknar det gamla laget lite faktiskt, men trevligt med nykomlingar också! sitter egentligen här och skriver just nu bara för att jag väntar på att en ungjävel ska bajsa klart, så jag kan få låna dusch lite, har egentligen inte tid att sitta här. det blir att umgås med mina käraste ikväll, får sällis inatt också :) vi borde se skräckfilm!
imorgon åker elin till spanien, vi får önska den bruden trevlig resa och hoppas att hon får det kanon och härligt väder :) aa men fint, nu har jag inte så mycket mer att skriva. en sak, det är fan inte många dagar kvar tills sommarlovet nu egentligen, tiden kommer bara riiiiiinna iväg! förslag på roliga studentpresenter????


jag är inte nöjd bara såhär

vet ni vad, jag har den bästaste bästa vännen :)

dumt att dricka lite cola, tror ni jag kan sova ällä??

kajsa&jag badar i natten, midsommar -06

min bästa vän fyller år idag, grattis säger vi till henne  :*
vänner kommer och går, även bästa vänner, vänner sviker och man ska inte ta alla förgivet, de som är självklara att du har nu kanske du inte har imorgon, men denna värdefulla flicka sviker inte, hon finns alltid där. hur jävlig jag än är så står hon kvar, hur elak, korkad, trög jag än är så orkar hon. jag bryr mig om många, men denna har det lilla exta, nej kajsa.fan vad jag tycker om dig! hon får veta allt, hon vet allt. det är skönt, vi bråkar sällan, jag skulle inte orka bråka med henne ens, allt skulle gå under. jag säger bara en sak, tack för att du finns stumpan, finns hos mig. du har en stor och betydelsefull plats i mitt hjärta vännen! jag älskar dig

folket festar loss nu, orkade inte hagafest jag.
blev chill hemma, for ut en sväng. kom ganska nyligen från kajsa, vi har snackat lite strunt på hennes trapp. 
i like, nu ska jag försöka sova igen för tredje gången. natti!



du, avundsjukan lyser igenom !

hello, chill dag.
red en tur med kajsa,ida&elin.
vädret höll sig tills vi kom till sellnäs, kungarna red vidare, låångt i spöregn. vi var blöta överallt när vi kom hem, men det är väl lugnt. haha jaja ikväll blir det lugnt! orkar inte skriva mer heller,puss

one year

för ett år sen idag 19maj tog jag min sista ridtur på dig och sa farväl föralltid, trodde jag.
för ett år sen idag fanns inget annat i mitt huvud än att du skulle åka och det var sista gången jag skulle få titta rakt in i dina vackra ögon och pussa din mjuka mule. du åkte men kom tillbaka lika fort. och idag, ett år senare. står du nere i underberg och trycker, ägd av mig. det kunde fan inte bli bättre, du är bland det bästa som hänt, och jag kan inte beskriva hur glad jag är att jag har dig min knäppgök. :) kärlek till min dramboi, min vackra dramboi.


bild från min "sista" ridtur på vackra

det där med att hålla humöret uppe?

det är fan inte min grej.
det är verkligen inte min grej.
träningen var bajs tyckte jag.
många tyckte nog jag var bajs också, men vafan, jaja..

blen en barbacka tur i grimma&grimskaft på finaste, myspys ju!
ja och nu, vad ska jag göra nu tro? jag tänker då fan ta sovmorgon imorgon,
det kan lena ha jävligt klart för sig. pallar inte ha det såhär heller, all the good we have had, is it over?
nej det tänker jag inte låta det vara..

tu sei uno dei più belli,
uno dei migliori che conosco,
Non voglio essere, senza
perché non può ottenere solo lavoro?
Ti amo!
kan det inte bara få funka?

godmorgon

rätt så nyvaket här, hade gärna legat kvar några timmar till med ozzy i fotändan, men icke. nationellt prov i matte om en halvtimme, fett pepp..... inte pluggat något alls, så ja. jag har mig själv att skylla! sen blir det nog hem och rida en sväng, sen fotbollsträning ikväll :) nej nu ska jag ta min miniräknare och invänta skjutsen.
puss


vad ska man säga.

tummen upp för anti people! *ironi dock*
Sov gott!

kan någon tala om för mig?

hur man än är så klagas det.
aldrig är man den människor vill att man ska vara,
hur mycket man än försöker så blir det iallafall inte rätt.
då förstår ni att man inte orkar va?
hur ska man kunna vara sig själv?

jag&erica, vi äger! hih

:')

tjena, somnade när jag kom hem från stallet och sov till tolv :)
riktigt skönt, sen for jag&kajsa ner till kupolen på nya mopeden, gillar. men ofta mamma kommer åka på den ;) så skulle vi åka lite längre, för att bara åka runt och chilla, när vi kommit åt helvete, förbi torsång&milsbo, mellan stora skedvi och gustafs.. så får vi fucking bensin stopp, så får rulla mopeden 3km och invänta mamma som kom med bensin, haha ojoj säger jag bara, vi lyckas alltid jag och kajsa..

sen blev det åka ner till stallet, fara ut på långtur barbacka med ida :) vi red till rättpris och köpte glass&mums mums, så  hade vi lite picknick. hihi! sen for vi vidare till forsbacka och gick i vattnet med hästarna, dramboi gillade det iallafall. busade runt lite där och sen hemmåt igen, hem till ida. parkerade dram&neisti i hagen hos ida. doom gick jätte bra ihop, våra prinsar :) sen busade vi lite på ridbanan. :*
nu sitter jag här, nyduschad och ska plugga lite tänkte jag.
puss



picnick :)

mums!

mys i vattnet på vackraste!!


ida&neisti :)

dom gillade varandra. såklart!

bus!



hih, underbaaaaaaaaaaaaaaaaart!!!


godmorgon!

tjenatjena.
sitter här ganska nyvaken, inte så trött faktiskt, somnade nio igår :)
riktigt skönt! ska snart fara ner til stallet och släppa ut lite hästisar.
puss

leksand

var till leksand idag och tävlade, en cl på 90.
dramboi var jätte pigg och framåt, kändes jätte bra på framhoppning,tills vi kom in på banan, det var läskiga funktionärer, domare, publik, hinder och ja alla sånt. så vi vägra ut oss tyvärr. så nu sattsar vi att komma ut på så mycket lokala som möjligt så han får vänja sig vid att det är sådär, orutinerad som min lilla plupp är. men söt ändå, kommer nog in någon bild här någongång. :) helt slut nu iallafall. funderar på hur kvällen ska spenders, luktar mat så ska först och främst äta. sen kanske man ska umgås med kajsa&ida? jaa jag vet inte, trött som fan, och tidigt imorgon å. drygt! matchen igår vann vi föresten med 3-1, ingen bra match, eller första halvlek var bra faktiskt, andra backa vi hem och sattsa på vinsten :D korsnäs var riktigt bra, men vi gjorde det as bra. kämparglöden syntes!

bullermyren <3

ojoj

fetaste sovmorgonen, som jag lyckades försova mig på. börjar för ett bra tag sen. orkar inte heller ta mig i kragen och ta mig dit! jag ska städa rum och fixa allt för imorgon och ikväll sedan plugga massa och sen till drambo :)

history

tjohej
pluggar massa just nu, dum som man är så är jag alltid ute sista dagen, sista fucking dagen! prov på kalla kriget och skit, mindre roligt och inget som vill sätta sig i hjärnan heller. det får gå som det går helt enkelt. jag har haft bättre saker för mig än att plugga. efter skolan idag så åkte jag ner till stallet och fixade klart allt, myste lite med dram i gräset också. sen åkte jag på träning, nya dojjorna behövas töjjas lite ;) sen ner till stallet igen och tränade för evam. gick ganska bra, hon tyckte att han ser mycket trevligare ut i ridningen, inte alls lika nonchalant som han kunde få för sig att vara tidigare, och hon tyckte han var jätte fin i kroppen också. sånt blir man glad av att höra, spec när dram inte är lätt att hålla tydligen. men har funkat super! mer dressyr borde jag rida, för tränare. ska höra runt lite nästa vecka.
nervositeten stiger, men fan. jag är laddad, det går som det går :)
match imorgon, viktigt match, icke laddad. pissa på fotbollen just nu. men blir nog bra snart igen!
ska plugga vidare. puss

vänner kommer och går.

fyra riktigt tighta, bästa vänner.
fyra styckna som gjorde allt tillsammans, som stod upp för varandra jämt, up and downs. alltid skulle det vara dom. det fanns avundsjuka från andra, avundsjuka på den vänskap de fyra hade. det fanns andra som inte kunde annat än lé mot dom och deras otroliga vänskap. det var var underbart att se dessa fyra ihop. lyckan de hade allesammans fanns i deras ögon. men allt är inte alltid som det en gång varit. vänner kommer och går.
hur tror ni det slutar för dessa fyra underbara individer?
jag kan inte mer än annat än att hoppas att det verkligen slutar bra..

fan vad dålig jag är.

hoj.
skrev ett långt inlägg, klantade och det försvann. jag börjar om på nytt nu.

idag har det varit en till chill dag i skolan, bild&kupolen fick det bli. kupolen med mina sötnosar ;* nu sitter jag här, lagomt kall och ska snart fara till stallet och sila bajs, ridningen blir ikväll. dressyra lite för evam! det blir nice :)
innan det blir det fotbollsträning, riktigt pepp och hoppas jag får spela match imorgon mot korsnäs! och mina nya dojjor som jag hämtade idag ska provas, kanske ska dom få ta mina älskade nikes plats på mina fötter? haha vem vet?  :D  nej, jag är på väldigt bra humör, orkar inte tänka och bry mig mer än nödvändigt faktiskt, skönt!
;*

lyckan finns någonstans lååångt därinne.

hej, jag är glad. glad glad glad ! :)
tog en av varje brud av mina alternativ, haha. nej men red ut med kajsa&ida. roligaste och härligaste ridturen på riktigt länge, även fast dramboi var jätte för pigg. men egentligen är det lite roligt det också. dom roligaste ridturerna jag är ute på är nog faktiskt med dessa två brudar, vi lyckas alltid få till det ju ;* det gillas, ni gillas! nu sitter jag här, och känner faktiskt inte att jag måste lägga mig än, sovmorgon imöra ju. wiiiie. men tror jag ska lägga mig och smsa!
nej, tjong pang inkasst!


provat ahlgrens husvagnar?

:)
Chill dagen idag! matte nationella, gick faktiskt över förväntan. vi hoppas starkt på ett godkänt nu och får bli massa plugg tills nästa  nationella som är på tisdag. vi slutade efter det så halv elva var skoldagen slut, åkte till thai med mina vänner och käka gott! god mat och trevligt sällskap är aldrig fel. ska plugga lite historia nu, sen ta mig till dramboi. tanken var den att jag skulle rida med ida&elin, men tror inte det blir så. får se om jag hänger med kajsa och sara ut :D skulle vara nice med lite mer sol på himlen. imorgon är det också en chill dag, först bild den minigolf. sen är torsdag förbi också..


önskar att två år gick på två sekunder

jag pallar inte smärtan!
FAN vad ont det gör, men ni vet, ska man vara fin får man lida pin. då tänker man, är det värt det? men ja det är fan det! jag kom nyss hem från dram iaf, säger bara, malin,tävling,dressyr&hopp. det var roligt :) nu ska jag ta ipren, rasta hundar,städa rum och fortsätta plugga. fan, hej ig i matte A. nationella imorgon,yess. ska försöka äta något å, hungrig och ja, finns inte mycket man kan äta. ska ej klaga mer nu.
puss

the one and only <3


ska till min älsk, bye suckers!

tandvärk.

hej i natten.
sitter här och väntar på att mina ipren ska börja verka,
jag har ont i mina tänder och kan inte sova.
fan vad trött jag kommer vara imorgon!


-

slutar jag inte hoppas nu, kommer jag aldrig kunna sluta..
jag får leva med detta, nöjja mig med detta. men jag vill inte

svennebanan

godkväll.
sitter här och snokar runt lite, hittar dock ingen intressant blogg och inte heller några bilder uppladdas. skroten i, lite smärta men jag står ut! blev en skön träning, fan vad roligt det är när vi är så många på träningarna! wie säger jag bara, taggad tills fredag  :) for ner till ip en sväng för att titta på kvarnsveden-kornäs, dock tråkig match och kallt ute så blev hem ganska fort. nu sitter jag här och känner för att bädda ner mig i sängen, undra om det ska få bli så? :)
är jag taggad inför lördag?
det ska jag fundera på!
;*

tuff tuff

hallå
rätt seg och trött idag, hade svårighetsproblem att somna igår, då det brände satan på ryggen och rumpan. tog mig upp och kollade, yes yes.. bränt mig såklart. 40 minuters stek var alldeles för länge. smetade på lite after sun och det gav resultat och nästa gång jag öppnade ögonen var det morgon, måndag morgon. då är man fan som tröttast! tänkte ta mig sovmorgon, men tog mig upp och ut nyvaken till bussen. bränner även just nu en hel del på ryggen. inte bra att bränna sig i ett solaruim tydligen, har cancer risken ökat på mig tro? hope not!
sitter här nu iaf, trodde att jag skulle vara hos tandläkaren för 20 min, nejnej så fel. så ska snart göra mig klar för att åka dit,sen blir det träning ikväll. börjar bli liiiiite pepp på fotboll nu igen, efter förra veckan ville man aldrig mer se en boll. men nu är adolf på g igen :) och snart går hästarna ut på bete. två veckor kanske? sen no more mocka och packa hö på några månader iallafall! wo ooo oa!

försökte förresten ladda upp ett videoklipp på mig&dram från aspeboda, gick inte så bra. så synd, det fick ni visst inte se.. nej ska byta till lite skönare kläder och dra mig mot det hemska! länge sen det blev ett sådant här långt inlägg. hihi

;*

regn sol regn sol

hallå!
jag luktar just nu solarium, legat där 40 min. riktigt skönt!
vaknade bredvid kajsa, tidigt! vi for ner och släppte ut hästar. sen hem och sov igen :) vaknade kring tolv och åkte till sibylla där vi käkade lite glass, i regnet. haha gott iallafall. for till stallet i spö regn, tog in dramboi så han fick torka medan jag fixade både dram&fixies boxar. friserade honom också.. haha sött! blev fint väder så han fick gå ut utan regntäcke, självklart började det spöregna igen.surt! jaja. ska väl plugga lite ikväll.
ey, igår var det min&drambois 11 månaders dag:)

Nu Kan Du Få Mig Så Lätt

tjue.
sitter här och har smått börjat ta mig dagens outfit.
jag har dragit med mig björne ut på äventyr, vi ska se på fotboll.
man lär väl passa på att vara ute när solen lyser.
sovit dåligt inatt, väldigt dåligt.
filmen vi tittade på igår var ganska konstig. sex driver eller något hette den.
mycket snopp,tutt&muttor. haha
ikväll står det match på schemat,klockan 20.00 en lördag kväll.
haha kul tid va?? div 5 äntligen. :)
får hoppas det går att göra en bra match trotts hur jag ser ut och känner mig.
nej dags för att fortsätta fixa lite. ;*


har jag pondus?

godkväll.

ont överallt! chill dag i skolan, match på kvällen.

bullermyren-tunabro, div  1. vann med 6-1 trotts en cp dålig halvlek och en väldigt bra.

duktigt tjejer. själv gjorde jag två mål, ett nick mål :)

trött som fan, så blir chill med kajsa ikväll. sova läänge imorgon!

i like :)


bara för dig, det är fan bara för dig!


en fucking älskad favorit :) gulle! vad skulle jag göra utan dig?


aw, ni är allt sötisar :)

nejnejnejnejnejnejnejnej

det är inte så här jag vill ha det.
jag vet inte hur jag vill ha det heller,
för hur det än blir så blir det inte bra.
varför kan det inte bara funka?
jag orkar inte gå runt såhär.

bed of roses

hejhej i stugan.
busig idag,dumt!
red ut med sandra,kajsa&sara. en mysig baris tur :)
tummen är värre idag, fan vad kul.fetto handen!
matchen var sämst fast vi ägde de andra laget. blev dock 1-1. suuuuurt!
känner att jag verkligen velat haft sällskap inatt.. lite kli i hår och på arm..mmm i like.
men men blir inte så som man vill.
måste duscha,men fan orkar jag? japp.måste.

godnatt.

for you and me

två hjärtan
två handleder
för dig&mig?

jag tror på det :')

driver dom?


bilddagboken käkar glass och är strax tillbaka?
hm.

regnar ute,kul
vrickat/stukat tummen ännu roligare.
blir chill dag iaf..
blir nog lite göta :)

smile :)

happy happy happy..
serie premiären för div 5 damer spelade idag, tunabro-bullermyren 1-8
var var faktiskt riktigt bra, och en riktigt härlig start!

annars har dagen bestått av skola och dramboi, dressyrade lite på dram.
vi lär fan rida lite dressyr oftare, nu när banan är bra och allt. får ta mig i kragen.
men gick helt okej. lite dryg och lyckades få en gigantisk blåsa ;)
ska blåsa håret lite nu och sen slagga :D

snyggbrillorna på, snyggvovve breveee!


bullermyren-slätta 4-0, göött!
shower next.

vi går inte

hejhej.
ida åkte hem ganska nyligen och kajsa gick hem igår kväll.
tänkte berätta lite kort om helgen, mitt bloggande har ju inte varit allt för bra.
torsdag så chillade jag&mina vänner först hemma hos jessica. sedan for vi vidare mot torsång där det var roligt i max en timme, lessnade ur som fan. mitt humör var inte på topp. efter några timmar kom jag och kajsa iväg till centrum grillen där vi träffades elin och lite av hennes vänner, var väl inte så mycket roligare där. så ganska tråkig kväll! fredag, upp tidigt och släppte ut hästar. åkte hem och sov lite, sen åkte jag&kajsa till stallet igen och tog en barbacka tur i den underbara värmen. vi red ner till ån och myste lite! sen for jag hem till ida&moa och myste. vi snackade, lira lite fotboll på gatan i mörket :)trevligt, sov kvar där gjorde jag också. upp tidigt på lördag för att åka till insjön med louise. varmt som fan, bränt mig ganska rejält. fan vad kul! gick iaf både bra&dåligt för louisen. sen åkte jag till dramboi och fixade sen till gezeliusarna igen, jag&ida busade lite. tittade lite på robinsson och åkte hem hit.
jaa det var min helg, mycket trevlig faktiskt :)
anmäld till smedjebacken nästa helg :o louise den idioten anmälde mig utan att fråga....
så vi får se hur det blir med den saken, blir trolige hopp träning idag iallafall :)

det luktar bränt!

j a g  h a r  b r ä n t  m i g  s å  m y c k e t  i d a g !
var med louise till insjön.
gick finfint.
varmtvarmt!

mysig helg och dag, nu så ska jag,ida&kajsa titta på film.
Puss

RSS 2.0