jag lever

jo jag lever minsann, lite små dött här inne bara. 

i denna stund sitter jag på hästens rygg, myser runt i det fina höstvädret och dess natur. ska iväg å jobba om någon timme, jobbat varje dag nu i 11 dagar, ojoj så mina dagar har sett rätt lika ut, rider på morgonen, jobbar till kvällen eller jobbar på morgonen å rider till kvällen. 

i helgen var jag ut på party, behövdes å var riktigt kul! igår var inte lika kul. Började 9 i Falun, kämpa mig igenom 6 timmar sen var de soffläge kan jag lova! 

livet rullar på annars, inte långt kvar till flytt! letar bil och möbler. hejåhå vad skoj det ska bli. jag som aldrig skulle flytta hemifrån..  




tvmys

ligger i soffan och kikar på Hollywood fruarna, varit ledig idag så har ridit på min kungliga häst! jävlar vad fin han var. har kikat i massa heminredningstidningar, skoj! 

varit på kupolen en snabbis, sen donat med mina naglar framför både idol & hw fruar. mysigt!




Grekland

då var man på hemmaplan igen efter en vecka på zakynthos med Kajsa. haft en super bra vecka med väldigt bra väder, fina plaster, god mat & dryck! 

borta bra men hemma bäst! japp. kom hem igår kväll, väldigt skönt. huset var dock tomt, tre glada hundar välkomnade mig, resten roa sig på andra vis! 

tillbaka till vardagen, jobb står på schemat denna lördag! 









på resande fot

hallåååå!
sitter i soffan å har precis målat alla mina tjugo naglar, har lagt fram all packning, inhandlat nästan allt. är snart redo för en vecka i Grekland! ska bli riktigt härligt med en mysig sol semester med min fina vän Kajsa.

ska se klart en film med lillebror innan jag gör sista packningsrycket och tar mig en dusch.


höst & onsdag

hejsan. fullt upp hela dagarna, men igår var jag å Julia och kikade på en visningslägenhet som ser lika ut som våran gör, de var riktigt roligt. många tankar om möbler, möblering osv som snurrar i skallen. det kommer nog bli sååå bra!

just nu sitter jag på jobbet, lugn dag. sen tänkte jag ta mig en ridtur å även försöka börja packa alltså, snart åker ju Kajsa å jag till Grekland. fyfan vad fint de kommer bli alltså. myyyyys!


vilken jävla helg

i fredags så jobbade jag, kvällen tillbringades med Kajsa i soffan tills sena timmar då vi skulle vara chaufförer, fett jobbig natt å en tidig lördagmorgon väntade med jobb!

var helt sprängd hela dagen igår, så efter jobbet bestämde jag och Julia mig för att ta en myskväll, men natten blev ju inte så jävla mysig med fulla föräldrar å vänner blev de fan int mycket sömn ändå.

idag har jag iallafall tillbringat 8 timmar på jobbet å sen inte gjort särskilt mycket mer, skönt! ska sova snart tänkte jag, fullt upp denna vecka fram till torsdag, då jag å Kajsa far till Arlanda!!!!


RSS 2.0