abooo

jag längtar tills nästa fredag. idolfinalen och stockholm med bästaste kajsa&sara  :)

jag funderar annars på att lägga mig, riktigt trött och sliten, känner mig absolut inte alls redo för en ny skol vecka. booring. men börjar ju med idrott och det är alltid roligt! sitter lite å funderar på om jag ska försöka få med mig mina vänner till göteborg horse show, skulle vara roligt. 
men nu orkas det inte bloggas mer.

natti


jaha..

godmorgon. jag klev upp tidigt och släppte ut hästarna i underberg, sen kom jag tillbaka hit. uppe låg kajsa och sov, så tog ut alla sex hästarna här, bytte täcken och gav dom hö. sen fick jag äntligen gå upp och lägga mig igen i varma sängen. somnade någon timme med hampus i famnen. :) och en katt har jag haft vid fötterna hela natten,gos djuren.

jag kom precis in, är ganska ensam.. kajsa åkte hem för hon ska på träning och kvar sitter jag, dock har jag ju hampus som ligger i soffan bredvid mig och selma i soffan mitt emot. vi har mockat hagen och alla boxar. nu sitter jag och väntar på att hovslagaren ska komma, men han kommer inte förän om en timme! så funderar på om jag ska ut och rida lite på farga eller om jag ska sitta kvar här å kika på tv.. jag är hungrig också, fast vi åt gröt för någon timme sen. mobilen är inte påfylld heller och verkar inte vilja bli så ni vet!

pussinuss


lördags mys

hejsan hoppsan.. jag och kajsa ligger i varsin soffa och tittar på tomten är far till alla barnen, ganska sjuk, men rolig. selma ligger och värmer mina fötter och hampus kajsas. vi eldar så det låter som att det åskar, och brandlarmet har vi lyckats dragit igång en gång. det regnar ute, så när pausen kommer så blir det att ta in alla hästarna, förhoppningsvis är dom inte alltför blöta!

det skulle ha varit nice att ha trekant inatt med, ida dissade oss inatt och vi försöker hitta en tredje inatt med, kaja vågar inte sova ensam med bara mig, hon tycker det är läskigt, flicka lilla..

upd, japp det regnade ute och hästarna var härligt blöta, i lera. och ville,mellis och farga visade att dom tre fick plats i en box. mongo hästarna som inte vet vart dom bor. men nu står alla i sina boxar med sina torra natt täcken och mumsar. kajsa gav mig precis förslaget att vi ska åka hem å sova inatt, det kan hon fetglömma. chicken kajsa..

puss


@ matsknuts

Hej, sitter hemma hos louise och david i mk, dock är dom i stockholm på hästshow :) så jag och min käraste kajsa bor här och har hand om djuren hela helgen. ida gör oss sällis här inatt också, vi sitter nu och tittar lite på idol. idag har jag varit ute och ridit på fixie idag, med ida,kajsa&elin. fixie kände dirket att jag satt på och var jätte pigg och busig men det funkade väl. sen åkte jag&kajsa och fixade stallet här. dramboi är förhoppningsvis bra igen! :) hoppas han håller sig så. då sätter jag igång han på söndag. 

nu ska vi götta. puss 

kingen är den drygaste i hela universum.

Hej, dramboi var bättre idag :) jag blev glad, jätte glad. jag myste i boxen med honom och lite varm oboy.. mm! föreläsning i skolan idag om sex, bra rolig faktiskt. synd erica att du missa. sen har jag ju bara varit i stallet så, och stått ut med en rejäl mensvärk, man annars är lugnt. blev lite jobbigt sådär på kvällskvisten bara, det är en sån stor grej, som jag inte tänker göra större eller utsätta mig för. det blir nog bra, huvudsaken är att min prins fortsätter och hålla sig på bättringsvägen!

bigbrother next

:o

blev inget mer skrivande här igår för min del, var ganska depp och hade inte någon lust. Dramboi var iallafall inte lika halt igår som han var dagen innan så det är väl bra. jag ringde till åslund imorse för att boka in en tid för dramboi att kollas, men han var ledig tills på måndag. så ska ringa ATG imorgon bitti och höra lite vad och hur dom tycker jag ska göra..

hemma idag, har en fruktansvärd huvudvärk, jag tror jag funderar lite för mycket, det mesta känns jobbigt nu. att den där jävla olyckan skulle göra dramboi dålig, fotbollen&knät, skolan. jag orkar inte.. Jag kunde inte sova igår jag hade ont i både mage och huvud, hoppas inte det är sjuka påväg. hampus har ju ändå varit magsjuk, men jag har inte varit i hans närhet så det hoppas jag att jag slipper åka på.

elin har på något sätt fått mig att sitta här i några timmar snart och plugga med det som jag ligger efter med, ganska bra jobbat av både henne och mig får jag säga. snart klar och då ska jag åka ner och mysa med skrutten å ta in alla andra skruttar. 

en sak till, har ni inte provat värma en chokladboll i micron innan ni äter den, så DO IT!


helt svag

för det första är dramboi halt, känns jätte jobbigt att han inte blivit bättre. men han får några dagar till på sig..

för det andra så är klockan för mycket och jag sitter hemma, men kunde inte låta bli att sova över idag, var så himla trött och sovit lite små kasst i helgen, somnade halv tio igår framför tvn. försöker få med mig erica till skolan, andreas skulle gilla om vi tog oss till svenskan, vilket jag har tänkt men jävla erica verkar inte hålla med! nej ska äta lite frukost och ta mig till skolan sen..

erica, du med

återigen söndag

hej, pratar lite med louise. att åka till näsbyholm i några veckor låter inte helt fel? Jobba i stall, få träna för stefan spak och ta med sig dramboi. det ska jag verkligen fundera på alltså! annars så har jag ont i huvudet, trevligt sällskap fick jag inatt.

ska snart åka till stallet, ska springa lite med dramboi och se om han är halt fortfarande, jag hoppas inte!

puss

:)

ligger nu i soffan hemma hos lulu, vi har nyss tryckt taco som jag gjort, ganska sämst på att laga mat, men denna gång gick det, inte så svårt ;) selma ligger och värmer mina fötter, kallt i detta hus och louise vägrar elda :o men vi ska snart ut och busa med hästarna iaf så. fiiiiint. ha en mysig fredagskväll alla suckers.

fredagsmys vare sig ni vill eller inte

hallå! ska snart åka ner till louise och sova med henne inatt, vi ska mysa med god mat och gott :) ridit på hennes farga idag, gick fint. söthäst som påminner lite om fixie, skumpa lite på hennes lilla också, hah vilken jävlig liten sak! sen så har jag varit och myst med dram, sprang lite med honom, han är inte riktigt ren.. jag hoppas verkligen inte att det är något allvarligt! svullnade var borta idag, men varm vid kronranden.

:*

godkvälllllll

dramboi var svullen nu i ena bakbenet, så han får vila tills svullnaden gått ner, annars mår han fint. ny friserad och blank fick han mysa i sin box ikväll, med en massa kilon hö. :) nu har jag nyss tittat på mammas pojkar, ganska roligt faktiskt.

kjell har opererats idag och det verkar ha gått bra, så mamma ville ha hjälp med att klä på våra tre odjur modo grejer och ta ett kort och skicka, inte det lättaste men det gick. dock såg dom riktigt fjantiga ut, mest udo som skäms när man klär han ;) nu blir de tv hela kvällen

kärleken mellan människa & djur

idag känns det lite bättre, vaknade av ett sms från marie imorse där det stod att jag inte behövde oroa mig, han verkade vara normal och inte någon svullnad eller så. så det kändes jätte skönt. kikade mig i spegeln innan jag gick till bussen, svullo nyllet iaf. jag ska åka ner till vännen snart, och känns på honom så får vi se om han får skor idag. beroende på hur stel och öm han är, det märker vi. skrutten..

nyss varit ute och jagat hundar i 1,5 timme, det var mindre roligt. men nu är dom hemma iaf, och ingen blev överkörd. pjuh, vad väl bara det som saknades nu!  hade tänkt att jag skulle träna fys ikväll, men jag ska vara med dramboi, pyssla och mysa med honom. så det får inte bli någon fys för mig..

:*

inte utan dig






nu vet jag hur mycket du betyder för mig, jag älskar dig <3

det känns inte riktigt bra nu

nej, det gör tyvärr inte det. jag känner mig konstig..
konstigt ont i magen, vet inte ens om jag kan kalla det ont men det känns konstigt, yr och känner mig svag. jag tror inte jag håller på att bli sjuk heller, kanske är jag mycket trött bara? who knows. inte jag iaf..

jag har iaf varit i skolan idag, jobbigt men sant.
jag har även ridit idag med sara&camilla, trevligt men sant.
jag har även känt att dramboi kändes konstigt, stackars har nog träningsvärk som fan, jobbigt men sant.
jag har bokat in en dressyr/hopp lektion imorgon, behövligt och sant!

jag kom på att cola kanske kan lösa mitt problem, visst brukar det lösa problem erica?

godnatt :*


johanna och erica suger.

erica tycker jag är dålig på att blogga, skriva långa inlägg. vad jag tycker om de ska vi icke ta upp nu! johanna sitter här bredvid mig med otränade muskler och svininfluensan. jag kommer må dåligt när jag kommer hem, johanna slickade på min arm. nu ska vi äta mat, på kompis.    mmmmmmmmmmm


hejrå

trampa rätt i skiten

hejsan, kom nyligen hem från skolan. ganska seg dag men tog mig igenom med hjälp av mina fina klasskompisar, annars så är statusen på dåligt humör, varför vet jag inte, vad jag ska göra åt saken vet jag inte. men en sak vet jag, det är vart jag vill sova inatt.. vi märker väl om det blir som jag vill eller inte.

dramboi dramboi dramboi <3

tigern, huggormen.. japp det kallade tina honom idag på hoppträningen. han var riktigt fin idag, jätte framåt och drog mot alla hinder han såg. och hoppade jätte bra, det var skit roligt verkligen, snuffen ! <3 annars så har jag haft en hemsk natt, panik, ångest,stress och vaknat svettig. min drömmar var konstiga, men "baserade" på hur jag känner nu.. ganska jobbigt och jag hoppas att denna natt blir lugnare. behöver sömn nu. har inte sovit över tio timmar i helgen ens. ganska trött nu! ska hoppa in i duschen å titta på patrik 1.5 sen.


vad händer?

jag är trött, jag är sjukt jävla trött. gick mindre bra att somna igår. så sov ca fyra timmar inatt. sen vare jobba och träna som gällde, var även till kupolen en sväng. nu på kvällen har jag,ida&kajsa myst med thai mat och kikat lite film. jag lär väl lägga mig snart, utsläpp imorgon,  så får inte sova då heller minann! tråkigt att lägga sig ensam, helt jävla ensam. finns inte en människa i huset! bara tre, blöta dogs.

blir skönt att krypa ner. godnatt

gäsp

jobba jobba joooobba

fredagsmys

tjena, kan väl skriva ett litet inlägg när jag ändå väntar på bussen. Sitter ensam i julias apartment, hon är på praktik. har väl sovit här hela veckan skulle man kunna påstå, det har varit mys & fan vad bra vi är på att laga mat! idag var man ledig från skolan, om man var klar. tror ni jag och erica var klar eller? Nix vi har inte ens börjat.. illa

men det var skönare att sova lite, dock har jag huvudvärk men det gör inget. idag ska jag & kajsa åka iväg och träna lite för evam. det blir roligt, ser ut som att jag kommer iväg på tina träning på söndag också, gilla! imorgonbitti ska jag jobba, mindre pepp men det blir finfint.. träna fotboll ska jag göra imorgon också! jag lär ju passa på innan operationen, för sen får jag verkligen inte spela fotboll. ska ta vara på dessa träningar nu och bara ha kul. nej nu ska jag sätta på mig mina fina converse och vandra till bussen.

:*
vi människor är ganska konstiga djur.

tårarna rinner.. synd om folk som förlorar sina djur

How could I live without you?
you light up my day
you are beautiful
you are something I do not want to live without
I'll take care of our time together

D <3

det känns som att jag behöver en förändring..

bloggen ligger på sidan just nu.
dags att glömma allt och bara göra det jag vill och jag tycker är kul!

vill ni något så har jag ju en telefon you know.

happiness

oaktiv.com...

fredagkväll så var det avslutning/upptakt det var trevligt och kändes bra. mycket skratt å falsk sång! sov hos mysen på natta och kom hem tidigt igår förmiddag.

igår tog jag mig ut på hästen, sen hade jag inga planer alls för kvällen, men blev att jag,jess,jeff å blondie tog oss till sandy för att chilla lite. till slut hamnade vi här, eftersom att vi inte kommer in på kroken än! det spelades öl spel, fia med hutt och kjellegubben bjussa på en hel del torgnys, blev ganska draget men det var en riktigt rolig kväll ! :*

idag har jag ridit och bara tagit det lugnt, dvs ätit thai mat och kikat på film. =) nu väntar duschen




måste hjälpa kjell att röja undan innan chefen är hemma igen!


kill me

a juste

jag står inte ut med att jag inte får

jag har bara fyra ord att säga.

jag vill spela fotboll


bollibollibolli

hejsan, väntar på att få vandra mig hem till tobbe.

har nyligen fått massage, efter som jag är så spänd i ryggen så gjorde det mer ont än vare va skönt, hon tyckte också att jag skulle gå till en kiropraktor, vi får se då. annars har allt varit chill, huvudvärk, men förhoppningsvis ska den försvinna nu när hon fick bort lite spänningar i nacken som kan varit problemet.

det har snöat hela dagen, dock inte kommit så mycket och jag skulle inte tro att det är något som kommer att ligga kvar heller. men hovslagaren är bokad så hästen får sina vinterdojjor. ska lägga mig lite och titta på tv innan jag knallar iväg. ska försöka att inte somna också!

nej, du ska alltid stanna hos mig

du är inte långt ifrån perfekt, och en perfekt finns inte, du blir kvar älskling. just nu pallar jag inget annat.
han är omtyckt idag, tränade dressyr för evam och han gjorde galoppombyterna som han skulle till slut så jag är nöjd. det är hans dåliga sida så, men vi övar vidare. snart kommer det i galoppombyten i varannat steg ;)

ska lägga mig å sova, men min säng ser ut som hej kom å hjälp mig, vem/vilka kan ha stökat där? :o


detta fält måste fyllas i

jag är på jätte dåligt humör, jag har en trasig telefon så sluta upp med att försöka skicka sms till den, funk ej. jag har ont i knät, jag hatar att jag måste sluta med något jag älskar, jag hatar att den jag älskar så mycket nästan inte räcker till..min familj är knäpp. fredrik har varit på rymmen idag, det är en sjuk historia och jag tänker inte ta upp den här.

varit med louise och helena till valbo idag, köpte mig en väst att rida i, billig å duglig, vi hämtade en häst å. var en trevlig liten resa. nej jag borde sova, lär väl vakna jätte tidigt imorgon som vanligt. tror jag måste få ur mig lite ilska genom att blöta ner min lilla rosa kudde innan jag somnar. godnatt


men ja


godmorgon folket. förlåt tog mig lite sovmorgon, men kunde inte sova inatt och har svårt att sova till längre än sex på morgonen, men tvingade mig att sova till halv nio. känner mig lite hängig, trött, ont i huvudet och allmänt opepp.. skulle vara skönt med en ridtur idag, men dramboi ska tränas av johanna så hästledig. kanske ska man rida louises kamel. men först måste jag klara av en skoldag! börjar med idrott, medan alla andra spelar boll lekar får jag vara i gymmet, det finns inget tråkigare och det får mitt humör att försvinna helt. nu måste jag gå till bussen, det är långt att gå och den går om fem minuter. men jag hinner, det vet jag

hoppa? nej tack

kul att dramboi inte är långt ifrån blocket. han ville inte alls hoppa idag. osis för mig..

kanske ska sattsa på lite mer dressyr, det är vi nog kanske bättre på. blir dressyrträning för evam på onsdag iaf, längtar nästan. ska bli roligt! annars så är höstlovet fett slut och jag är fett slut. kunde inte somnade igår så blev väldigt väldigt få timmars sömn inatt & en tidig morgon.. blir tidiga mornar nu igen när skola väntar. kul! nej jag tror jag ska ta mig i kragen och slänga mig i duschen. Känns som att jag man ska lägga sig snart å ladda inför veckan. mycket jag ser framemot faktiskt! rida riktigt på fettot hela veckan, massage, träning och avslutning (för mig) med laget på fredag.

duschen ropar. puss

hoppa? nej tack

kul att dramboi inte är långt ifrån blocket. han ville inte alls hoppa idag. osis för mig..

kanske ska sattsa på lite mer dressyr, det är vi nog kanske bättre på. blir dressyrträning för evam på onsdag iaf, längtar nästan. ska bli roligt! annars så är höstlovet fett slut och jag är fett slut. kunde inte somnade igår så blev väldigt väldigt få timmars sömn inatt & en tidig morgon.. blir tidiga mornar nu igen när skola väntar. kul! nej jag tror jag ska ta mig i kragen och slänga mig i duschen. Känns som att jag man ska lägga sig snart å ladda inför veckan. mycket jag ser framemot faktiskt! rida riktigt på fettot hela veckan, massage, träning och avslutning (för mig) med laget på fredag.

duschen ropar. puss

RSS 2.0