mysipysi!

kom precis hem, var ner till stallet en gång till och kollade läget hos dram, och de andra. dom står inne inatt, pissväder. första gången det är fullt i alla fyra boxar där nere, hih lite mys! :) klippte dram idag å, haha, kungen på att klippa.. njaaa! men det duger :)  ska se idol snart !! sen må jag plugga, redovisning imon ;) yeah, kul


hur fan!?

du är fan dumdumdum,
att du gör så mot någon du säger du älskar så mycket,
om han bara visste!

ska nog åka ner och mysa med dramboi nu, han får tamefan stå idag, fittvädret och han har varit så duktig och förtjänar lite vila! :) ska nog klippa lite man på honom, om jag vågar! haha  :)
skolan gick fort idag, joggade till mellsta och tillbaka, inte så drygt faktiskt, och det funkade på bra utan mr knäskydd :) det var lite skönt att springa lite, fast jag och fixen virra bort oss lite i kvarnsveden, dumt dumt :) yeye, nu ska jag åka, sen måste jag plugga på lite om rapporten vi gjort, den ska redovisas imorgon  ;)

dam dam di dam dam dam bi dam dam

tjue, nu äre fan kallt ute. suck! sakna sommaren och sommarlov!
skola idag, gick lite segt, sen åkte jag och lät frisören klippa mig, gillar inte luggen, men ingen som säger att den behöver synas ;)  så åkte jag ner och red på dramboi med världens knäppast ida typ  :D haha , det var kul, dram lyssnade kanon idag, efter att blivit genom riden igår :) dutti.
nu ska jag snart duscha och gö nåt ;)

Typ ganska lite mycket seg?

segmåndagmorgon.com

sjuuukt trött fan, nätterna går ju för fort :o suck, nu måste jag åka, ser ut som ett ök gör jag också, men det gör jag ganska ofta i skolan faktiskt, haha orkar inte se bättre ut. addi

höstiiii

hej, hösten är fin, när det är mysväder. (y) sol! men jag vill ha sommar fan!
idag har jag ridit dressyr för eva-maria i forsbacka, han skötte sig utmärkt, inte blivit dressyr riden på två månader, innan dalecarlia liksom. var verkligen dags! jessica&billy red också :) e-m tyckte dramboi hade blivit bättre, kul ju, framför allt kondisen är bra :) jaja,jag är as trött, blir attt vila lite nu, sen ska jag se till kv ip och se på kv-st.tuna med ida;)

hej alla mother fuckers!

hoppas på att sova bra inatt, natten igår sög, feber och grejer! moster&malin är här, kan typ säga dom är typ fjortisar på 30+ ;) riktiga nötttttttttttter ! lite alkohol fick dubbelt med fart på dom, blir att sova nu, har huvudvärk känner jag ! febern är borta iaf, blir att dressyrträna imon :)så upp ganska tidigt, natti, puss

varför känns det konstigt?

hejhej, sitter i skolan och försöker skriva en rapport. suck! globaluppvärmning, går inte så bra dock. är nervös också, kan inte koncentrera mig.. jag är nog nervös för att jag ska jobba första dagen imorgon, det känns som att jag är så liten, det är stort och allt är nytt, känner nån bara och jag känner mig så oförberedd. vet nog inte ens vart jag ska gå in klockan sox imorgon bitti :O känns ju bra. är inte så pepp på att gå dit, men får hoppas att det inte blir lika hemskt som jag tror det kommer bli, skulle åå vara skönt att sova ut imorgon, skit trött verkligen. ganska lång dag idag åå ju! ork int.
ikväll kommer moster iaf, och hennes vän. mor har tänkt att åka bort över helgen, tack och hej ;) sen ska jag iaf rida på kungen, dram! min moped funkar också, men jag gillar inte att åka på den, den känns inte som förut, haha nerdigt , vet. men den är ju bara otäck! haha helt vind:) menmen, ska skriva vidare nu, om det går.

älskling, jag vet hur det känns

tjue alla nerds. kom typ nyss hem från skolan, det är hur bra väder som helst och vi har badat idag, det var fan kallt, riktigt kallt. men det var lite skoj ;)  sagt hejdå till bästaste också, hon är bäst. och hon ska ha det så jävla bra i usa! och sist och värst, jag kommer saaaaaakna henne jue !!  :)

blir ner och rida dram sen, undra om det inte ska bli barbacka för fjärde dagen i rad, så mys i detta väder ju  :)

yo

är det ända man får höra när man är i samma grupp som johan, suck. haha ! skolan idag, helt okej ju :) på nåt sätt börjar det bli kul (?!) santsant. underbart väder är det också, ska och rida snyggdram, undra om det inte blir barbacka idag också hih!

igår var jag med elin under dagen, hon är gullig hon, och snart åker hon!! :O
sen så red jag en liten långtur med ida&neisti i solen, barbacka, pratade lite, galopprace. myyys ! tappade bort plånken igår å, paniiik! men vet ni vad, den är tillbaka.
har tänkt att plugga lite idag också faktiskt, engelska och italienska, så jag fattar något! duktig va!? pluggar språk, det värsta som finns ;) addi

fläskdaskad.com

tjue, är på mors jobb nu, och vänte på e. jag är sur, precis blivit daskad i nyllet en en ful kjell med en fläskbit. tackååtack!

Den värsta känslan

är nog fan när man känner sig ensam, just nu känner jag mig ensam..vill bara låta tårarna rinna sakta ner för min kind.. ja precis så känner jag mig just nu, ensam och gråtfärdig!

kom när det passar dig,
som vanligt står jag alltid
kvar...

fortfarande sur som en citron? ohja

hej alla korvs.. dagen har faktiskt varit bra, tiden gick seeegt i skolan, sen blev det direkt till stallet, kom nyss hem, bästa varelsen i världen fick nya skor, sen skritta vi ut lite barbacka, mys! imorgon är det orientering :( asså, hör ni hur jobbigt det låter att springa runt i skogen, ja det hör ni. usch vad jobbigt.. jag är sur igen också, och fortfarande skit ont, vetekuddarna var ju verkligen as bra, nat.. och jag vill inte att du ska åka.. det vill jag verkligen inte!

sur som en citron? ohja

hej alla äckel, jag är grining, rusktigt grinig. matchen gick skit, domaren var en riktigt skit, och ja.. jag har ont överallt. verkligen överallt, och du är ful, mopedäcklet är riktigt äcklig, trasig och ful. jaa, jag ska värma alla jävla vetekuddar jag kan hitta och sova. orka med äckelskola, vill till jax.............

Hej,jag har ont överallt jag!

tjue, fan vad jag har ont i hela kroppen säger jag bara, blandad träningsvärk och efter krocken, gick + i blåmärken iaf! igår kväll blev det mys hos elvira med malin,emma,sussi&johanna. härlig kväll! nu ska jag nog åka ner till dram och ut och gå och springa lite med honom, så min träningsvärk iaf försvinner! match sen juu :) mot avesta!

poff sare bah..

min första krock efter 1,5 år på moped, jag&malin krockade med en annan moped, allt gick fort, låg där på backen, tittade upp och såg att det var malin&alec vi krockat med, man va fan lite chockad, mopeden gick väl sönder lite här och där, samma med malins tror jag. nykeln är av och sitter i, går ju att köra men .. aa , vad ska man säga! vi klara oss väl ganska bra ont i arm,tumme&knä, och malin har ont i arslet. haha. värsta var ju att malin åkte utan hjälm, tur att det gick som bra som det gick säger jag bara!!

vi blev ju dock lite sena till bowlingen, haha fyfan för oss malin. iaf så ägde jag sönder sara&malin ;)  typ iaf . sen blev det pizza på skvalet, och lite snack om nästa säsong, jag är fett på! läääängtar bara till vintern är över, då kommer jag kunna träna riktigt igen, hinner inte nu om jag ska ge dram den tid han behöver, och det vill jag ge honom, sen ska jag försöka med gym, för knät. måste egentligen bygga upp skiten, men vafan, tror ni jag kommer ta tag i det eller? nepp..
nu hoppas jag attt några brudar i laget är på att hitta på något skoj, vi vill ju inte ha nån seg och tråkig lördagkväll inte!

JAG VILL HA EN GITARR ! :)

älglus :O

hello! gårdagen var trevlig, firade jenny på kina och sen drog jag,amanda,sandra hem till malin, jag är kung på att spela gitarr fan ;) haha, innan vi hade kommit iväg till stan för att att äta vare ju kaos! vi skulle ta ut pengar på jax, amanda kör in kortet och det kommer inte ut, varken pengar eller kort. vi bah jaha, och det blev att ringa och spärra kortet och allt, men kortet var redan spärrat för amanda skulle få ett nytt, så allt gick ju okej ändå, vi kom iväg till stan. ;) kina mat, mmmm :D yeye, kom hem klockan ett och gick och la mig.

sovit som ett äckel har jag gjort, sov skit dålig, och ont överallt. det skulle vara lite skönt om träningsvärken kunde gå sin väg nu, blev upp och åka och rida dramis, vi klättrade i skogen, snacka om att han var trött sista varvet, han hade inte riktigt koll på vart han satte hovarna, trodde vi skulle gå omkull. nu har jag precis duschat, och vet ni vad jag hade i håret ?! EN ÄLGLUS, så äckligt!!! måste ha kommit från nå träd i skogen ,euh ! jaja, måste skynda, ska bowla med älsklingslaget nu :)

alla älskar vi sovmorgon!!

älska sovmorgon, inställda lektioner! puss på de :* men nu äre så att jag försöka plugga, jag vill kunna, men det går inte.. haha det är förjävligt! men iaf äre fredag idag, skööönt! och vilken jävla träningsvärk jag har från träningen igår! ojoj!


mitt blod rinner sakta ut ur mitt huvud

på något konstigt sätt blöder jag i huvudet, det är blod blod blod, faktiskt ganska mycket, uh! jag gillare inte!!  :(

VÄNTA!

glömde säga att jag skaffat mig ett jobb också, ica maxi here I come ! :D

fysträningar i mitt <3

fyfan, är helt slut. kom precis hem från fotbollsträning, fys, styrka,snabbhet.. ja ni hör ju bara hur drygt det låter! låren är lagomt darriga just nu, tänkt att ta mig en dusch och plugga geografi, det är hur mycket som helst, har pluggat flera kvällar irad, men INGET fastnar.. ig? idag var vi i bysjön, kul, vi fick släcka lite små bränder och prova lite kläder :) faktiskt nöjd med min linje, och min klass. jag trivs ! men, skulle fan vara skönt med mindre plugg, typ livsmedel eller hotell&restaurang, soft det skulle vara, men det är fan inget jag vill göra. iaf efter skolan åkte jag och red dramboi, hoppade lite på banan, det gick bättre än vad jag trodde det skulle gå, visst går inte göra så mycket avancerat på den där ridbanan men vi skutta lite, asså han är så jävla snäll, så jävla snäll. puss på han!

föresten, du vet nog fan inte hur jävla sjuk du är.
det du håller på med kommer inte leda någonstans,
du kommer bara bli mer och mer vilsen, ingen vill
stanna! du sätter dig i en sits jag tror du inte vill sitta i
egentligen, att du inte förstår. fast man försöker/försökt
förklara det ett antal jävla gånger.. men jag har gjort
mitt, nu är det upp till dig !



henne kan du inte vända dig till..


blandade känslor!

snart dags att sova igen, dagarna går fan fort, och min magvärk är så gott som borta, lyckades att ta mig till kupolen en sväng och köpa lite smått, sen blev det att åka till dram. han är så bra, så gullig :) red hem till ida med kajsa och tittade på småttingarna ida fått hem, gull!!! :D  nu sitter jag här, och tänker och tänker. glad att jag har min bästa vän! du är guldvärd ! <3


aj..

vaknade av att jag hade sjukt ont i magen inatt, höll på resten av natten ända in på morgonen, kunde knappt stå. vet inte vad fan problemet är, men fick vara hemma och vila. nu efter några iprem, ipren? vet fan inte ens vare heter så har det iaf blivit lite bättre. så ska väl försöka plugga lite nu.

igår var en kalas dag, förutom att vi hade skolfoto! slutade klockan elva, var hos louise med erica&elin :) tjejerna red och jag fota, gick hur bra som helst. sen åkte jag,e&e till maxiiii, köpte lite godis, sen hem för att åka på ett möte med spelarrådet och tränarna, framtiden ser så jävla bra ut i bullis faktiskt! och jag kommer inte kunna sluta på fotbollen, det kommer inte gå .. sen iaf åkte jag&louisen på bio, mamma mia, igen för mig ;)  men lika bra. man blir så glad av den! :)
sen hem och sov typ. <3

Vaken med tuppen

idag har jag varit duktig, jag har gått upp jätte tidigt för att hinna med allt, brukar inte riktigt vara min grej faktisk ! har precis duschat iaf, och ska dona lite nu. slutar tidigt som fan idag, älskare :)  skriver troligen senare, ska fixa vidare !

just nu känns allt så jävla braaaa ..

en bra måndag:D

hejhej, denna dag har gått fort, sista lektionen var inställd, så slutade ett, red då louises nya, bengan med erica&katitzi :) sedan red jag dramboi med kajsa&sune ;) dram var busig, troligen hittat ett jobb också, hur bra som helst och mopeden funkar, och elin är hemma igen, nån vecka iaf ! :) brabrabrabra!! borde plugga, men örk .
imorgon har vi bara en lektion och skolkort, sen slutar man ;)YES . puss

ont det gör ont, men det kanske går

aloha, trött jag är. plugga må jag gö, men örk inte! fotboll heela dagen, laget åkte till korsnäs för att se korsnäs-avesta, hade korsnäs vunnit kunde vi haft chans att vinna div.1 men icke då.. sen spelade vi mot svärdsjö. vann med 7-1, jag har ont överallt. iaf på mina ben, vi spelade bra. men jag sög lite dock, men det gör ont... en match kvar nu bara . :'(
skola imon, suck, menmen, måndagar är heeeelt ok! adi


Äntligen fredag

yoo, idag har jag varit glad, jag gillar min klass faktiskt :) ätit thai har jag också gjort, mmm! red ut med jessica&billy, och lite julia, men hon var tråkigast.com. nu sitter jag här som en säck och är bamba trött, match imorgon mot tunabro ! :D samling halv nio, upp tiiiiidigt.. suck! ha en fortsatt trevlig kväll josephine så hörs vi här imorgon :)


HEJ HOPP !

elin sov här, det var nice, blev ganska sent dock ;) men de vare värt!

kom nyss hem från skolan, har kommit på att jag gillar bildläraren, haha  :) iaf så var vi till bysjön idag, vi titta lite på film, höll på med HRL och annat, faktiskt kul att lära sig. snart kommer jessica och hämtar mig, ska rida en liten sväng, sen träna fotttboooll! jag vill verkligen spela hela helgen, hoppas hoppas..
Imorgon åker elin till stockholm och är borta hela helgen, hoppas hon får kul :) men komme sakne lite kanske, bara lite. aa just nu hör jag kjell ligga och snarka på soffan, ni som varit här och känner mig, vet ju att det låter jätte vackert och att det inte är så ovanlig, fulekjellegubben :) MOPEDEN SKA HÄMTAS OCH LAGAS, jag får DAMPET !

fyfan

klev upp en timme tidigare idag för att städa&packa, skulle även ner till stallet för att lämna pengar till marie, åker ner och går in och  lämnar pengarna, kommer ut , och ser på klockan att jag börjar om tio minuter, det blir bråttom! Men jag får inte upp rattlåset, Kalle kom ut och skulle hjälpa mig, men det gick inte, rattlåset var verkligen låst ! så Kalle skjutsade mig till mammas jobb, eftersom jag missat min matte lektion! surt som fan, nu blev ju min stressiga dag ännu värre!!!! jävla skit, nu har jag iaf ätit frukost och druckit lite te! ska väl snart till skolan för en engelska lektion. suck!

efter skolan ska jag få massage, skööönt! sen blir det stressa till match, div 1 mot korsnäs ;) sen kommer älsklings Elin och ska sova hos mig. <3

bus kallas det!

tjue, skolan var as soft idag, två lektioner, idrott&svenska, gillare ;)
sen så bleve kupolen, med erica&johanna, sen vidare hem och byta kläder för att äntligen rida dramboi, blev baris på lusberget, mys grabben :) sen åkte jag till louise, där vi kom på att vi ville rida i ridhus, så vi lastade in hästarna och ringde chauffören och det bar iväg till lisselhaga ;) jag red lite dressyr på royal, goa häst, söliga häst!
sen tillbaka, jag&louise tog hennes mammas bil och var ute och åkte, ingen av oss har körtkort :D haha, självklart mötte vi poliiiiiisen, men det var väl lugnt. nu har jag precis ätit sub, usch, det var fan inte gottttttttttttttttt..

Alltid ska det regna

när vi har träning!! menmen, om en halvtimme har jag alltså träning, annars sitter ajg bara här och lyssnar på musik, och tittar på massa bilder, sjukt mycket minnen! jag vill att det ska vara som förut, allt var så bra då. Men man förstår inte de förän det är över :(


godmorgon

väntar nu på att erica ska hämta mig, sen äre skola. trött som fan!

vann matchen igår iaf, med 12-0, gjorde faktiskt för ovanlighetensskull 3 mål, varav ett nick mål (y) det var skoj, sen titta jag bara på en film, raise your voice. helt okej. jaja hon lär väl komma snart! adois


Marabou Daim

blev inte bara att vara hemma igår, åkte ner till jessica och förfesta lite, sket i salut. usch! vi satt hos jessica och hade det lite mysi, sen ut. överallt, helt fucking dött. så vi drog till stan, jag,malin&alex satte oss inne på s1, fanny,cissi,jenny,jessica,sandra(haha) dök upp. sen drog alla åt olika håll, jag och malin satte oss på en cykel till donken. lyckades ramla precis innan tunneln, ett par stod ovan och skrattade, och malins byxor gick sönder. så mycket skratt. haha !  någonting hände med kameran när vi ramla ?!?!?!?!?! älskade lilla kamera, suddig.. sen åkte vi och sov hos jessica iaf.

nu har jag precis kommit hem, är faktiskt på bra humör. fast min omgivning är lite anti, idag har vi match, mot grängesberg! känner mig både laddad&inte laddad, lite illa mående ;)
tror fan jag ska gå ner och väcka rasmus&malin nu ;)


äckel lördag

jag är på så dåligt humör, blev väckt fem hundra gånger inatt&imorse,fitt väder, och salut kan ta sig. ingenting går helt enkelt som jag vill, verkligen inte som jag vill.  men, jag har ju fortfarande dom bästa, fotbollstjejerna, <3 blir kanske att umgås med dom ikv, om jag orkar ta mig dit, och om jag KAN ta mig dit! hormopeden är ju på fittlagning, cpfittttttta! 
dramboi skulle fått sig ett riktigt dressyrpass idag, skulle han verkligen behövt, men blev ej så. han får vila hela helgen..
det gillar han nog! lilltjockisen :*
annars har jag ridit roffe idag, och det sög getpung, kan verkligen inte rida den där hästen, sjukt! så blev dressyr på julias ponny, katitzi, piggpiggpigg! men hon släppte efter ett tag, men regnet öste ner så vi höll väl inte på så länge heller. lite roligt att rida ponny, fast jag känner mig så fucking jävla stor. menmen!
kvällens + är väl att jag ska få kräftor, ja, det var kvällens +!

:(

att en sådan liten "smäll" kan förstöra allt, nej kanske inte förstöra, men göra alla möjligheter nästan omöjliga, den smällen som gjorde detta kommer jag få leva med, jag kommer inte kunna göra vad jag vill utan att det pajar, det kommer inte gå, vart kommer man med det jag har. visst, det är inte bara smällens fel, det är mitt eget fel också, skulle jag låtit bli att göra det jag inte fick göra, så skulle det inte alls varit såhär, men i spelet hetta, vad finns det för något som sätter stopp på en ? INGEN lyckades sätta stopp för mig, tyvärr.  dumt dumt, allt blev bara så mycket svårare, det jag vill blev så mycket svårare. men, det är nu jag lever, och jag lär ta för mig, så som det ser ut nu. nutiden you know.. men smällen, har tagit hårt, så grymt jävla hårt.

Love is in the air

Till mitt lag, haha åååååå vad jag älskar alla tjejer och tränare :) igår vann vi med 2-0 mot kvarnsveden, spelade inte men grym skön vinst ! goooooood girls ;)jag borde vara i skolan nu, jag skämms faktiskt, försov mig  och har inte så många lektioner, så tog beslutet att jag skulle vara hemma. dumt dumt, men skönt.
iaf, idag har jag träning , ska bli kul som fan faktiskt, match imorgon&söndag ! ska rida dram också :)  även kanske städa lite på mitt rum

Nobody wanna see us together

godmorgon, idag har jag försovit mig. så ska snart fixa och dra till skolan!

igår så var jag i skolan, två lektioner och  feting håltimme, sen så åkte jag&louise på lite ärenden!  Fotade även när hon hoppade sin nya :) blue time.. vi hoppas på  honom!  sen bara hem, prata med bästa, kajsa kom och vi såg film, Angel. helt ok. sen skulle jag till stallet när klockan var halv åtta, orkade inte rida så åkte ner i jeans och foppitofflor ;) men ångrade mig och det blev en tur barbacka! mys
 
idag ska jag försöka hinna rida, slutar tre, sen har laget match, så ska titta :)

Oh Happy

UNDERBARDAG.COM

skolan var konstigt nog rolig idag, börjar komma igång nu, klassen, vänner och sammanhållning, aa jag gillaree! sen så efter skolan hämtade jag kajsen i gylle, vi donade med lite saker, sen donken, dit elin kom och blev bjuden på mat. hon följde med till stallet och det blev en underbar ridtuuuuuuur :) elin&jag, barbacka på dramboi = mysmys. Kajsa&sara var också med :):) sen hem, duscha, julia kom hit en stund, vi åkte ner till louise för att kolla på nya hästen, det var mörkt, men av det jag såg såg han fin ut ! :)  hooppas den där BENGAN är något nu :)
ye, nu ska jag snart sova. S O F T dag imorgon i skolan, två lektioner och håltimme som fan!
men en sak till, dagen har varit bra, bästa på länge faktiskt !!!!!!!!!!

sjukt fucking jävla trött

fyfan vad trött man är, måndag morgon, uuusch! börjar åtta och slutar halv tre, lektion på lektion. suck! Sen blir det rida, eventuellt med malin, med nestor. Sen har jag fotbollsträning klockan sju :)

RSS 2.0