lediga dag

hejsan. idag har jag haft en ledig dag, min enda lediga denna vecka. har tillbringat tid i stallet, tog en ridtur med Julia, varit på ärenden på stan och sedan åkte jag till stallet igen för att umgås med familjen Hansson, mojj! låg även i gräset med dramboi i regnet och myste. alltså, VACKRA DJUR!

har klippt alla hundar, målat naglar, ich nu lyssnar jag på ljudboken. mysigt! trött .. TRÖTT på min hosta som väcker mig om nätterna. 05.00 var jag vaken imorse pga den, ända till 07.00 då jag somna igen. fan, kan jag bara få bli helt frisk nu?


på jobbet

tjenamors. 
sitter på jobbet, här är det ju lugnt som vanligt när solen lyser på himlen. lyssnar på ljudbok, börjat med den andra boken av femtio nyanser. 
 
tog en ridtur imorse innan jobbet, morgonen är så vacker just nu, skön tempratur, tyst & lugnt, barbacka med ljudbok i lurarna, perfekt sätt att starta dagen. nej men om man skulle göra lite nytta? japp! 
 
bjuder på en gammal bild på en blond liten tjej. 
 
 

återigen söndag

ligger i mammas säng och ser nottinghill för andra gången idag, fan va bra den är ju. även varit på bio med Kajsa och sett hur många kramar finns det i världen, besvikelse..

annars så i fredags var jag och Kajsa ut efter jobb. Igår red och gjorde inte särskilt mycket under dagen och på kvällen jobbade vi på ett bröllop ett antal timmar, mycket roligt!

idag, tröttma! åkte till stallet där sadelkammaren badade, som dom sopor jag och Kajsa är hade vi glömt vatten på, i 20 timmar har de runnit, fick skotta ur ett antal liter alltså. Heja!

blivit förkyld igen, vafaaaan. värdelöst..


dagarna går så jävla fort!

jag jobbar å är i stallet ungefär. dagarna rinner iväg och snart åker jag och Kajsa till Grekland. känns ju helt ok!

imorse klev jag ur sängen tidigt för att rida innan jobbet, jobbat, hem käka, tv & duscha. det är lite så det ser ut, händer inte så mycket mer roliga eller tråkiga saker i livet just nu.

längtar till hösten, de gör jag.

https://cdn2.cdnme.se/628349/7-3/pic_521670c0ddf2b3707cbeb572.jpg">https://cdn1.cdnme.se/628349/7-3/pic_521670c0ddf2b3707cbeb572.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/628349/7-3/pic_521670caddf2b34d271932d1.jpg" class="image">


söndagsmys

min helg har varit bra! I fredags så jobbade jag några timmar och sedan blev de fest till kvällen, kul kväll på liljan!

lördag, jobbade och skynda sedan hem för här var de full fart med människor och kräftskiva, kul kväll!

idag, känns som att jag inte sovit på 28303 timmar, har varit så trött och seg hela dagen, skönt med en ledig dag med massa chill bara. behövligt!


godmorgon världen

igår jobbade jag nästan 10 timmar, sen fanns de inte så mycket tid kvar, han rida en sväng med Julia på kvällen sen sov jag som en stock!

nu är de torsdag morgon å jag sitter på hästryggen i solen. Bra start på min lediga dag!


nöjd

startade dagen tidigt med en promenad med min kompis dramboi, for sedan till jobbet där jag avverkade några timmar, mycket folk = roliga jobbdagar! börjar jobba igen om 11 timmar, så gör mig klar för sängen å nattar nu!


helgen

helgen nurå! i fredags kom vi hem ca 21, då packade jag om och for till mysfamiljerna i Falun. där vare kollo och alla sov kvar för att sedan tillbringa hela lördagen på sjön då det vankades pokerrunn!

bra dag med fina människor, fin miljö & fint väder!

lördag, fest hos Josefin för sedan lite utgång, bra jävla kväll! tackar vi för.

& igår så tillbringade jag många timmar på jobbet, även lika idag. avslutade kvällen med en ridtur i regnet ensam på min olyckligt kära häst och sedan en kort barbackatur med min vän Julia!

trött och slut ligger jag nu på min säng och längtar efter att få sova :-)


minisemester i Luleå

gokväll.
måndag minsann! men i fredags så kom Kajsa å jag hem ifrån 5 dagar i Luleå. vi har myst i stugan, bastat, badat, fiskat, spelat kort, massa mys med släktingarna där :-)


första augusti

ligger hemma sjuk. vaknade imorse å mådde väldigt dåligt, jobbade några få timmar sen har jag sovit hela eftermiddag å kvällen. ligger just nu i soffan å ser en film!


RSS 2.0