det går inte alltid som man tänkt sig

sovit mycket idag, tror ice age gick tre gånger om innan jag vaknade, men riktigt skönt. Var med mamma min på kupolen också, koom hem med en skjorta idag iallafall, fin! åkte direkt till pärlan och tröck i han lite gotti sen fixades det box, så spån och allt är inne å klart, blir lite mys när dom kommer in igen, dramboi älskar verkligen att få mysa inne i sin box. plutten.. jag förstår stackarn. nu blir det idol å säng tidigt!

godmorgon

hemma idag, magen gör svidandet ont och tomrummet mellan axlarna värker. Skulle kanske vara bra om magen fick lite mat, tänkte väcka min sjuka bror och dra med han till mammis jobb. annars ska jag och mamma försöka ta oss till kupolen i eftermiddag. någon blir ju 17 nästa vecka.

converse

kort dag i skolan, rehab för knät och chilla igenom två språklektioner.
älskade erica bjöd en mycket sur kungen på food, det gillades vääldigt mycket! tog mitt pick å pack (kajsa) och åkte till falun för att handla ett par skor till mig, det gillades också, tog mig en promenad med min vackra å, han börjar bli luddisen igen, rakning nästa! tävling i helgen, jag är pepp ! nu ska det sovas i mitt kalla rum.


happy moment!

Idag har jag och rida ridit, x2!
vi började med att ta oss en baris på drambi&billy, sen tog vi ut louises odjur. padden&ronja, roligt :) på kvällen blev det kvalmatch, var inte så nervös som resten av brudarna verkade men trodde inte jag skulle få spela mer än tio minuter så, men det fick jag minsann! trött nu, men vi vann!!! så nu blir det fyran nästa säsong, känns ganska bra faktiskt :)

igår var järngänget, jag, kajsa&sara på bio! Flickan som lekte med elden.. den var extremt läskig men bra. blev idol sen! nu väntar jag på paj sen ska jag till gezeliusarna, moa toa är hemma ju :) puss

ni vet, när allt känns down. men alla rycker upp sig å..

jag har för mycket vilja, fast jag vet att det inte ens går.
jag ljuger bara för mig själv å alla andra.


jag har inte bloggat på ett tag, antagligen för att jag varit upptagen och inte känt före. just nu har jag bara lust att gräva ner mig, skönt att ingen skola väntar imorgon, det skulle jag aldrig orka. var till min sjukis idag också, om en månad vet jag vad som kommer hända med knät mitt, & jag vet inte om jag ska längta eller inte :o annars så lyser dramboi upp min dag, alldeles för mycket nästan. men skönt att ha någon liten varelse som bara lyssnar, säkert inte förstår men inte heller säger emot å tycker å tänker. bubben..


kalla mig michael

klappat å klart, jag älskar louise och david. vet att dom gillar mig också så känns bra. hih! nu ska det fixas å donas!

äckelrubrik

från och med kan ni kalla mig michael jackson, iallafall för en kväll!

alla gillar onsdagar

hej bloggen, haha..

försov mig i morse, blev stressigt där va. bysjön idag i skolan, booooring med teroi i tre timmar, men jag tog mig igenom det! köpt skor till herren i underberg, så imorgon blir fossingarna fina och det är full fart igen! Playyan ligger på blocket å åker troligen redan imorgon. Han kommer få det super tror jag :) annars så går väl italienska sisådär, lite sitter men har kommit på många bra fusksätt, något måste funka. annars är jag rätt så uttråkad, känner mig jätte pigg men är nog egentligen skit trött, så ska plugga lite, massa å sova.

godnatt ;*


varfur

slödag i skolan, jag&louise tog oss en mysig tur runt älven, gillas! annars så är jag inte på humör och trött, sängen roopar! farmville också faktiskt, illa..

varför det kan inte bara vara som jag vill ?


min rumpa ;*

fuckit'

fuck it
godnatt

fuckit'

fuck it
godnatt

always in my heaaaaaaaart

söndag blev ganska chill, spelade en mindre bra match, gjorde illa mitt knä lite smått bara som tur va. umgicks med erica länge, vi fixade och trixade med hennes hår och pluggade?! japp det gjorde vi :) Sen kom min mysis och sov här, alltid lika trevligt :)

idag har varit en halvjobbig dag faktiskt, alldeles för långa raster, smärta och brist på ork! omogna jävlar har vi å fått bekfäftat att det finns, visst erica? jag skulle ridit billy idag, men kände mig inte så hel så blev soffpotatis en stund. ska plugga lite italienska idag, inte lite heller!

i övrigt är jag jätte sugen på att pierca tungan och göra mig en liten tatuering, men vi får se :)

alla älskar helg

Hej, igår blev det lugnt!
en jätte kort skoldag, sen blev det en långtur åt helvete i skogen med kajsa och sara, det var riktigt roligt. när jag kom hem satt det en labradorvalp här på trappan, vid namn kingen. känns som om att han är vår nu :) skit söt! han har hur mycket energi som helt, han kör slut på de andra två och fortsätter röja själv. en riktig sköning! blev idol på kvällen och fan vad jag älskar det, finns så mycket puckon därute och juryn är störtt skön.

idag blev det jobb, slö var jag, riktigt slö men klarade det fint. har ridit nu också på en liten halvlängre tur med lugnt med sara och kajsa. nyduschad sitter jag här och känner hur det börjar lukta gott här och det kurrar lite i magen! kajsa kommer hit sen så blir det förmodligen hallonpaj och vaniljsås med film. nu ska jag fixa naglar!
:*


bullermyren-tunabro

9-3 en helt okej match, rykte upp oss andra iallafall så det kändes bra. helt slut nu och ont i huvudet, ska krypa ner så fort jag skrivit detta. tunabro säger,lycka till & vinn kvalet nu så vi slipper er nästa år. haha ganska skön faktiskt. vi ska göra vårt bästa :) nej sleepy time som moa skulle sagt!

:*


men

Hej. igår gjorde jag något jag inte får göra, men det var jätte roligt och fan vad jag saknat det. vi vann med 5-0 iallafall :) idag ska jag vara busig igen, fast nu vet min mamma om det iallafall. haha!

och idag är jag sjuk också, så dumt att vara med ikväll kanske men vafan, kan inte ett trasigt korsband stoppa mig så varför skulle huvudvärk och snuva få hindra mig? ska sätta på film och vila bort skiten nu och vänta på att bror kommer med mat!


jag skriver några rader även idag

tandläkaren tog upp hela min tid på förmiddagen, alltså missade jag tre lektioner. hade bara naturkunskapen sen for jag hemåt igen, blev punktering på bussen så jag och med min kära. varit ute på härligaste ridturen på länge, galopperat upp och nerför åkrar och ängar, soligt å mysigt på världens vackraste! det kunde tamefan inte blivit bättre. deppar lite för fotbollen gör jag just nu, jag saknar! jag fick förfrågan om jag kunde spela imorgon, jag vill, men jag kan inte.. ont i tänderna har jag, och änuu värre kommer det vara imorgo förstår ni, så det blir att ta en värktablett så ska jag nog somna skönt.

:*

I say monday..

Hallå! idag har det varit en rolig dag, ja riktigt rolig har den varit. Jag kan nog inte skrattat så mycket i helgen, men nu har jag fått ut det, men tro inte att det är slut. :) mina sjuka klasskamrater, ni måste erkänna att ni gillar att gå med mig helt enkelt. jag vet jag vet! :* annars så har jag och snabbsune dressyrat för eva-maria och visst gick det bättre idag än vad det gick igår, och vi fick till lätt b programmet fint någongång. så kajsa&evam kom på att vi ska tävla redan till helgen, ja vi får se hur det blir med den saken. Måste försöka fixa bort jobbet isåfall och jag vet inte om vi är redo, eller inte jag iaf! :o jag&johanna gick på tiger jakt, nästan. tigers  halvsyskon iallafall. trasan har klämt ut ytterligare fyra kattungar iår, vi hittade dom gömde på höskullen och imorgon finns dom nog ej mer :( om ni inte har en kattmamma som vill ha fyra sötisar?? å just ja! jag och sune mötte det tre musketörerna påväg hem från banan. De tre musketörerna var tre kofanskap som smitit från hagen, vi hade lite problem att ta oss förbi dessa varelser då det bara var en fil också. Dom var alldeles för nyfikna på oss så vi försvarade oss med pinnar. ojoj säger jag bara. men vi kom hem, oskadda :)  haha

lite film nu skulle sitta fint och även idag bjuder jag på bilder då jag fortfarande busar med louise kamera.. hihi





canon

less jag blir, nästan skrattretande. men jaja nog om det.

idag har det varit en typisk söndag, bara chillat och varit i stallet, lite skönt. red lite på sune idag, gick inte lika bra som sist men men det får ta sin tid. imorgon ska vi träna för eva-maria och hoppas på det bästa. annars så har jag och kajsa myst lite med våra hästar, fick några härliga bilder på de fina djuren, våra favoriter (: varit på en promenad nu på kvällen också, jag och kajsa säger jag bara. hopplöst fall haha men roligt.

l; ni får inte tappa bort linsen nu. då får ni köpa ny!
j&k; haha jadå det göör vi inte.
när vi gått hela vägen hem
j; vart är linsen kajsa??
k;jag vet inte?
j;smart, vi har tappat den. hahaha!
satte oss på mopeden och leta, hittade den på louises gård.
PJUH haha :D










jävla huvudvärk

blir aldrig av med huvudvärken..
blev tidigt idag, louise skulle debutera dressyr idag, på min häst. gick helt okej, han dog lite när han kom in på banan och blev seg och han skulle gått i lite högre form men han gick ju iallafall framåt om man tänker på vad ingela sa att han gjort med henne. så det gick helt okej, nu vet vi att han kan och nästan gång ska det matas och trissas lite så han får lite fart :) sen åkte jag hem och somnade, skulle följa med mina vänner på hopptävling men jag var för trött.. kajsa vann, grattis :) jag vaknade å åkte till far, tog mig en promenad runt älven med titti, mys! nu mår jag lite smått illa och huvudvärk..

jag och kajsa ska chilla sen iaf, orkar inte göra något annat. jag är pepp på att dressyra faktiskt på både dram å sune, hihi! jaja puss

good night sweet heart

bus med fisungen.
t-sluta jag kissar på mig
j-har du kissat på dig???
t-mm, men bara en liten skvätt. kom bara lite..
så jävla söt :)


Skoldagen var extremt lång och alldeles för jobbig.. jag tog en jävla buss till pappa sen och chillade lite där, promenerade så gott jag kunde. sen bjöds det på teater. den var bra, jag gillade den :) Det är mysigt att gå på teater, funderar på att gå på den igen faktiskt. nu sitter jag här och känner mig helt seg, dunder huvudvärk och ja det är väl säkert min tur att bli sjuk också. men det hoppas vi inte nu när det blir helg imorgon! tror jag ska sätta på en film, poppa lite popcorn och mysa, det får bli kvällens medicin.


jag borde sova nu jue

hejsan, kom nyligen hem! jag är jätte trött och väntar på att kjell ska bli klar på toan, och ni som känner honom vet ju hur länge man kan få vänta då.. var till kupolen en sväng efter att jag dressyrat på dramboi som förövrigt gick gaaanska bra, krävde lite mer än jag brukar. provade sune också, jag tycker att det gick bra faktiskt. på kupolen köpte jag bara balans platta, så jag kan börja träna knät hemma. annars kikade jag mest runt med ida.  var hem till pappa&ann en sväng sen, vi tittade på män som hatar kvinnor, lika hemsk varje gång!

nej här har vi inte tid att sitta mer, skola imorgon! natti ;*

det känns tungt

mer finns inte att säga just nu.

helt plötisligt blev jag leeeeedig

japp, ledig från skolan idag då. fick en tid hos snuben i falun direkt så ska dit halv elva. hoppas det går bra, börjar ju känna mig lite bättre nu efter sist det vek sig men något lär ju fortfarande vara fel eftersom det hållt på i ett och ett halvt år nu. men det blir nog bra till slut, bäst var om det inte skulle vara något (haha jag tror) och att jag skulle få spela de sista två div. 5 matcherna, men nej jag får nog sitta på sidan ;)

igår vare en chilldag, inställ lektion så slutade halv ett, jätte skönt. var till kupolen och köpte lite. sen for jag och min vän kajsa till stallet, jag skulle rida fixie. såg inte fram emot det faktiskt, hon känns jätte för liten för mig när hon knappt har muskler. blev en barbacka tur, gick bra. krävde lite av henne och hon kämpa emot, men jag förstår lite att hon inte orkar. inte gått i form och jobbat på 1,5 år men hon gav med sig lite till slut :) så det blev roligt. tog det lugnt igår kväll, jätte trött var jag imorse när jag skulle upp men nu blev jag ju som sagt ledig. jag gillar :) blir att rida sen åå, gillar :)

frukost kallar!


RSS 2.0