full fart

efter idrottslektionen imorse blev de full fart på mig, ungefär såhär: hem, hämta hjälm, ner å hämta ida vid maserhallen, vidare till hushagen för att hitta hennes pappa, vidare till kaddik för att lämna ett papper, vidare till jax för att ut pengar, TRASIG, vidare till kupolen där jag fick stå i kö, tog ut pengar, hem byta om dirket till stallet, skynda fixa dramboi, ta en risifrutti sen tränade vi dressyr, gick helt okej.

det med fet text gjordes på en timme, en ganska stressig timme faktiskt. när jag kom hem från stallet han jag äta för första gången idag, var ganska hungrig faktiskt! sen tog jag mig en långdusch å har chillat resten av kvällen. har en inställd lektion imorgonbitti så börjar kvart över tio, skööönt. två lektioner imorgon bara. GILLA!

nu ska jag ta mig ett glas oboy och mojsa lite bara.  

älskade tisdag

jajemen, vaknade tidigt trots att jag hade sovmorgon, men gick fint att somna om. när jag satt mig här insåg jag att vi hade hemma jobb på svenskan vilket innebär att jag börjar tolv istället med en idrottslektion å slutar tjugo över ett. guuuud så skönt! om jag hinner ska jag försöka ut å springa lite innan jag ska ner till stallet för dressyrträning. vaknade å var värsta hes, är fortfarande hes. jag måste nog sluta sjunga singstar å vänta tills jag är helt frisk istället. haha! fan då..

jahapp, undra vad jag ska göra nu då, behöver inte ta mig hemifrån förän om en timme och tjugo minuter..


fotboll är en rolig sport dedär

jag är en extas & blöt josephine just nu! kom precis hem från träningen, jag kan inte förstå att fotboll kan vara så kul och jag längtar extremt mycket till januari då det är tänkt att jag får spela på riktigt igen! träningen var super kul fast jag visade mina dåliga talanger i målet. innan träningar for jag ner till lennströms för att visa mina bra talanger i singstar, låter inte fint men samla poäng, ja det gör jag fan! jag mår illa nu igen å har ont under revbenen, men det skiter jag i för jag är på för alldeles för bra humör för att ens bry mig!

skola imorgon, skönaste dagen på hela veckan. jag gillar, gillar extremt mycket. nu måste jag duscha för jag luktar en blandning av svett å blött gräs. inte sådär jätte mysigt..

PUSS

when you say nothing at all

jag ångrar mig! tar tillbaka det jag skrev igår att jag önska att jag var dålig idag. jag mår fortfarande jätte illa, har precis ätit och det blev bara värre. magsjuka kan jag ju utesluta då skulle jag kräkts igår, så vet inte riktigt varför jag mår som jag mår. hade varit lite skönare att varit i skolan, men jag har tänkt att kunna vara med på fotbollsträningen ikväll så ska krypa ner med en vete kudde, en ozzy och en film skulle jag tro.

PUSS

söndag, jobbigaste dagen på veckan

TYP, nej fredagarna kommer vara jobbigare. jag är jätte trött, jag mår verkligen jätte illa och ska slänga mig i duschen nu. tänker till å med strunta i att blåsa håret. just nu vill jag bara sova, vakna upp imorgon å önska att jag var sjuk faktiskt. lite febran som bröderna pistvakt skulle sagt! glömde säga en sak också, min fina vän kajsa som ställer upp för laget är guldvärd och hon är riktigt duktig, både fotboll och singstar är hennes grej kanske. visst kajsi?

PUSS


godmorgon!

blev ett hejvilt sjungade igår, vi körde igång singstar efter några glas vin. lisa&cara mot mig&anna. jag och anna brilljerade faktiskt den största delen. sen avslutade vi med att spela lite kort, mysig kväll ska jag tala om för er. nu har vi precis ätit frukost, och ska snart ta mig i kragen å se ut som en människa igen! tänkte först bjuda på två bilder från igår!



at anna's place

vilken kväll igår, den var lite galen. det som hände i ericas lägenhet stannar där skulle jag säga. jag hade trevligt iallafall, ställde klockan på elva å for ner med min kajsa ner till kupolen, vi tog med oss gottis till stallet ur på och tog oss en ridtur med våra fina djur! nu sitter jag hemma hos lennströms, mysigt värre. räcker för idag nu! over and out. PUSS

såhär låååååååååång fredag

vilken fredag, å så här kommer alla fredagar se ut i skolan ungefär. timmarna gick bara segt! men vi dampade oss igenom dom, jag tycker om min klass lite. dom är faktiskt ganska härliga den där högen idioter som kallas s3rb. nu är jag äntligen hemma, ska till stallet om 45 minuter ungefär. ta mig en ridtur å sen fara vidare hem till erica där det blir lite fest skulle man kunna säga, hoppas på en härlig kväll!

nej nu ska jag ta mig lite mellanmål. hihi :-)


hejsan mamma & pappa

sov från halv två till kvart i fem?! hur ska jag kunna somna ikväll hade jag tänkt. det  var otroligt skönt att somna på eftermiddagen faktiskt, men hade jag varit lite smartare hade jag klivit upp klockan tre när klockan ringde. men tog mig till stallet å tog mig en ridtur med klara&matilda, tycker om min häst jag. finns ingen goare! nu har jag duschat, ätit lite och funderar på att sätta mig och svara på filosofi frågorna! har precis slängt ut kingen ur rummet, den där dryga labradoren orkar jag inte riktigt men, han tar min kläder å springer iväg. han har lite fel taktik för att söka uppmärksamhet. ozzys funkar lite bättre, bara man är gullig så får man uppmärksamhet. :-)


fyfan vad söt jag va..

har inte haft en lätt förmiddag inte

jises, försov mig för tredje morgonen irad!! vad är detta.. vaknade en kvart innan jag börja, men jag han faktiskt, humöret var inte det bästa. gymmade lite, sen väntade skolfoto. hade glömt hälften hemma, smaaaaaart! och jag tror inte den där bilden blev så jätte vacker, den blev skit ful faktiskt. fick sluta tre timmar tidigare, kändes riktigt bra faktiskt. så funderar nu på att lägga mig i sängen å sova lite, vill bli frisk nu! sen ska jag ta mig en ridtur på min vackra häst.


min vackra&jag på vår "sista" ridtur.

jag gillar att ha rätt

jag har egentligen inte något sådär jätte intressant att skriva, sällan jag har det. men jag skriver lite ändå, lite skönt faktiskt. vaknade med ondare i halsen och en gnutta snorig var jag också! kändes inte okej men tog mig upp och har tagit mig igenom skoldagen ganska bra faktiskt, hade några trötta och irriterande stunder.

la mig i sängen när jag kom hem från skolan och sov någon timme, super skönt! sen blev det ner och träna tjejerna, just nu saknar jag fotbollen mer än någonsin, just fotbollen saknar jag nu. det gamla fina laget har jag saknat sen vi la ner, men fotbollen. gaaah vad kul det är! inte så långt kvar för mig nu alltså innan jag är på g igen. ska bara finna ett lag jag vill spela i.. men nog om de!

hästledig idag, johanna fick ta den fina pojken på en ridtur. och efter träningen for jag med anna&åsa på match, sen körde vi lite fångarna på fortet tittande. nyduschad sitter jag här, ska packa väskan för både idrott och skolfoto imorgon, bad taste. nej, blåsa håret nu, ta lite honungsvatten sen krypa ner!


nylagat


smärta i halsen

vi slapp regn på oss under våran ridtur, dramboi var lite galen, och det var lite roligt faktiskt. har inte gjort mycket sen jag kom hem från stallet, stod över springningen idag, så har sett på tv med goaste ozzy och nu har jag blåst håret å målat naglarna, ska fixa lite honungsvatten å sen snart krypa ner tänkte jag.
PUSS


värsta rivstarten från mig

på schemat idag väntades det bussfärd till några hyddor mitt i ingenstans. dagen började med att jag försov mig, när bussen skulle gå från skolan vaknade jag, i panik! ca fem minuter senare stod jag nere på rastplatsen vid ludvika vägen å väntade på att få hoppa på bussen där alla klasskamrater redan satt! jag han, men det blev liiite stressigt. blev avsläppt där också å fick hämta upp mitt lilla kinaplock som stod så fint bredvid en gigantisk lastbil! 

det var ganska tråkigt hemma hos Dan Andersson måste jag säga, så kändes ganska onödigt att jag tog mig dit med allt krångel. men nu är jag hemma, har precis slängt i mig te och rostade mackor, har ont i halsen! inte bra. nu väntar jag på att kajsa ska hämta upp mig så blir det att ta en ridtur, hade planer på att springa idag också, men med ont i halsen vette fan.. kanske ska försöka ha en lugn och mysig kväll istället?

stallet nu, hoppas de inte regnar på oss..

 

jätte bra humör

ja, haft en jätte bra dag. jag har varit i skolan, sen förbi banken. tog mig en tripp till falun och träffade sjukgymnasten, det kunde ju inte gått bättre. typ, jag förväntade mig en grinig sjukgymnast som var besviken på en patient som inte skött sin träningen, men trots att jag inte skött den gick det åt rätt håll med allt. Skööönt! får rida nu också, no more ljug för mig. dirket till stallet efter falun, tog mig en ridtur med kajsa. mysigt! direkt på fotbollsträning, har varit hemma sen nio. första gången jag kom hem på riktigt idag. sen har jag försökt lösa massa jävla problem, jag blir så less. nej nu är det slut här innan jag vräker ur mig något dumt, räcker med att andra gör det.

söndagsångest

jag orkar inte riktigt do the blogg just nu, har precis färgat håret på bror och funderar på att krypa ner och se på tv istället. imorgon har jag fullt upp hela dagen, så skulle vara bra om man var pigg faktiskt. PUSS

döden är inte alltid så långt bort som man tror


lycka är att ha dig

vilken härlig dag

timmarna på jobbet gick super fort! sen åkte jag ner till skvalet och kikade, var ju faktiskt bullisdagarna. vi spelade mot kik, blev 2-4! vi gjorde en super match faktiskt. mycket nöjd med tjejerna! har varit hos mats på kvällen med massa folk, spelade brännboll och myste lite. mycket trevligt, efter att ha druckit alkohol fick jag skjuts hem och kom nyligen hem. nu är det dags att krypa i säng, är superduper trött nu ju, hållt igång i bra många timmar jag! sov gott folket! PUSS


uppe med tuppen

goodmorning. igår la jag mig i sängen halv åtta redan, super skönt! myste med ozzy och kingen hela kvällen. halv tio bestämde jag mig för att sova, somnade på en gång. så är ganska pigg just nu faktiskt, brukar inte somna så tidigt och sovit bra hela natten, sköönt. nu måste jag åka jag! PUSS

hurra för helg

eller inte, jobbar imorgon. är inte sådär jätte pepp på att gå upp fem direkt, men en kort dag så kommer gå fort! jag är trött, blev väckt av en flicka inatt som inte kunde sova, snäll som jag är så fick hon kli på ryggen riktigt länge sen sov vi. skitungen! skolan idag var faktiskt, lite kul. nollningen med ettorna, stackrarna. men dom överlevde! nickepicke och jag har bakat idag, sen somnade jag på soffan. nu är jag hemma igen, mamma&kjell lämnade mig, för att åka på hockey. känns som att jag kommer ha en tråkig kväll framför tvn. tänkte faktiskt se jönssonligan. behöver somna tidigt ikväll så det passar egentligen alldeles utmärkt med en trökhemmakvällförsigsjälv.

PUSS

tjött

tror ni jag kom upp halv åtta imorse elle? Näpp, 45 minuter senare tog jag mig upp, var lagomt trött. i skolan hände inte så mycket, planering och projektarbetes info. jag var trött&lite puppig hela dagen, så kan de vara. har varit förbi lennströms och dramboi, känner mig lite smått konstig i knät, har nog suttit lite dumt idag så hoppade över att rida. har plockat 40 äpplen till imorgon och även en kasse till dramboi, duschen kallar sen vidare mot lennströms igen!

PUSS



first day in school

dagen började skit, var trött men tog mig ner till stallet, trots att vi började tolv, säkert enda sovmorgonen vi får på hela året. hästarna fick dojjor, jag åkte hem duscha, sen fick jag lite go paj hos lennström till frukost. vidare till skolan i spöregnet, blev lagomt blöt, såg ut som jag hade våtdräkt på mig, vi fick ett skit schema måste jag säga, inte så hiiiiimla nöjd med min projektledare heller. suck vad jag inte orkar detta! vankades match på kvällen, vilket gäng idag alltså. värsta uppryckningen från i måndags och vi vann. SKÖNT! blev max och sen filmis hos lennströms. nu har jag duschat och blåst håret, å ska snart krypa ner. Imorgon ringer klockan halv åtta.

PUSS

ångesttttttttttt

jag har lite lagomt med ångest, skolstart morgon. ger mig in på sista året på gymnasiet, shit. jobbat idag, timmarna gick skit fort, skönt nog. åkte raka vägen till dramboi, okej nej inte raka vägen, fick faktiskt vända pga kabelplöjning så fick åka feeetaste omvägen, inte okej! tog mig en ridtur med kajsa, mysigt. åkte direkt till stödis, vi tog tag i saken med att få ihop ett lag imorgon så nu har vi lyckats med det och är kvar här än, orkar inte riktigt åka hem än, skönt här. niklas och jag sitter i soffan å kikar på tvn.

imorgon börjar vi faktiskt tolv, dock ringer klockan 08.00 då får jag åka till stallet för dramboi&sune ska få fina fötter och nya dojjor! nää, ska kika vidare här
 PUSS

genialt

hejsan, tog mig en ridtur på gullet, match på kvällen, gick som den gick. det behöver vi inte ta upp här faktiskt, taggar om tills på onsdag. nu är jag nyduschad och målat naglarna med ingen färg och nu är de dags att blåsa håret sen väntar sängen, imorgon väntar jobb. jippie! PUSS

beauti

hejsan, har slöat hela morgonen och försökt få tag på lite folk till matchen, går inte sådär jätte bra men hoppas att det löser sig. samling klockan fem och ska rida innan dess tänkte jag, trots att det är väldigt varmt åt dramboi, men hinner inte rida ikväll så får bli en liten vända snart. min sista riktiga sommarlovsdag, känns ganska jobbigt.. men nu är de som det är, slut på det roliga.

PUSS


sista söndagen på detta sommarlov

kajsa och jag har städat stallet idag, tillbringade många timmar där, men vi fick lite fika också faktiskt. städat i min garderob har jag också gjort, det var mer än behövligt och jag tröttnade ganska fort, tur jag har min mamma som fick bli en hjälpande hand i den städningen. kajsa&jag åkte till ida på kvällen och var där någon timme, hemma igen. jätte trött och ska bli skönt att få sova snart!

PUSS

härliga djur



Morgon mys hos hästarna!


mysssssssssssssssssssssss

hej, hade ingen tid att skriva igår. men jag jobbade ju iallafall. det gick fint och det var skön personal så timmarna gick fort, sen var jag till stallet,tog mig en ridtur med kajsa, det var himla mysigt. på kvällen så blev jag upphämtade här, for till en fest som inte var mycket att hurra för. vi drog vidare till långsjön med lite folk, jag frida och erica alltså. där nattbadades det, vi tittade förbi något hus i halvars, det var inte mycket att hurra om där heller. kom hem till två, slängde av mig mina blöta underkläder och gjorde mig redo för att sova.

klockan ringde halv tio imorse, ner till hundarna i stallet och gav dom lite mat, hästarna låg i hagen, så gick och la mig bredvid dramboi ett tag och låg där i en halvtimme. mys hästen, han är så fin. nu har kajsa precis vaknat, jag är sugen på en ny mobil.. igen! min gamla funkade i en dag igen å jag vill ha en sony ericsson, utan touch! så får fan skaffa en på något vis. begagnad kanske?

ska städa stallet senare med kajsa, hon har precis vaknat. ska kika vidare på paris hilton programmet, haha idioter det finns! PUSS

don't wanna kiss


var ner till mitt vackra djur sen har jag duschat lite.
åt lite kräftor och paj nyss med mamma,moster och bröderna. mysigt!
är faktiskt riktigt seg och känner mig trött, tror jag ska kika in lite på
tv.nu och hoppas på att det är en mysig film på tv att mysa ner sig
i sängen till. PUSS


josephine är glad

jag är glad, väldigt glad. familjen lennström kan få mig på så bra humör, visst är det underbart? fina människor jag har lärt känna på denna korta tid. mycket fint!

nu är jag hemma igen, varit och lämnat filmen vi hyrde igår och snart ska jag åka ner till stallet. ikväll kommer moster så vi ska käka lite kräftor och mysa, lugnt ikväll. jobb väntar imorgon, känns inte så jobbigt faktiskt! :-)


jag skulle säga att jag sov liiiite för länge

godmorgon, hade lite mys igår med evelina&lisa. hyrde film och köpte en hel del candy. klockan blev mycket efter lite svamprensning så blev kvar här, mysipys! så nu har jag nyligen vaknat, lisa äter frukost och ska iväg om en timme på lite springträning. anna och niklas har åkt far away, dom sitter på ett tåg mot Götet. tänkte bjuda på lite söta bilder från gårdagen.



en gnutta sömnig

HELLO.

sitter hemma efter ha övernattat hos stödfamiljen. alltid lika mysigt på något konstigt vis. I like! vi hade match på kvällen, den gick inte sådär jätte bra resultatsmässigt, men tjejerna gjorde det bra tyckte jag. vi mötte ett bättre lag helt enkelt, no sleepover inatt hos stödis, lille niklas blev dålig och det vill man ju inte bli så kom hem för en timme sen. suttit här å glott på allt och inget och känner mig ganska trött nu, har saknat min rosa lilla fina kudde också som jag inte fick med mig igår, ska bli gött att få mysa med den inatt.

morgondagen har inga planer, förutom det vanliga dock. stallet!
så får se vad som händer, no work for me. hanna är så snäll.


lisa love me

sitter hos goa lennström nu. jobbade till fyra igår, det var riktigt riktigt tungt! mammsi hämtade mig och vi for vidare och plocka upp mitt el mopo däck som är helt! han hem och packa på fem minuter, sen blev jag upphämtad av miss anna och vi kikade på nickes match. sen tillbringade jag min kväll här, vi kikade på film sen kom mange och en till anna. blev lite mysigt :-)

somnade sent, men på en gång när jag väl lagt mig i min lilla sovhörna, nu har vi morgonmys i soffan ikväll har vi match också, greeejt!


vilken dag

jises vad trött mitt opererade ben är just nu, hela jag är faktiskt trött. jobbade till tre, huvaligen vad jobbigt det var. sen åkte jag dirket till stallet, tog mig en liten ridtur med kajsa, sen hem, han vara hemma en kvart, om ens det. bytte om och slängde i mig mat faktiskt. sen cykla jag till roger, var där en timme, sen cykla jag på träning, sen cyklade jag hem så var hemma ganska precis nio. träningen var riktigt rolig, några sköna vurpor lite här oc där och många glada tjejer. den fick mig på bra humör! slängde mig i duschen och nu sitter jag här. ska väl snart gå å lägga mig, upp tidigt imorgon igen och tio timmars jobb! känns roligt, jätte roligt. kommer bli mys imorgon kväll iallafall.

natti


fan

tog mig en liten ridtur bara. dramboi är hostig igen, det känns inte bra.. sen sprang jag först till anna, vilade lite, sen vidare till lollo, vilade lite sen vandra jag hem. har väldigt ont i huvudet.. nyduschad och känner att snart är det sängdags. jobb imorgon, direkt efter jobbet till stallet, direkt hem på möte, från mötet till träning. åker hemifrån kvart i sex å kommer hem ca nio imorgon kväll.. jobbigt det låter.

ozzy är inte som vanligt, han är hängig och vägrar äta, vackra vovven.. känns lite jobbigt nu faktiskt
jag hoppas att det inte är höfterna, då har han inte mycket kvar.

älskling


Lilla hjärtat

kvällen blev trevlig igår, orkade egentligen inte göra något. men tog mig en vila på eftermiddagen sen blev jag faktiskt piggare. vi grillade och hade trevligt hos erica, sen badade vi som sagt i långsjön. eller jag och erica badade, de andra badkrukorna tittade på. det var mysigt, sen kom det lite pojkar hem till erica. åkte hem vid två typ, han precis hem innan det började regna. tur för mig som bara hade shorts! sov lite länge idag, men känner mig trött och borde inte ha svårt att somna ikväll, jobb väntar ju. nu sitter jag här och dricker kaffe och ska snart till stallet för att ta en ridtur, sen springa hem faktiskt!

duktiga jag!

livet är eländet som pågår mellan fyllorna

hej hej hej hej hej hemskt mycket hej.
sitter hemma hos erica och har just varit å badat i långsjön. kom två snuskisar dit på 40 år, jises! varmt i vattnet å det var trevligt iallafall. nu ska vi knäppa nästa bira å ta en snurre. hur bra som helst!

jag är trött

hallå världen!
jesus kristus vad trött jag är alltså. jag borde inte vara det somnade ju faktiskt i tid igår och har inte jobbat såå länge idag. har precis klippt ett antal tassar och klor på mina tre monster. vet faktiskt inte vad jag ska göra nu, om jag ska åka till stallet, ut och springa, om det blir kräftskiva ikväll eller hur det nu blir. vi får se helt enkelt, vet iallafall att jag precis tryckt i mig alla tuggumin, så nu vare sluuut!

det skulle vara underbart att sova en stund..

ensam i new york

godkväll
timmarna på jobbet gick väldigt fort faktiskt. och efter jobbet tog jag mig en ridtur med kajsa, trött i benen nu. har lite träningsvärk från gårdagen också, skönt! har solat, lagt ansiktsmask, duschat och sett på tv ikväll. nu ska jag lägga mig tänkte jag, jobb imorgon bitti igen.

godnatt


tidigt en fredagmorgon

godmorgon, nu har jag varit vaken i tjugo minuter. sitter här och fryser.. gud vad skönt det skulle vara att lägga sig i sängen igen, på min lilla rosa kudde under mitt tunna men super sköna täcke. men så blir det absolut inte, för nu ska jag klä mig och göra mig klar för att kunna väcka kjell så vi kan åka!


altanbygget

är inte ett dugg trött än, hoppas på att jag blir det snart. tänkte uppdatera lite med bilder på altanbygget. mamma och kjell var till ikea idag och köpte lite utemöbler. det är långt ifrån klart men tänkte att ni kunde få se ändå.



första bilden är på myshörnan. inte riktigt klart där.
andra bilden är på barbordet, där ska vi även ha en kyl med lite dricka i.
sen ska det ner en grill och ett bord&stolar också.
tror det kan bli riktigt mysigt faktiskt.


billionaire

nej så fick det inte alls bli. kajsa blev inringd på jobbet och städningen sket sig. tog mig en ridtur iallafall, vi plaskade lite i ån också jag och myshästen. min dag har varit riktigt tråkig och det kommer den att fortsätta bli, för imorgon väntar jobb igen. tidigt tidigt! eftersom jag sov alldeles för länge kommer det inte vara så lätt att somna inte. får mysa ner mig i sängen och slå på en film! humöret är inte på topp, fast de kunde ha varit lite sämre faktiskt. så avslutar här!


bjuder på en två år gammal bild på mig och favoriten


kommer inte på någon vettig rubrik

nu har jag sprungit och tagit mig en dusch. det var jobbigt att springa faktiskt, länge sen nu men det är bara springa mer så ska jag se att det kommer bli lite lättare tillslut! slog i gång tvättmaskinen nyss, kan de där nu. duktigt av mig! funderar lite på vad jag ska äta, jag har inte ätit någonting idag, och eftersom jag är ensam hemma så verkar jag få göra min mat själv och det är ingen höjdare. överkokta makaroner och bränd korv eller brända köttbullar. så vi får se hur det blir med den där saken! har lite huvudvärk och är inte alls så sugen på att åka ner till stallet och städa sen. men så får de bli!


vad hände med att gå upp tidigt?

Ställde klockan på åtta först faktiskt, för att påminna kajsa om att ringa hovslagaren. sen ställde jag om den till nio, och vaknade nu strax innan elva. blev inte riktigt som tänkt där. jag ska ju faktiskt ut och springa nu jag!

chockade

mamma ville till kupolen precis som jag, så fick med mig ett par springskor som ska vara bra för mitt knä hem och ett par löpar brallor, är sugen på att springa nu. blir faktiskt en tur imorgon bitti tänkte jag. fotbollsträning på kvällen sen åkte jag till stallet med kajsa för att ta oss en lugn vända på våra hästar. i stallet träffade vi på sara, som varit borta några veckor, vi fick också veta att hon packat för att flytta till norge ikväll. och sagt hejdå till fixie och stallet.. känns enormt tråkigt, både jag och kajsa grät, faktiskt marie också. hoppas hon får det bra iallafall, och vi kommer sakna att ha henne i stallet, hon har alltid funnits där. hon har alltid varit den mest korkade som vi kunde driva till vansinne och vi bara skrattade, hon har förgyllt våra ridturer med sin dåliga balans som gjort att hon trillat av på alla möjliga roliga sätt och vi har skrattat såklart.

våran lilla sara.. nej det känns inte riktigt bra. fick precis ett sms av kajsa att flyttar jag om ett år dödar hon mig, och jag kommer inte flytta om ett år. fina kajsa, du och jag får klara oss i stallet tillsammans utan våran knäppa lilla sara. nu gråter både jag och kajsa igen, detta hade vi inte räknat med faktiskt. vi kommer sakna sara, det kommer vi verkligen! och vi hoppas verkligen att du mår bra, för det förtjänar du vännen!


en av dom roligaste händelserna måste jag säga.


Is it true

Hej, jag vaknade faktiskt klockan sju redan, förstod dock att det var alldeles för tidigt för att gå upp då så lyckades sova till strax innan tolv istället. känns inte sådär jätte bra att sova bort dagarna faktiskt, inte regnar det heller. men lika bra att sova när jag kan, för snart börjar faktiskt skolan igen.. idag finns det inte så mycket planer, jag vill ta mig till kupolen med mamma, behöver lite stuffs. sen är det fotbollsträning! känner att jag inte riktigt mår så bra idag, får hoppas de blir bättre.


altanen nere är under ombyggnad just nu, av kjell faktiskt!


jag gillar min mamma

min mamma har varit goare än vanligt idag. hon är så söt, hon planerar att köpa en husvagn och hur mysigt är det inte att vara på husvagnssemester egentligen. hon pratar också om att vi ska köpa en hästtransport, känns ganska lovande och hon är riktigt på och pushar på mig om att jag ska ha körkort till vintern, om det blir så får man väl se men får försöka sen har hon slagit till riktigt stort och gjort något hon är riktigt dålig på och det är att baka och hon lyckades sägs det, själv har jag inte vågat smakat. nejdå, våga smaka skulle jag göra men har så himla ont i magen och känner inte riktigt för att äta eller dricka något annat än vatten.

jag är uppe alldeles för länge på kvällarna, vilket innebär att imorgon kommer jag sova alldeles för länge. men jag tror att det får vara så imorgon, det ska ändå regna fram till kvällen, så varför inte sova tills fotbollsträningen börjar liksom? ungefär.. ska lägga mig och läsa nu iallafall.


bloggar fast jag inte hinner

tjena, nu är jag på hemmaplan igen! hängde tvätt och gick med ut med soporna hemma hos lennström kring lunch, sen pallrade jag mig hem för att åka till stallet å få lite efterlängtad blåbärspaj! stressade iväg på dressyrträning. gick betydligt mycket bättre än förra gången måste jag säga, dramboi och jag blev inte osams en enda gång tror jag. det var en bra träning av oss båda! nu har jag precis duschat och blåst kaluffsen. ida sa att jag skulle höra av mig dirket jag blåst håret så hon kunde åka hemifrån sig, men hörde av mig efter ha skrivit några rader här istället. hihi puss ida, puss! nu måste jag kila faktiskt!
 mamma sjunger till allsång på skansen, vilken tur att jag åker hemifrån nu alltså!

skeppåhoj!

josseskjul do the blogg!

hejsan hoppsan lillebror.
lisa ville rida, så hon fick som hon ville. tog med henne och martin till louise för att låna en havremoppe, gick mindre bra dock. havremopeden hade satt i backen och med två nybörjare på hans rygg bestämde jag för att ge upp den där ridturen. promenerade tillbaka hit och tog en dusch. träning på kvällen, nu är det igång igen. lite roligt faktiskt! har inte kommit ifrån krossgatan än, dom tycker om mig så himla mycket så jag fick väl lov att stanna en natt till då. men det går väl ganska bra, dom är lite snälla.

over and out
/
josseskjul. internt skämt från minderårig på krossgatan. haha!


krossgatan

sitter här på krossgatan. tillbringat gårdagen och natten här, vi käkade lite gött igår och såg på massa film, somnade sent, och upp lagomt i tid idag. småungarna kastar sudd och gummisnoddar på mig, lätt roade måste jag säga. annars så känns de bra, skulle vilja att solen tittade fram. men nejdå. träning ikväll iallafall. nä dags att ta en kopp kaffe skulle jag tro!

finns inget skönare än min säng

sov lite för länge idag, hade ställt klockan på tjugo över nio. men då tog jag mig verkligen inte upp så kvart i tolv klev jag ur sängen. men en fruktansvärd magsmärta, hade även så igår kväll, får hoppas den försvinner! skulle behövt rida, men varken jag eller hästen tycker det är särskilt roligt i regnet. men jag måste! så jag får sätta på mig regnkläderna och ta mig en liten ridtur.

hoooj!

RSS 2.0