iiiingen söndags ångest här inte!

jag har ingen söndags ångest. woo oo oa!

jag har ridit en sväng med kajsa idag, jag har transport tränat en sväng med kjell idag, och det gick hur bra som helst! dramboi sköter sig verkligen, ingen panik alls. det gör mig så himla glad just nu. så vi sattsar på att bli med i helgen alltså fan, är riktigt sugen. jag och dramboi behöver komma ut och ha lite skoj nu! får hoppas transportträningen går lika bra i veckan, så ska vi nog komma iväg.

har precis duschat, sitter här och snorar fortfarande pga höt jag packade för sex timmar sedan, jävla hö. klockan är tio, egentligen elva typ, jag är jätte trött och dröjer nog inte länge innan jag somnar! skönt.


du&jag, det är så de ska va


ljuvliga söndag

godmorgon, klockan är bara elva med det känns som om jag skulle varit vaken i flera timmar. vilket jag kanske typ har också. jobbet gick fint igår, några buttra kunder pga ombyggnaden, så kan de vara! tog mig en runda på kupolen med kajsa senare, fick med mig lite hem. kvällen blev lugn, chillade hos lennströms. och nu ligger jag här i soffan, ska väl pallra mig hemåt snart, ta mig en ridtur på fina hästen sen transsport träna lite och hoppas på att vi kan komma iväg på tävlingen på lördag.

förresten har jag lov nu, gillar!

värsta åååååååh

jag har sovit förjävligt inatt! jag är super mega trött och helt varm,  nästan svettig. de som alltid är kallt på mitt rum.. jobbigt! ska åka till jobbet typ, NU. sen har jag troligen fullt upp idag!

kajsa och jag hade lite mysigt igår, även rasmus var med och banka bäver fan!


stora bruna elaka björnen har talat

min söta vän kajsa björn säger att hon kommer och tittar på idol med mig om jag blir mindre ful, visst har jag en söt vän? tycker om vänner som vågar säga sanningen. GULLIS KAJSA

egentligen vet jag att hon bara vill åt min chipspåse..


SÖTISEN!


du kan lita på mig

jag är slö, jag vet. men det kan vara så ibland! jag vill just nu till kupolen, varför vill jag det egentligen? var ju där två gånger igår faktiskt. men det lutar åt kroken imorgon och att göra ett besök på kupolen skulle vara behövligt och då josephine, då snålar du inte!

jag har precis duschat, är insmörjd och mojsar i myskläder. det är idol på tvn ikväll och jobb väntar imorgon bitti så de verkar inte bli annat än en lugn kväll för mig. tråkigt va, jag är riktigt partaj sugen precis just nu! men börjar man klockan sex är de inte ens någon idé att överväga att gå ut idag ens.

mitt knä har känningar, jag gillar inte. förhoppningsvis har jag bara överansträngt det, inga träningar i helgen = vila till på måndag. det går nog över!

jag ringer kajsa och se om hon vill gå på kupolen nu, hon kommer göra mig besviken och inte vilja.. :-(


gäsp och huvudvärk

tjenix!
kom till skolan två timmar tidigare än vad jag behövde, så kan de gå! idag känns lång, mer hål än lektioner.. inte jätte kul faktiskt, sen ska jag promenera på kupolen en sväng och senare ta mig en ridtur på dramboi i det super fina vädret! hoppas mina klasskamrater kommer snart, känner mig jätte ensam i detta hörn.


super frutti

godkväll.
jag är nyduschad, älskar att vara nyduschad! jag har ingen träningsvärk från löpträningen igår, känns skönt. vaknade hos stödis, haft en jätte tråkig skoldag, åkte dit typ tre timmar för tidigt skulle jag påstå, hade fys på idrotten. har ont i mitt knä som är överansträngt, oskönt! tog mig en barbacka tur på dramboi, det var svinkallt, och ja.. nu sitter jag här. har lite små tråkigt sådär men what to do?



bloggkungen

godmorgon, härligt med måndagmorgon va....
lördagskväll spenderades hemma hos jenny med lite trevligt folk, jag hade en rolig kväll helt enkel. var väldigt pigg igår, men blev chill på krossgatan hela dagen och på kvällen transporttränade jag dramboi lite, gick lika bra denna gång. skönt! kikades på beck här igår, hemsk film. somnade sent och är alldeles för trött nu. ska bli mycket roligt att gå till bussen snart, usch! ha en bra dag


mitt i natten

hejsan alla ugglor.
haft en trevlig kväll med mina fina vänner + en hel del andra, nu tror jag att jag ska krypa ner och somna för kvällen, klockan ringde fakitskt 07.20. jag är helt färdig nu! natti!


underbara lördagsmorgon

sovit hos stödis, vaknade tidigt och skulle till stallet för att släppa ut hästarna och träna dressyr. ja mitt älskade lilla kinaplock ville inte som jag imorse, så jag fick cykla till stallet, fort som en jävla gnu också, blev svettigt och var lagomt upprörd. tränade dressyr iallafall, det gick bra, det fortsätter åt rätt håll. nu ligger jag hos stödis igen. anna&jag ska snart iväg på brage match sen får jag se vad som händer ikväll, who knows?

pusspuss


att en liten sak kan vara så jobbig

nej fan det är ingen liten sak!

som ni kanske vet så dricker jag mycket oboy, jag tycker det är mums! nästan jääämt när jag ska hämta mjölken i kylen så är det bara en liten ynka helt onödig jävla skvätt kvar i möjlk kartongen, vilket innebär att då måste jag ta fram ännu en till mjölk. efter jag då har gjort min oboy måste jag också vika ihop den tomma onödigt skvätt kartongen och slänga den och sen gå tillbaka med den nyöppnade till kylen igen. hur jobbigt lät inte det? det gör mig alldeles matt faktiskt, man lämnar inte en liten onödig skvätt kvar och ställer den i kylen igen. jag måste göra klart detta för min familj känner jag..


studiebesök på dala airport väntar

godmorgon, jises vad trött jag är och det blev inte så jätte sent igår, somnade kring halv tolv. klockan tio skulle vara perfekt för mig att somna, men men. sitter och väntar på att mamma ska bli klar så får hon köra mig till skolan, orkade inte gå till bussen trots att den går utanför mig nu på morgonen. alldeles för jobbigt och kallt.

ha en bra dag

kan väl försöka somna tidigt en kväll denna vecka iaf

hoj, tog mig en mysig barbacka tur på min finfina häst. okej, det var inte jätte mysigt hela tiden, blev riktigt kallt där ett tag också. sen han jag bara hem, byta om och sen och hämta ut mina två nya parfymer, mums. löptränade med brudarna idag, åå det är faktiskt roligt, jag gillar att jag är igång igen, att VI är igång igen! awesome.

har tagit mig en välförtjänt dusch, blåst min kaluffs och chillat lite här. bjuder på en suddig bild på mig och dorina från igår. inte jätte vackert just där under uppvärmingen men det är en bild iallafall.


fullt ös, älska medvetlössssssssssss

hejsanhoppsan josephine talar.
kom precis hem från skolan, chill dag! har precis bytt om till ridkläder och ska nu fara till stallet för att rida på min lilla fara sen väntar springträning ikväll, opepp till tusen! bäst att åka till stallet nu så min tidsplanering håller!


godkväll

sitter hemma hos stödis, men är bara jag här. så kan de vara, ska förmedla lite fiskar till erica. så väntar på erica, hon måste övningsköra väldigt segt. ridit på eva-marias sto idag, gick över förväntan, slapp käka grus och vi kom bra överens faktiskt, mojjigt va.

är lite små trött och längtar efter duschen! ska pallra mig hemåt så fort erica har kommit hit och hämtat fiskjävlarna. over and out


nattblogg

jag är pigg, pigg, pigg & åter pigg!
ska dampa vidare och vara as trött imorgonbitti!

jag vill känna din kropp emot min

hoj.
jag är på jätte konstigt humör, uttråkad fast har ändå inte orken att göra något. känner mig väldigt seg och önskar att timmarna gick fortare så man fick lägga sin någongång, samtidigt som verkligen inte vill till skolan imorgon. jobbigt de dära.

har inget intressant att bjuda på idag, förhoppningsvis har jag det imorgon!




kingen retar mig till vansinne

kingen har varit jobbig med mig idag, inte lätt inte.
pluggat lite och  ja typ så. har en till sötis bild att bjuda på.
tänkte ut och springa en vända nu också, innan jag hinner ändra mig igen!


jag och en liten mini ponnyyyyyyy


så sötipötilillepluttiskruttis!!



sötisar va va va??

inte som vanligt

känns skönt att helgen är över, hur ofta säger man så egentligen? men haft tidiga kvällar och tidiga mornar, inte sådär jätte roligt. tillbringade förmiddagen i falun och kikade på hopptävling. skulle blivit en dressyrträning på dramboi nu på kvällskvisten, men eva-m fick förhinder, tråkigt jag som var så himla sugen, tog mig en liten barbacka tur och red igenom honom lite. jag är jätte sugen på att tävla lite dressyr just nu!

känner mig lite hängig, snorar och nyser! ska kika på ensam mamma söker sen på rallybrudar. sen somna tidigt ikväll så man är pigg imorgon!

lycka

tjenare, jag är helt färdig nu alltså.
började dagen med att kliva upp fem, jobba från 6-12 sen han jag hem en stund sen har jag varit i stallet till nu. har pysslat lite, mockat med en kattunge snuttandes på mitt öra, söti! friserat och myst med dramboi, sen transport tränade vi lite, åkte en vända helt utan problem, tog de sakta men säkert och det gick jätte bra! det känns verkligen hur bra som helst, jag var så nervös innan och under åkturen så vilken lättnad nu alltså, nu får vi fortsätta träna så ska de nog bli bra de där snart. sköööööönt!!!!

det blir en lugn söndag för mig, upp och släppa ut hästar imorgonbitti, sen ska jag försöka plugga lite och sen kör vi en dressyrträning på kvällen!


inte som jag trodde de skulle kännas

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! längsta hejet i denna blogg
nu är de såhär att jag gjorde ett snabbt ärende på banken, köpte den där jävla höstjackan fast jag behöver en vinterjacka, åt mat med kajsa hos mamsen, tog mig en ridtur med ida, inte bara med ida utan kajsa var också med, det var treligt trots att jag red på ett damp idag. kom hem senare än tänkt och frös mer än tänkt så blev ingen springning, tog mig en lång dusch på 15 minuter. lång för att vara mig! och nu myser jag framför idol! jobb tidigt imorgon, alltid lika roligt, men jag känner mig ganska pepp på allt ändå just nu! känns bra bra bra!

ska idola vidare! hejsi

höstigt fint väder

det är fint väder ute, ska ta mig en ridtur senare med ida. först ska jag ta ut vovvarna, åka ner till banken, käka lite hos mamma, rida med ida, ut och springa. kör på fullt ös idag så blir jag trött ikväll och somnar tidigt. nu ska jag sätta igång!


hej jag har fått helg

vaknade innan klockan ringde imorse och såg att jag försovit mig, nöten som jag är hade jag ställt klockan tio minuter innan jag börja, TRODDE jag. när jag skyndat mig till skolan på 20 minuter visar det sig att jag missat på schemat att vi hade hål i en timme. stressade helt i onödan och insåg att jag inte alls var en sån nöt som ställde väckarklockan så sent. så kan de gå!

hade oförberett prov i skolan, kunde inte annat än att skratta, fail på det provet iallafall. G om jag har tur! sen avslutades dagen med filosofi. har nyss solat lite och ska snart hämta kajsa så ska vi städa bajs hos våra hästar. sen hinna plugga lite lite lite och sen springa med laget, tillbringar inte kvällen hemma. ni kanske kan gissa vart?


gruvarn

hejsan allihopa, jag undrar hur ni har de? det kanske låter bra.
har tillbringat dagen i skolan, flummade mig igenom den. hur skönt är de inte att bara flumma järnet? bara skratta, skratta, skratta å skratta ännu mer. sen tog jag med mig sotarn erica och tog en vända på kupolen, letade efter vinterjacka. slutade med att jag la undan en höstjacka, skit.

har tillbringat resten av dagen hemma hos stödis, ganska dumt för får sitta och plugga nu istället, men äää det är de värt, får se om jag känner lika imorgon bitti när jag är tröttare än tröttast, men ledig på fredag ju, skööönt!

sen har jag en helg med tidiga mornar jag iinte ser framemot, men what to do? ska försöka gilla läget!


vi ger mig rysningar

hej!
kom precis innanför dörren, har spenderat kvällen hemma hos coachen med alla dalkurd brudar. jag får rysningar varje gång jag tänker på oss. hur vi var ett sånt bra lag på alla sätt, vi splittrades och det var nog rätt så hemskt hos alla brudar. skoj snackade lite om att vi borde dra ihop det igen, och då kom tanken på att vi kunde göra det i dalkurd, skulle varit rätt så coolt tyckte vi. efter massa om och men, så satt vi där ikväll, inte som gamla bullis laget som gick i splitter utan som ett ny startat damlag i dalkurd. det är vi igen och tanken gör mig så himla glad, ni gör mig så himla glad! detta är precis vad jag behöver, snart är min rehab klar och jag är fit for fight igen!


en sovmorgon till mig

godmorgon!  jag är super trött och ska åka till skolan ganska snart, skönt att vi bara har två lektioner idag. ta sig en ridtur med ida sen kanske? sen träffa laget, käka pizza och kika på fotboll ihop.  känns som att jag behöver det just nu. hoppas det blir super mysigt! nu ska jag sätta på mig idrottskläder och bege mig mot skolan!
fast först ett glas oboy!

filosofi

godkväll, tog mig en kort tupplur på första lektionen sen var jag pigg resten av dagen! känt mig som en smurf idag, var alldeles för trött för att ens fundera vad jag hade på mig innan jag gick till skolan, blåa byxor, blå tjocktröja, blått nagellack, blåa strumpor och blåa converse. blått va?

är inte på super humör, så fort jag reser mig faller jag.
vet någon som är lagomt nöjd nu eftersom han får stå i sin box och bara tjocka.
lilla dramboi då!
men ska plugga vidare med min hemtenta i filosofi, roligt!


dalkurd

igår kväll var jag nog lyckligast i hela världen. sovit hos stödis i två dagar, hemma nu en sväng på morgonen innan jag ska fara till skolan. jag är super trött och har sovit alldeles för lite denna helg, osmart josephine! finner inga ord och vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt, när man tror att de jobbiga och att oroandet ska vara över och sen visar de sig att de inte alls var över, vad gör man då? jag vet inte, men jag hoppas mest av allt att detta löser sig utan att det bryter ut och blir ett helvete.. fanfanfan, nu ska jag till skolan åka.

jag har iallafall ett fotbollslag igen! något går åt rätt håll iallafall


tetra min

kvällen igår blev lyckad, vi hade roligt och höll på ganska sent in på natten. vilka stjärnor mina fina vänner är! seg idag, har tagit mig en mysig barbacka tur på dramboi och nu sitter jag hemma hos lennströms, om tjugo minuter är det en grina film på tvn som vi ska se, kan hända att man somnar till den faktiskt, fyra timmars sömn inatt var alldeles för lite.

pusspuss

en mycket trevlig kväll



VILKA PINGLOR + björne!!

ett gäng saknade brudar

ikväll kommer mina saknade torgny brudar! gillar.
dags att sätta igång och tagga för kvällen.


om någon vet hur man posar, så måste de vara ozzy!


svårt att få något gjort

hej hej hej!
skulle precis springa ner i duschen, dock var de kö så fick vända igen. jag har iallafall städat rummet idag, ridit, och ringt massa samtal till banker och sånt där tråkigt trams. pluggandet vet jag inte vart de tog vägen, får blir lite ikväll då. men duschen prioriteras först just nu!

dusch nu!

passa på att göra viktiga saker

tjenis, vaknade med väääärldens huvudvärk, får ofta höra att man inte kan ha ont i ett tomrum, men joda det kan man tydligen. känns bättre nu med lite ipren och sånt tjaffs. nu har jag tänkt att sätta igång med pluggandet, skulle vara riktigt skönt att få klar religionen nu och skicka in den. sen har jag en hemtenta till måndag i filosofi också, lika bra att börja med den också så slipper man kanske sitta med den hela söndagen. tänkte även röja upp lite på mitt jätte stökiga rum, ta mig en ridtur i inte det allt för fina vädret, och en springtur vore kalas om jag orkade med också!

tror det är dags för josephine att sätta igång.

grannen,jag,hampus&kajsa midsommar 06.
sött va? ;-)


åååå där var min dag över

ett år kvar, tills jag fyller 19. en jävla piss ålder så ska njuta av att vara 18 i ett år iallafall!
ska snart gå å lägga mig, är uppe i varv känner jag. jag har glädje rus i hela kroppen, det kunde faktiskt inte bli en bättre dag än såhär. super super super!

STUDENTRESA B O K A D !
jag måste bara säga att tjejerna som fixar med detta är guldvärda!
kom ihåg det.

kliver in i vuxen livet!

sådär ja, nu var man 18! min dag har varit bättre än vad jag trodde den skulle bli, sköööönt! många sötisar som gjorde mig glad idag, puss på de :* snart ska jag och kajsa klämma i oss lite tårta, det blir fint de!
HAPPINESS

puss!

1 mil

sprang på rätt bra idag, orkade en mil och det var inte alls så jobbigt som det borde varit med tanke på att jag är så otränad som jag är. dramboi blev skodd sen tog jag och kajsa oss en ridtur på honom. imorgon fyller jag år, orkar inte ens fylla år, känns inte ens kul att bli 18, är så nere bara. hoppas bara allt löser sig. jaja kan tyvär inte skjuta på födelsedagen heller så.

är trött så tänker lägga mig i sängen med ozzy och se på tv.

jag hatar att somna gråtandes

godmorgon, känner mig lite trött det gick inte så bra att sova igår, efter klockan ett somnade jag.. men nu är jag iallafall uppe, har springdressen på mig och ska snart åka till skolan. jag hoppas att de största bekymret i hela min värld löser sig idag, annars orkar jag inte. 


släcker ner för dagen

godkväll, sovit en stund nu. är så himla trött och har sån himla mensvärk. funderar på att ta mig ett glas oboy sen krypa ner igen, sovmorgon imorgon också, skulle vara så skönt att känna sig utvilad när man vaknar imorgon!

natti

dålig start på veckan

jag är mega trött.. iallafall så på förmiddagen åkte jag ner till stallet, usch blev jobbigt där. kajsa vi får hoppas på det bästa nu! vi som pratar om att vi ha sån himla tur och det händer sällan våra hästar något, självklart inträffar det något.

var in till falun och träffade sjukgymnasten senare, det gick bra. han var nöjd och det fortsätter att gå åt rätt håll, så nu har jag fått lite nya övningar, känns bra! nej dags att sätta igång med religionen som ska in idag!

nu ska jag ge mig in på något omöjligt

hallå igen!
ganska svårt att ta den super roliga helgen i örebro kortfattat. men det har varit riktigt roligt trots att vi åkte hem med bara jämna förluster. fotboll är roligt, vi hade ganska roligt måste jag säga.

- hoppat från tian från ett hopptorn
- uttalat mig om att örebro ligger norr, lika så göteborg och huvudstaden.
- ätit vitkål som jag fick i present
- tryckt mitt nakna arsel mot bilrutan
- ja, inte ens en bråkdel av allt de roliga!

nu ska jag sätta igång på plugget igen, back in real. fan! OSUGEN


örebro nästa!

satt på en flotte i 1,5 timmar idag, väldigt lärorikt! nja, om inte annat så var det grymt kallt. ska snart duscha så jag kan packa ner det sista, blir i örebro i helgen på fotbollscup med småtjejerna, det blir nog riktigt kul!

puss


en trött josephine

godmorgon,det var fan inte lätt att ta sig upp idag inte. somnade kring ett någongång inatt, han få klart ena religionsuppgiften, ska försöka hinna göra den andra innan vi åker idag.

ska ta mig ett glas oboy och sen åka till skolan, ska till falun och vara offer vid typ insatsövning eller något, hoppas jag slipper ligga i vattnet..

RSS 2.0