the one and only


bästa du! ♥

övernattade i nyckelby inatt, det var mysigt. nu så är jag hem en sväng men börjar jobbet om sju minuter. kanske dags att fara? en sak till, skönt med freeeeedag!!

Godmorgis

Sovit som en gud inatt, var alldeles för trött när klockan ringde. Idag hoppas jag på att timmarna på jobbet rinner iväg å jag får en mysig ridtur!


innan datorn lägger av

nu dör snart min dator. dagen har varit lång, jag är mega trött och laddar inför många timmars jobb imon!
längtar till heeeeeeeeelg

rolling in the deep

idag har jag jobbat, sen har jag degat i soffan hela eftermiddagen eftersom jag varit hästledig idag. varit ute på en liten utflykt med niklas också. nu inväntar jag idol. imorgon blir det en heldag på jobbet sen mysa med hästen min!


thumbs up

helgen min var bra. i fredag så var jag på bio med lennströms. jägarna 2, en bra men läskig film ska gudarna veta. i lördags gick jag upp tidigt och släppte ut hästarna, myste lite på kupolen med lisa på dagen och till kvällen blev det lagfest. en både skit bra kväll och lite kass. finns för många nötter i världen.

igår var en jobbig dag i soffan. men avslutades med söndagsmys! idag är det måndag och jag känner att denna dag suger redan.. o r k a r  i n t e !


fredag som fan

igår så jobbade jag, umgicks med min häst någon timme sedan fick jag besök av julia, och klart som fan det var roligt! jag har nyligen vaknat å julia det lilla aset ligger bredvid mig och sover.

idag väntar jobb. sen får jag se vart kvällen tar mig ;-)

dagen innan helg

tjenare. sovit lite halvkasst inatt eftersom jag drömde lite konstiga saker. men är iallafall uppe nu och ska snart åka till jobbet.

igår.. jag tog mig till kupolen med erica efter jobbet, vi tog sedan med oss berggren&sjöberg till grängesberg för att besöka äckliga hus. kom hem rätt sent igår.

solen lyser och jag är på bra humör! lets start this day!





party in my head



godmorgon! nu är jag redo för att jobba, har ingen lust alls dock but what to do!
sen får vi se vart dagen leder mig.

keep us together

upp i tid, jobbat lite lagomt. tagiat mig en ridtur med kajsa. gud vad jag tycker om min häst och jag känner verkligen att jag valde rätt genom att ha  honom kvar hos mig. han är så fin, min bästa vän. kajsa och jag fick inte nog av varanda så vi har myst med idol och en film. myskajsa!

nu ska jag krypa ner under täcket mitt. ser fram emot helgen!


hey you

imorse började jag åtta, var dööö trött. i eftermiddags när jag kom hem låg jag i sängen och spela wordfued ett bra tag innan jag fortsatte med att städa garderoben. allt som allt så har jag fått iväg tre sopsäckar och två ica kassar. då har jag inte rensat bland alla mina skor. det är fint i min garderob och äntligen fick kläderna som åkte med till grekland plats i garderoben!

nu ska jag slänga mig i duschen och sedan är det bra bra bra på tvn!


mesigt nöjda tjejer. men, älskade erica


nothing to do


dum av dig

jävlar i gatan vad kallt det varit idag. jag och kajsa fick lite vettigt gjort iallafall, söthästarna fick gå in ikväll, kan gissa på att dramboi gottar sig rejält i sin box just nu. herrarna tog hem tre poäng idag. jag har mättat magen rätt rejält med mina brudar på tzatsiki. gratis är godast!

dagens sista projekt var ju att städa garderoben. men orkar jag börja med det nu? funderar i två minuter till! det är behövligt och tråkigt..


you make me feel good

igår myste jag och mamma i falustad, fick med mig lite fint hem. tittade även på lillebror som spelade innebandy. sen tog jag tummen ur arslet och duschade dramboi så han är ren och fin nu, lovely horse! kvällen tillbringades i ericas apartment, det var trevligt.

idag står puttsa saker på schemat, sedan vidare till vallen och slutligen middag. sen tänkte jag göra något åt min garderob ikväll också. fullt upp, full fart, i like.



det luktar heeeeeeeelg!

sitter på min säng, med ett vinglas i handen när jag inte trycker på dessa tangenter. min dag började tidigt imorse, klockan sex började jobbet, när klockan var fyra åkte jag hem, packa och sedan åkte hem igen kan man säga. hem hem lixom! dressyrträning väntade för mig och kajsa, gick bra trots att vi inte alls är i den form vi kan vara i. gullehästen! imorgon vet jag iallafall vad jag ska göra, det blir mys! nu vina vidare sen sova gott


finaste du

tjena.

tog mig en ridtur imorse också, vi jobbade lite på ridbanan. fina hästen! nu har jag duschat och gjort mig iordning för att åka till jobbet. senare ikväll väntar möte med mina dalkurd tjejor!



morgonpigg tjej!

tjenare tjenare.

imorse tog jag mig upp sakta med säkert och nu är jag pigg! jag har varit ute och ridit med min fina vän kajsa, rastat hundarna och nu är jag redo för att åka till jobbet och hänga lite. idag är jag på rätt bra humör och det ska hålla i sig heeeela dagen. julia och jag har haft telefon dejt i någon timme nu. hon försöker komma på vad jag ska önska mig i födelsedagspresent. hon kommer inte fram till något bra ändå.


wordfued

lång jobbdag, en dag med tråkigt väder igen, kan man bli annat än lite låg då? har bara chillat sen jag kom hem från jobbet, lagomt skönt. imorgon säger yr att det ska vara bättre väder och har yr rätt så har jag tänkt att ta mig en ridtur på morgonen innan jobbet. nu ska jag kika vidare på american pie!


fula måndag

dagen började piss, övergick sedan till det lite bättre. jobbade och sedan var jag till kupolen med erica, gosade lite med min häst och på kvällskvisten har jag dampat lagomt på saker som inte funkar. u p p r ö r a n d e.

nu har jag lagt mig å ska se på svenska hollywoodfruarna!


söta jag & söta evelina!

segt på bloggfronten

man kan säga att det varit dåligt på denna front. har haft en bra helg, fredags umgicks jag med erica i nyckelby efter jobbet. lördag så tillbringade jag hela min dag i nornan för att spela sista seriematchen för denna säsong! vi avslutade med en rätt kass match men dock tog vi tre poäng med resultatet 1-6! min vänsterfot hade en bra dag och la bollen i nätet. kvällen spenderades på krossgatan, trevligt trevligt!

idag, mått lite hit och dit. mest setat med arslet i soffan och även vidgat mina vyer och ätit sushi. var varken speciellt gott eller äckligt men öppen som jag är så provar jag mer än gärna nya grejer liksom ;-)

idol snart, sen kör vi på måndag igen



livet har sina goda stunder

nu har jag äntligen landat hemma igen.

imorse försov jag mig, skulle till frissan men fick komma ner lite senare. klippte av 1dm av mitt långa hår, ledsamt men riktigt jääävla skönt att få bort de fula topparna. sen jobbade jag lite och hela eftermiddagen och kvällen har jag tillbringat med evelina&erica. erica lekte frisör och både jag och evelina är en aning ljusare i håret. nyligen gått en promenad med bästa vovven och nu, trött som jag är ligger jag på min säng och laddar för sista jobbdagen innan helg!




fortfarande opigg

timmarna gick fort på jobbet, jobbade arslet av mig. gjorde 363 mackor och tog hand om 70 kineser, en hel del mer sysslor fanns på att göra listan. kom hem halv sex och sen dess har jag göttat i sängen med ozzy! hade tänkt att fortsätta göra det, men först en dusch!



opigg

uppe i tid idag! ska snart åka till jobbet och spendera fett många timmar där.

igår jobbade jag, tog mig en härlig ridtur med kajsabajsa! sen träffade jag erica några timmar på kvälla, somna sent igår, trött som fan nu.


ny vecka, nya tag



jobbat och grejsat lite idag, ligger nu på sängen och ska snart iväg på fotbollsträning. med tanke på att det går en hel del bra program på tvn just nu så blir det en mysig kväll framför tvn helt enkelt. låter enligt mig alldeles utmärkt! dags att byta outfit!


när lyckan tar över

jag skulle kunna springa mil, eller varför inte cykla mil? jag göttar mig i nuet, jag göttar mig i att nästan allt känns bra, jag göttar mig i att det finns så mycket fina människor i min närhet. jag känner mig stark, starkare än på länge. i nuet är det svårt att falla, jag står alldeles fär stabilt just nu.

allt handlar om att ge och ta.


braig helg

i fredags kommer jag inte ihåg vad jag gjorde faktiskt, men igår körde jag mitt sista pass forever på ica maxi. ingen kan förstå hur skönt det var, känner att jag är fett klar med det stället. tog mig en ridtur på fina hästen och sedan väntade kräftskiva. hade en mycket trevlig kväll i nyckelby med mängder av mysiga människor.

idag har jag kanske inte varit jätte pigg, men har spelat en fotbollsmatch. dalkurd - våmhus 25-0! fett bra vi är, fick spela mittfält och även göra två mål, fett kul!

pratar med favvojulia i telefonen nu, ska ha en mysig kväll med idol på tvn.




ett stjärtmongo är vad jag är

lisa pratar om vad hon tror vi behöver i sverige, hon kom fram till att ungdommar är lata och jobbar på ica maxi istället för att bli doktorer eller advokater. hon är rolig hon!

klockan ringde 07.20 men jag var alldeles för trött eftersom jag somnade kring halv två. fan vad kass jag är. ska snart sätta röven på sadeln å trampa upp för skräddarbacken. jag har jordens värsta mensvärk idag, kul!


don't tell me what to do

träffade erica efter jobbet, vi glutta runt i både borlängestad och falustad, utan resultat. chillat framför tvn resten av kvällen, i min rosa dräkt. mums på den! jag saknar min hästjävel, tror jag ska trampa till stallet imorgonbitti för att ta mig en mysipysi ridtur, känner att en sådan kan behövas innan min hektiska helg!



1 september

tjenare, sitter i soffan med lisa och har nyss sett greys. det är väl dags för mig att cykla till jobbet, sen träning. har ingen lust med någonting alls idag faktiskt. jag har lust att ta en ridtur.. nej fan dags att kliva ur soffan!


RSS 2.0