monday

tjena, ligger i soffan och mojjsar. ska snart ta mig till stallet och ta mig en ridtur. mysigt! igår träffade vi sara i stallet, det gjorde min dag. nu ska jag göra mig klar för att åka!

dagen efter

men tjena föfan.

jag hade kul igår och fan vad jag saknat mina brudisar, torgny hade namnsdag och det firades vill jag lova! idag är jag inte jätte pigg men har tänkt att åka och rida snart.


lörre

godmorgon. lördag lördag lördag idag! sovit på kross, sitter just nu och väntar på att erica ska hämta mig så jag får komma till stallet, sen ska det handlas lite och fixas inför kvälla. får hoppas på en mysig kväll! :-)
mysig var fel ord, galen kanske passar bättre! får hoppas på en galen kväll! :-)

fan för fjällräddning

vilken jävla skit dag i bysjön. skidorna är över två meter långa och stavarna är nästan längre än en själv. kläderna är jobbiga, fula och väskan är för liten att packa i. ungefär det skitmaterialet ska man ha med sig till fjällräddningen i sälen om två veckor. döda mig, vad tråkigt!

jag är trött, upp tidigt imorse, haft utbrott så gott som hela dagen, varit till stallet fort som fan och har nyss bytt om fort som fan, trots att jag gjort det mesta fort som fan har jag inte hunnit ätit och snart ska jag iväg på fotbollsträning. allt kan gå och ta sig, fort som fan..

hoppas på en skojig träning iallafall!



jomenvisst

jag sprang till bussen för att slippa frysa, men jag frös iallafall. converse var inte bästa skovalet idag kan man säga. har hängt på kupolen, guuuuuuuud vad kupolen är tråkigt. sen har jag varit i stallet, frös bort men dramboi fick fina fötter iallafall. sen har jag träffat en saknad louise på kvällen också, det var mer än trevligt. bigbrother börjar snart som fan, så ska mojjsa ner mig i sängen tänkte jag!


sooooommar kom!!!!!!!


men åh vad kallt

hade en sjuk dröm inatt, vilket gjorde att jag sov dåligt. och nu är jag riiiiiiiiiiktigt trött! ska kliva ur sängen och gå till bussen, har precis insett hur kallt det är ute. man borde inte ens behöva ta sig till skolan när det är såhär kallt..


bloggar på beställning

hejsan, idag har jag namnsdag. grattis torsten!

jag ligger på min säng med två hundar på mig, är helt slut. kört bil och hängt på kupolen med erica. snåla jag shoppade inte såklart. längtar till helgen en hel del. ikväll ska jag bara ligga på min säng och vara halvt döende. låter inte det skönt? det gör det nog!


världshistoriens längsta årsmöte

det har jag varit på idag, själva mötet tog egentligen bara 40 minuter. man allt innan tog två timmar! vi dalkurdsdamer skämde ut oss, jag mest kanske, det var teater, bildspel och massa annat. hemma nu iallafall. känns skönt!

har varit i skolan, haft en jävlig idrottslektion, kört bil, sen varit på möte. kul dag va! nu inväntar jag big brother:-)


önskar att jag gjort på ett annat sätt

hello, är rätt så seg jag just nu. ligger på min säng och är riktigt uttråkad. har iallafall ridit på min häst i mörkret. annars så längtar jag till studentresan, jag tycker om min klass på något konstigt vis. så jag verkligen as längtar dit! sol, värme, fina människor. gillart!


long time ago


jag&vovven jag växte upp med

ibland undrar man ju vad felet är

kört bil, varit i stallet, tränat,körtbil, varit i stallet, körtbil, duscha&ätit. så har ungefär min dag sett ut. är riktigt trött! men bra program på tvn som ska tittas på ikväll. bigbrother börjar så varför inte liksom? imorgon är det skola igen.. 
jag saknar mina tjockisar också. 


bilder från igår, negererica..

 

typ sa inget

trevlig kväll hos erica, idag är jag trött. somna efter tre någongång och klockan ringde sju. for till stallet och tog ut djuren, körde överallt och ingenstans också. nu ligger jag i min säng igen, träning kvart i tolv, funderar på att sova en stund!


rebubbled

asså shiiiiet vilken huvudvärk jag har, är lite för över jätte trött. jag har iallafall klarat ut hela rebubbled spelet, det gjorde min kväll. som jag kämpat alltså! ont om bilder på denna dator, har en som jag inte lagt upp, få bi nurå. sen tänkte jag säga godnatt!



fffffffffffredag

idag har gått fort, gottade till lunch på mammas jobb med kajsa, vi åkte sedan buss till idkerberget och vände, varit till stallet, kört lite bil och nu har jag hamnat på min säng. är trötter, riktigt trötter. ska bli sköööönt att sova lite sen. gilla

idag fyller udo 4 år också, sötudo


får mig att förstå

hejsan hallå tja!

skolan dög väl, var till dramboi och fixade. han fick ett sött äpple av mig, bara för att han är sötast. nu har jag bytt om och iväntar roger så ska jag fara iväg på träning. det ska bli skojigt, dock har jag en huvudvärk som har velat varit med mig hela dagen, osöt huvudvärk. well, bye!



alla har något bra

godmorgon.

idag är jag på lite halvkasst humör, åt det deppiga hållet. antagligen för att det är fredag imorgon och jag inte vill ha helg.

jag har precis tryckt i mig frukost, och ska alldeles strax pallra mig till skolan, ska bli helt okul! dramboi och träning väntar efter skolan, saknar min familj lite så tar nog med mig mina stuffs och åker till berget.



friluftsdag

det var trevligt i romme, jag och erica, vi kan vi!
har degat i soffan sen jag kom hem, alltid lika skönt. jag bara älskar att dega, dega, dega. ja ni förstår! sitter nu och tittar på american pie på tv, små rolig film.

animal planet

godmorgon, ligger i soffan i understället. inväntar erica som är seg, men hon lär väl komma snart. hon skriver sms till mig att jag ska göra iordning några meter blött papper? hur fan menar hon då undrar jag? förstår ingenting.

jag har ont i magen, är trött men det blir skojigt att åka till romme. nu ska jag göra iordning några meter blött papper!


soffläge

jag har legat i soffan sen jag kom hem från skolan, det har varit mer än skönt. lisa och jag har sett precis likadana ut i soffan, två slöhögar med varsin dator, dock med samma film på. sköna brudar!

jag är ensam nu, kände inte för att träna idag, så då gjorde jag inte det. har precis duschat och ska slå på en film att mojjsa till i min ensamhet. imorgon ska jag tydligen ställa mig på ett par slalomskidor och glida lite vackert i backen med erica! vackert och vackert kanske det inte blir, var ett bra tag sen jag åkte nu. men det ska bli skojjigt och jag hoppas att knät tänker vara vid min sida även vid en sånhär aktivitet.

KYSS&KLÄM

count on me

jomenvisst tog jag mig till skolan, och svin kallt var det medans jag väntade på bussen. inställd lektion när jag kom till skolan, kändes riktigt ruttet måste jag säga! så satt där och ugglade i två timmar väntades på dagens enda lektion som var idrott. stukade tummen lite lätt, klantigt!

braiga louise hämtade mig så slapp åka buss hem, det uppskattades massor!
ikväll har jag dubbelträning men verkar som den först kanske blir inställd.
vet inte riktigt vad jag tycker om den saken, nu funderar jag på att sätta på en film, skulle vara mojjigt att somna.


är det inte verklighet så drömmer jag

kan inte sätta ord på vad det är, men någonting är det.
jobbigt när man inte vet, fast behöver man ens veta?
jag behöver nog det.

ska sätta på en film nu jag och klura ut hur jag ska ta mig till skolan imon, utan busskort&pengar.
natti

idag är det min dag

hej på er som judith skulle ha sagt.
just nu fryser jag lite om mina fötter, har nyligen kommit hem från stallet. tog mig en kall mysig ridtur på min fina häst. han är så gullig! känner att denna dag, så kallad alla hjärtans dag är liiite överskattad. men snart är den över. får se vad kvällen bjuder på. hojjjjjj

det är för kallt för att kunna se

kalaset var trevligt igår, det var länge sedan man träffade alla på pappa & anns sida. Sen åkte jag med stödis ut på landet, vi myste lite där ute, med godmat, lite sång och bara sånt där allmänt trevligt. idag har jag ont i huvudet, ska snart iväg på träning sen blir det stallet. kallt ute har jag hört..


sugen på oboy

hallå, skön sovmorgon till mig! tackar för den. har varit i stallet och fixat, har fixat mig själv nu också. ska alldeles strax iväg på kalas, sen får man se vad som erbjuds! ha en bra dag suckers!!

tjingeling!


en efterlängtad fredag

en efterlängtad fredag, en efterlängtad helg. har sovmorgon hela helgen och hur underbart känns inte det tror ni? iallafall så tog jag mig upp imorse, rätt så pigg faktiskt, piggare än alla andra mornar denna vecka. tillbringade dagen i bysjön, gick rätt fort faktiskt trots att det var tråkigt.

plogbilen är här och åker igen, heeela tiden ska han va här.
om en och en halv timme väntar fotbollsträning, tunnt med folk men hoppas på att det blir skoj ändå!




varför är du vaken josephine?

om fem timmar ringer min klocka, jag kan inte sova.. bror kom nyss hem från hagafesten, plogbilen åker fram och tillbaka utanför mitt fönster och jag kan helt enkelt inte sova bara. det känns jobbigt att klockan ringer sju och en heldag i bysjön väntar!

ozzy har lagt sig bredvid mig i sängen och jag sätter på en film och hoppas att jag kan somna!

i staden växer inga blommor

en stora syster försöker plugga, en lillebror kommer in och ska visa sin utstyrsel och vill att jag ska sminka honom med svart kajal, han ska alltså iväg på hagafesten. en morfar kommer in och ska vara social och prata boda språk som ändå ingen fattar, nästa bror kommer in, slår sig ner i min säng. sätter fart på hundarna, det är både dagis, hunddagis och gubbdagis på mitt rum just nu. andra brodern vill att vi ska se på tv tillsammans, jag tar min jävla dator och sätter mig i soffan och kikar på tv samtidigt som jag pluggar för att han ska bli nöjd. snäll syster jag är faktiskt, snällt barnbarn också för den delen!

nu ska jag fortsätta titta på tv, prata och plugga.


jävla jävla jävla jävla

fan vad irriterad jag är, går inte så jävla bra att skriva en krönika jävel. jag är så irriterad att tårarna bara vill spruta ur mina tårfyllda ögon. ååååååååååååååååååh! hur mycket kan skola suga egentligen? den suger energin ur en när man är i skolan och när man är hemma. ja jag får väl sitta här ett tag till innan jag är klar. och då menar jag klar med denna uppgift! sen har man väl en hel bunt med annat trams som måste göras också..

arg arg arg arg arg


en trött tjej

oj oj oj josephine. jag råkade somna strax efter fem och vaknade nu det var väl ändå inte okej. jag han inte plugg, missade träningen och kommer väl inte kunna somna inatt. hur kan jag vara så trött? ska äta något och gå å lägga mig igen tror jag, skulle vara skönt om det gick att somna snart.


denna vecka går i slowmotion

segt segt segt.

jag har iallafall en hel del skolarbeten att göra, det känns superduper skit tråkigt. jag lär väl kanske sätta igång genast! träning senare ikväll väntar, tills dess hinner jag göra mycket skolarbeten, sucken är på sin plats. men är på rätt så bra humör annars!


kan ni gissa vad jag har på huvudet?
längtar lite smått


dalkurd

jag var bandy kungen på idrotten idag, det var skojigt. sen har jag kört lite bil, tränat fotboll med världens bästa lag, det var en riktigt bra träning och fan vad kul det är när alla är på topp! så borde det vara jämt ju. nu inväntar jag nästa fotbollsträning! det är kallt på mitt rum, gilla hårfönen!


hej vackra väder!

godmorgon, la mig sent som fan igår och sov länge idag, skönt med sovmorgon! börjar klockan tolv med att spela bandy på tunet. har ont i min kropp, trilla ner från en stege i stallet igår, aj aj aj säger jag bara!

nu ska jag göra mig klar för att åka, men erica lär väl vara sen...

pain är inte okej

haft enormt ont i magen idag, börjar gå över nu. kunde inte stå upp där ett tag. har ändå lyckats gjort lite nödvändiga saker, sådär som typ att tvätta, vikt tvätt, läst lite i körkortsboken som är så boooooooooooring. ska ta mig till stallet om ett tag och pussa på favorit hästen.


det blir inte alltid som man tänkt sig

jag känner mig lite lättad, känns riktigt skönt just nu. jag har umgåtts med erica, jag måste bara säga att jag är kung, visst erica?? VISST? sen har vi pluggat lite och bara busat. nu ska jag snart krypa ner i säng, imorgon väntar en ny vecka! tjohoooo

en jobbig situation

sen söndag eftermiddag. släppte ut hästarna imorse sen blev de åka till sandviken och tillbringade dagen tittandes på badminton, jag kom precis hem. moster har lämnat oss och morfar har kommit. haha lite mysigt faktiskt! jag är skit trött och längtar tills jag får gå och lägga mig ikväll, men först ska jag umgås lite med erica!

hoj

en bror som förvånar


det gick ju faktiskt att äta, det var till och med gott.
grabbarna lyckades faktiskt! heja dom

nu har jag gjort ericas hår. snart väntar mitt!

is it true

gick bra att ta sig upp imorse, jobbet sög väl rätt hårt idag faktiskt, var skönt att kliva utanför ica maxis dörrar strax efter tolv. har nyligen kommit hem från stallet, tillbringade tid med dramboi och tog en mysig barbacka tur i solen.

sitter på min säng, inväntar erica så ska vi pyssla med att fixa hår. hampus ska laga middag åt familjen ikväll, hoppas det går att äta så man blir mätt iallafall, när skulle den killen lärt sig laga mat liksom?


när jag faller, faller jag tungt

vilken depp vecka jag har haft.
jag skulle bara vilja försvinna från min vardag en vecka eller två. jag är trött på allt som har med en boll att göra. jag är trött på stallsysslor, jag är tröttast på skolan och stressad över körkortet. jag har valt detta själv, det är roligt egentligen bara inte just nu.

att stressa har funkat ett tag, nu börjar det kännas jobbigt och tråkigt, jag gör allt bara för att jag måste, inte för att jag tycker det är kul. att gå i ide nu och vakna i maj skulle kännas skönt, har inget roligt att se framemot förän i maj, det är långt till maj. snälla snälla maj, kom nu.



hugger i sten

jag och erica orkade med en heldag i bysjön. polisen var där och talade lite, jag tycker det är mycket intressant det där faktiskt! sen var jag snabbt förbi stallet sen vidare till jobbet för att ta hand om barnen. kom nyss hem och nu är jag helt färdig. är super duper trött verkligen, mamma&kjell har väl typ landat på kanarieöarna snart, skönt för dom. en annan jobbar tidigt som fan imorgon bitti så blir en hemma kväll faktiskt.


tycker faktiskt att mamma ska försöka komma hem fort.

ojojojojoj

klockan är mycket nu alltså och erica kommer tidigt som fan imorgonbitti! det är time for me att sova efter att ha prata med erica i 2 timmar & 40 minuter är jag rätt slut i huvudet ;-) natti!


torsdagdentredjefebruarisuger

hejsan, ja min dag slutade inte så roligt. jag for iväg på träning och den var väl inte den bästa! mitt humör går fan inte hålla uppe alltså. jaja sen skulle jag iallafall koka nudlar, ja tjena inte ens det lyckas jag med, blev en jävla gröt, lingonveckan började precis också! iiiinte roligt

imorgon åker mamma till utlandet, längtar redan tills hon kommer hem.

åååh va brun jag va

dancing on my own

onsdag var inte en jätte bra dag. men idag är en bättre dag! klev precis innanför dörren, ska packa ihop lite sen invänta en fotbollsträning på vallen, med lite follk antagligen eftersom det är soltorgspartaj ikväll. boring!!


bara för dig

jises vad min dag sög igår, jag blev inget geni om hinduismen heller, råkade bli så att jag gjorde lite annat sådära. lite facebook, lite onödigt bilåkande, lite facebook, en längre dusch än vanligt, lite facebook och avslutade kvällen med en film som jag somnade till. inte så mycket religion i det där inte!

jag är uppe med tuppen, när var jag uppe såhär tidigt en skoldag liksom? dont know. har precis tryckt frukost och ska nu göra något åt de blonda stråna på huvudet mitt.

jag känner mig på rätt så bra humör än så längre, bra josse! har bara hunnit varit vaken i en halvtimme.. :-)


välkommnar februari

hejsan. jag sitter helt matt i köket och har precis skrivit alla religionsfrågor till erica. snäll jag är! tröttsam dag men en skojig idrottslektion, han hem å vila innan jag for på träning med favvotjejerna. om två timmar väntar träning igen, får se hur det blir med den saken, jag behöver plugga och är enormt trött! fick veta idag att jag har prov på hinduism imorgon, heja dig josephine!



RSS 2.0