hejdå 2010

snart har sista dagen på året passerat och vi kör vidare i år 2011. minns knappt vad som hänt 2010, träffat sköna människor som ligger nära hjärtat, provat vara fotbolls tränare, gått igenom en knäoperation, favorit laget lades ner och gjorde några månader senare come back. hästen har varit sjuk för första gången, besökt turkiet med mina favorit brudar.


ungefär så såg väl mitt år ut. 
en status såhär sista dagen; opepp som fan, trött som fan och har haft en värdelös dag. men ska bli en mojsig kväll har jag bestämt!

GOTT NYTT!

trött på allas jävla käftar

h e j

börjar som vanligt med att säga, det var en chill dag på jobbet, fick gå hem tidigare idag också. sen har jag varit med erica på en massa ärenden överallt och ingenstans. kom nyligen hem från frida, vi har varit där å käkat tårta. damen fyller äntligen 18 år hon också. så henne säger vi grattis till!

imorgon, vad tror ni? väntar det jobb? jajemen! en kort dag som alla andra så känns skönt, sen är jag ledig en hel jävla skön vecka. sista veckan på detta lov.. imorgon ska det inte bara jobbas, utan fira nyår också. känns jätte jobbigt tycker jag, jag har ingen lust eller ork egentligen. men börjar iallafall kvällen hemma hos hannah, det känns bra. vad som händer sen märks väl!

ska ta mig en dusch nu, luktar sooooolarium juuuuu
gammal bild på en tjej som heter josephine


en onsdag 29/12

nyduschad sitter i min sköna morgonrock på min sköna säng. slutade jobbet halv nio idag redan, känns lite ovärt att gå upp klockan fem och sen jobba så kort, men what to do när dom tar in mer personal än varor. sen körde jag lite bil, tittade på fina rädda willy 3, åkte till stallet, dramboi skulle både skos och ridas. har nyligen varit och handlat med mamma&kjell, alltså kört mer bil.

igår vid denna tid sov jag ju, skönt. ska blåsa håret och lägga mig inom kort faktiskt. nattinatt


jag kör vidare

hallå.
onsdag idag, jobb snart. somnade ca halv nio igår, hur skönt som helst och nu är jag lagomt utsövd. dock är man trött ändå såhär tidigt på morgonen, men efter ett glas oboy är det bara kötta! nu ska jag göra mig klar för att åka.

puss&puss


låta ögonlocken falla?

hej. fick sluta halv elva på jobbet, fanns inget å göra. lite skönt ju.. åkte hem och kika på rädda willy på tv, ååh vad jag grina. fin späckhuggare! varit förbi hos dramboi och även förbi kupolen en sväng och fixa nya klockan och kikat lite i affärer, måste bara säga att mellandagsrean suger rejääääält.

ligger nu i sängen och kikar på lite tv samtidigt som jag spelar lite kortspel. jag är riktigt trött och längtar efter att få somna

godmorgon världen

jag är uppe i tid jag. fan vad trött jag är, idag var de riktigt jobbigt att komma upp. måste bli bättre på att lägga mig i tid! jag fryser och känns jobbigt att åka till ica maxi och hänga i frysdisken 2 timmar såhär på morgonkvisten..


första dagen på jobbiga veckan

mååååååndag, började dagen med jobb. fick sluta två timmar tidigare och det gjorde min dag. åkte till stallet och red en liten sväng med matilda. sen har jag ätit god mat, dvs. thai mat, det gjorde min dag ännu mer! nu ligger jag i min säng och kikar lite på tv, är trött & har ont i huvudet. jobb väntar imorgon klockan sex så blir en tidig kväll för mig.



my lovely horse

söndag

hejsan.
efter jag myst lite på förmiddagen kom erica och hämta mig, vi käkade lite och gasa runt bara. jag gäspar konstant, tror jag är lite trött. det bästa med julhelgen måste ju vara att det går så mycket filmer på tv att man inte kan bestämma sig vad man ska se på. gillar det! imorgon väntar jobb för mig, känns pissigt jobbigt att jobba hela veckan. men ska väl inte klaga egentligen :-)

nu ska jag kika vidare på ice age 2!


juletider

tjena!
han inte blogga igår, var uppe i tid och körde lite bil. sov lite igen innan stallet, for vidare å fira jul hos pappa sen hamnade jag hemma hos santa och förade lite. sen spenderades det många timmar på s2, det var draget, jag var dragen. men det var skojigt, träffade en hel del folk!

nu myser jag i sängen med harry potter på tv, och sötis ozzy bredvid mig sen har jag min sköna morgonrock på mig. har lite huvudvärk men annars mås det kalas.


happy josephine

jag är glad, jag fick en bärbar dator precis som jag önskat. känns riktigt bra! fick en fin klocka, pengar, kläder och annat smått och gott. jag är nöjd helt enkelt. jag dricker en eggtoddy och inväntar kajsabajsa. är trött och har ont i huvudet. imorgon väntar jobb, skönt med lite lite sovmorgon iallafall. sen blir de fira jul hos pappa också innan utgång imorgon kväll. fint va!




24 december

hohoho!
God Jul ville jag bara säga!


23 december

godkväll.

jag är trött efter en slitsam dag på jobbet. många timmar, mycket varor och framför allt mycket folk! man skulle haft rondeller och trafikljus på ica maxi en dag som denna. efter jobbet blev de direkt vidare till stallet, dramboi är rymningsbenägen den hästfan. ogullig! fixa stall, hemma vid sex då hamnade jag i soffan och sov en halvtimme till favvofilmen göta kanal 2!

moster har anlänt idag också, nu är de dags för lite gröt minsann :-)


bulgarien -09

värdelösa dag

godmorgon. börjar jobbet om 40 minuter. 5-16! vad är de för jävla tid och maxi kommer vara bombaderat idag, direkt efter jobbet blir det stallet och har jag otur sen blir det kupolen. jag längtar tills kvällen då jag får gå å lägga mig.. la mig sent, sur & irriterad igår. 4 timmars sömn, får se hur länge jag håller humöret idag!

hoj

idiotiska påhopp

hejsan.
eftersom det påstås att jag är dålig på att blogga så skriver jag några rader nu lite fort. krossgatan hela helgen ungefär, så såg helgen ut. sen igår så vankades hagafest med temat "oj jag har kommit fel". kul tema  så jag och erica körde på att vara flygvärdinnor. fina om jag får säga det själv. kvällen var störd, skoj, galen och helt wierd. men jag hade roligt! idag mår jag faktiskt bra och ska snart möta upp erica.

pusspuss

hagafest

helt jävla galet, riktigt jävla galet. asså shiiiit säger jag bara!

rubriker är ett hitte på

tjenamors.
chillar på krossgatan, har gjort de bra många timmar nu. jag&min vän kajsa har varit ute och tolkat bakom dramboi idag i snön. var jätte skojigt! nu fortsätter robinson på tv!

hojjjj

ååååååååååh

fan vad roligt det är att vara sjuk. hade den värsta natten på länge, hosta konstant så jag höll på att spy fram till fyra, då gick de somna. nu är jag nyvaken, ont överallt. ska ta alla jävla mediciner jag kan hitta här hemma och lägga mig i soffan med hundarna.. åååh...

se&hör

godmorgon.. jag är hemma idag, halsen är inte som den borde. känns jobbigt att vara sjuk nu till min mojsiga helg jag tänkt haft. jag har tänkt att passa på att plugga idag sen ta mig till stallet, men hade gärna velat stanna inne hela dagen lång, men måste men så måste man!


pain

godkväll.

pluggade med religionen i tre timmar. antingen är jag seg&dum i huvudet eller så var de lite krångligt? blev klar iallafall så känns skönt. en grej mindre att göra. tog mig till kupolen för att jag var tvungen att handla julklappar, gick dåligt. jävla jul! nu på kvällen var jag på f96 träningen, nu mår jag bajs, ont i bröstet och halsen. min tur att bli sjuk!

tappat humöret redan

försov mig i morse, heja. chill i skolan och nu ska jag plugga plugga plugga! jag är upprörd och har väl antagligen fått ig på nationella provet i svenskan som alla andra. jag har ont i halsen också? kul, jag som har två träningar idag. jag flagnar också, liksom vafaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan....

ska börja med plugget nu, varit vaken i tre timmar och dessa tre timmar har sugit ap mycket


josephine&erica gillar säter

godkväll.
har precis skrivit klart naturkunskapen, bra josephine.
hade bara idrott idag, amerikansk fotboll. kul? njaaaaa.. sen var jag till stallet och sen har jag och erica varit på kupolen och gjort ett försök till att julklappshandla. det gick helt okej faktiskt, dock blev jag inte klar. men det var en bra början iallafall.

vi drog med oss evelina och åkte till vårat läskiga favoritställe, säter. kom hem för en timme sen och snart är det väl dags att hoppa i säng. jobbig dag imorgon med skola & två träningar! men innan jag ska göra mig klar för sängen väntar ett glas oboy :-)

nattbada

hej,

mamma har ställt in en radio på toaletten. helt plötsligt blev det mycket roligare att vara på toaletten. jag som aldrig badar funderar faktiskt på att ta ett nattbad. det låter alldeles underbart! tänk att det kunde bli roligt att vara på en toalett!  hojj

gillar helgen

ttttttttjena.
hänger hos erica just nu, vi kikar lite på beck. helgen har varit mycket bra. i fredags umgicks jag med erica och vi var väl överallt och ingenstans. åkte hem i tid för att orka upp på fotbollsträning på lördag morgon. stressade mig genom lördagen men hamnade tillslut på stora björn med maxi gänget. det var riktigt roligt och sedan blev det bolanche en sväng, kika in hos alla gamlingar på liljan också.
upp tidigt imorse för att släppa ut hästarna, sov lite innan jag for på träning med minitjejerna, varit i stallet och såklart har jag och erica varit hos psykingarna i säter. jag är tröttare än tröttaste och känner att denna vecka kommer bli skiiiiit jobbig! men kämpar på.
hoj

erica nynnar i duschen

hallå! sitter hemma i ericas apartment. vi har gjort allt och inget idag igen, fixade mitt hår lite och det gillades. vi har nyligen varit ute och åkt bil, jag fick till och med köra och erica satt bredvid. hihi! men jag gillar iallafall inte att köra bil, fast de var lite roligt med erica :-) får se vad som händer ikväll, skönt med fredag!

josephine är glad, svettig och trött på religion


min religionslärare måste skoja och gör han inte det så är något fel..
för att uppnå vg måste jag lära mig 342 ord och sen skriva 4-5 sidor på datorn om det. det går inte helt enkelt. jag har varit duktig och städat rum och garderob idag iallafall, känns lite bra. tränat har jag gjort också, även om det var få på träningen så var det skoj och idag var fotboll riktigt roligt! nu lär jag duscha. Natti

förlåt att jag aldrig sagt förlåt

dagen bara rann iväg! dock är den ju inte slut än.
jag och erica har varit överallt och ingenstans idag, på lite olika butiker, hos dramboi, solat en sväng och nu är jag hemma iallafall. var förbi skolan och hämtade lite böcker också, så kanske ska plugga ikväll innan träningen. men först ska jag ut och gå med alla hundarna! hhhhhoj


nightmare

jag har drömt sjukt mycket de två senaste nätterna och jag kommer ihåg det mesta också, sover jag dåligt kanske? iallafall så har jag hjälpt erica med sitt hår och vet inte riktigt vad vi ska göra nu, förbi skolan kanske? skulle behöva göra något åt mitt hår också, men orkar inte riktigt, får se om erica får fixa de.

erica påminde mig om att det är 9 skoldagar kvar? kan det ens stämma?! det är isåfall as galet och helt plötsligt känner jag mig lite små stressad.. jaja de löser sig!

en onsdag som inte känns som en onsdag

godkväll.
jag och min vän louise knallade runt på kupolen som de två bill&bull vi är. när man har pengar att shoppa för, hittar man då något? nää.. det sög lite men vi fick en trevlig stund tillsammans. jag har ridit på min fina häst i kylan också, trodde att jag skulle frysa ihjäl men det gjorde jag inte, tur var väl de, vissssst? var sugen på fystränig idag faktiskt, men det blev ingen, vi var för några för att det ens ska vara roligt att bedriva en träning så nu sitter jag här på krossgatan igen, inte med lisa, anna eller niklas utan faktiskt med en hund. mysigt!

ska chilla vidare och snoka runt lite på fejjan!


det är du som är olika i såfall

goooodmorgon.

egentligen ska jag vara i polen nu men så blev de inte. jag sitter just nu på krossgatan ensam när de andra är på jobbet och går i skolan, en annan är ju ledig idag. det känns ju hur bra som helst, tog mig en skön sovmorgon. solen lyser ute och snart kommer louise och hämtar mig så ska vi strosa runt lite på kupolen, sen väntar en ridtur på min galna dramboi som nästan kastade av mig igår, gullet :*  soooooola kanske man också skulle gjort idag?! mmmmm

nu ska jag göra mig iordning och ha en bra dag!


shiiiit

jadu, vilken helg...
jobbade lördag morgon efter för några timmars nattsömn så var de lite tröttsamt. umgicks med erica efter jobbet, vi laddade inför klassfest. den har jag inget att säga om och inte denna söndag heller. usch&fy!

krossgatan just nu, beck på tv. fint dä!

MÅSTE SOVA

blev inringd på jobb, satt i minihuset med alla 28 barn jag lekte med på 4 timmar. jag var lagomt trött efteråt. chillas hos stödis och nu är jag hemma, ska upp klockan fem så jag tror det är dags för mig att sova. helgen är fullspäckad! får se hur mycket tid jag har för datorn faktiskt!!!

GODNATT

brownie


dot dot dot

hej på er.
hongkong hostan suger, jag är trött, på dåligt humör osv osv ..
skola sen har jag bilat med erica så gott som hela dagen förutom timmen jag var i stallet. erica har nämligen tagit körkort idag, så grattis till henne! tränade fotboll på kvällskvisten och den har jag inget att säga om ens. är nu ren från allt svett doft och tänkte snart lägga mig. imorgon väntar en heldag i bysjön, och det suger!

natti

volleyboll

hej! spelade som sagt volleyboll idag. det gick bra och vi kom tvåa av fyra lag och fick med oss varsin silvermedalj hem. sånt gillra vi. vi hade riktigt roligt också! sen väntade fysträning och jag var grinig genom hela skiten. aldrig känt mig så svag och dålig, tårarna ville bara spruta där ett tag.

provat mina nya linser, ett helvete säger jag bara ..


RSS 2.0