http://www.youtube.com/watch?v=y4h36VZ16-U

skrattar lika mycker varje gång, haha. säter nästa?
jag gillar att det öser ner snö, men skulle varit lite kallare ute, så snön inte är så blöt och äcklig och försvinner. somnade till slut igår iaf, blev väl ungefär kring fyra. upp sju, var inte ett dugg trött eftersom jag knappt hunni somna, men det kommer senare kan jag lova. var ner till stallet och fixade med allt och släppte ut djuren, sofie rider ju sen :) så ska försöka ta mig ner till kupolen och börja handla lite julklappar, kan vara dags faktiskt. och så vill jag köpa något till mig själv  :) hostan verkar inte vilja dra heller så förbi apoteket är ett måste!
jag ångrar att jag och kajsa inte drog till globen fan, haha ! jag som är rik just nu och allt, menmen, vi sattsar på nästa år ;)

lyssnar på en bra låt å, the story - brandi carlile

hejsan i natten

jag kan inte sova, jag vill inte sova. jag hostar så hemskt, värst är ju nätterna, hostade precis så jag, jaa kräktes. fitthosta! sofie ska rida dramboi imorgon, men har utsläpp, upp sju! tror ni jag kommer orka det, vet inte ens om jag tänker lägga mig faktiskt, måste sova sittande iaf så kanske lika bra att vara vaken. nu ska jag forstätta tittta på wallander som aldrig tar slut, och ljuser på skärmen är för starkt för mina ögon just nu så tårkanalerna leker sitt race. ha en trevlig natt. adios !

fredag förfan!

skönt med fredag, blev hemma från skolan. mår inte bättre heller, dumt att hoppträna egentligen, men det är ju så roligt :D dramboi sköter sig, och jag lär mig! känns både i dressyren och hoppningen att jag lärt mig rida honom bättre, skönt att det händer något. tittat på idol har jag gjort, äntligen är palm ute. så duschade jag lite lite med min telefon, den blev cp. klantigt värre. och du tror att det ska anpassas efter dig, tönt!
hih :D imorgon lär det inte bli fotbollsträning:/ om det inte händer ett under inatt! hoppas på det. jaja, nu ska jag gö nåt. är rastlös som fan. kanske ska ringa min bästa och snacka lite skit om allt och inget.

jag vill bara ha ett litet tecken
att jag finns för dig och du
behöver och älskar mig.

godmorgon i natten

vaknade av att jag höll på att spy, jag hostar så jag får kvälningar, kan ej sova vafan. örk inte!!!!!!! får se om det blir nån äckel skola imorgon, kommer ALDRIG orka. ska hoppträna imorgon iaf :) om jag inte får feber, känner mig kallsvettig och jaa, jobbigt. nu vet jag inte vad jag ska hitta på faktiskt. hejdå

kallrökdyka?

Hejsan. Idag tog nästan alla min klass kamrater sovmorgon, men inte jag, martina & hannah, vi var där klockan åtta och gjorde klart inför engelska redovisningen. suck, blev möte i aulan sen, man känner sig lite dum efter mötet om vad man brukar säga om skolmaten egentligen. sen blev det bysjön, var inte pepp. men blev riktigt kul, klättra upp för en stege på 12 meter eller vare va. låter inte högt, men det var det fan! och det svaja lite, haha men jag fixa toppen! sen skulle vi också kallrökdyka, utan rök. men vi fick inte se någonting, så skulle vi två och två leta på en docka, haha läskigt värre. och riktigt roligt! nu blir det väl dramboi antar jag, inte alls sugen på att åka till stallet med huvudvärk och halsont, men det lär bli så! l 
addi

skolkataaaalogen!

skolkatalogen har kommit, så nice! dryg dag idag. slutade klockan fyra, ska väl åka til stallet snart, dramboi får vila idag, är hostig och ont i huvudet. annars så rullar det väl på. vill ha helg förresten.. tänk er vad skönt med helg, jajemen! OCH jag vill inte att snön ska smälta :'( hur blir det då med min och kajsas tolkning? joo! då blir den inte..
ää ork inte skriv mer'

goodbye my lover

vi skulle kunna denna måndag för dampmåndag, jag har varit väldigt sur idag.
tog bussen till stallet sen iaf, blev att rida i snö vädret med kajsa, blev en mysig barbacka tur, vinterklädd :) hoppas verkligen på att det ska komma sketa mycket snö nu, vill ju tooooolka, fatta vad kul :)
hungrig är jag som fan, väntar på soppa! ont i halsen så blir bra med soppis, men min typ jätte sega familj är ju seg. borde skriva imper .. ism vet inte ens vad skiten heter, men ska göra det iaf, boooooooooring.

i need you. yes, i do

kan det finnas så mycket kärlek till ett djur?

guuuuud vad jag tycker om dramboi alltså, hästen som ofta får mig på bra humör, älskar att pussa på din mule :* och något av det bästa som finna är att ligga på hans rygg, under hans fleece täcke och värma sig, det är underbart!
vi var iaf och hopptränade iidag, skulle tränat för tina, men blev intställt imorse, så vi tänkte att vi åker till lisselhaga och rider iaf, så kom jag och tänka på eva-maria, så ringde henne och japp, blev hoppträning för hon :) det var mycket roligt denna gång faktiskt, gillare. är feting pepp på att träna hoppning nu, jag tror att jag och dram kan bli bättre och det skulle vara kanon kul, bara jag lär mig få fart på segproppen ;)haha. ikv blir det friskis, det gillar vi också :) funderar på att städa ur hästgarderoben nu, mycket skit i den! hi, puss


i väntan

väntar på att kajsa och hennes bror ska hämta mig snart, blir att titta på lite hockey;)
idag har jag jobbat, emelie räddade verkligen mina timmar på jobbet, härlig brud ! dramboi fick stå idag, såå hårt överallt! suger ju, får se om det blir hoppträning imon, annars blir det fotboll:) mm nu känner jag mig ganska nöjd, och ida.. hon är en stjärna, love you hun<3
+ att det kan få komma lite mer snö tack!

två knäppa golden

123
123
UDO, eller ja bokstavshunden som han också kallas,
hunden som är korkad, överflöde med hud och inte
vet han heller hur man ska gosa, men han är skön :)

OZZY, fotbollsstjärnan själv. en ganska fjäskig hund
inomhus och gör gärna som man säger, men ute blir
det en annan sak, snarkar'N och gosar'N. bästa :)

jag har sagt det förut, och jag säger det igen, jag kan klara mig själv!

blev hemma idag också pga av huvudet, jag kanske borde äta och dricka lite mer än vad jag gör? hmm, iaf kanon väder, och tänkte ta bussen till stallet om någon timme, blir ut och rida lite innan hovis kommer. Men det är ju stenhårt i backen, men det blir mys i solen.

nu ska jag ut och se vad vovvarna har för sig ute i snön, den lilla snön som ligger på backen. :)

jag vill inte veta hur allt kommer sluta

allt är fuckat, på något sätt känns allt fuckat. Undra om jag ska skita i? Klarar jag av att bara skita i? Jag vet inte om jag gör det, men det kanske måste bli så. Om jag skiter i kanske jag får veta att du inte gör det. Vad vet jag? NOTHING..

övrigt, sjuk idag. huvudvärken tar över dagligen nu, skit jobbigt. det snöar också ute,och det verkar ligga kvar, ska snart ut till travet och köpa brodd. sen blir det att rida en sväng. sen måste jag plugga, skulle verkligen behöva hjälp med pluggningen, men nu är det som det är och jag får fixa det själv.

jag undrar hur allt kommer sluta, men allt har sin mening, på något sätt!

hur jag än vrider och vänder så lyssnar alltid du bäst<3


helt plötsligt blev det tungt!

helgen var underbar, fotbollsträningen blev inte pannkaka, den blev bara riktigt rolig :) på kvällen blev det lite brudar och älsklings ida sov här ! morgonen därpå blev det upp tidigt för oss och släppa ut hästar, på vägen ner till stallet höll vi på krocka med rådjur, och vurpade även på mopeden. haha fyfan vi äger! vi red sedan på långtur i snövädret, mycket galopp, grymt härligt. hem och vila för att åka till friskis, sov över lite, så blev bråttom ner till friskis med soffrutorna på kinden. Heja!  Blev ett intensiv pass där iaf, kordination, kan inte ens stava. men iaf det är verkligen inte min grej. haha! men det var lite kul.

sov skit hela natten, började åtta. suck! dagen var riktigt seg och jag var sur. efter skolan blev det hem och vila lite, huvudvärken höll på att ta död på mig. åkte sedan till stallet och bestämt mig för att inte rida, men så blev det inte. vi skrittade ut en sväng barbacka i mörket, han var skit dryg. har kommit på vad drambois svaghet är, skuggor! haha han hoppar och far och vet inte riktigt hur han ska hantera dom.
sen hände en cp sak, åt lite toffifee, och efter det kunde jag inte andas ? jag kan väl inte vara nötallergiker, har inte varit det tidigare iaf. kan fortfarande bara andas med näsan typ, vågar inte eller äta mer.

idag är dagen..
dagen där allt  
                                           det blir konstigt, märker du det? undra hur detta kommer sluta...
kan bli, ja heelt
galet! gillare inte.

skin skin som den sol du är, låt hela världens se ditt vackra leende

Solen lyser ute, perfekt ridväder. men först blir det träning i jaxhallen, riktigt pepp! första inomhus träningen för mig iår, det kommer nog bli pannkaka eftersom att inomhus är inte min grej, och jag är ivan pepp;) haha!

igår var jag med melinda,elvira&karlsson. Blev idol, fel robin åkte ut tyckte jag. sen blev det att ta bussen till gylle, skulle varit volleyboll kväll ? men icke då. så blev en låångsam promenad till statoil, där vi sedan blev upphämtade. sovit skit, drömt tre mardrömmar!! våldtäckt,jobbet&fotbollen handlade alla dessa tre om. fyfan ! ozzy hänger i mitt knä nu, han är gossjuk:) och söt, även blöt! <3


kan inte jag få veta?

jag vill veta vad som händer.
men det är ingen som vill
tala om det för mig ?
jag förstår inte varför.
jag borde också få
veta ju, jag har ju
också med saken att göra..

ledsen?

varför vara ledsen när man kan vara glad? ja, det är frågan. Just nu känner jag mig ledsen..
jag vet faktiskt inte själv, det är någonting om saknas, och jag kan inte komma på vad.

idag var det jobbigt i skolan, dryg dag. men jag har börjat komma bättre överens med skolan,
det är nog inte lika mycket pest längre tror jag. sen blev det att åka till dramboi, red faktiskt idag.
det var mysigt att ut och rida själv med musik i öronen i mörket. men dramboi var dryg, tittig som fan.
muppen, men han var pigg å. lite skoj. nu har jag precis sett alla andra avenyn program för denna vecka.
nu är jag fast, nu måste jag fortsätta följa det. hehe, ska skriva en uppsats som skulle vara inne för två-tre veckor sen också. så nu är det väl dags tycker jag, trött är jag ocskå. och längtar till på lördag !
<3


godmorgon

jag är verkligen skit trött,tog tid innan jag somnade riktigt,
fick massa sms. sovit live halv kasst. inte gjort någon läxa.
dumt. ska till bussen om tio minuter, är inte så pepp på skola,
och måndagar är dryga. sen blir det väl stallet, eventuellt rida :)
hoj 

jag hatar verkligen söndagar

hejsan hoppsan falleralale. eller nåt.
jag gillar inte söndagar. började iaf dagen att gå upp och släppa ut hästar&tömköra min dramboi. Kajsa&jag blev sedan upphämtade av malin&hennes far, for vidare mot ingenstans och hämta mets och hästar, sen till LISSELHAGA. haha blev inte som tänkt där, råkade bli hästskötare och fotograf. måste bara säga att elin&dahlina var duktiga :) louise flög av, två gånger och ja. haha. sen hem, vila, plugga, ont i huvudet, tv. trött! är inte klar med någonting. pissnödig också. hejdå...

om två veckor .. så onödigt,
du skulle bara låtit det vara.
situationen kan verkligen
bli värre.. och vad ska
hända mellan er då?
ska du vara längre ifrån
mig, längre än du alltid
varit? fast.. jag kanske
egentligen inte bryr mig?
jag är elak.

jag vet inte vad jag vill

hej, händer mycket just nu. senaste som hände var att jag klev ut ur duschen, annars så är det mycket annat som får tankarna att fara runt. men klockan fem ringde klockan, en mycket jobbig morgon, gjorde min första tabbe på jobbet också, lite pinsamt men haha, det var faktiskt kul. lite! slutade tolv, då blev det stall, red för första gången på mer än en vecka, jag&kajsa tog oss en barbacka tur i dimman som ligger över borlänge just nu och legat här ett bra jävla tag. Gjorde klart stallet och for vidare, ica kvantum var nästa hållplats, köpte godis och grejer. nu ska jag lägga mig och vila, blir att åka till pappa och fira farsdag en dag tidigare. sen hem och sova, utsläpp imorgon. det är verkligen en sånhär tidiga mornar helg. -.-

<3

<3

jag&kajsa

jag älskar dig skitfia,
faktiskt så gör jag det.
en av mina bästa, du&jag
+ våra hästar, jääämt hun <3


ttttttträningsvärk

hejsan alla. jag har såååå häääääär mycket träningsvärk idag, alltså var jag duktig igår som lyckades anstränga min kropp lite ;) det var en dryg dag i skolan, men lite nöjd över italienskan, han verkar tycka både jag och erica är duktiga, han som säkert trott vi var helt dumma i huvudet. han tyckte vi borde haft högre betyg i engelska, det förstod jag inte riktigt ;) haha ! sen blev det kupolen med kajsa, hittat en jacka, en som alla andra har, men jag orkade inte leta och ja, det blir väl bra. sen köpte jag broddar till dram på granngården ;) sen åkte vi ner till stallet och mocka, snart har dom fått vilat en hel vecka! snöfan. men snart ska vi kunna rida lite :) jag är glad, det blev bra. haha sms suger egentligen. och den där malin krantz är en riktig tönt faktiskt, men det är väl okej :D haha lite söt är hon åå, ;) skithög
haha ozzy sover sött i min säng, och jag borde duscha, hejsssssssss

nöjd:D

har varit en bra dag idag, skön skoldag ;) idrott, riktigt kul. Jag älskar att ha idrott med killarna, då får ge på lite :D slutade tidigt, blev att äta med kajsa på american take away, gött!! åkte till stallet, sara den ängeln hade fixat klart allt hos dram :) så blev bara att ta in hästarna. sen hem, byta kläder. jag och kajsa var ute och sprang, duktiga vi är :D vi sprang runt elljus spåret och nästan halva skr. sen gjorde jag lite utfallssteg,armhävningar,situps och plankan. måste ju tränat på eget vis nu när jag missar våra fysträningar. nu blir det att stoppa i sig lite frukt och duscha. tjoho!


hej skola jätte länge

nu har skolan börjar igen, kort lov. tråkig och seg dag! lite glad idag faktiskt, det är ju (y) var ner till dramboi och mockade en sväng. Det är lite tråkigt att det inte går att rida pga av den äckliga snön som är kvar. han har typ stått i fyra dagar nu, och ska vi hoppa i helgen så är det ju bra om man hinner rida lite innan kanske. Funderar på att anmäla mig iaf, så stryker jag mig om det inte passar. hagafesten verkar inte bli av. eller jag kan inte bestämma mig. jobbet förstör! vi får se.har inget att ha på mig heller.  det får blir som det blir helt enkelt!
imorgon är det tisdag, jag älskar tisdagar :) nu ska jag duscha eller något, jag fryser.

Jag klarar inte detta

jag orkar inte.. jag vill hålla på med båda sakerna, två saker som betyder så sjukt mycket för mig. men jag kan inte.. Jag har ett knä som förstör, jag har en äcklig mamma som tvingar mig att jobba, fast jag verkligen verkligen verkligen inte vill. Som att gå till jobbet är värre än en begravning. jag trivs inte alls faktiskt, det är inge fel på personal eller något. men nej. jag är inte redo, men jag har inget annat val. Annars har jag ingen Dramboi, har jag ingen dramboi, aa då vet jag inte. visst, då finns tiden för fotbollen, jag har en chans att vara med och kämpa i laget. som det ser ut just nu hinner jag inte det. skaffa någon som hjälper mig med dramboi, och vill betala skulle vara kanon, en lösning jag kom fram till. jag slipper jobba, hinner tränare, samtidigt som jag dramboi ändå finns hos mig och jag får rida och träffa honom. fan hur jag än gör som blir det inte rätt. hur gör man när man vill två saker lika mycket och det går inte att välja? jag önskar att jag var rik.. eller att min mamma var rik. det hade genast blivit lättare. jag mår skit av detta. jag vet inte hur jag ska göra.. jag behöver fan hjälp

hoppas du har kul

Sur jag blir, sur jag är!
Du säger själv att du vet precis hur du ska få mig sådär,
allt för ofta gör du så också. Är det kul ?
Jag tycker då fan inte det är kul, men någon annan kanske har nytta av det..
jag blir tokig. jag vill inte vara så beroende av dig som jag är.
hjälp mig, hur ska jag komma ur detta?

Hejsan November

sur jag blir, när folk inte kan planera, eller iaf säga till hur det ligger till. aja, det lär väl lösa sig.
möte idag med spelarrådet,tränare och lite nytt folk. gick finfint, våra planer för nästa säsong är kanon! synd bara, att jag inte kommer kunna träna, vilket innebär att jag kommer vara sämst nästa år. men jag har valt att ha dramboi och då får jag leva med det :) blev att äta på matpalatset med roger&melinda. När jag kom hem åkte jag till dramboi, tråkigt att det inte går att rida. Det kanske går, men blir ingen riktig ridning, svin halt på asfalten, och styltor av snön. så mockade och myste med grabben i hagen. Han har fått så mycket päls:O undra hur mycket mer han kommer få? Kanske en rakning sen? ää vi får se. lite mys med en hårig sak :) nu sitter jag här och borde duscha, ska ut med hundarna snart å.
Snön ligger kvar än, undra när den ska smälta då, lite mys faktiskt.
I kväll blir det brudarna, sover väl hos amanda :) puss

RSS 2.0