fan vad det bloggar

tredje jävla gången idag jag bloggar! shit va. stukade ju foten i helgen och jobbat halvdag måndag och tisdag men idag pallade foten att kötta en hel dag. köttade ner kniven i fingret också istället för tomaten, varför inte skada sig så mycket man kan samtidigt så kan man få vara sen? verkar som jag kör på den strategin!

sen tog jag mig en mysig barbackatur i solnedgången med min bäste. det var riktigt mysigt! livskvalité kallas det. tömkörde även min bruna lilla ponny :-)

har nyligen legat å svettats i badet 40 minuter och nu ligger jag under täcket. ska försöka somna i tid idag tänkte jag.
ska bara gosa lite med Zlatan först!


klantigheten tar över


finis

ljusa mornar & sol, gör mina mornar så mycket lättare!


för slö just nu här

händer mycket, lite tid för detta forum just nu!


promenera mera

japp!

lite bilder får räcka, ska sova jag. tidig fredag, imorgon fullt öööös


lovely!

fina bilder från en fin gårdag!


dagarna går fortare än någonsin

shit va mycket jag har att göra å vad fort mina dagar går! hinner inte göra allt jag vill men har jag någon gång varit nöjd med att det bara är 24 ynka timmar på ett dygn? Näj!

iallafall så har jag flummat mig genom dagen på jobbet. jag saknar verkligen gymnasiet, fyfan vad jag flummade på den tiden, man hade 27 skrattanfall om dagen, minns inte ens när jag hade ett galet sådant sist? det är ju bedrövligt! jag behöver få bli mer cp igen, cpiga Josephine du är välkommen tillbaka igen!

iallafall så var Emma med dotter å hälsade på i stallet, skojjigt! sen så tog jag, Kajsa & Sune oss till ridbanan för tömkörning. kom hem sent, ligger nu nerbäddad i min säng och taggar för en jobbig arbetsdag imorgon!


m&m

ligger nyduschad i soffan med maria&mindy på tvn och kan inte sluta skratta, dom är för härliga! bra underhållning såhär på kvällskvisten.

efter jobbet idag så vankades det tömkörning för hästen min, de var länge sen men efter lite bök så fattade han grejen. sen pulsade vi i snön, tror dock att jag var väldigt mycket tröttare än honom. sen hem och tog med mig min feta labrador på en promenad. ska bli skönt att krypa ner i sängen!


trötta måndag

hej! sitter i min säng och blåser mitt hår. tar evigheter så drar några rader här samtidigt.

imorse bråkade jag med alarmet i 40 minuter innan Kjell drog mig ur sängen, var fruktansvärt trött! men full fart på jobbet trots måndag gjorde att timmarna gick väldigt fort. direkt efter jobbet fick jag lägga i en högre växel till stallet där sadelutprovaren var på besök. nu har jag fått lite press på mig. men det ska vi nog fixa! köttade 9 km på gymmet sen å nu snart så fort mitt hår är torrt är det sovdags! ska bli förjävla skönt

åh! längtar lite ganska mycket till Thailand förresten!


supa, knulla & slåss

söndagkväll och Johan Falk på tvn min. lite lagom söndagsångest har man men har även denna gång haft en bra helg!

i fredags efter stallet så for jag till nyckelby och kikade skräckfilm. lördagmorgon väntade utsläpp och sen tog jag och Julia en tur på de bruna pigga hästarna. kvällen började hos Johanna och slutade på liljan. mycket skojig kväll men efter 2 nyponshots, 1 tequilashot, 1 fireballshot & 1 pimshot så blev jag sängliggande idag, vaknade 16.45!!!! sjukt, har nog aldrig sovit så länge.

hur som helst så är jag iallafall trött nu trots att jag vaknade så sent så ska se klart Johan sen sova!


överskattade dag

hej säger en trött jag. idag är det alla hjärtans dag, jag har 20års jubileum, jag har alltså idag varit döpt i 20 år. ojoj haha vilken jävla grej va?! är ju lilla hjärtat själv. annars så har jag jobbat, sen tog jag och julia oss en ridtur på dramboi och billy. mysigt faktiskt å jag känner att att få tillbringa tid med juia och hästarna gjorde min dag. har tittat så lite som möjligt på facebook och insta idag för skiter fullständigt i alla kärleksförklaringar där. fan köp en jävla present, ät gott och ligg så var de klart. men allt ska upp på facebook eller insta, alla ska dela med sig av sina presenter och tycker sin pojkvän är bäst. det är bara för mycket, för mycker för en tjej som mig. avundsjuka? bitter? alone? äh, men jag har önskat mina finisar en bra dag och sen var det nog med det! 
 
känner i övrigt lite panik, är just nu inne på platsbanken och kollar lediga jobb landet runt, get a life biggan! 
 
 

semla


fettistisdag

hejhallå!
idag är de fettistisdag, haha känner jag. men gör ändå som alla andra och trycker en semla. har efter en jobbig dag på jobbet med en jävlig praktikant tagit mig en 2 timmars barbackatur på min bruna vackra! kan lova att de snöade på oss och jävlar vad vi galopperade så snön yrde ännu mer! bästa hästen, i lööve!

tittar just nu på maria&mindy. maria ä för rolig hon alltså!


bra måndag

har det snöat lite på dig finis bilen? STJÄRT


nöjd med min helg

hej i natta! haft en bra helg jag. har ridit mysiga barbackaturer på min kunghäst! full galopp i snön, mysigt! har förtärt alkohol med min vän Julia och de var en trevlig kväll tycker jag! idag har jag mått prima, heja mig! nu ska jag sova tänkte jag. mamma å Kjell är på hemmaplan. det känns skönt faktiskt. det har varit en jobbig vecka


jag gillar fredagar jag

idag är det fredag och jag gillar fredagar jag. fredagsmys på högsta nivå!


detta gjorde mig väldigt rörd

titta vilket fint sms jag fick igår kväll av världens goaste tro syrra! fina ord som fick mig att små le för mig själv!

hästen var kung under ridturen, och annars så mår jag rätt bra alltså. trött som fan! jag ska nu möla kladdkaka med Julia och titta på andra avenyn!


munkmåndag

jobbat lite, när jag kom hem från jobbet blev jag extremt illamående. åkte och gjorde stallet lite snabbt och sen har jag legat i soffan framför andra avenyn och sovit någon timme. tog lillebror under armen för att åka och handla, sen promenerat i snövädret med hundarna och nu ligger jag återigen i soffan, framför andra avenyn!


jag är på botten

helt jävla slut efter en skojig fotbolls helg. och mår skit! hej måndag


tobak

SNUSFRI I EN HEL JÄVLA MÅNAD!
JOSEPHINE, DU ÄGER!


RSS 2.0