valborg


bra jävla liv


bilder


lååååååååååång helg

hej mitt i natta!
lång helg, känns som att jag verkligen behöver det, ska bli riktigt skönt. imorse var jag inte en söt tjej, vaknade på helt fel sida, men det gick över och timmarna for iväg på jobbet, jag solade även innan jag åkte till stallet, galet skönt! sen har jag mockat skit, tränat fotboll och kikat på fotboll. haft en rätt bra fredag faktikt, nu kanske det vänder. imorgon har jag massor av planer och tror det kommer bli kalas bra faktiskt. ingen sovmorgon dock, ska upp tidigt för att släppa ut hästar och rida, så är redo för att sova nu.
bilder kommer på mitt fina salladsbord, efterrätt och min otacksamma häst

så jävla negativ

trött på detta väder, på dessa motgångar, små och jävliga motgångar flera gånger om dagen. traskade ut i regnet bort mot ridbanan för att longera dramboi, men väl där är den låst så traska hem igen, andra gången denna vecka det sker. jag blev så innehelvete arg att tårarna spruta. när ska solen komma och ge mig livslusten tillbaka? jag kanske är jävligt negativ men jag tycker även att det är jävligt okej att vara de, hur fan kan man inte va det i denna skiten? positiva människor är jobbiga. jag är cp trött och ska sova nu och njuta av fucking jävla helg imorgonkväll efter en körig fredag. ska jag verkligen!!!!

bjuder även på en bild på mig och ozzy för sisådär 6 år sedan, sött.

matt tjej

godmorgon, gårdagen var jobbig tyckte jag, slet på jobbet tills jag var svettig! tog en powernap sen handla mat till dramboi, mocka, sen seeeeen träning som dock var kul! lät inte så jobbigt, men hela jag var på dåligt humör, stubinen var kort igår och även idag känns som de blir lika..

sen kan ju vädret suga sin feta och dra åt helvete.


jag kan om jag vill

hellu, var till kiropraktorn igår, han kunde hitta en hel del fel på min kropp och gjorde även ett försök till att rätta till de, känts bra fram till idag då jag har riktigt ont i svanken, men kunde bli så. haft rid och träningsförbud men imorgon köttar jag på igen!

idag, jobbat och mockat skit i stallet, planen att longera hästen sket sig med tanke på att de spöade ner från himlen. chillat hel kvällen och lär sova nu alltså, börjar jobbet om 8 timmar!


osmart Josephine, osmart!

jag är så jäääääääävla trött, saknar mina chill pass på jobbet. inatt kunde jag inte sova, de är något fel på mig. jag låg istället för att sova och lärde mig räkna ut sista siffran i person numret på folk, känner nu att de var riktigt jävla onödigt en morgon som denna, jag är riktigt trött. och vem fan behöver kunna räkna ut denna onödiga grej?


jag gråter inombords

min helg har varit bra måste jag säga. lördag tillbringade jag först några timmar i stallet, för att sedan kika på dalkurds herrar men några brudar från laget och kvällen avslutades hos elin med kajsa & carin, även lite alkohol.

imorse var jag upp i tid för att åsa & tilde skulle rida lektion på dramboi och billy, sen sov jag en timme på eftermiddagen och tillbringade några timmar på kvällen med att umgås med erica. nu väntar sängen, imorgon köttar man vidare med jobb igen, även ett besök hos kiropraktorn väntar för att få ordning på min nacke förhoppningsvis!

jag förtränger, men jag glömmer aldrig


fredagsmys

jobbat arslet av mig idag också, slog rekord med folk på jobbet å jag diskade som en jude, bakat har jag också gjort, jag lär mig minsann! sen mocka jag lite skit, puss på gullis dramboi och stressade senare iväg på fotbollsträning, går rätt kasst för mig men fan, de var riktigt roligt idag trots matta, slitna, opeppade jag. i like, gillar Ida också.

har myst med Kajsa hela kvällen, vi kollade på new years eve, passade bra till denna snöiga fredagskväll i mitten av april. det är fan förjävligt! imorgon har jag trevliga planer, nu sängdags!

längtar till sol & värme


dötrött

asså är så jääävla trött, jobbade 14 timmar igår, mina ben och min nacke strejka! skönt som fan var de att komma hem igår, men mitt problem var att somna, jag sov 4,5 timme igår å jobbade hela dagen men kunde ej sova. sjukt. nu är de dags att fara till jobbet snart igen, börjar dagen men att baka. fan vad gött de ska bli med helg sen alltså


ooooooorka

känt mig ful som stryk hela dagen lång! började dagen med att titta mig i spegeln å blev genast på dåligt humör. jobbat hela dagen, köpt ett nytt träns till min damp häst, som har fått för mycket vårkänslor tror jag! tog mig en barbacka tur i solen. tränat fotboll på kvällsingen, tre veckor sen sist innebär ju att jag var totalt jävla efterbliven!

palla morgondagen känner jag, jobb 07.30-20.30! men... päääängääää


missnöjd flicka

jobbat hela dagen, troligen blir de heltid för mig från och med nu, päängäää!

sen så har jag tillbringat fyra timmar helt i onödan hos frisören, jag blev alltså inte nöjd! villa ha håret ljusare, som i en ljusare brun med mindre rött i. jag har gråa slingor, en gul och en brun fläck i pannan. håret blev 1,5 dm för kort pga att allt bara rasa av efter den konstiga blekningen hon gjorde.

har gråtit och varit frustrerad ett tag nu så orkar inte mer, lär se ut som jag gör. tyckte dock att jag var finare innan jag klev in i salongen än när jag gick ut därifrån.

nu ligger jag i sängen, fryser och är hungrig. ska göra något åt dessa grejer!
tur iPhone bilder är orättvisa..


white monday

imorse åkte jag och tröst shoppade med Louise och Julia på aubiose! köpte mig ett par ridskor, ett par roeckl ridhandskar & tre par kingsland strumpor. tyckte jag behövde unna mig lite jag med!

timmarna for iväg på jobbet, åkte till stallet där jag bara pysslade med dramboi då det spö regnade! tog mig i kragen å sprang en vända på kvällskvisten, heja heja!


snöfan

en bild säger mer en tusen ord


mitt i natta

är rätt pigg, såklart. har roat mig med att läsa min egen blogg, hänt mycket på ett år faktiskt. imorgon bör jag starta mitt nya liv, har blivit en slö hög sen jag tog studenten. min förkylning är lite bättre så kanske man ska försöka orka träna lite imorgon.

nu ska jag se film!


tröttaste söndagen på riktigt länge

hej. har klivit ur sängen en gång idag och de var för att hämta frukost sen la jag mig och sov igen. vakna nyss och har inga planer på att gå upp!

igår då, var rätt pigg när klockan ringde tidigt med tanke på att jag somna innan big brother var slut. så tillbringade jag 7 timmar i stallet, snabbt hem å duscha för att sedan börja jobba, slutade 01.30 inatt. var en trött tjej då kan jag lova.


behöver en klippa att luta mig mot

godkväll! fan vad trött jag är alltså men ska berätta om gårdagen, avverkade timmar på jobbet, tog mig en barbacka tur i solen på söte, sedan gick jag en mil med Anna & Lisa! en mil är långt de. myste på kvällen.

idag började jag jobbet tidigt, jobbat hela dagen och haft dressyrträning på kvällen, gick rätt bra och jag bara älskar min häst! förkylning har tagit om, jag har ont i halsen, snorig och hostig igen. hoppas inte febern tänkt besöka mig också! haft en del jobbiga bröstsmärtor idag, kanske kan ha något med förkylningen att göra, känner just nu att smärtan kommer smygande...

efter bigbrother ska jag sova, tidig morgon väntar imonbitti!


trosdag

godmööööron! ska strax fara till jobbet, sen till hästen! idag är de ljusa moln å lite blå himmel, tror de kan bli en bra dag! dags att kötta igång den då. hepp!


barnvakten

tjena hejsan!
sitter på jobbet och är barnvakt, blev inringd tidigt imorse, var en trött tjej som kravlade sig upp efter fem timmars sömn.

Idag fyller bästa mamma år & även bästa ozzy fyller hela 6 år!


nederbörd

matt man blir när man ser detta alltså!


min passion

min dag gjordes utav ett litet gulligt lamm, 4 veckor gammal. säger bara naaaaaaaaaaaaw! har förutom att gulla med den & dennes ägare Louise så har jag degat och mockat skit!

kikat på en ny serie som är riktigt läskig och inväntar bb!


people need someone to look up to

godkväll.
påskhelg har det alltså varit, eller är. jag har iallafall umgåtts med folk, med min lovely horse, ätit god mat och massa annat trams. just nu är jag på skit dåligt humör. jag har sovit några timmar med ändå trött, tårarna vill bara spruta ur mina ögon utan egentligen någon vettig anledning. jag är hungrig och det finns bara äcklig janson frestelse. min jävla biljävel jag ville ha såldes innan jag han på den, stjärt!
ska sura vidare nu och längta till imorgon då jag ska tillbringa timmar hos min själsfrände. ♥

torsdag som känns som fredag

godkväller!

har haft en bra dag, men bra humör! jobbade lite, klämde mitt lilla finger i en dörr och åkte sedan med Louise, Julia & Helena till Orsa på hopptävling. kom hem sent, på sängen låg lite påskgottis som jag mumsat på framför bigbrother. ska krypa ner nu, imorgon är man leeeeedig! mys




smärta

somnade sen å grät mig till söms, jävla bröstsmärtor, riktigt trött på detta. uppe och klar, redo för att åka till granngården med louise!


besvikelsen som uppstår

när man myst ner sig i sängen och ska kika på veckans avsnitt av Greys å de inte lagts ut på nätet än..

iallafall så har jag jobbat idag, sen tagit mig en ridtur med Louise & Julia! det var trevligt kan man ju säga, idioterna som dom är, dock omtyckta idioter. sen gosse hemma, donat lite, bla. målat naglarna. nu ska jag väl roa mig med rumble och sedan är det nattinatt för mig.


naken kocken

tjena, är faktiskt lite piggare idag, febern är borta iallafall, bara ont i halsen och snorig. ligger i soffan och käkar nudlar å ser på Svensson Svensson. blir liggande här i många timmar till!


nästintill oslagbar


sjuka jag

det är måndag och jag ligger i soffan, sjuk. min helg har varit rätt bra, har ridit, druckit öl med louise, ridit lite till och även spelat fotboll men ont i halsen. antar att det är därför jag är sjukling nu, så blir liggande hela dagen! just nu är de irene huss på tvn, bra bra


RSS 2.0