jag är en martyr, eller?

FÖR ER SOM OGILLAR DEN BITTRA SIDAN AV MIG, FINNS ETT RÖTT KRYSS HÖGST UPP I HÖGRA HÖRNET.

har en segdag. och känner mig upprörd på att det finns sätt som man ska vara på, för att inte vara ett elände. det är inte okej att tycka man har det jobbigt eller som folk säger, tycka synd om sig själv mer än en liten liten period, som en dag eller två. allt är inte som man vill eller har tänkt sig, det som man tror är så normalt är så annorlunda för så många andra utan att man vet om det. jag kanske må vara en negativ person, ja so what? negativa personer kanske inte är dom roligaste att vara med, I understand. men kan man bara få vara på sitt sätt och tycka på sitt sätt om sina egna problem. jag har mina bra stunder också!

glöm det, tänk inte på det, lägg energi på annat. det går, ett tag. allt kommer ikapp än senare. tro mig! jag vet

för att klargöra, jag tycker inte synd om mig själv. tycker bara det är okej att inte vara positiv all the fucking time.


det luktar bränt

tjenare. har varit i avesta hela dagen lång med louise som tävlat. det gick bra för den damen! resultatet efter att ha suttit ute hela dagen är bränd bränd bränd, röd röd röd. dont like! vi får se vad kvällen bjuder på, jag är lagomt trött..


en liten josephine

efter ett fint öga på dramboi, en varm men bra träning med brudarna så har jag hamnat i soffan. har kikat på massa gamla bilder med mammi. på de flesta bilder sov jag på olämpliga ställen eller grisat ner hela ansiktet med käk. söt unge! bjur på några.



what are words if you really don't mean them when you say them.

igår blev det att hälsa på grannstaden, där var det mycket folk. gjorde en sleepover på studsmattan i nyckelby med lisa&evelina. är nu hemma. planerna för idag är att åka till dramboi och kolla hur ögat hans mår, sen träna fotboll med bästa tjejerna. det verkar lösa sig till hösten och jag känner mig 40 kg lättare!


tjugosjunde julia

godkväll.

for ner till stallet och myste och badade lite, tränade sedan fotboll, lökigt är ordet!blev en vända till stallet på kvällen också, drambois öga var svullet å irriterat. skrutt! är uttråkad men snart kommer erica å hämtar upp mig så får vi se vad kvällen bjuder på.

inte okej..

vaknade precis och fick en chock när jag såg var klockan var! detta är fan inte okej alltså, det är verkligen dags att kliva ur sängen och låta denna dag börja! '

en saknad säng

ligger äntligen i min säng på första gången sen förra söndagen. det är skön måste jag säga. dagen blev bra! jag red äntligen på min underbara häst, jag och min underbara vän erica tog oss ett dopp och lirade lite minigolf. vi kan inte påstå att vi var bra, men äh. vi är bra på annat!

nyslingat hår, myst i nyckelby, finns ingenting att klaga på denna dag. som pricken över i:et kommer mamma och kjell hem om någon timme också. YES

slut på det roliga & time för att sova!


en vacker varelse


tagit mig en ridtur och nu ska jag och erica åka och ta oss ett dopp!

motivation?

godkväll.
segaste dagen på länge, ligger i soffan och tittar på johan falk. den är läskig tycker jag. jag ligger här i soffan och inser att jag tappat motivation till en hel del. till intressena som varit de bästa i mitt liv i 11 år. det var länge sen nu jag var sådär riktigt glad så det känns i hela kroppen. lycklig är ordet jag försöker finna. livet är en bergochdalbana. just nu väntar jag på den roliga loopen som kittlar en i magen och man vill bara skrika rätt ut.

jag längtar tills mamma och kjell kommer hem, hur ska jag någonsin kunna flytta hemifrån? jag klarar inte av att vara ensam, jag behöver sällskap. jag gillar sällskap. 


mysig söndag


igår var de en chilldag, hänge med julia hela dagen. vi kikade film, myste tills vi kom på att vi skulle röja järnet här på kviddas väg. sagt och gjort! en mysig söndag blev det! imorse vaknade vi upp och hittae fem spyor i huset, kan tros att dom kom från oss, men icke! någon av de tre monstrerna har haft en dålig natt. vi ryckte upp oss och har nu städat övervåningen. får se vad dagen har för plans!

en sleten brud

jises vad trött jag är!

imorse var jag garanterat inte stans piggaste, men for och jobbade några timmar vilket kändes inte så jobbigt ändå, sen så pallra jag mig till krossgatan för lite kaaalas för världens bästa lisa som fyller år idag, grattis till dig vännen! jag har varit så aktiv idag att mitt opererade ben säger ifrån lite, känns som en mysig hemmakväll med hundarna som är sällskapssjuka låter bra?


blixtar&dunder

hallå i nattmössan.

min dag har varit rätt bra lixom, kupolen vandrat, silversgruvan, klappat får, sett sista delen av harry potter. nöjd för dagen går jag och lägger mig och laddar inför jobb om 6 timmar sen kalas!


en dag alla vill stanna inne

hejsan. igår var jag och julia på lager 157. ett par converse & en stor,mys puma tröja. det var filmmys här igår. vi såg första delen av sista filmen på harry potter, sugen på att se sista nu alltså. har nyligen varit ute på promenad med hundarna, blött blött blött. stannar inne några timmar nu, myser ner mig i soffan med lite film.




en ny dag

vilken skit natt jag hade. bröderna trillade in på natten och inte fan kunde dom hålla käften utan skulle bråka. sen ringer mobilen klockan sju, jobbet. sen somnade jag vidare och vaknade halv elva av att kingen ligger fem centimeter ifrån mitt ansiktet och väntar på att jag ska vakna. maten har hundarna fått nu så dags för morgonpromenaden.

 
3år tillsammans, ska det bli mer än så min älskade bästa vän?

Ensam

Ligger i soffan å ser film.. Internet funkar inte, så roar mig i min ensamhet med favvofilmen. Jag vill inte vara ensam, trött å ont i huvudet. Mycket funderingar som kretsar i mitt huvud just nu.. Jag vill på riktigt vakna upp och vara 30 imorgon, det skulle lätta på saken tror jag. Jag har ingen lust att göra massa val. Ska jag göra mig av med djuret som jag älskar så högt för att motivationen inte finns och inte funnits på ett tag eller kommer den komma tillbaka bara sådär? I hope...

robinsson 2011

hallå!

jag har sovit borta i två dagar nu. en natt tillbringades i skogen med massa härliga människor för att köra robinsson. blod, svett & dampande. men tjejerna kammade hem skiten. så heja oss! har varit jätte mysigt i skogen faktiskt. just nu ligger jag på min säng, är lagomt skit trött. men har träning om en timme så inge vila än inte. mamma& kjell är i montenegro så jag och bill&bull är ensamma hemma. inte så skönt enligt mig!




att sluta sova

har inte tagit mig upp än, lisa och jag somnade sent igår och vaknade sent. imorgon far min mamma och kjell bort en vecka, tråååkigt! så ska iväg och handla idag och ta mig till hästen, bra länge sen jag såg honom nu...


man tror man drömmer

dagen började otrooligt långsamt som sedan följdes upp med en jobbig eftermiddag. ibland är det riktigt motigt och ingenting känns bra för stunden. fick det jobbiga överstökat och det kändes inte ett dugg bättre efteråt som jag trodde det skulle göra. bryter ihop och kommer igen.

kikat på en spännande vm final nu på kvällen. dock förtjänade USA vm guldet enligt mig! dagens braiga var iallafall att jag fick gosa med en båtsman valp! goaste på länge.

nu blir det film mys.


semester chill

sitter på lennströms altan. jag fick semester igår och jag är en glad tjej! igår blev de myskväll här med hyrfilm och godis :-) ikväll är det lite folk här så blir lite volleyboll mysipys.


är man trött eller är man trött?

ojoj vad jag är trötter. dagen gick väldigt fort, jag och emelie roade oss bra på jobbet och timmarna flög iväg! kikat på fotboll på eftermiddagen. nu ligger jag äntligen hemma på min säng och försökt stämma mitt nya inköp, gitarren! det gick åt helvete. tur det finns folk som är lite kunnigare än jag på den fronten. imorgon, jobb jobb jobb i tio timmar innan jag får semester i två veckor. känns fantastiskt! ska dona lite sen tänkte jag faktiskt gå å lägga mig.


onsdag

en onsdag med jobb, hängandes på sportfältet och en fotbollskväll i soffan! sverige förlorade och dags att lägga sig för imorgon väntar en tidig morgon för mig med några timmars jobb. wiiiho


otaggad

hejsanhoppsan.

har tillbringat dagen på sportfältet, såklart. udooooo har fått varit med mig där idag och myst! ligger i soffan och nyligen sett allsång på skansen. är mycket trött och ska väl inom kort gå och lägga mig, imorgon väntar nio timmars jobb igen. jippie!!


mitt huvud de senaste veckorna

ska jag stå på höger eller vänster ben, eller ska jag stå på båda? just nu står jag på huvudet tror jag. det är skönt att skita i det för stunden, men jag vet att det kommer komma ikapp mig. att jag skiter i har gjort och kommer göra det svårare för mig senare. ska jag ta på mig att det är som det är? ska jag ge det ännu flera chanser och tro att det är bra. jag vet att det kommer aldrig att lösa sig, hur man än vrider och vänder på det så går det inte. något som redan är så förstört går inte att laga, under att antal års tid har jag försökt.

det ger konsekvenser, det har jag märkt. men jag måste välja, eller måste jag? jag vet inte, ingen vet. ingen kan hjälpa, ingen kan förstå. det finns dom som försöker, jag är glad att dom finns, alla försöker på sina olika sätt och har sina egna olika teorier på hur jag ska gå till vägamen att skita i det för stunden är bekvämast och jag får helt enkelt känna mig som en dålig människa
.


det sägs att det inte går att fly

godkväll. min dag har tillbringats på sportfältet där dalecarlia är i full gång. mysigt att strosa runt där och träffa lite folk! just nu sitter jag i soffan och ser på johan falk, trött efter en dag i solen.
josephine & appe

en arg tjej

tillbringat dagen med louise och julia. ridit, spelat gitarr, kastat pil, kikat tv. bara gjort mysiga saker lixom! ligger nu hemma i sängen å försöker spela lite på gitarren jag fick låna av joel, men går det bra eller? jag har fan inte bra tålamod alltså, ååååååååååh vad jag är arg. massa mygg i mitt rum också, det är något jag verkligen hatar. får lite panik när jag ska sova å vet att det finns mygg i mitt rum..

nej fan! damp josse ska nog krypa ner under täcket och komma fram imorgon igen!

grejer som försvinner

imorse vann jag en budgivning på en gitarr. vill jag ha något så fixar jag det! får se när den trillar hem då! planen var att rida hem hästarna för att duscha dom, men eftersom vädret är så jävla kukigt verkar de inte bli något av den saken. när man är ledig så ska vädret skita sig, fan.

inatt har vi haft tjuvar här också, idioter. och snart börjar fotbollen. heja sverige!


jag gör vad jag vill

kajsa och jag var ute och lunka en sväng i värmen på våra hästar, mysigt. sen har jag legat i sängen, kollat på harry potter och james bond. ni hör väl, det har alltså varit skit på tvn heeeeeela kvällen. blir nog sätta på en film med mor och kjell och sen sova lite gott! :-)

som i förälskad

timmarna på jobbet gick fort idag, josephine jobbade på bra. heja!

sen har jag tillbringat tid med julia&louise, var behövligt att träffa louisen, var mycket länge sen. hon hade en ny häst som föll mig i smaken också. bajs. ska vila en timme på min sköna säng innan jag ska ta mig en ridtur med kajsabajsa!

på tal om annat så vill jag ha en gitarr..



pain in the ass

ligger på rygg i soffan å har det bra med lite choklad och läsk! det var bra skönt att kliva ut genom dörrarna klockan fyra idag alltså. det var en trött tjej som åkte hem och la sig på soffan och sov en timme. nu ska jag fortsätta kika på irene huss sen sova! har en tidig morgon kvar innan min efterlängtade sovmorgon :-)


Breakfast

Godmorgon ännu en gång, min morgon är många timmar den. Jobbet går såhäääääääär segt, tiden går såhääääääääääääääääär segt. Jag vill hem såhääääääääääääääääääääääääääääääär mycket. Klämt i mig frukost nu, snart dags att kötta igen! Ser you soon makaron!

varför sova när man kan vara vaken?

Godmorgon!

igår jobbades det och på eftermiddagen tog jag och udo en tripp till nyckelby. badade lite och myste med folket där. kom hem och la mig och somnade tidigt. sköööönt när man går upp en tid som denna på morgonen liksom!

jobb idag igen, längtar till imorgon när jag kliver ut från dörrarna på ica maxi och får några dagars ledigt!

det är bara 6 juli en gång om året

min dator är lagad, YES!

min dag har bestått av jobb i nio timmar, en skön stund på hästryggen, en uppfräschande dusch och nu har jag och min älskade bästa mamma intagit soffan för att kika på lite fotboll på tvn & självklart är mina mysiga sparkdräkt på!



ojjjjjj

peace&love är över, det är enormt skönt. men det har varit en trevlig vecka trots att jag blev lite sjuk. söndag jobbade jag i tio timmar, heeeeeeeeeeeeeelt värdelöst. igår var jag, erica och evelina på grönalund! det var hur mysigt som helst å jag och evelina åkte nog allt man kunde åka, som är värt att åka. mys!

min dator är sönder, min mobil är inte hel heller så blir trögt på denna front. ska jobba fyra dagar i sträck nu och fan vad jag tycker mitt liv är tråkigt just nu.

ska ner till saknade hästen snart iallafall!

RSS 2.0