liv och död

imorse vaknade jag av att jag höll på att skita på mig, åskan förde ett jävla liv imorse alltså. sen har jag inte gjort så mycket under dagen faktiskt, legat i soffan i morgonrocken & tränat fotboll på kvällen, de var roligt, fan vad jag gillar fotboll. fan vad jag borde sluta tröstäta å träna mera! iallafall så är jag riktigt trött nu och tänkte slå på ett avsnitt av solsidan innan jag sluter ögonen för idag. 
 

satan i gatan

ligger i min säng med ont i magen & massa tankar snurrandes i huvudet. idag har jag iallafall inte gjort så mycket, åkt lite bil med min fina fina fina vän kajsa som fixade körkortet idag! duktig brud. vi tog oss även en liten barbacka tur såhär på kvällskvisten. annars så känner jag för att åka iväg på roligheter, en roadtripp? thailand? allt skulle funka. 
 

på fel sida av vägen

idag mår jag fan inte bra någonstans.. tur jag har min fina vita som tröstar mig med hans närhet!


taggad

ligger på min säng hemma i mitt tomma hus då alla mina familjemedlemmar är ute på roligheter. en annan kör ikväll och taggar för en galen utgång imorgon istället! 
 
idag har jag så var jag och kajsa hurtiga imorse, sen red vi en sväng med åsa. trötta jag somnade en stund på eftermiddagen å tur var nog det med tanke på att denna natt lär bli lång. nu på kvällskvisten har jag och julia myst med lite thaimat. gott! nu tänkte jag kika på lite movie. 
 
imorgon då jävlar! 

häcken full

godkväll. 
 
jag och kajsa är nog rätt talanglösa inom minigolfen, mesigt sällskaps skit. iallafall så for vi en sväng till torsång efter och myste lite till. köttade sedan på i värmen på fotbollsträningen och körde även lite extra träning hemma. har nu krypit ner under täcket och ska slå igen ögonen. imorgon väntar en tidig morgon för hurtiga kajsa och hennes vän josephine! 
 
 

vackraste stunden i livet var den när du kom

började min morgon med lite morgonträning! sen så tog jag och Åsa oss en ridtur idag igen i värmen. sånt är livskvalité de! nu ska jag göra mig i ordning för lite minigolf med min vän kajsa! sedan ikväll väntar lite fotbollsträning i värmen, låter väl bra va? igår förresten så spelade jag och Louise bilbingo, fast de gick inte så särskilt bra men de var mysigt att få umgås med min galna väninna!


mysiga turer på hästryggen

ligger i min säng efter ett snabb besök på kupolen! två dagar i rad har jag klivit upp i tid på morgonen för att rida med Åsa. mycket mysigt! lite roligt att rida billypluttis. idag tog vi en långtur å hästarna var riktigt utmattade när vi kom till stallet igen. k v a v t ! nu ska iallafall ta å röra på fläsket tänkte jag, dags att ta en promenad!


hejåhå

gotland baby. jo men det var en riktigt härlig vecka med lite beach dagar, strandhäng, traskat på stan, lekt som ett barn på bodaborg. den har varit riktigt bra med en heeeel drös härliga människor som sprider så mycket glädje. i like. dock är de alltid skönt att komma hem, få mysa lite med mina fina vänner på hemmaplan lite också! 
 

back in town

haft de jätte bra på Gotland, skönt å vara hemma. är riktigt trött så bilder å snack om resan kommer imorgon! nu ska de snart sovas å laddar för en ridtur imorgon förmiddag!


Gotlands mys

ligger nyvaken i sängen bredvid Lisa, vi har haft fina dagar här på Gotland, har de fett bra!


on the road

sitter i en proppad bil påväg till Gotland för en härlig vecka! känns helt okej


när livet är som bäst


jävla packning

suck. ligger i soffan med jätte ont i ryggen och arg. jag är arg på min lillebror och på packningen. jag är så värdelös på att packa så det finns inte. jag har gett upp packandet för dagen å tänker slå på en läskig film jävel. fan! ska ta ett glas vin, annars är de fint!


new look


soffhäng

mina dagar spenderas på sportfältet men har även tagit en tur på kupolen idag å fått en del med mig hem, de var jag värd! ligger i soffan och ser läskig film med ett glas vin. det sägs att jag är kass på att laga mat men idag tänkte jag ändra på det och skulle laga pasta carbonara till mina kära bröder då vi är ensamma hemma. var bara en som vågade prova och den portionen åkte ner i soporna och kommentaren var: du är fan sämst i hela världen på att laga mat, smaka fan bara bränt! fan, inser att han har rätt. jävla skit matlagning..


regn regn regn

bara massa jävla regn. är de inte fint väder på gotland nästa vecka går jag fan i ide. trött på skiten nu alltså! 

igår spenderades hela dagen på sportfältet i regnet. träffade även en av alla våra fyrahundra kusiner, det var trevligt! just nu ligger jag fortfarande i sängen. ska ta tummen ur röven å kliva upp för att göra mig iordning, dagen spenderas med kajsa! så hey ho lets go! 
 

my day

blött på sportfältet, gossip girl, besökte min vän Kajsa med min vän ozzy!


men fan vad de regnar

hallå. ligger kvar i min säng, mitt sovsällskap som bestod av julia har lämnat mig. jag funderar på att titta på ett avsnitt av gossip girl och sen faktiskt duscha å göra mig redo för att kika på lite fotboll på sportfältet. dalecarlia har ju dragit igång igen, det är ju lite mysigt. dock suger det ju att det aldrig kan sluta regna. jävla sverige.. 
 
annars så känns de rätt bra, jag börjar bli piggare! är ridsugen men varken jag eller hästen vill nog trotsa detta väder och bege oss ut. kanske lugnar sig med regn till kvällen. 
 
 

mitt i natta

förra inlägget skrevs på dagen men var lite efterblivet å publicerades nu, tekniken.. ligger iallafall i sängen igen med gossip girl framför näsan. ryckte upp mig under dagen å städade mitt rum, bra jävla uppryckning av mig! tog en tur på dramboi med kajsa på kvällskvisten. la in lite trav idag, tror jag hade en glad häst faktiskt! annars är jag jävligt less på att jag inte blir frisk....


slöiga regniga lördag

ligger i sängen fortfarande och tittar på gossip girl! vädret suger rätt hårt idag så känns rätt att tillbringa många timmar i sängen. igår var jag och maria på lite utflykter, en ganska händelserik och rolig kväll måste jag säga. tömkörde dramboi igår också, det gick bra faktiskt. nä dags att slöa vidare


beautiful days

tjena tjena. 
 
har ridit på dramboi nu både igår och idag, vi tog oss en tur på kvällen jag och kajsa idag, mycket mysigt! är riktigt härligt att sitta på lilla drambois rygg igen! annars så har jag tillbringat hela dagen i stallet, solat och lekt med barn. har krypit ner i sängen nu för att titta på gossip girl, bra skit de! annars så, har ingen vidare koll på vilka dagar de är, typisk semester grej va? ggggött! 
 

peace

hej. var ett tag sen jag lade ner lite tid här. iallafall så har jag gått på semester, känns ju inte alls fel med 6 veckors göravadfanjagvill veckor! peace&love har ju varit också, det var helt okej, rätt skönt att det är över! jag har även blivit sjuk och är inte frisk än, så började min semester lite halvtaskigt.. 
 
idag har jag tänkt att försöka rida dramboi första gången på 6 veckor? usch, vad länge. inte lätt när vi båda varit dåliga eller, ser fram emot att få sitta på hans rygg igen! 
 
 

RSS 2.0