irene huss

nu har jag tränat, duschat, gått med hundarna och städat. jag är helt slut, men träningen gick mycket mycket bra!

hampus och jag ser på irene huss, den är hemsk, usch. hoppas jag inte drömmar mardrömmar..


rosen röda kinder

åhej!

min dag började med lite jobb, sedan har jag tagit mig en ridtur med Evelina och en rask promenad hem från stallet. ligger i soffan, trött som fan och kikar på rally brudar, har magknip och muskelryckningar i ryggen, besvärligt.

ska städa hela huset och senare träna, heja heja heja!


något ni inte vet

gokväll.
var pigg i många timmar idag, efter jobbet försvann energin, for till stallet och mockade lite boxar och dona. for med marie till granngården, dramboi behövde en ny vattenhink och slutade med att det blev en lila. lila är hans senaste grej tror jag. har duschat och legat i soffan hela kvällen och tittat på tv och snart väntar promenad.

monday morning

ligger i sängen nyvaken! vilken jävla sovmorgon idag, 9 hela timmar. helt galet skönt, behövdes. men nu lär jag klä mig, dags att gå två promenader, fixa sig och sen fara till jobbet!


ont i rumpan

hade en mysig kväll med Evelina igår, somnade sent dock. har jobbiga muskelryckningar som gör att jag inte kan sova, men så fort mamma kommer hem och jag slipper stressa så blir jag nog av med dessa.

har tillbringat denna dag i maserhallen, har ont i stjärten nu, skönt att ligga i soffan å götta hela kvällen! är trött och har huvudvärk som en gnu.

jag vill verkligen inte ha måndag imorgon, jag vill verkligen att mamma ska komma hem!


fotboll

gick upp i tid trots att jag somnade sent, var mörkrädd för första gången på länge. tur jag hade två hundar som vakta mig i sängen.

for iväg på fotboll, tillbringat hela dagen med Evelina. vi är nu hemma här och har lagat lax och potatisgratäng, heja! har varit helt slut hela dagen, inte känt mig som vanlig, yr, svag och extrem huvudvärk..

nyss sett en skräckfilm och avslutar kvällen med hur många lingon finns det i världen. känns bra med sovsällis inatt!



hej helg

denna dag har varit sådär. varit seg hela dagen, inte haft någon aptit, ätit för lite och det har gett mig huvudvärk. var körigt på jobbet, mer gäster än mat några gånger. är hemma nu iallafall, kom nyligen från stallet där jag mockat åt två hästar. men nu har jag inte tänkt att göra något mer idag, bara kvällspromenaden med hundarna och försöka äta lite, dock glömde jag godaste matlådan på jobbet.. hej nudlar! jaja, blir sova tidigt ikväll, är ensam i några timmar till, skönt.

27/1

är dö trött, har fixat hundarna och rastat dom, sett lite desperate och ska nu fixa mig för att åka till jobbet.

rätt skönt med fredag ändå, fast min helg kommer vara rätt seg, hade velat åka på cup verkligen, men får väl titta på fotboll i maserhallen istället. kul!

nej fuck off!


jävla anal dag!

asså idag önskar jag verkligen att jag inte föddes, den här dagen har verkligen varit jobbig på riktigt, och märker att jag har brödsmulor under tangenterna så var då bökigt att försöka blogga också!

iallafall gick det inge vidare att sova igår, jag hade en hund på mig och en svart hund snarkandes brevid mig. somnade kring tre och klockan ringde sju, det var inga glada miner då inte. upp och rasta en kissig udo, hitta även en hundspya. mys! sen var de bara köra igång denna skit dag.
var mycket på jobbet, svettigt värre faktiskt. efter jobbet så skulle det ridas med erica, det var väl dagens trevligaste iallafall. fick besked om att det inte blir någon cup i helgen och just nu så kan fotbollen gå och dö verkligen. jag är så jävla matt! hundarna äter dåligt för deras husse och matte är borta.
tog mig i kragen och skulle betala räkningar, men nej då krångla det så jävligt att tillslut gick det inte och jag måste vänta en timme för att kunna logga in igen, ska även ha kjell på telefon från kanarieöarna för att betala en räkning åt han.
ja ni hör ju, denna dag har ju verkligen varit heeeeeeeeeeeeeeeeeelt värdelös. nu ska jag vända upp och ner på tangentbordet och vänta på att klockan slår tolv så jag kan få göra någon nytta. ni får stå ut med att inlägget är kaos, blogg.se klarar ju inte ens av att publicera ett inlägg med styckeindelningar!!!!!!

var ska vi sova inatt?

ozzy tyckte i mammas säng på josephine! jahapp, natti från oss då


går i en uppförsbacke

hela dagen har min kropp verkligen varit emot mig! snart är denna skit dag över.

har jobbat och ridit, min fot vill att jag går som ett mongo, min hosta vill att jag ska kräkas och nu har jag jobbiga muskelryckningar i benen.

mina bröder är handikappande och jag verkar vara en sorts assistent.

nä ger upp, hemma fruarna väntar!


morgon myser


glada miner

ett svettigt hej från mig!
kom precis hem från träningen, var riktigt roligt fast min fot krånglar en hel del. i helgen väntar cup i sandviken!
mamma&kjell lämnar oss en vecka imorgon också, ska bli skönt fast det tycker jag nog bara fram till torsdag. då kan dom komma hem igen! time for me att duscha och sedan så har jag ju faktiskt löst mitt problem! mitt problem var ju att jag inte hade någe mer desperate att titta på, men snäll som min mamma är så köpte hon säsongen som inte gick att ladda hem till mig. YES på den!
nej, fan nu luktar det tåvira, bira eller vafan man säger här!

godmorgon tisdag

sitter på sängen min, ska snart ta en promenad med vovvis. udo är lite kass igen, går på medicin och vi väntar på provsvar. jag hoppas på gud att det inte är något allvarligt nu när mor&kjell ska fara till utlandet imorgon!
iallafall så somnade jag väldigt tidigt igår för att vara mig, strax efter elva! det har typ inte hänt på veckor, men ska se till att få mitt desperate housewives idag så då blir de ändring på den saken.
snart dags att jobba lite, sen väntar stallet & även träning.

jag är en liten ängel

jaha, sitter här på min säng och känner mig lite smått ledsen.. jag har inge mer desperate housewives att titta på. så hur ska mina kvällar se ut nu då? boooooring!

annars så är de ju måndag, det innebär ju att jag har jobbat och även varit i stallet. mensvärken sa åt mig att inte rida, så tog istället en promenad hem så fick jag motion iallafall!

nu ska jag bara lista ut vad jag ska hitta på..


där jag trivs bäst

har varit i stallet hela dagen kan man säga, har umgåtts med kajsa och mensvärken. kajsa är lite trevligare än mensvärken. vi har göttat fet mat och sen ridit ett pass på banan.

nu ligger jag på min säng och känner hur mensvärken tar sig fram när tabletterna slutat värka. ska ta mig en varm dusch tänkte jag!


vin, choklad & gitarr


härliga lördag

sov så himla bra inatt, skönt med sovmorgon! sen har jag varit i stallet med kajsa och emma, tog oss en härlig ridtur i vårat vinterland.

har ätit god mat och tagit det lugnt, fryser som en liten jude. kvällen tillbringas hemma fast jag inte har någon lust, men när jag har slagit på desperate housewives så kommer allt kännas jätte bra!


kyla

sitter och väntar på bussen, jag lyckats alltid komma jätte för tidigt! inte nog med det så är det snorkallt idag också..

jag lever med konstant huvudvärk, meeen! idag är det fredag, mmmums på fredagar


en semla ugnen?

haha hela dagen har varit kaos idag! började med att jag stressa sönder imorse kommer till jobbet där kaoset är kaos! kjell skar av fingertoppen, diskmaskin, kaffebryggare, spis m.m la av, ett tag var det kolsvart i restaurangen, jag har skrattat hela dagen trots att jag drogs med huvudvärk och magont.

sen har jag tillbringat några timmar i stallet, mysiga ställe alltså!

dramboi såg lite svullen ut idag


lagt orken åt sidan för dagen

tjejen som prova igår var toppen!

min dag idag har såklart bestått av jobb och några timmars vistelse i stallet med min käre Kajsa. red igenom dramboi på banan, gick riktigt bra!

nyduschad som jag är så ska resten av kvällen tillbringas med desperata husfruarna!


tröttma

sitter å väntar på bussen, ett tandläkar besök väntar, alltid lika tråkigt!

igår provers en tjej dramboi, det kändes bra från bådas håll, så vi får se då. idag kommer nästa tjej.


hej vecka

började denna vecka med en morgonpromenad! jag gick i en timme med sällskap av Julia som red. det var trevligt trots att när klockan ringde så var jag riktigt nära på att ställa in promenaden.

är på jobbet nu, nyss käkat lite lunch och snart är det dags för lite hard work work!


söndag en gång i veckan

tjollahoppsan!
idag tog jag mig en skön sovmorgon, kan ju inte säga att det var behövlig men äh, sovmorgon är något fint det! sen tog jag mig en promenad till stallet för att skotta lite skit, kvinnligt, jovisst! har även friskat och svettat idag med lisa och evelina. det är sååå inte min grej.. krockade med en tant, men annars gick det bra. heja mig!
varit i nyckelby och sjungit lite singstar och käkat riktigt god mat. har nyss duschat och nu är det time for me att se på lite desperate housewiwes, har saknat mina fruar!
i veckan väntar en del provningar på min hästis, ska bli spännande!

lördagsmys

haft en chill dag, varit i stallet, umgåtts med Erica. laddade upp med spån till fina hästen för resten av vintern. nu är jag i matsknuts och myser med Anna, Lisa och Evelina. Vi kikar på Mia skärringer, skön!


nöjd?

man blir faktiskt aldrig nöjd. jag & min fina vän har många gånger diskuterat detta. visst blir man aldrig nöjd? du är nöjd kortare stunder, sen kommer du på något nytt du vill göra, förbättra eller ha. jag ligger i min säng och funderar, jag känner mig inte nöjd. kan man någonsin bli det? föralltid nöjd, låter ganska konstigt. man blir nog aldrig nöjd, även fast man borde vara det. när jag var en liten skitunge önskade jag mig en häst mest av allt i hela världen, jag fick en häst några år senare, var riktigt nöjd ett tag tills jag fick för mig att han inte dög, för det finns bättre hästar, men det finns ingen som honom har jag lärt mig och jag är riktigt jävla nöjd med min fina häst!
det är en sak jag ska bli bättre på, se det fina i det jag har, se det fina i det som verkligen betyder någonting för mig. jag är nog en rätt nöjd tjej ändå jag :-)



en torsdag

min dag har sett ut som vanligt. jobbat och varit i stallet. har mockat tre boxar och pussats lite med djuren. när jag kom hem slog mamma på stort och skulle ge sig på att baka en kladdkaka. att jag är kass i köket har jag fått från min mor, men faktiskt lyckades hon med en riktigt god kladdkaka! heja mammi

nu ska jag kika på df och mysa bredvid ozzy hela kvällen, han har legat bredvid mig hela veckan, goa hund!


Mysipys

somnade sent inatt av en anledning, såg på en bra serie. trött när klockan ringde, jobb väntade. ligger i sängen å kikar på en bra serie och har snart lyckats sett 16 timmar av den på två kvällar! nog om det..

hästledig idag, blev ej träning då min fot är lite förstörd, så har legat i sängen med favvo vovven hela kvällen. mys hund!


min belöning

min dag har varit bra fan, har jobbat, har ridit en mysig tur på min vackra häst i mörkret, städat rummet, till och med torka golvet! heja heja. har duschat och blåst håret, myskläderna är på och dags för att kika på mina favvofruar!


lovely bed

godmorgon! ligger i sängen och har inte alls lust att kliva ur den.

igår så jobbade jag ju som sagt, rätt roligt att vara tillbaka! tog mig en kall ridtur på dramboi sen, började även på säsong 3 på df ;-) BÄSTA!

nä dags att bli människa!


skapat ett beroende

sov i nyckelby inatt, varit på bio med evelina, donat i stallet å kollat df hela kvällen, sista avsnittet på säsong 2 nu. har alltså på en vecka sett ca 2000 minuter på dessa fruar. ganska galet!

imorgon är de jobb igen, känns lite trökigt men jag behöver rutiner igen, verkligen!

avslutningsvis så är udo hemma nu också, mycket skönt att familjen är fulländad :-)


2012-01-07

ligger i sängen, igen! var iallafall till stallet. sen har jag mest gullat med vovvisarna, udo har inte kommit hem än, men på bättringsvägen verkade det som så hoppas att han får komma hem imorgon! vilken seg lördag jag har, funderar faktiskt på att hälla upp ett glas vin. lät som en rätt bra idé! ozzy&kingen är mina kompisar ikväll.


en liten liten slökorv

ligger i min säng än, fast jag vaknade halv elva. jag har tittat på df hela förmiddagen och nu är det nog time for me att kliva ur sängen alltså. stallet väntar! djursjukhuset har inte hört av sig än heller, håller alla tummar!

hemkommen

ååååh. äntligen hemma och ligger på min säng! skönaste idag var att få komma hem och göra nummer 2 alltså. men nog om det. jag är trött trött trött, gick skit idag, jag gjorde ett mål. men jag tycker så himla mycket om mitt fina lag ändå. ♥
familjmedlemmen udo åkte in på djursjukhuset igår, han mår inte alls någe vidare och inte fick vi hämta honom idag som vi trodde.. stackars lille vän, tänker på dig & hoppas över hela mitt hjärta att du kommer återhämta dig, helst nu! ♥

kass jag är

idag har de varit cup i Uppsala hela dagen, gick inge vidare å jag är så trött i hela kroppen, ont i hela min kropp. alla kroppsdelar är fan skadade. sitter längst bak i minibussen och myser med min kudde efter att ha käkat donken. längtar hem!!


desperata husfruar

hela dagen igår kikade Lisa och jag på fruarna, förutom timmen jag tränade fotboll på kvällskvisten. idag var jag tröttare än tröttast när jag klev upp för att åka till jobbet och städa, tog mig en ridtur med Kajsa men billypluttis som hand häst. mycket trevligt!

sen har jag chillat, duschat, käka å sånt trams. nu: mer fruar!


hej 2012

oj vad jag kopplat bort bloggen såhär i början på nya året, men jag hade ett bra nyår iallafall med mina fina vänner!

igår var en seg dag alltså, var uppe tidigt för att fara till stallet klockan SJU på morgonen. men tog mig igenom gårdagen och denna dag också. avslutas nu med lite desperate housewives med lisa.


RSS 2.0