Det är just nu jag önskar att jag inte hade min dator

Jag måste verkligen plugga, ska lär börja nu snart. det är fortfarande kallt i mitt rum från inatt.
hemskt att frysa, men inatt gjorde det inte så mycket.. :) det blev varmt och skönt i sängen ändå.
soft dag i skolan idag, tre lektioner och fan vad jag gillar bild faktiskt. jag är inte duktig, men det är kul !
viktigaste juu.. räddningstjänsten blev också roligt, flum till tusen! Kallrök dykte, ojoj säger jag bara.
heja mig och fixen, den baktunga fixen :) Åkte till stallet direkt efter skolan typ, eftersom jag har mycket plugg så red jag inte och hästarna fick komma in tidigt, nu när det är så mycket snö så kliver dom gärna över tråden. Kul med fyra hästar lösa. njaa så in tidigare blev det. väntade på skjuts, så började faktiskt att plugga i stallet. slängde mig upp på dramboi i boxen. Okej, nej så proffsigt gjorde jag det inte, jag tog mig en pall och klängde mig upp med mina provpapper. Så låg på rumpen hans och pluggade lite. somnade dock! men det var mys :) städa mitt rum skulle jag också behöva göra ikväll.. gash! men plugg dags.
inatt sov elin här, blev inte så mycket sömn, men det gjorde mig ingenting. gillart :*
baaaaaj!

Final Countdown

elins musik smak;)

skolan var nice idag, softa lektioner och soft med sammanlagt 1.5 timmes kli i håret av snällaste erica :*
for till stallet och tolka. haha jag var mindre bra idag, men lika kul för det ! plugg har jag att göra.. blir ingen träning.
elin ska sova här, gillart. hon duschar nu, men vi ses ;)

I Love You Till The End..

hur mycket jag än förklarar
hur mycket jag försöker visa
hur mycket jag älskar..
ja, det kommer ni nog aldrig förstå.

I Love You Till The End.. <3


Jag tycker om er brudar, ni får mig att vilja. Ni är bäst / er Josephine..

Ice star!

Hejhej!

Mitt humör idag vet jag inte riktigt hur det har varit, sov bra hela natten. Men var trött imorse !
Vi åkte skridskor på idrotten, måste säga att det var några år sedan jag stod på ett par skridskor, men riktigt kul och det gjorde riktigt ont i fötterna.. Skön dag i skolan, läsa, skridskor och snake. Min skoldag..
Smet från mentorstiden också, hih bus! Åkte till kupolen sen, var väl mindre kul. sällskapet elin&kajsa. Var inte så shopping sugen :O och hade ingen ork att gå där.. Jag&kajsa åkte hem till mig, slingde håret på henne, tror det blev bra faktiskt :) jag kan sånt där jag! hah vurpa gjorde jag också när jag gick med henne en bit hem :( jag som inte skulle göra det nå mer. nu borde jag egentligen pluggat en massa! men tror ni jag har gjort det? nej.. dumt. ville ha sällis inatt, blev ej så. booooring. men ska sätta igång med pluggandet, så jag får se lite andra avenyn sen :)


Kooooooom minusgrader!

Jääävligt med snö, jag vill att den ska ligga kvar också :) Kanon mysigt i skräddarbacken när det är så vitt överallt!
Blev en stressig eftermiddag efter skolan, skynda till stall och fixa innan tränarn skulle hämta upp mig, men det självklart han jag inte med att fixa allt som jag skulle så med lite hjälp av mina hästvänner gick det bra ändå :* Johanna tog ut dram på en liten tur, han ju inte och det behövde han efter gårdagens jävla tur :) Det gick bra inne i falun, mina knän är dåliga, knäskålen skvallpar på båda benen. och efter smällen blev vänster värre, han kunde flytta ut knäskålen alldeles för mycket. Så det ända som ska hjälpa är att träna upp lårmuskeln rejält så det blir lite stadigare, så funkar inte det så är det så. Typiskt tjejknän.. Pjuh säger jag, att det inte var något ledband eller korsband. Blev lite löpträning sen också, på något sätt så gillar jag det fan! haha hampus var med också, han orkade mest av alla tjejer, den lilla hundfan som nu åkt hem :( Louise kom och hämtade honom i pulka  med häst. haha hon kan hon!
Elin for just hem, vi har umgåtts lite ikv, gilla!

Jag ska faktiskt lägga mig nu, ensam :(

vilken röra mina vänner!

jaa.. ni får ursäkta mina icke matchande färger i bloggen, jag och kajsa har lekt lite med koderna.. det var inte lätt och inte blev det bra heller. men det fixar jag någon dag :)

gårdagen var ju lite upp och ner, humöret iaf. blev en jätte mysig lördagkvälls promenad med kajsa och två bögjyckar. Vi gick långt och halkrisken var stor, väldigt stor. Kajsa halkade omkull hela tre gånger!! Jises vad jag skratta åt den damen :) sen blev det hem, blöt som man var. elin kom, kajsa kom och allt blev hur bra som helst. Film, gottis, mys och världens goaste brudar, man kan säga att kvällen blev bra  :) snöbollskrig hade jag och min kajsa i natten också, haha fyfan. roligt ju! sen gick jag och elin hem hit igen och satte på en skräckis, barnhemmet. okej, den var lite otäckt och jag hoppade till ganska mycket men elin var värre ;) upp i tid, for runt lite. mer snöbollskrig med kajsi sen hem för att göra sig iordning för en tolk tur med elin&kajsa! vi skulle prova dubbel pulkan. Riktigt roligt faktiskt :) Jag var nog bäst på att svänga och sitta kvar och ja allt ;) hi visst tjejer? :* Dramboi var skit duktig, vill köra in honom.. det ska fan bli :D

jag och kajsa gjorde, marängsvich, ja stavningen ska vi inte tala om. men jag tyckte det blev gott.
hon kom hit igen, lite snack, lite mys och bara allmänt vara med sin bästa kompis. gillar :*
och hampus fick vara kvar en natt till! Woo oo oa.
vi ska snart lägga oss, ska städa lite på mitt rum tycker jag. mamma är på kanarieöarna nu också.. :(

PUSS PÅ EN BRA HELG!

upprörd..

hej. sur är jag, riktigt jävla sur. nästan så att tårarna sprutar!
sov hos ida inatt, det var mysigt. god mat och efterrätt, film och lite prat. träning imorse, gick okej ändå tills kuktån dampa igen.. kul att det kommer vara såhär ett tag framöver nu. nja! jag vill till kupolen, eftersom mamma ändrar sig hela tiden får jag åka dit själv. och jag är trött på att du tror något, tar förgivet. elin kommer och sover med mig ikväll, det är ju nice iaf. men måånga timmar kvar till hon kommer. nu ska jag väl göra mig klar för att åka till äckelkupolen. ont har jag i min tå.. ååååååååååååååååååååååå. blev ju ingen hoppträning heller..... hooooooooooraaa

tttttygskor

hello :)
ganska skön dag,men blev hemma från skolan idag också. värk i magen och i huvudet. sov länge och det mesta försvann. tog med mig hampus till bussen och for till stallet. hampus tror jag gilla att åka buss ;) jag&kajsa mockade fort och tog bussen till stan, haha blev in och ut i kupolen då vi märkte att hampus inte var välkommen där inne. vi åkte hem, sen åkte vi ner igen, skulle bara in på ica en sväng och köpa lite gottis. men blev inte så. tittade lite i affärer och träffa på elinen. köpte mig ett till par tygskor. redan köpt tre par iår :S och kajsa en tröja. nu har jag precis följt henne hem en bit, vi har sett film och myst :)  undra om jag sover ensam inatt eller inte, hoppas inte. eller ja, hur som helst så är jag ju egentligen inte ensam. hampus juu ! nu ska jag duscha, har vanilla lotion på hela ryggen och faktiskt även i håret!

JOSEPHINE ADOLFSSON..


bild x4


30 min efter solning.     Dagen efter solning. röd

 
jag&min lilla :)      Köket.. går inte fort.

godmorgon :)

passar på att blogga lite nu när jag sitter och väntar på att få gå till bussen. börjar nio med matte. suck.. mår illa och har ont i magen och ääär sjukt jävla trött. kan inte räkna med att få sova mycket inatt heller, fotbollsträning ikväll till halv elva! menmen, kul att spela lite boll :) har precis varit på promenad med hampus, all snö som kom igår verkar redan påväg bort. droppar i träden. tråkigt
längtar till helgen, finns lite planer för den :*
nej nu ska jag faktiskt äta frukost, varför inte när jag har tiden över liksom ;) kanske blir jag av med illamåendet då.


vilken jävla morgon.

sitter här, väntar på att få gå till bussen. har sovit skit inatt igen, försov mig också. mycket onödigt. sen satt jag vid dator och kolla mitt schema, fittudo kommer in och lyfter benet och pissar mot datastolen. helt jävla dum i huvudet. så torka piss med kvälningar i halsen har jag gjort, varit på en promenad med lilla hunden, som verkar ha ont någonstan:S utvecklingssamtal idag också, fuck. hoppas det går lite bra iaf. nej nu ska jag fixa mig det sista sen gå den länga, blöta vägen till bussen.

någon som ett två golden?

hallå, vet ni vad? jag orkar inte skriva något ikväll.
godnatt !

vart är du snem?

du borde dyka upp snart.
Idag har varit en trök dag typ. ont i hårfästet, haha. trött seg. jag var såå jävla opepp på hoppträning. men det gick faktiskt jätte bra! tredje träningen för tina och hon säger att han ser ut att vara en helt annan häst. roligt, han var så frammåt idag! Inte alls det dära bankande i magen på han fanns. skit roligt :) nu längtar jag lite till nästa träning. ida var med och tittade, och hampus. haha louise har jag åkt mot thailand nu ju ... jag som längtat efter hampus, men vill fan strypa honom nu. redan pissat inne tre gånger, baara för att markera. funny! ska snart ut och möta kajsa. trött är jag, varit väldigt lite sömn denna helg..

thai&benjamin button

Hejsan, igår jobbade jag. efter det for jag till stallet med kajsa. vi red en barbacka tur med louise&hennes nya dam, Zamina. Fin häst, stooor! rolig ridtur, louise trilla av.. haha
sen åkte jag,kajsa&malin ner till coco thai och tryckte i oss lite gott. riktigt roligt och mysigt :) skulle ta nio bussen hem, men vi gjorde en såndär impuls grej så tio i nio gick vi mot biografen. såg benjamin button någonting, det jag såg var bra. men sov nästan hela filmen, men inte så konstigt då jag gick upp fem och sov kanske max tre timmar den natten. haha. åkte hem och sov, upp tidigt idag för att släppa ut fyra monster. skit trött. åkte hem sov. Nu har hampus landat här också, här ska han bo i tre veckor. gilla :) han ligger nu så sött och sover. Ska snart ner till stallet igen, hoppträning. missar friskis idag också, tråkigt. menmen. ska byta kläder. puss

äntligen fredag!

hej alla barn, jag sitter hemma hos idis nu. kajsa fixar med hennes hår och jag sitter här och käkar godis :) skolan gick fort idag, tog bussen till stallet, han fick stå idag. 12- fan, skiit kallt! jag&kajsa missade bussen hem .. nästa skulle gå om en timme. så vi liftade till åselby, kungarna som vi är. så tog vi bussen till american take away.. :) sen bussen till ida och nu är vi här. imorgon ska jag jobba, suck. men pengar fan.  blir här någon timme till sen blir det hem och sööva. :D nu orkar jag inte skriva mer. puss

bilder gillas?


solarium(y)                      joss&jess kallar dom oss  

de senaste inköpen.      detta ska jag kalla kök..
skor&halsduk :)

alltid liiite kul med bilder iaf.
godnatt!

let it snow :)

hej, nu är lite av vinter igen. bra det, det går fan inte ha vårkänslor i januari..
jag försov mig idag, inte förvånande faktiskt. träning igår ju, sent. men det
var riktigt kul att få komma ut :) lite flum träning men jag gillar !
ye missade engelskan, gjorde väl inte mig så mycket egentligen men
kom precis till bilden. sen åkte vi till bysjön, as roligt.
gick till kupolen och köpte de där jävlarna skorna jag tittar på länge nu
och tur var väl de, eftersom jag köpte de sista i min storlek!
tog bussen till stallet, blev en mysig barbacka tur med ida&neisti i
mörkret.  vi red länge :) sen förbi hem till ida på kiss paus.
galopperade nästan hela vägen hem i mörket på min vackra springare :)
han gick jätte bra idag faktiskt, var jätte fin :) ny duschad sitter jag här och
har tänkt att plugga lite samhällskunskap och räddningstjänst. puss

det är inte som du tror
det är verkligen inte som du tror.
det är inte jag som skiter i
det känns som att det är du som skiter i nu.
what ever. i love you


jag älskar tisdagar <3

hejsan, bästa skoldagen i veckan, tisdag:D soft hela dagen och idrott. drog på mig en svullen hand och en bula i pannan. det är lite tufft att spela med pöjkar, men så roligt.. jag&johanna drog direkt till stallet sen, hon skulle prova dramboi. det gick fint och hon tyckte om honom ! såklart, det går inte att inte gilla honom. jag red på fixie, skit kul, skit pigg! haha saknar fan hon&mig. vi red hem till ida där vi hämtade upp henne&neisti som följde oss hem en bit.. fint väder idag, och alla vår känslorna har kommit ?! det är fan bara januari.. det kommer ju komma mer snö, suck skulle vara lite nice med typ april nu. längtar till sommarlovet .:) var till kupolen sen också med ida&kajsa, skulle fixa nytt tjocktröje ställ till fotbollen. så vi kikade runt lite där, jag vill ha skooooooor! precis solat har jag gjort, tycker det är läskigt..
sett en otäckt film med lite solarieolyckor.. haha töntigt jag vet.

retar gallfeber på mig själv på en person. jag säger som så många gånger tidigare..
jag orkar inte, och som och så många gånger tidigare. nu skiter JAG i.. ska försöka.
jag vill inte ha det såhär och jag orkar inte ha det såhär. antingen måste det hända
något, men det kommer det inte göra heller eller så ja. då händer inget helt enkelt.
goodbye kanske? vad vet jag.
natti!

längtan efter sommarlovet är stooooor

ciao!
har ni också märkt att snön är på väg bort? och att cykel vägar är som skridskobanor?
fy helvete vad halt det är, väntar bara på när min vurpa ska komma..
sorglig start på denna vecka i skolan, flaggan var på halvstång och tändes ljus. En kille på skolan som hängt sig, tråkig början på vår terminen, och höst terminen av precis likadan.. sick!
han inte rida idag, han står mycket nu. tycker synd om tjockisen, fast han njuter nog av det men när jag börjat fått in lite rutiner på mina planeringar med både häst&fotboll så ska det bli kanon :) löptränade idag också, riktigt skönt! lite halt bara, ska bli skönt att börja komma igång med springningen, behöver det verkligen och ingen dör av lite bättre kondition.  nu duschad som jag är så sitter jag här och smeker mitt lår, nej faktiskt så smörjer jag in det med liniment. har dragit på mig en liten muskel bristning (?) tror jag det kan heta. haha :)
små tittar lite i höökskatalogen, måste beställa något känner jag. jag vill ha ett till träns :) nej, fuck blogg nu ska jag skriva i min träningsdagbok ! smek

det glada är borta

jag är sur, verkligen på dåligt humör. jag känner mig som en bajskorv, blir behandlad som en också.. jag ska fortsätta som jag gjort, bara skita i och köra för fan vad jag hatar att känna såhär! det ska passa dig, hela tiden. nej fuck it ! som vanligt är jag lika dum igen.. jag är trött på att köket aldrig blir klart också, det är ju hemskt. men blir jag förvånad när kjellegubben bygger om. njaa det finns inget han gör snabbt. tror jag.. jag hatar att det inte är lov jag hatar att det är skola jag hatar att gå i skolan och jag hatar massa mer, och jag tror jag är så jävla hatad ocksåå. nej åt helvete med allt känns det nu. imorgon är det en ny dag och nytt humör hoppas jag.
en sak till, jag älskar mina vänner, dom som vill vara med mig, dom som finns för mig jämt&alltid och fan nej jag kommer inte på mer. men en sak, det är få som ska ta åt sig. fuck of and die.


snart ett år sedan..

Nu, nu är jag riktigt trött känner jag, fast vi bara spelade två matcher idag. Första matchen mot kvarnsveden, det var nervöst innan måste jag säga. på pappret såg vi verkligen körda ut. men inte då, as jämn match, vi var verkligen as bra! helt sjukt, slutade 1-0 till kvarnsveden efter en tabbe från vår back. men vafan, det kändes som en vinst att det inte blev två siffrigt! Sen blev det match mot leksand, också ett sjukt bra lag. Vi spelade inte alls lika bra som mot kvarnsveden tyvärr och slutade oavgjort. vi hade för lite poäng för att gå till semi men vi är nöjda. kanon bra faktiskt! vi spelade båda matcherna på den planen jag gjorde illa mitt knä på. det är snart ett år sedan vafan. sm-kvalet förra året small det. men knät funkar, det som kändes idag var låret. jag måste ha sträckt mig.. åkte till stallet efter finalerna, mockade och fixade bara. slängde mig upp på hästryggen också, älskar att ligga där och bara höra hans tuggande. man blir så lugn, man vill bara somna där. :) vad skulle jag göra utan min prins? 
 
imorgon är det skola igen, mindre pepp på den saken.. redovisning har vi också, på en bok vi läst. tror ni jag har läst någon bok? garanterat inte, jag gillar inte att läsa. ska försöka hinna med fotbollen nu också ju, ojoj.. och sköta skolan och hinna med dramboi. heja adolf!

ibland känns det som att jag vill och behöver dig, men ibland känns det som att det skulle funka ändå.. jag tror inte det kommer hålla, eller jag vet inte.. jag vet verkligen ingenting!  eller jo, jag vet att kärleken till mitt fotbollslag, är enorm! <3


är ni vidare eller är ni vidare ?!

94orna ägde alla fucking lag idag. vilka stjärnor! dom var så bra, och det var fan inte lätt att sitta på sidan med resten från laget, finalen.. ojoj det var ganska nervös stämning och ganska jämn match, haha det blev straffar. tjejerna ägde och vann! det var glädjetårar,skrik och svettiga kramar. Nu är dom vidare i sm, kungarna representerar dalarna. vilken revansch (?) från förra helgen där det var mindre bra spelat. men nu jävlar! Det har varit riktigt trevligt i lugnet idag, och blir en hel dag där imorgon också då vi andra ska spela. f17, kvarnsveden och leksand. vi kommer köpa korv men vafan lite motstånd kan vi försöka ge dom:)  blir soft kväll, lite gottis och tv eller film ! hejs

älskadehästfan

söti
jag&dram i höstas, stjärnan var i bättre form då måste jag säga :*

vet ni vad? jag längtar satan till sommaren faktiskt.
jag vill spela massa fotboll
jag vill bada
jag vill gå på peace&love
jag vill åka på cup
jag vill spela mitt sista dalecarlia
jag vill ha lov
jag vill ha värme
jag vill vara med mina vänner
jag vill rida långturer&bada
jag vill ha ett riktigt jävla underbart sommarlov!

smackibonk!

blandad dag verkligen, mensvärk och huvudont! gick hem å sov sen for jag till stallet och red en härlig ridtur med en pigg häst :) dagens planer har gått åt helvete verkligen, men ää det blev väl ganska bra ändå. jag och kajsa drog på bio till åtta efter massa krångel, australia. den var nog bra tror jag.
känner att jag blivit bättre på att prioritera det jag vill prioritera, det är bra! väldigt bra faktiskt.. känner att viss energi orkar jag inte längre lägga ner på vissa personer för att det ska funka. antingen funkar det eller så gör det inte de, det ska inte behöva vara jag som påverkar det så mycket som jag gjort. trivs nog med ungefär så som det är nu.. och nu jävlar är det nya tag i skolan, nästa vecka så jävlar.. ozzy är gosig och jag är trött. snart kommer lillhampus hit också, om nån vecka då louise sticker till alla thailändare och glassar. det ska bli mys att ha lillvovven här. :) imorgon blir en fullspäckad dag, kvälllen är dock inte planerad. men tror inte det ska planeras något där heller, upp på söndag och spela sm kval. Mitt lår känns väldigt bra, har smörjt in fläskbiten med lite voltaren flera gånger om dagen och liniment därefter. gett resultat, så nu hoppas vi att smärtan gett sig av föralltid!
annars så, ja det står still i köket tror jag, målade väggar och tapet men vart fan är resten? jag avlider snart, jobbigare än vad jag trott utan kök.. må det vara klart snart! ozzy är skön, brun stor kall nos, stoora bruna ögon sen snarkar grabben, haha sköningen själv. ska mysa lite med skiten nu och sova. blir upphämtad åtta imorgon för sm-kval! heja bullis 94or!

katablaff!

hejsan, första dagen i skolan. jag var riktigt pigg då jag sovit mååånga timmar :) och soft dag också!
mamma hämtade mig direkt efter skolan och det blev stall, kajsa som fortfarande har jullov mockade åt mig medan jag red, så gick himla fort i stallet ! Sen tog vi oss till kupolen, hittade lite smått. sen hade vi brist på annat och tog bussen till falun, in på ica, köpte lite godis och sedan tillbaka igen. förbi elin en sväng och buss hem. Vi kände för att gå hem så blev en promenad :) mysigt..  jag borde fan sova, och duscha måste jag göra också. såå smackebonk !

liniment panter bränner fint

träningen gick balle,fyfan vad sur jag var.. hatar när det inte funkar & tror jag sträckt mig i låret också så hade en aning ont, haft på liniment nu som bränner satan, skönt! ska väl sätta igång med pluggandet, asså det är så hemskt. att jag börjar skolan imorgon klockan åtta medans småttingarna på högstadiet börjar på måndag! nej fyfan. jag saknar jax, asså det var så bäst, behövde inte prestera satan för att få godkänt. men får leva i nuet och jobba som en gnu. tjolahopp

sista lov dagen :'(

HEMSKT, imorgon är det skola igen.. shiat jag har jätte mycket som jag måste ha klart till imorgon också, men vafan. Jag som ska börja sköta skolan också, ja nu jävlar! iaf igår så var jag upp tidigt, det var jobbigt, ner och släppte ut hästar å hem å sov igen! Jag och kajsa tog oss en mysig barbacka tur sen. Blev hämtade av ida och hennes familj i stallet och vi for vidare hem till mig. Blev att köpa lite godis och ta med kajsa hem till ida där vi såg film, snackade om allt mellan himmel och jord, gah älskar mina småtjejer! dom är fan bra, riktigt bra. Dom finns verkligen alltid, verkligen verkligen verkligen alltid. så jävla skönt, och jag hoppas dom vet att jag finns lika mycket för dom också. blev sent, låg och trängdes i moas säng och ida på en pall eller vare va. haha roligt! klev upp i tid för att åka hem, kom nyligen hem, åå hur fan ser det ut här? dom har ju börjat måla iaf, och slipat har dom ju också gjort, så det är aningen mycket damm ! hur fan ska jag stå ut med detta i tre veckor? ja det vet varken du eller jag. jag håller redan på att bli tokig! och jag hoppas fan på att det blir riktitgt snyggt när det är klart.. men kan ju inte bli värre än va de va innan :)
Nu ska jag snart till stallet, hinner inte rida. har fotbollsträning i maserhallen sen ! jag älskar det, jag älskar det verkligen. Fyfan vad roligt det är! kärlek till mitt fotbollslag <3 nej nu ska jag sätta på mig varma kläder och dra mig mot stall !

hejdå köket

hela dagen har min familj städat ur köket, det ska ju bli nytt och nu börjar det verkligen hända något. Imorgon blir det svart,grått och vitt. enligt kjells plan så ska det vara klart om 3 veckor och det hoppas jag verkligen att det blir också.
Iallafall sov jag länge idag, och det var så skönt! sen blev det fotbollsträning, i a-hallen! älska:) alla var helt slut och hade ont överallt, men ändå en sjukt bra träning. hade vi spelat kvartsfinal som vi spelade idag på träningen så hade britta varit och köpt korv verkligen.
när jag kom hem så åkte jag dirket till stallet, dramboi&billy stod inne redan. asså, dom är så dryga och ska ha sönder tråden. så dom får stå inne, rätt åt dom verkligen. jag är fortfarande sur på dramboi.. han som är så dum borde inte kommit på att det inte var ström i tråden och att det gick att hänga över den.. har precit tryckt en liten pizza från american take away, asså har dom goda pizzor eller har dom goda pizzor?! gilla. nu blir det att ta en dusch och sedan blir det möte med laget. puss:D

ännu mer fotboll

Hejsan, jesus vad trött jag är och ont har jag. haha den här helgen.. den har varit krävande för min kropp! jag som är så otränad, har spelat en massa. riktigt kul har det varit. Vi gick till kvartsfinal ju,  så mötte bjursås. britta 39 från skogen! vi spelade helt okej, 0-0 ! blev straffar, dom vann. Både jag och sofie bommade våra, men straffkungen elvira satte sin iaf. Det var riktigt surt, jag pallar inte trycket. menmen. 94orna gick till final, tyvärrrrrr så förlorade dom, väldigt synd. menmen, fan vi har gjort bra ifrån oss och det har varit riktigt jävla roligt. och mitt knä höll, tills idag. veck sig en gång, men vafan. nu jävlar! laddas det till sm-kval. alla kommer inte få spela, men två fotbollsträningar.. jag ska visa att jag ska spela!
nu borde jag duscha, men linnementet som varit med kärlek idag bränner fortfarande, sjukt skönt :)

massa fotboll

theresecup är igång! åå asså fy fan vad bra vi är.. det är fan sjukt, vi spelar dam. div.3 lag liksom, och ja, vi vann ena damgruppen. Vi som hade inställningen, vi är glada om vi får nååågot poäng, men mest poäng var å kul :D jag har fått spelat mycket, mest inhoppare dom två första matcherna tror jag det var. sen skadade sara sig, så blev att spela mera :D knät håller, och det går faktiskt bra. fick göra ett mål mot kvarnsveden idag, sköööönt! skönaste vinsten å!

resultat:
Bullis-Forssa 2-0
Bullis-Gagnef 3-3
Bullis-Kvarnsveden 4-0
Bullis-Smedjebacken 1-1

Riktigt nöjda. Får se hur morgondagen går :D 94 äger också, gillart! kom precis hem, maserhallen i ca 13 timmar. shiat! lökig som satan är jag å, duschen nästa!

gratis häst

hej, är ni intresserade av att köpa dramboi så är han nog gratis idag. han vill gärna smaka av det äckliga gräset på andra sidan så hänger över tråden, har sönder tråden, påväg att få stolpen att ramla. smarta häst! var på kupolen med elvira&melinda efter träningen, letade inomhus skor till fotbollen, njaaaaa det var mindre lätt. mitt i säsongen så nej hittade inga.. jag som får så ont av mina. träningen gick väl helt okej imorse, med tanke på att jag inte tränat så funkare väl. nu snöar det, hoppas det snöar på som fan så grästuvorna som dram hittat blir igentäckta av snö! samling åtta imorgon, då börjar therese cup! nejfan, jag är surig. jävla dramboi! ork skriva mer. puss

1 januari 2009!

nytt år
kvällen blev nog ganska rolig tror jag, finns en del minnesluckor. minns tolvslaget lite halvt bara, såg inga raketer tror jag, bara kramades med mina vänner. det var nog det bästa med kvällen, jag var med mina vänner och skit samma hur omgivningen såg ut egentligen. var till hemköp på en fest också. jag tror det var hemköp? minns inte hur jag kom in riktigt, eller hur det såg ut där inne, vi gick väl lika fort som vi kom. var till stan också. hem till sandra lindgrens pojkvän tror jag? mindre kul. så det då for vi till paradiset där vi tillbringade mestadels av kvällen och även tolvslaget. satt och pratade lite jax minnen med viktor kom jag på nu, shiiat jag saknar det alltså!


idag så har jag mått mindre bra, eftersom jag var riktigt jävla full igår och blev fan aldrig nykter. så vaknade vid två cirkus, då var det bara en och en halv timme tills jag skulle vara på pronto! kajsa var världens sötaste och fixade stallet åt mig idag. tack sötnos ! så illamående och med dunkande huvudvärk tog jag mig till pronto. åt lite och blev mycket piggare. sen till skvalet och snacka lite. det var alltså laget jag umgicks med, vi körde månadens grej idag. vi ska ha att en dag/kväll i månaden hittar vi på något. så blev snack och lite blondielekar ;)  sen skulle vi på inventering klockan sex. trodde det skulle bli som förra gången, men fan heller! heeela hemköp skulle inventeras. så kvart över elva var vi nog klara. men timmarna gick ganska fort. första timmen vid kakhyllan gick låååångsamt. men sen rulla de på.

nu ligger jag i min säng och fryser lite, inte så trött som jag borde vara, har träning imorgon, halv tio. ska bli skit kul faktiskt. therese cup i helgen! men jag skulle bara titta, eftersom jag ligger efter i träning. men tydligen var jag anmäld, så får se om jag tänker spela något. blir kika iaf:)  nu orkar jag inte skriva mer! puss


RSS 2.0