men hej uttråkad tjej


29/5

tjääna. ligger i min säng och tittar på efterlyst.
har varit hemma även idag pga knät, dumma dumma. har tagit det lugnt, legat i solen en stund, degat i soffan, skrivit kontrakt på apartment (!!) varit i stallet å gjort nytta och myst med min drummel. 
 
imorgon väntar jobb igen, känns tråkgit att jag inte kunnat kört hela veckan när det är sista veckan någonsin på teknikdalen, känns helt jävla sjukt.. jag får seperationsångest, japp stämmer bra det. känns lite jobbigt att mamma sålt restaurangen som hon jobbat på sen jag var 3 år. det stället är en stor del av min uppväxt. galet va.. 
så imorgon, oavsett vad mitt knä tycker så ska jag spendera åtta timmar där och jobba min sista lunch.. 
 
 
 

halta lotta

det suger att vara halt och för mig som är van att ha dagarna fyllda med jobb å andra intressen blir fett uttråkad av att ligga hemma å vila. jävla skit knä...


men vafaaaaan

stressig dag med jobb på två ställen, stallet & sen match. vann med 1-0, bra jävla skönt! knät gick åt helvete dock å jag är haltare än på länge. går bra nu. åååååååååh..

ligger nu i sängen med benet i högläge med en fin vit vovve på magen. nu är det godnatt


arbetsdag 7 av 14 - check

ligger på min säng med en fin vit vovve som värmer mina fötter, mysigt! min helg då? ja den såg ut som vanligt. fredag efter jobbet så var det after work som väntade och det blev en riktigt rolig kväll!

lördag väntades 8,5 timma jobb på leklandet, stressade hem vid 19.30 å skynda vidare till Kajsa som hade en mysig middag, därefter blev det såklart en krogrunda! mycket skojjigt såklart.

idag har jag jobbat och sen varit i stallet. nu är jag helt färdig efter denna helg och tänkte somna snart alltså, det vore ju bra jävla skönt!


jobb jobb jobb

jobbar å sliter! avverkat dag 4 av 14, kriga! ligger nu i min säng bredvid jullan pullan och kikar på en film jag såg igår, safe heaven, KUNGFILM!

imorgon börjar jag 07.00 sen väntar afterwork, ska bli skojjigt minsann. natti nu


tiden går fort

det här datumet för ett år sedan låg jag på hjärtcentrum i falun med bröstsmärtor, ett år senare, har haft en hästlängder bättre dag detta år. den är fett skön :-)


kajsas dag

idag fyller min fina vän Kajsa 19 år! så ett jävla grattis till den kvinnan!

annars då? jo men jag har jobbat, snyltade åt mig flyttahemifrångrejor?! ska jag lämna mitt flickrum? nejdå, men fan, lite framförhållning är ju inte dumt kan jag känna. heja mig!

har städat mitt rum, det är renare än någonsin, heja mig igen? avslutade kvällen med fotbollsträning, skoj trots att både fot & knä strejkade lite. nu ligger jag i mitt rena rum å gäspar, inte långt till sovdags nu.


senaste dagarna

helgen bestod av alkohol, jobb, promenader & fotbollsmatch.

dagen har bestått av jobb, stallet, stan, mys med bästa hästen, löptur med jullan å lillebror, sola & nu ligger jag å jullan i sängen min och tittar på sex and the city. gött mos och bra måndag!


mannen i mitt liv


fredagsmorgon!

kunde ej sova


spring josse, spring

godkväll!
idag har jag avverkat några timmar på jobbet, tänkte tömköra dramboi men han är inte helt hundra han alltså, ska då vara något heeeeela tiden.. trött man blir! men fick sött sällskap i stallet iallafall och det klagar man ju faktiskt inte på.

efter stallet tog jag tummen ur röven och tog mig en springtur, pina men skönt efter! nu ligger jag och kikar på hockey, sen jävlar ska det sovas!


tiden finns inte riktigt till ännu

jävlar, hej ja! 
det var några dagar sen nu. jag hinner inte riktigt med detta skrivandet just nu där jag är i mitt liv, jag har fullspäckat schema sju dagar i veckan. men drar några rader innan sovdags, för det hinns med idag faktiskt! 
 
jag och kajsa var som sagt till london och det var mer än skoj. vi shoppade, åt gott, drack många liter vin, pubhäng, var på strippklubb och hade den sjukaste kvällen i våra liv. unga och dumma kanske men fan så skoj vi hade och vi fick uppleva stämningen på en strippklibb, en nice party klubb och även ett fett casino. det var fina dagar med min fina kajsa. 
 
hem till verkligheten, har sen jag kommit hem jobbat, tillbringat tid med hästen, även varit på veterinärbesök, tillbringat jävligt mycket roliga timmar med jullan pullan, jobbat lite till, partat en hel del, provat varit nykter på krogen, det var konstigt men vi hade skoj. 
 
idag har jag tillbringat 9 timmar på jobbet, tömkört hästen, sprungit i kvällssolen med jullan pullan, solat och nyss duschat.. jullan ligger på min säng och snart ska vi ta och sova lite, låter fan inte helt fel det! 
 
 
 
 
 
 
 

mycket nu

min valborg spenderades med jullan pullan, utan alkohol! vi hade roligt iallafall å träffade lite fulla glada människor. det var värt igår, att slippa jobba 10 timmar på ett lekland bakfull, den är guld!

idag, ja men ska jobba i några timmar sen så åker jag och min fina Kajsa till London, shit! haft så mycket den senaste tiden att jag förträngt denna resa men jävlar vad härligt det ska bli!

nu ska jag slänga ner det sista i resväskan och sen bär det av mot jobbet


RSS 2.0