peace and love

är i gång, borlänge är proppat! men vad gör de? blir en trevlig vecka känner jag
:-)
idag har jag och julia försökt bada och sola, men i båtstad fanns de ingen sol så vi gav upp det där ganska fort alltså. varit på systemet och fixat så nu känner jag mig laddad för peace and love. tog en tur på kvällen med kajsa och ida, på hennes nya. det var mycket trevligt trots att jag fick några extra mygg och bromsbett.

börjar bli trött trots att jag sov länge, funderar på att spela lite patiens, ni kan väl inte ens gissa med vem va? hihi
bild från p&l förra året, mmm!


det går lite dåligt här

är inte den bästa på att blogga just nu. men kan skriva lite om dagen. somnade tidigt igår å sov tillräckligt länge idag, det behöves. midsommar var trevligt förresten, kommer kanske bilder någongång, det tjatas ju från olika håll. var ett jävla tjat alltså! nog om de, färgade hår på julia sen har vi chillat i solen med hundarna och ätit thai mat, sen har jag gått en kvällspromenad med kajsa å hennes tahandom hundar :-)

jag och mamma har legat i soffan och sett film och snart borde jag verkligen sova, upp tidigt imorgon och åka till dalafloda och se på två små hund bebisar å lite sol&bad!


sötozzyyyyyyy

glad midsommar

dagen har bestått av 6 timmars jobb, sen en dressyrträning, gick helt okej! nu är jag redo för att äta, men inte en enda vän har kommit än så jag får vänta med det! hörs imooooooorgon!


v to the e to the l to the a to the r to the ' to the N

jag gick en promenad med kingen ner till mamis jobb och åt lite mat och gick hemåt igen. när jag kom till stallet var redan dramboi skodd, peter den jäveln var där tidigare än sagt, men då slapp jag stå där och glutta iallafall. tog mig en ridtur till banan far away och redan satan, två lökar vandrade till underberg igen. har varit hemma någon timme nu och känner mig lite trött, bra för ikväll lär jag somna i tid, jobb imorgon! ska slänga mig i duschen och se på film sen tänkte jag, mysigt vaaa!


två nöjda i alanya

jävla skit

vanade nyss! så jävla onödigt att jag har förstört hela jävla dagen, fan varför ställde jag inte klockan.. jaja, ska försöka göra något innan jag ska till stallet och dramboi ska få sina nya skor sen ska jag rida en sväng. jag är så jävla irriterad nu. gah

upp och ner

jobbat idag, hade inte så mycket att göra så timmarna gick segt. nu så har jag precis kommit hem från dramboi, vi tog oss några sura bläckfiskar sen gick vi en liten promenad. imorgon blir han nyskodd så då ska det ridas minsann! ska om en halvtimme dra iväg på träning sen dirket till kv för att kika på match med gamla laget, sen ska det grillas hos tränare, impuls. kan inte bli annat än treeevligt som fan. har saknat alla flickor!

ska ta en liten lugn stund, hållt i gång sen halv sex imorse faktiskt.

det går inte allt för bra

fint väder och dagarna är fulla av skratt. finns inte så mycket tid till att blogga, men nu är klockan snart tio. jag ska slänga mig i duschen sen sova. klockan ringer mega tidigt imorgon, dags att börja jobba! idag har jag umgåtts med louise&julia, vi har gjort lite allt möjligt, mysigt! var ner till dramboi nu på kvällen, tog en liten promenad med marie,hundarna&dramboi.

skönt att få lägga sig tidigt, är trött så är väldigt redo för att slockna! mindre redo för att jobba tidigt imorgon, men what to do? jag får gilla läget helt enkelt! 

för mycket att berätta

för lite tid och ork för att gör't! jag har iallafall spenderat min vecka i alanya nu, med mina vänner. trots att resan började lite tugnt så blev den bra! jessica kunde haft en roligare vecka, men jag hade de trevligt. det var galet varmt, galet hotell, träffade galna svennar å turkar. det var galet! skönt att fått komma hem igen.

tog med oss solen hem märkte jag, härligt det. idag har jag varit till falun och träffat sjukgymnasten, såg jätte bra ut fast jag inte gjort min träning.. men men! sen drog jag&jutt en runda på stan där, hittade mycket lite, men det var något att få med hem iallafall. vi har träffat lollo en sväng och solat på hennes utebord. nu ska jag slänga på mig ridkläder och åka till hästi, hoppas att skon sitter ok så det går att ta sig en ridtur! drömde att skrutten dog inatt, uh!

hejs!

nu har jag också sommarlov

hejsan, vädret är just nu absolut inte det bästa. men jag har fått sommarlov, startar min resa till turkiet med fina vänner inatt och kvällen ska tillbringas i ett partytält med klassen. jag är pepp, riktigt pepp. så blir nog inte mer skrivande här förän nästa helg då jag är tillbaka. har tänkt att ha en super resa, men ska ta de lugnt också. dumt att sulla till de nu när mamma inte är med.. känns lite jobbigt att åka utan mamma!!! erkänner, men det ska bli roligt ändå tror jag :-) bara handbagaget kvar att packa, och det ska jag försöka göra inatt. så jag blir lugn ikväll, lite iallafall. känner mig inte så sugen på att resa full/bakfull. snart kommer mamma och hämtar mig så far jag till erica för att fixa håret å träffa lite fler tjejer!


+ de två mörkhåriga! here we goooo

fina dramboi


det finaste jag har

S T R E S S A D

josephine adolfsson i ett nötskal känner sig superduper stressad!
hon kom precis hem och nu är det dags att packa, hon åker faktiskt till turkiet imorgon natt. hon behöver sola en stund i solariumet, man blir enormt bländad av att se på henne just nu. sen måste hon ta sig en dusch så hon är lite ren imorgon, skolavslutning. dock är ju den inte så märkvärdig med ska dit iallafall å lyssna på vad dom har att säga. hon behöver rida, och verkligen slinga håret, det ser förjävligt ut. hon ska senare till hannah på klassfest, hon bor någonstans som josephine alls inte vet vart det ligger! så hon måste lösa skjuts dit, och hem. hon har inga kläder hon kan sätta på sig, ute i ett partytält i morgondagens regn låter som att en overall skulle vara fint. men hur snyggt är det på en skala? rida ska hon också hinna göra, köpa snus i lager måste hon också hinna göra. det är mycket som måste ske för josephine nu..

hon mosade precis en mygga och har myggmos på handen, äckligt enligt henne!
så ser de ut, dags för henne att sätta igång med sina måste göra saker.

S K Ö N T

nu är allt avklarat i skolan, yes! imorgon ska vi dit å fika på morgonen sen jävlar är de fredag = sommarlov och jag far till turkiet. nervigt alltså.. annars så är jag på bra humör, var med på hela fotbollsträningen idag, fan vad roligt det är att leka med en boll alltså. köpt mig en ny telefon idag också min andra kände ju för att vara lite dum så jag köpte min en dum touch, men jag lär mig nog. nu ska jag ge hundarna mat sen duscha!


irriterad

vilka jävla idioter det finns, jag känner mig lagomt irriterad! idag ska jag iallafall till kupolen å beställa tränartröjan och kika på saker till turki, senare blir det kolla på balen! hundarna skäller och gör mig lite mer irriterad, har en utvecklingsstörd i min närhet som varken fattar in eller ut! nu ska jag göra mig klar å invänta kajsa.

bolliga måndag

tjena! idag spelades de brännboll i skolan, kan ju påstå att min klass var inga stjärnor idag faktiskt. men what to do, vi slutade efter de så fick i mig lite käk hos mamma och åkte hem och gjorde klar två inlämningsuppgifter känns bra. for till louise där jag fotade henne när hon red, sen spela vi lite uno. gillar uno! nyss kommit hem från träning, körde hårt med tjejerna, dom hatar nog mig just nu. vi börjar bli få, vilket är mycket tråkigt. Hoppas de blir någon ändring på saken! nu ska jag fortsätta äta min varma macka och sen  fortsätta hoppas på att vi är lediga imorgon!

b l ö t

jag mår illa, har ont i huvudet, fryser och känner mig inte på topp. intar sängen

out of my hands

vädret verkar ha en dålig dag.. sol, regn, sol, åska, ösregn,blixtar, åska, uppehåll. vad härnäst då? det vet man inte. jag och kajsa lyckades åka till stallet när de var som varmast, vi slapp regn och han precis hem innan ösregnet. flyt! känner att jag inte kommer få mitt snus idag, jag som behöver de så myyycket. så vad händer idag? klockan är halv fem snart, känns som att de får bli lite plugg och en film. imorgon har vi bara brännboll i skolan, skööööönt! ska bli fint väder också så jag klagar inte!


kavajen


tillbringat dagen i strömsholm

tjena! inte haft tid att blogga. men nu fan, nu gör jag de!

imorse åkte jag, kajsa & eva-maria till strömsholm och tillbringade hela dagen där. vad vi har skrattat alltså, sköna typer dom där eva-maria&kajsa är måste jag säga. tur vi har bästa dressyr tränaren kajsi! vi fick vårat älskade donken också, mmm. gav hundar käk å rasta när jag kom hem kring halv tio. for ner till stallet med kajsa för att ta en kvällstur, eftersom vi tränade dressyr igår tyckte jag han behövde röra på sig idag faktiskt. så blev en mys baris tur. sen fikade vi med katterna i stallet, riktigt mys. väntar på ida så vi kan spela lite patiens. sen blir de väl läggdags. imorgon har jag inga planer förutom stall å plugga lite. ska regna imorgon, tråkigt med sant. hoppas yr ljuger.

just de, fick med mig en kavaj idag och ett vitt dressyr schabrak! bild kanske kommer.

mitt lilla svullo

jises vilken dag. har knappt varit hemma idag förän nu. gjorde svenska redovisning på svenskan idag, och teoretiskt å praktiskt prov i akutsjukvård. är godkänd iallafall och det är väl viktigast. dirket efter skolan for jag till banken med louise, sen till träning. var lite folk på träningen idag så var lite boring. for dirket till stallet sen, dramboi var extremt svullen i ögat. antagligen för att flughuvan trillat av å blivit irriterad där. tvättade med lite vatten å hoppas på att de är bättre imorgon, ska tvätta de då också. skrutten! sen till louise, käka å fota när hon red och nu sitter jag här. klar med plugget för denna vecka, har lite kvar tills nästa vecka sen är de slut på eländet, funderar att göra klart de redan ikväll så slipper sen.
känner mig inte på topp humör. Men idag var jag fan med på fotbollsträning, körde passningsövning å skott! fan vad roligt de var, har lite ont i låret nu men det gör inget tror jag!

hejs

hon gör det igen!

hejsan hoppsan! skoldagen varade inte länge, gjorde psykologi provet. klart godkänd är jag iallafall men skulle sitta fint med ett mvg, ett mvg i psykologi kan ju vara roligt. jag spelade lite boll med mitt huvud i bikini när jag kom hem, om det alltid kunde vara sånna här dagar alltså. köpte mig som sagt en boll idag, så nu har jag en utan hål och som inte lägger sig på pannan. Slog ju mitt rekord i nickningen här på kvällskvisten, hela 36 nickningar. Det går framåt och jag saknar att spela fotboll så jävla mycket. Men får ju vara med lite på träningarna å visa för tjejerna så får nöja mig med det faktiskt.

inte pluggat så mycket som jag borde ha gjort denna kväll heller, jag orkar inte mer. har pluggat tillräckligt och det får gå som det går faktiskt. slutar halv fyra, sen blir det träning! nu inväntar jag ida på datorn, vi måste ju dra lite patiensdueller föfan.

 


sunshine

väntar på en lektion som börjar klockan ett, har prov i psykologi då. känner att jag inte orkat plugga så mycket som jag borde ha gjort, det får gå som det går helt enkelt. har legat ute och pluggat nu på förmiddagen, passade på att sola samtidigt. kroppen får då icke mer färg, känns meningslöst att ligga där ute å svettas i flera timmar när jag kan lägga mig i solariumet i 20 minuter. slutar två, så blir hem och plugga på en gång då. har muntlig redovisning i svenska om antiken på onsdag och prov i akutsjukvård. Kul! nu ska jag sätta på mig kläder å sanrt ta mig till skolan.

RSS 2.0