när man lever i två världar

hoj!

helgen har varit bra, gårdagen spenderades i stallet, mys med goa barn och härliga människor tills klockan blev natt. då väntade ett besök på akuten, samtidigt som jag upptäckte en tjuv hos grannen och vi hittade också en glad liftare på vägen, händelserik natt måste jag säga.

idag har jag kollat greys, tagit med mig erica och evelina till stallet för att lära ut lite ridning till lilla evelina, jag red även igenom herren på banan, han är fin min häst. ♥

har kikat mer på greys, säsong 7 - CHECK!



efterlängtad fredag

mår rätt kasst än, men var tvungen att jobba idag, var helt slut, tok mycket att göra på jobbet! Var till stallet och myste med alla djuren och människorna där.

kvällen tillbringades i soffan med alla dårar och idol! Nu, Greys!!


Sjuksjuksjuk

Igår mådde jag inge vidare, jobbade iallafall och var till stallet och tog mig en ridtur. somnade halv åtta igårkväll och vaknade tolv idag, trött tjej.

fick en säsong Greys av mamma igår!!! Lycka, så ligger å kikar på det nu eftersom jag inte mår nå vidare och kunde jobba så vilar jag satan i sängen!!


sick girl?

Helluuuuu!

jobbat många timmar idag, köpts nya rid dojjor, tagit en mysig ridtur på första gånger på nästan 3 veckor! dock lär jag ringa till veterinären imorgon, jävla trök!

gått och blivit förkyld....är fet allergisk mot hö också, ingen bra kombination! ligger på sängen med rödsprängda kliande ögon och kliande snorig näsa. nyser som aldrig förr, suck!!


orka måndag

gick upp tidigt, för tidigt! var i stallet en timme för tidigt. dramboi var drygare än någonsin men blev genomsökt, och nu ska det börjas ridas! börjar jobbet om en halvtimme och har värsta ont i magen. längtar redan hem till sängen igen.

när löven faller

min helg har varit skön. umgåtts mycket med erica&nyckelby. mycket mysigt!
idag gick jag upp tidigt för att åka till stallet och släppa ut djuren, la mig när jag kom hem igen och sov länge! varit i stallet och myst, tagit lite fina bilder på lovely ozzy och nu ska jag avsluta helgen med greys!


l som i lördag

minns inte riktigt vad jag gjort de senaste dagarna men jag vet iallafall att igår tog jag och erica oss till nyckelby och myste! idag gick jag upp i tid och kollat på lillebrors innebandymatch. duktig min bror! nu hemma igen och ska om en tag röra mig mot stallet. sen får vi se vad som sker till kvälla!


slå mig inte

godkväll. kom nyligen hem efter en kväll med evelina&erica. annars så har jag väl avverkat timmar på jobbet och varit förbi stallet.

vissa männisskor gör mig så besviken. det är svårt att inte bry sig fast man kanske gör det lite mer än vad man tror? det är ännu svårare att förstå, jag förstår, men jag förstår nog inte ens tillräckligt för att egentligen förstå. jag vill inte vara vuxen och ta ansvar över saker jag inte grundat till. ibland är allt bara så komplicerat och det finns kanske inget rätt och fel heller?

ska sluta fundra nu och sova lite i min skönsköna säng!


om jag fick önska

hoj. måndag var bra, med lite stall, med lite jobb och lite erica häng och även lite filmhäng. idag kan ju vara värlens sämsta dag, eller världens bästa? vädret suger ju iallafall, ingen lust med någonting. men det är väl dags för mig att dra mig mot jobbet!


söndagsdimp

ja, denna helg har jag kanske inte varit
så aktiv som josephine adolfsson brukar, men det har varit rätt skönt. skönt är det inte med måndag imorgon. min kropp och jag kommer inte överens heller, känns ju rätt sopigt.

imorgon väntar nooog en tidig morgon om jag lyckas öppna mina små kinesögon som sitter på mitt stora huvud.


Mitt i natta

Ligger här i sängen å gluttar, somnade på soffan efter idol, så nu har jag å Lisa svårt att somna igen!

natti!


ffffreag

jag och lisa ligger i denna stund och kollar på idol. idag har jag jobbat iallafall, mått inte alls så bra som jag borde tycker jag. ska chilla bort denna helg tänkte jag, länge sen jag verkligen inte hade en planerad helg! nu ska två trötta tjejer kika vidare på idol!


ni ser mig aldrig gråta

mått rätt kasst idag, mår illa hit och dit flera gånger om dagen. haft huvuvärk så har tillbringat dagen i soffan med tre filmer, en läskig, en hemsk och sen väääääääääääärldens mest sorgliga film. jag har aldrig gråtit så mycket till en film. jag har aldrig gråtit så mycket efter en film. den berörde, det gjorde den verkligen.

kan djur vara en passion? isåfall är djur verkligen min passion!


du som tog mitt hjärta

ååå, jag har ingen lust med idag. dålig morgon, dålig disiplin på mig själv. bry hur det fula ordet stavas. känner bara för att gråta idag, ligga under täcket med en bra film och gråta lite. gaaaaaaaaaaah. mår illa som aldrig förr!




lååånga tisdag

försökte mobilblogga igår kväll, gick ju åt skogen. iallafall så igår hände det väl kanske inte jätte mycket, jobb, dramboi, erica osv osv.

idag har jag varit uppe i tid, gjort behövliga saker, jobbat, varit hos dramboi som ska få komma till veterinären imorgon, det ser lite bättre ut men inte fullt bra, han har även en knöl som han inte bör ha under huvudet. undra om det finns mer fel på herren medan vi ändå håller på liksom? 

jaja, blir bra att komma iväg imorgon iallafall. så en tidig morgon väntar mig, no work iaf. sen ska jag kupola lite tänkte jag! värd de tycker jag :-)



en trött kropp

hejsan.

man kan ju tro att jag och erica är småbarnsmammor, det där fixade vi utan problem alltså! blev en väldigt sen natt för oss, trött tjej imorse. idag har jag varit i stallet, dramboi var inte bättre utan visade tecken på ont i andra bakbenet.. lustigt!

har busat i nyckelby med mina söta pluttisar, även erica är inräknad där, fast busade kan jag inte påstå att hon gjorde, hon tyckte nog bra om sin roll som skolfröken :-)

tror jag håller på att bli sjuk, känns inte mega bra, är riktigt trött och funderar på att krypa ner och slå på en film. den är mysig den!


kan man säga gott & blandat?

fredag - försovning, jobb, mys på krossgatan med fotboll, idol & wordfued.

idag - vaknade i tid, åkte till stallet i denna höstiga kyla. dramboi gullet är inte som han ska i benet, avvaktar några dagar och hoppas på en förbättring, annars blir det klinik. suck..

ikväll ska jag och erica göra det vi är bäst på, ta hand om ett barn. detta kan gå huuuuuuuuuur som helst. fast vi är ju rätt söta tjejer om vi vill :-)

image description

ett år till glasbanken

min dag har varit bra. 19 är ju rätt boring att fylla! men fått härliga gratulationer och många fina sånger. är nöjd med mina presents också. bästa familjen! kajsa har precis gått hem, vi har ätit gott och käkat tårta. nu sitter jag i soffan och kikar på parlamentet!

man slutar aldrig att bli förvånad. jag ogillar val, men vissa val är behövliga och även om det svider i hjärtat att välja bort och bli bortvald så finns det så måååånga fina människor som fyller upp hålet.


en gammal josephine

19 år. börjar känna mig gammal alltså! inte långt kvar till 30 nu ;-) telefonen har plingat hela morgonen, korkad som jag var satte jag inte på ljudlös så vaknade rätt tidigt. ska ta en promenad med udo sen ska jag åka till jobbet. hoppas på en bra dag!


Bus i sängen

godkväll

tog mig en skönis dusch när jag kom hem från stallet, åt lite gott, snokat runt på datorn och nu har jag nyligen haft en brottningsmatch mot ozzy i sängen! han är så go fast han låter som världens farligaste hund när vi bråkar, biter mig lätt i armen, pussar jag på han så kryper han direkt så nära han kan och ska gosa! bästa vovven.

nu ska jag se en bra film jag tagit hem!
å imorgon blev man ett år äldre också. kul kul


Ridtur

Varit en fittdag på jobbet, samt en lång dag! Har kört ett pass med dramboi på ridbanan och är nu ute å traskar med Evelina å Matilda!


Momomonday

luncha med favvoerica, jobbade, kupolade, stallade, bilade, nyckelbyade och nu film!

aldrig varit så kortfattad!
natti


Sucken

ligger i min säng för första gången på nio dagar, satt på bästa filmen att somna till, ändå så går det inte. upprörande!


En behövlig dag innan en ny jobbvecka

gårdagen var mer än trevlig, jag var lagomt trött när jag kom hem. Myste med Kajsa och lite film på tvn som jag somnade till såklart. Idag fick jag sova ut, vaknade av att kingen låg och titta på mig. Han tyckte det var dags för lite frukost sen tjockisen!

Sen har jag och Kajsa varit i stallet, vi gjorde allt annat än red, två slöa, det är vi de! Nyckelbyborna var här för lilla Evelina skulle lära sig köra moped, det var garanterat helgens roligaste!

Nu - sex and the city


Fotboll <3

Igår så var de spökjakt åt helvete med nyckelbyfamiljen och Erica! Alltid lika trevligt, la mig sent och gick upp tidigt för att rasta hundar och ta ut hästar. Var en trött josse som var uppe i morgon solen! Nu har jag tränat fotboll med bästa tjejerna och en hel del nya ansikten, skoj!

Dags för att ta en lunch på matpalatset sen kika på fotboll :-)


RSS 2.0