blandade känslor

godkväll, denna dag har varit riktigt blandad. min magont har släppt, äntligen! efter att fått höra enormt tråkiga nyheter har syskonen adolfsson fällt ett antal tårar tillsammans idag. jobbigt, är inte så bra stämning hemma alltså. iallafall så ska jag ge upp för denna dag och krypa ner under täcket, imorgon väntar jobb igen efter 2 veckor!!

ack den som ger sig

måndag, nå jobb blev de inte, jag är full av skit och de går Inge vidare för mig alltså, gör nytt försök imorgon. besökt apoteket och när jag ändå var där så tröst shoppade jag lite, behövligt faktiskt! trotsade min magvärk och tog mig en tur på dramboi nyligen. ska röja upp lite här sen väntar big brother!


ibland är de motigare

har haft rätt många bra dagar men ändå känns allt lite jobbigt. jag är lite nere och jag har faktiskt all rätt att vara de, men de blir ljusare igen. imorgon är de dags att jobba lite igen å se hur det känns, annars så är jag rätt trött nu och har extremt ont i magen, jävla förstoppning..ska möla i mig lite tabletter och sen sova!

sunny saturday

att sola, bada och spela fotboll med bästa vän, bredvid hagen där hästarna går på bete är det riktigt hög mysfaktor på alltså! fina dagar. just nu har jag lite solsting tror jag, helt slut å mår inge vidare. time för vilning!

bra dagar

nyligen hamnat i soffan framför bygglov som är i Borlänge i detta program, annars så har jag och Kajsa stekt idag, min hud som är så känslig tog knappt åt sig av solen trots att jag hade olja, knasigt. men har varit mysigt iallafall! tittat till hästen och kikat på fotbollsträning. är helt slut nu och längtar efter att få sovaaaaaa!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/628349/images/2012/pic_203940956.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/628349/images/2012/pic_203940956.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/628349/images/2012/pic_203940956.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/628349/images/2012/pic_203940956.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/628349/images/2012/pic_203941010.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/628349/images/2012/pic_203941010.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/628349/images/2012/pic_203941128.jpg" class="image">


rena rama sommarvärmen

haft en bra dag, solat och hängt bra många timmar i stallet med Kajsa! dramboi har fått nya dojor och även en väldigt lustig böld under magen, jag hoppas över hela mitt hjärta att det inte är något allvarligt för det orkar jag fan inte alltså.. men iallafall så har min dag varit fin, var mysigt att få pussa lite på sötishästen som jag inte sett på 4 dagar!

har duschat, haft ansiktsmask och myst i sängen, dock har jag extremt ont i magen min. ska möla lite tabletter och sen sova några timmar tänkte jag!


besökt sjukhuset

hejsan hoppsan!

I lördags under matchen fick jag bröstsmärtor som inte gav sig under kvällen så fick åka in till akuten å blev kvar där två nätter. kom hem med en början av hjärtmuskel inflammation, inge roligt.. innebär nu att jag ska vila 4 veckor från träning och till en början 1 vecka från jobb. jag känner att jag inte är värd detta och jag orkar fan inte! vilken jävla skit de ska va hela tiden..

igår så hängde jag med Maria hela dagen då hon också är invalid, fast på kryckor. vi deppade lite tillsammans helt enkelt.

just nu ligger jag ute och steker på altanen, svetten rinner snart om mig men känns helt okej!


gräver mig ett stort hål

deppig kväll, ensam innebär att huvudet grubblar + en hemsk huvudvärk. ger upp för idag och taggar för match imorgon!


älskar lång ledigt!

bra dagar, bra kvällar. min kroniska huvudvärk & nacke dödar mig men det trallar på, de gör de..


why am i crying

godkväll. placerat mig i sängen efter en lång och jobbig dag, har bla. haft huvudvärk hela dagen lång, gjort skit ifrån mig på fotbollsträningen, matt jag blir. kommer inte så mycket positivt ur mig just nu men även när det känns mörkt har jag mina nära och kära som lyser upp mina dagar. iallafall så ska jag ta min huvudvärk och sova snart. imorgon får jag fem dagars ledigt, det känns ju fan mer än helt okej alltså!

dumma mig

varför lyckas jag alltid få reda på saker jag inte vill ha reda på? det man inte vet, de lider man inte av.. det man vet lider man jävligt mycket av. jag var påväg att tro på vad alla sagt, man kan förändras. jag gråter inombords, jag tänker forsätta använda mig av orden, jag orkar inte! muren mellan oss jag halvvägs rivit är nu högre än någonsin. jag orkar nog inte ens försöka riva den igen. det sägs att det finns alltid två sidor av allt, jag behöver nog inte ens veta vad det står på andra sidan, första sidan har sagt samma sak allt för många gånger nu.

som sagt är orken borta

orken har gett sig av. jag orkar ingenting, min nacke ger mig huvudvärk & dödar mig. jobbar och sliter, dramboi har vår vila, fotbollen går för mig personligen sådär. jag känner mig bara allmänt matt och skulle vilja gå i ide tills solen och sommaren tänker titta fram, trött på höstvädret. jag längtar efter roliga grejer, jag behöver något skojigt!!!

jag orkar inte


tuffa tider


seriepremiär!

godkväller, söndag. tillbringat timmar i stallet, göttat fetto mat osv. sen har vi haft serie premiär och det var kul med vinst. dalkurd-mora 4-1. dock sög jag, jag var totalt sämst! har gjort en tradition, vara dålig på seriepremiären. iallafall så ska det sovas nu för imorgon är hard work work med salladsbordet!
bild från förra årets seriepremiär!

jaha

gårdagen blev rätt bra fast jag vaknade på fel sida. jag tänker fortsätta leva på fotbollen ett tag till tror jag. idag gick jag upp med tuppen för att släppa ut hästar i spöregnet. sen sov jag lite innan jag for iväg och kika fotboll, ätit gott och sket i att parta med tanke på att det är serie premiär imorgon och blir inte så bra att spela fotboll bakfull, en gång aldrig mer! är uttråkad.. lär väl sova snart


arg arg arg arg

men snälla rara.. jag vaknade på så jävla dåligt humör, antagligen för att jag somnade arg. så blev ju upptingad tidigare än vad jag behövde gå upp idag, så jävla onödigt med tanke på att jag somnade sent! å jävla snö äckel helvete som äcklar ner idag, FAN vad onödigt!


ååh

trött tjej som nördat 5 timmar, sova nu!


fina fotbollslag

imorse var jag inte pigg inte, men knalla upp å for iväg till jobbet för att baka bröd. asså jag hatar verkligen att baka, jävla kladdigt skit som inte blir som man vill.. gjorde tre olika bröd och något fail på alla, hoppas alla ni 200 pers som åt var någorlunda nöjda iallafall, så känner jag. sen har jag tagit mig en ridtur, dramboi andades väldigt lustig idag, han är rätt känslig mot damm och det är ju dammigare nu när lera och sånt skit börjar torka så håller tummarna att de inte är något allvarligt men skrutten. vi lunka en sväng i skogen bara, sen träna jag fotboll såhär nästan på nattetid. kom hem för en halvtimme sen, träningen var rolig och fan, jag gillar!
nu är det så jävla time för mig att sova!

slutet på det roliga

haft en jävla bra lång helg! bara bra humör hela tiden, kung har den varit! stekt 5 timmar i solen utan å smörjt in mig, jävligt omsatt drag kan man säga. röda jag.. tog en längre tur i kvälls solen på bästa hästen med bästa Kajsa! snart sovdags, imorgon är de hårda bud igen.


bra jävla valborg & sol


RSS 2.0