untz untz untz

godkväller. 
 
idag har de varit fullfrulle och rulle på jobbet, heeela dagen lång. bra att kajsa hos oss ibland så man får skratta lite extra om dagarna. sen har jag och kajsa tagit oss en ridtur på våra hästar som har alldeles för mycket energi just nu, höll på flyga ur sadeln ett antal gånger. nu myser jag på sängen med lite gossip girl på tvn! det är bra fint de. 
imorgon ringer klockan tidigt för att släppa ut djuren. tanken på att de är sista gången jag tar ut fixie på morgonen får mig att må dåligt. lilla lilla fina fixie! 
 

håll i hatten

godmorgon! ligger i min säng som jag inte tar mig ur för att min nacke gör så förbaskat ont!

igår iallafall var en pissdag på jobbet, tog mig en mysig tur på dramboi efter och avslutade med en promenad. sen la jag mig tidigt för att få spendera mer tid i sängfan! men nu är de faktiskt dags å kliva upp..


det är tuffa tider

regn och rusk är vad vädret har erbjudit idag, jag klagar egentligen inte, tillbringar ändå 8 timmar på restaurangen och det är lite mysigt att vara i stallet när det regnar. idag har det tagits ett jobbigt beslut i stallet, jag har fått hålla tårarna inom mig ett tiotal gånger idag, försöker tänka på annat.. den dagen den sorgen. 

jag har tillbringat mycket gos och kli tid med min fina häst idag och åh vad han uppskattade de, att bli kliad var mer intressant än vad maten var. har även vägt honom för att se hur mycket han la på sig efter exakt fyra månader på betet och inte var de ett tjugotal kilon utan ett sjuttiotal. heeelt galet! nu har vi något att jobba bort i vinter iallafall ;-) mitt fett och hans fett, blir bra de! 
 
i övrigt är jag trött på folk som undviker sanningen, som inte kan vara mänsklig å erkänna sina misstag. man begår misstag och man lär sig av dom, men att hellre ljuga än att tala sanning förstår jag inte. det har iallafall gett mig huvudvärk. tog mig en promenad för att rensa huvudet efter denna dag, det behövdes verkligen!  nu ligger jag på sängen och tänkte krypa ner i den, natti natt. 
 
 
 

hästprat

dramboi fick massage idag, han va fin tyckte hon! känns bra. nu har hästarna fått gått in också, dramboi såg mer än nöjd ut! han bara älskar sin box! nä nu sovdags!


fixat frillan

har precis krupit ner i min sköna säng med gossip girl på. idag har varit en bra dag, egentligen ingen speciell dag bara bra. var till klipperian efter jobbet och fixa håret så nu ser jag lite mer vårdad ut så att säga. sen har jag chillat och även hunnit med att träffa julia. nu slår jag snart igen ögonen för dagen


slapp helg

haft en skön helg och försökt kurera mig lite, även sånt bör ju göras ibland. igår kväll var jag iallafall hem till Johanna och hängde lite, de var trevligt! imorse ringde klockan tidigt och match väntade! vi slog Leksand med 9-0 och nu är säsongen slut. de gick för fort, känns som att jag skulle vilja spela minst fem matcher till. han inte bli så många matcher med tanke på min lilla typ hjärtmuskelinflammation. iallafall är jag jävligt stolt över mina fina dalkurd tjejer, vi har haft motgångar och otur men ryckt upp oss när de väl gällde. så de känns bra att avsluta säsongen med flaggan i topp!

nu ligger jag i soffan och kikar på x factor, imorgon vankas måndag och en hel jobbvecka drar igång! tagga


känslan på fredagar, i löööve

älskar fan fredagar, denna vecka har varit så lång å seg, men nu är de äntligen helg! jag är hostig och har halsont, men vafan gör de? har gått en promenad med Kajsa och hästarna i kvällssolen, mysigt!

nu har jag nyss kikat på en film, funderar på att lägga huvudet på kudden, trött tjej.


helt jävla slut

jesus vilken dryg dag på jobbet jag haft, sov alldeles för några timmar å var alldeles för mycket folk, inte är jag riktigt frisk heller. har tagit mig en promenad på kvällskvisten å nu har jag lagt mig för att sova! natti


powerwalk

lovely horse! var mysigt att få komma till stallet idag och spendera lite tid med hästen min, han har nog saknat mig, han har nog aldrig tyckt de varit så skönt att bli kliad som idag. vi tog iallafall en powerwalk i sällskap av kajsa&sune. chillat hela kvällen å nu är de tamefan sovdags!



huvudstaden

länge sen å mycket har hänt. jag har iallafall tillbringat hela helgen i Stockholm med Kajsa! vi har shoppat, käkat gott, provat utelivet där och haft väldigt roligt, bra jävla helg alltså!

idag så kallade ju jobb igen, var cp trött imorse och kände då inte alls för att kliva upp å jobba. nu ligger jag iallafall i soffan å ska snart ta tummen ur röven å fara till min saknade häst!


men trött eller?!

ååååååååh vad jag önskar att jag slapp kliva ur sängen imorse, är riktigt trött då jag inte somna förrän halv två. jobbet gick bra igår kväll iallafall å nu köttar vi på en ny dag och sen match direkt efter. .. kommer somna gott ikväll!


promenera mera

hej!!

imorse jag gick och Lisa upp strax innan 06.00 för att promenera 45 minuter, kungligt å har varit pigg och på bra humör hela dagen! var förbi och pussade på hästen efter jobbet sen tog jag och Lisa oss en till promenad på kvällskvisten, blev 1 mil. jävlar vad vi promenerar!

nyss sett hollywood fruarna och nu ska jag sova, upp 06.00 och jobba så gott
som heeeeela dagen! natti


uppe med tuppen

tjena! igår var de måndag ju, de var fullt ös hela dagen, med jobb, ridning och kvällspromenad, även lite tv tittande.

idag klev jag och Lisa upp sketa tidigt för att ta en morgon promenad! sex började vår lilla vandring. nu ska jag iallafall åka till jobbet tänkte jag. have a nice day!


söndag

detta har då varit en gott och blandad dag. började dagen med en promenad med kingen, hade sedan en provridning på eftermiddagen,avslutade kvällen med tråkigt besked och en timmes power walk med Anna och lisa. nu ligger jag i soffan i matsknuts å ser på yesman. sen ska jag ta min huvudvärk å sova, imorgon är det hårda bud igen..


rubrikbrist

hallå! tog med mig min huvudvärk och tog mig en ridtur med kajsa. sen åkte jag vidare till nyckelby för att ta en liten promenad med Evelina i kvällssolen. blev kvar där hela kvällen sen, mysigt! nu ligger jag i sängen å ska ta mig i kragen å kliva upp för att ta en promenad!


på promenad genom stan

igår var de fredag. slet arslet av mig på jobbet och sedan spelades det match mot ornäs där vi åkte på stryk. dock tyckte jag vi stod emot rätt bra mot ett sådant rutinerat lag som dom är. sen for jag vidare till matsknuts där de blev lite fredagmys. 
 
just nu ligger jag hemma på min säng med både ont i magen och huvudet, känner mig inte alls så pigg faktiskt. skulle vara bedrövligt om man blev sjuk nu, har jag inte riktigt tid för känner jag! ska vila och sen ta mig till stallet för att ta mig en ridtur med kajsi. 
 

dagen innan helg

ligger rätt död i min säng nu! men tänkte dra gårdagen lite snabbt, efter jobbet så väntade dressyr träning. Dramboi blev motig redan på gården å hade en liten aning om att de var sadeln de var fel på så slängde av den å genast en helt annan häst!

fick bli en barbacka träning å de gick väldigt bra igår, skönt å veta att de var sadeln som var felet å inte han.

idag har jag jobbat, dragits med huvudvärk hela dagen lång! tog en liten ridtur å sen så pallra jag med mig Kajsa på en kvällspromenad! nu ska jag sova, imorgon är de äntligen helg igen!!


who says

mitt i veckan nurå! igår köttade jag på jobbet i några timmar, sen hem och vila innan jag for till stallet för en mysig ridtur i kvällssolen. sen putsade jag alla mina jävla lädergrejjor. så kom hem sent igår kväll efter många timmar i stallet. nu på jobbet igen! hejåhå..


från deppmåndag till en rätt bra måndag

imorse var jag ruskigt trött! mådde illa och var helt slö och måndags deppig! på eftermiddagen kom jag på att jag ville till hööks. tog min vän kajsa å satte oss i bilen mot Västerås. lite shopping, käka gott med fint sällskap behövdes ju denna deppiga måndag som fick ett bra slut! nu ska jag ta och slänga mensvärken ut genom fönstret och sova. natti!


hästen&batman

igår tränade jag och kajsa dressyr för marika, jag har nog aldrig varit med om liknande, dramboi var en riktig åsna och gjorde bara tvärtom vad jag sa åt honom att göra, han har verkligen aldrig varit så vrång. så var inte så jävla nöjd med den träningen om man säger så. men vi tar nya tag! 
 
sen så var jag, kajsa och evelina på bio. vi såg på batman, mysigt! 
 

hejåhå

utgång med bästa Kajsa!


RSS 2.0