fotboll hela helgen


trion

gilla tröjan


hallå

Tjenare, har varit lite off här ett tag men kan inte lova att det blir bättre heller.

varit ledig idag, kändes ruskigt bra var även ut på en tur med min vackra och elin idag han var pigg :-) for till stan och kupolen en sväng med min bästa kompis kika runt sen var vi hem till louisen på kvällen och fixa häst inför morgondagen och åkte även lite släde på kvällskvisten, det var riktigt mysigt. kom ganska nyligen in från en promenad med kajsa&vovvisarna, hade mina uggs på mig så det var ozzy&kingen som var ute och gick med mig, åkte efter. gjorde även vinterns första vurpa, dock var det hundarnas fel ;-)

nu bör jag verkligen krypa ner, upp tidigt imorgon och släppa ut hästarna!

:-D

IIIIIIINTERNEEEEEET

kungarnas kung

mamma kommer imorgon,
vilket innebär att ikväll ska det göras grejer för att ligga på +

- tvätta
- duscha
- städa rummet
- klippa klor
- plugga massa
- tumla och tvätta mer
- plugga lite mer
- mer är det nog inte :-)




thinking of you

allt skulle kunnat varit så mycket lättare.

måndag idag, likamed helgen slut och man spenderar några dagar i skolan innan det är helg igen. har för mycket plugg nu, borde sätta igång nu på en gång, för ikväll ska jag träna fotboll hade jag tänkt. over and out

 


dagen innan du skulle lämna mig föralltid.


aldrig ska jag sluta älska dig

blä

jag är så trött att jag håller på att börja grina, jag är så irriterad att jag håller på att börja grina det vara sticker i ögonen nu säger jag godnatt för kvällen!

ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

d som i dåligt. ja det var skit dåligt att träningen var inställd och det sämsta var att vi fick veta det när hela laget tagit sig till vallen. så alla åkte hem med bittra miner, så nu sitter jag här, huvudvärk, mensvärk, irriterad, lite små trött fast inte sov trött då jag sov innan träningen. min operationstid har blivit flyttad till 11 mars, känns lite jobbigt dårå! men nu ska vi inte sura mer, för jag ska se andra avenyn, vilket innebär att jag inte kommer i säng i tid ikväll heller, hopplöst.


ggggalet

jag är trött, jag har nyligen kommit från stallet, ridit med kajsabajsa och dramboi var bajs pigg. roligt :-) väntar på fotbollsträning, men får vänta några timmar till, suck tror jag ska ta en liten vila. det kan behövas, jag gör så!


depp till pepp

det blev en bra dag, trotts att jag var för trött, för mycket ont i huvudet och för mycket irriterad. italienskan var slapp, men datorerna på hagaäckligaskolan är sämst, jätte sämst. och hade inte ens ett litet sug på att han idrott, men det bliv bollsport och humöret gick mot det bättre, träffade johan bergman också! som jag saknat.
JOHAN GJORDE MIN DAG!

sen har allt bara flytit på, fick sluta tidigare, red med kajsa och hennes syster, hennes syster trilla av och man fick sig ett gott skratt, varit med ida några timmar innan den sena fotbollsträningen som var ganska rolig så det har varit nice :-D

nu måste jag lägga mig, annars kommer det inte gå vill jag lova. godnatt mongon

jag kan inte annat än älska måndagsmornar.

gud vad roligt det är att gå upp och veta att man har en hel skol vecka kvar tills nästa helg och första lektionen är italienska, mmm..

men jag klagar inte, igår så reed jag en trevlig sväng med kajsa, så himla skönt att den där riktiga kylan är borta! sen blev det bråttom och åka på teater med jessica&jenny, var på bar igen. det var trevligt :-) kom hem sent, pratade lite i telefon och la mig. skulle velat lagt mig tidigare igår, usch vad jag är trött idag och har lite smått ont i huvudet, men det går nog bra, har ätit lite frukost och packat idrottsväskan så nu ska jag ta och vandra ut till bussen.

:*


godmorgon

vaknade för sent idag fast jag ställt klockan, men somnade inte förän tre inatt så jag kan förstå mig själv att jag var trött. jag var hos jessica på kvällen igår med min andra vänner vi chillade och snackade, skönt skönt. idag har jag tänkt att snart åka till stallet sen på kvällen blir det teater.

kortfattat å bra, puss

:-)

hejsan alla mongon!
klockan ringde klockan sju och en halvtimme senare började jag min promend till stallet, släppte ut hästar och dona sen blev det en ridtur med idaslida, det var riktigt roligt och våra hästar var mer än roliga. jag&dramboi gick dock omkull på ridbanan, det var mindre roligt men det gick bra iallafall :-)

var på kupolen med mamma en sväng, alltid lika roligt. fick med mig lite grejer hem om nu har tur kan jag kanske kanske slänga in någon eller några bilder! nu sitter jag här blöt och luktar mummmmaa, kom nyss från fotbollsträning, det var roligt som fan och mitt knä går så bra just nu, är inte alls sugen på att bli opererad och inte få spela på 6 månader säkert.. dock får jag inte spela nu heller, men efter operationen måste jag börja lyssna på doktorerna, annars så skiter sig allt ändå.

kvällen får vi se vad den bjuder på, är riktigt trött faktiskt. vi får se vi får se!

jag har kommit på att människor är konstiga, det var länge sen jag kom på det men idag har jag funderat lite på det. jag har gett dig så många chanser, jag tror jag skulle kalla det för många chanser men alltid, alltid samma sak. vad ska man göra när något är omöjligt, det går inte..

over and out


men

kajsa är så slö, slö slö slö! godnatt

kingeling

tjena, soft dag idag :-) vi hade bara en lektion sen åkte jag hem och myste i solen och tog mig sedan en promenad till stallet, var ute och red länge, red först själv sen med idaslida, alltid lika mys. mockade sen gick jag hem så motionerat lite idag har jag minsann gjort. kingen snodde nyss min hårspray, bet en hål i flaskan så sprutade hårspray på hela övervåningen, så jag blev en hårspray fattigare. igår åt han upp hampus inomhusskor, han är inte snäll den där hunden.

jag tänkte snart ta mig en dusch sen blir det bara slappt ikväll, nu är kingen i min papperskorg och rotar, jag orkar inte ens vända mig om och se vad han tog. 
d r y g a f a n s k a p


awsome

hej, jag var tröttast i borlänge imorse, jo det måste jag varit. men tog mig till skolan, i tid. hade en sån där jätte rolig psykologi lektion med roligaste marita.. sen hade jag även italienska, erica dissa så jag gick väl dit ensam då, erica tro det eller ej men funderar på att läsa italienska steg tre :o om jag fixar steg två såklart.  jag åkta vid lunch till tandis, det såg bra ut tyckte hon och blivit skillnad, måtte det inte vara mycket kvar nu vill bara ta ur den!  var förbi dramboi en snabbis och fixa å tog in dom och nu har jag chillat ikväll och mer chill ska det verkligen bli, ska slänga mig i sängen och se massa tv och försöka bli av med huvudvärken som tar kol på mig, men det blir mysigt under min filt med tända ljus så kanske jag kan slappna av lite.  tv nästa!


känslan att ha en alldeles egen häst, mmm :-)
tycker lite synd om er som inte har en, men en vacker dag är de er tur å


onsdag kväll, right? ;-)

jag är helt slut i mitt vänster ben, trasiga. jag har gått en timme idag, och nu på kvällen varit ner och gymmat med kajsa, det var roligt och skönt så nu är jag lagomt trött!  var och tittade på elitlagets träning en stund på kvällen, såg okej ut, så varför inte? men det är lååångt kvar. fan glömde att det var en bra film som började nio, ska lägga mig genast och titta på den och borsta tänderna noga, tandis imorgon och det är alltid lika roligt :-)

 

 


haha shit happens

Jag menade onsdag förmiddag, men jag hade inte jätte fel, man brukar ju kalla onsdag lilllördag, sååå.. :)

lördag förmiddag

Hejsan, sitter här nysolad redo för att ta mig en promenad till världens vackraste, ska försöka ta mig ut på en ridtur trots att det är så kallt han kan inte stå så mycket mer nu.. jävla kyla! mamma ringde falun igår och dom sa att jag skulle få opereras tidigast någon gång i mars  och det är alldeles för sent tycker jag, så mamma har ringt till stockholm idag, jag får göra det där och det blir troligen 25 februari, så går allt som det ska nu så blir det då. känns mycket bättre, blev nästan glad fast ändå inte, jag vill inte göra detta men jag måste för jag vill ju faktiskt ha ett helt knä i slutändan.. what to do

nu ska jag kila. puss

yes

felstavat på förra, what to do! min engelska lärare hänger inte här som tur är..

nu har vi fått internet, det försvann igår pga av att kingen bitet av internet kabeln! han ska då alltid ställa till det, annars så var det första dagen i skolan igår och det dög väl men jag gillar lov liiiite mer! gick och la mig halv nio igår, var ganska uttråkad och trött. jag känner mig lika trött idag och hungrig, fan vad jobbigt det är. men håller i, tänkte snart krypa ner och sova, besviken på att det inte alls var någon andra avenyn idag som jag verkligen hade hoppats!

idag har jag varit i skolan och ridit, det var mycket roligt att rida och min häst är världens roligaste, var även ner och betala en liten summa på resan så nu kan vi inte ångra oss.. N I C E :) men nu blir det borsta gaddarna och krypa ner under det kalla..

10 januari


tierd.

just ja!

Just ja måste göra lite reklam för min egen blogg:

nittondeaugusti.blogg.se

Hör av er om ni vill ha designs. :)

nionde januari tvåtusentio

Vad tycker ni om Josses nya header? Snygg va? Kanske kommer en snyggare snart framöver, vem vet. Ja här är jag och gästbloggar, roligt eller hur. Josse är hemma i sitt kalla rum och är lite gnällig, hon får ta en ipren eller dricka nån shake så kanske hon blir lite gladare, för vi älskar när hon är glad ju.

Ja här är en bild från sommaren 08, en riktigt fin sommar tror jag. Den här kvällen var fin, vi var på VIP-listan till Lars Winnerbäck och fick sitta på gräsmattan och mysa, prata. Sen smög vi oss in i öltältet för ingen av oss var arton då, sen åkte vi rolig taxifärd hem till henne. Det var mysigt! Nu är jag nitton och lilla gummsan är 17, men inne på 18-året. Shit, tiden flyger förbi. Det går inte att få tillbaka, men det går att ta vara på den tid man har. Älskar dig Josephine! Du har visat vad en bra vän är. Haha hoppas du får lite bra läsning nu, och hoppas jag får gästblogga snart igen! Kungen, over and out.

xoxo, elin.



äckel

kan någon mupp ge mig en bra jävla anledning att ha syskon som bara är dåliga?

fredagsmys

hejsan alla kottar. gårdagen blev mysig trotts allt, jag,jess,jeff&santa tog oss ut och tolkade med spark bakom hästarna. sandra var dock inte så skicklig inom tolkningsfronten. men what to do ;) vi traskade hem till mig genomfrusna och käkade lite kladdkaka och varm oboy, inväntade malin som kom redo för att basta så vi begav oss ner i bastun och chillade med lite musik och torgnys blev det faktiskt också. det solades och rullades i snön och vi njöt. sedan skulle vi göra hemmagjorda ansiktsmasker, såg ganska äckliga ut men jag tror det funkade, jag blev len men dock har jag inge finn problem heller. vi blev sugna på gott igen så vi beställde hem två pizzor och delade på, snackade skit och sen där någonstans var kvällen slut.

kungen lyckades bränna rumpan i solariumet. jag skulle prova utan bikini trosor för första gången, aldrig mer. har en röd stjärt just nu.. idag hade jag tänkt att rida, det sket sig. jag hade tänkt jogga, det sket sig. allt på grund av att det är så fucking jävla äckligt kallt. trött på det nu! sjukt ridsugen och kilon måste bort.  men what to do, ska götta mig istället. får se hur kvällen spenderas, work imorgon bitti så.

bilder får ni, puss






goodnight sweet heart

yes, ska snart lägga mig. fast har sovit mycket idag så vi får se hur det går att somna. ska upp skapligt i tid imorgon så skulle behöva somna ganska på en gång, morgon dagen är fullspäckad och det kan nog inte bli annat än riktigt bra, vad jag ska göra får ni veta imorgon.. kvällen spenderades hemma hos jess, med jeff&santa. vi pladdrade på om allt och inget, skönt.

sängen nu
puss

jävla vinterland

hej, blev kvar längre hos jeff igår, jag och mitt slagverk var å med på guitar hero. så imorse när jag gick upp var jag ganska trött, mamma körde mig till stallet, det var kallt så slapp sparka mig dit. så gjorde stallet på en gång imorse så åkte hem och åt lite thaimat till frukost innan jag la mig igen, och nästan gång jag vaknade var klockan kvart över två. så då var det dags att kliva ur sängen, men har ont i huvudet trotts att jag sovit ikapp nu.. så blir att ta några tabletter, tappa upp ett bad, har laddat med tidning och ipoden. har även lite badbrus.

väntar på att vattnet ska fylla karet nu, har städat lite på mitt rum också!
kvällen vet jag inte alls vad den har att erbjuda, vi får se helt enkelt.

@ jeffs place

hej, ligger i en röd soffa ganska högt upp i skräddarbacken. är hemma hos jeff, vi har ätit lite soppa med gott och även chokladmuffin. kikat på en film som vi spelat in för över ett år sedan och fan vad vi skratta. mina vänner var så söta så men jag såg verkligen utvecklingsstörd ut. helt sick! nu är jag trött, gick ändå upp fem imorse, och hållt igång hela dagen. vi har bokat resa nu iallafall, blev billigt och bra + all in clusive. mycket bra! jag ska väl ställa mig på sparken hem snart, trött och har utsläpp imorgon bitti, ska bli riktigt kallt. Dramboi fick sova med fleece fast jag tror inte han skulle frysa utan faktiskt, men det kändes bra för mitt samvete. får se imorgon bitti om han svettas eller inte. ska sparka mig ner till stallet imorgon.
Tolkade med sparken upp till jenny, louise fick tolka upp mig hit, var riktigt roligt :) nej nu ska jag kika vidare på nerdarna som äger på gitar hero!

:*

boooring

jag har tråkigt, jätte tråkigt och ingenting kan jag göra åt saken eftersom jag inom några få timmar måste krypa ner under täcket då det blir jobb många timmar imorgon för min del. det hade kunnat känts mycket bättre om det gått något bra på tvn nu  eller om det fanns något roligt på datorn, men det gör ju inte de.

idag har jag och mina vänner varit ner till ticket och fått lite hjälp, jag tror vi hittat något som passar oss. så isåfall åker vi 12 juni, dagen efter skolavslutningen, vilket innebär att det blir en lugn kväll. tänker aldrig mer resa bakfull. men mina vänner sitter hemma och kikar på lite mer resor så vi får se om de kanske hittar på något bättre, men det har jag svårt att tro. kan nog slänga upp någon bild här om jag hittar på!  sen har jag ridit i mörkret, red på ridbanan dramboi är jätte rolig och känslig. så ska försöka boka in en dressyrträning vilken dag som helst framöver. då får vi även se vad han tycker om att gå in i en transport. efter jobbet ska det bokas resa hoppas jag!


godmorgon

godmorgon, sitter här och väntar på att få sätta mig på ett bussen med mina vänner ner mot stan för att boka resan. det är jätte fint väder ute vilket gör mig väldigt ridsugen, men får rida i eftermiddasgsmörkret istället. När jag ändå inte har någonting att göra så tänkte jag att jag skulle städa lite på mitt rum, jag är ganska dålig på att hålla det rent. ska kanske försöka bli ändring på det.. skulle kunna vara ett nyårslöfte för mig, jag som inte har något. vi säger så!

alldeles för förkyld

tjena, jag har gått och blivit förkyld, haft två jobbiga nätter nu utan nässpray, men inatt är den räddad. spelade therese cup igår, vi kom trea och fick spela mot två riktigt bra lag, forssa div 3 och sen kvarnsvedens div1. Åkte ur semin mot kv, förlorade med 5-3 men vi är riktigt nöjda. spelade litegrann jag med och det var as kul!

idag har jag ridit och pysslat med hundarna, dramboi är så rolig, han var så fin och lyssnade så bra. annars är det riktigt kallt i mitt rum, hemma igen nu. Min och elins bo ihop vecka är slut så inatt sover jag i min egna säng.


bild från santas förfest på nyår

1 januari 2010

Hej, jag hade det helt okej igår. trevligast var hemma hos sandra men det gick, höll mig i skinnet igår så slapp dom där förjävliga dagen efter jag haft de senaste gångerna. Var till stallet tidigt och fixa och red, det var jätte härligt att rida. Dramboi var skit pigg men lyssnade bra, så söt. Han passade kalas i sitt nya vintertäcke, satt perfekt!

har inte sovit så många timmar inatt så är lite trött, och ska upp kvart över sex imorgon skulle jag tro.. cup, om jag ska spela får vi se, och hur mycket. Känns som att det inte är så långt kvar till en operation, snart har jag eventuellt halva väntetiden gått, och kan gå fort nu. jag ska duscha snart och packa för att åka till gylle och tillbringa natten där.

:*

RSS 2.0