nyårs ångest

kom nyss hem från stallet, det är -20 grader ute, herregud. dramboi har fortfarande ingen sko bak men får imorgon så ska försöka rida lite då, längtar. han är tydligen jobbig i hanteringen när marie ska ta ut och in. ni som känner dramboi vet att han inte är svårhanterad någongång så vet inte riktigt vad han har fått för sig. så blev inte mycket havre han ska få nu så får vi se om jag måste gå tillbaka på kornet, det vill jag inte göra för det gör absolut inget om han fortsätter vara pigg när jag rider, det är bara kanon kul men vi får väl se.

låg kvar i sängen länge imorse med elin skönt. kvällen blev inte som tänkt men jag och min smulis ska åka till kupolen snart iallafall, känner att jag behöver något till nyår. nyår är inte så jävla bra planerat och dricka måste lösas på något jävla sätt och jag har utsläpp dagen efter, mm kul! och om det ska vara -20 blir det inte så roligt att gå till stallet på morgonen, får se till att inte vara bakis! nu ska jag klä om och försöka få tag i kajsa..

:*

jag är trött

hallå, fan vad jag är trött.. imorse ringde klockan fem och jobb väntade, rolig dag på jobbet idag. slutade klockan två och då kom kjell&mamma å hämta mig med nya bilen, den var väl fin. ;) sen har jag sovit några timmar på kvällen, hade huvudvärk och har fortfarande. imorgon får jag sova ut och det tänker jag göra, ska göra elin sällis inatt å.

men nu ska det duschas och målas naglar!
ozzy är världens gulligaste.


jag har de bästa

tjena, vilken slöis jag är måste jag säga. sov med elin i idas hus inatt, det gillades. upp tidigt och for till stallet för att släppa ut hästar och fixa stallet. direkt jag kom hem så la jag mig och sov i två timmar och sen jag vaknade så har jag bara tittat på greys anatomy, kollat på sisådär sju avsnitt nu och måste titta mer, kan inte sluta nu när jag börjat. annars så äre fint, saknar att rida min häst bara och vissa människor kan jag inte förstå mig på, trodde det blivit en förändring. och försökte på nytt, varför gjorde jag ens det? men efter så många gånger så känns det inte i hjärtat längre, vi har våra liv och finns ingenting att dela.

ikväll ska jag försöka somna tidigt, hur det nu kommer gå när jag sov lite extra nu på fm, börjar jobba imorgon klockan sex till eftermiddagen. känns lite tugnt men det blir nog kalas när lönen kommer! jag är lite sugen på att gå på mellandags rean faktiskt :o men så blir det nog inte finns inte så mycket ork till det men lite nya kläder och annat skulle vara behövligt!

mer greys nu ;*

jag vill åka till thailand

Hej!
jobbade 07.00-13.00 tiden gick fort, var dubbelt så mycket att göra idag än vanligt. när jag kom hem så provade jag min nya plattång som ska gå att locka med, men tror ni jag lyckades med det? jag lyckades nog med en eller två fast man fick med en dvd med instruktioner. men platta gick bra :) sen har jag sovit, och nu kikar jag på tomten är far till alla barnen, sjuk film.

Inte varit på någon mellandagsrea idag, jag har inte haft ork och inte känt för att trängas med alla jävla människor, det var så mycket skönare att ta en tupplur. ikväll börjar familjen gezelius deras resa till egypten, hoppas ni får det bra :* så elin bor i huset så blir nog några nätter där!

puss ;*


nästa uppdatering.

igår var det julafton, vaknade på morgonen och for ner till stallet, gick ju tyvärr inte att rida då jag tror att drambois julklapp till mig var att dra av sig skon så jag skulle slippa rida men få leta efter den i hagen.. bussig han. sen så blev det mysa lite och kika på anna anka, kjells syster och barn var ju här så det var trevligt. vi åt gott och sedan öppnade lite klappar. jag är nöjd, fick mig en jävla ipodtouch som inte var den lättaste att hantera, fanns för mycket i den. tagit mig in på facebook osv och även fått in lite musik så det känns bra. fick även pengar, myskläder, mössa, vantar, ett till fylle spel, 4 greys anatomy säsonger osv.
kajsa kom på kvällen vi såg lite film och dona.

idag ringde klockan på sju, var bara att klä sig och fara ner till stallet å ut med lite hästar, fixade stallet direkt så har bara legat i sängen idag typ, haft en rejäl mensvärk men efter att tagit 6 ipren idag så har jag bara haft den imorse, den har inte kommit tillbaka så känns bra. elin kom hit en stund nu på kvällen å myste lite, nu sitter jag här själv och det suger ganska hårt. ska väl gå till sängen snart, jobb imorgon. men skönt med en extra timme sovmorgon och dubbelt betalt så känns inte så hemskt.

en annan sak som oroar mig lite just nu är mitt knä, jag har börjat fått jätte ont i det igen, bara när jag går osv.. jag som planerat att vara med på therese cup men så blir det säkert inte nu, ska prova träna imorgon så får jag se sen! vill bara få operationen nu.

hästarna fick ha deras röda julgrimmor, sötdram :)


kingen öppnar sin julklapp :)

 

nya rummet!

Nu kommer bilderna på rummet, än så länge saknas det hyllor på väggarna, lampa på golv&vägg och så ska även databordet bytas ut till ett vitt.. annars är det så gott som klart :) så småningom så ska lister och golv bytas också!


dator och helkropps spegeln.

schablonen.

sänghörnet.

tvhörnet.

ganska nöjd med rummet&trivs bra i det :)




juldagen

nu är de över och det känns tomt, men nu ska ni få se rummet först. vi tar en sak i taget!

nej jag ångra mig, ska iväg och handla. ni får se bilderna sen :)

nu är det julafton

godkväll. jag är trött men ändå inte sova trött, jag vill inte lägga mig i sängen men kan tänka mig att sätta på en julfilm och lägga mig under täcket, men då vet jag att jag kommer somna och det känns jobbigt för då måste jag vakna och stänga av skärmen. jag får fundera på saken lite till..

annars så har det sprungits på stan&kupolen idag med mostra och kajsa, man skulle kunna sammanfatta det med folk och bilar överallt. var även till stallet på eftermiddagen och skulle försöka rida men dramboi har lyckats gjort något med dojjan så alla sömmar är gone så. så sitter lite löst. hovslagaren kunde komma på julafton men känns lite taskigt faktiskt så vi får se hur det blir med den saken. sen har jag finslipat schablonen, jag förstår att ni vill se bilder på rummet och det kommer, men känns som att det blir finare om ni får se det när det är riktigt klart, saknas hyllplan på väggarna och lite lampor. men ni kan säkert få en smygtitt. men det får bli imorgon.

jag och kajsa gick ner till louise senare på kvällen och snackade lite skit med både louise och nicke och nu har jag suttit här och myst, spelas julmusik i alla rum på kviddas v1. lite fullt hus här, kjells syster har kommit med sina barn, men det är trevligt! även slagit in alla julklappar nu, hjälpte även rasmus.

när jag kom hem från louise satt mamma&kjell på deras säng, såg jätte allvarliga och ropade in mig, mamma sa ledsamt att kjell ville skiljas, jag tappade hakan och åmajgad vad det han komma tankar, men ingen kunnde hålla sig för skratt. som tur var så trodde dom att dom var roliga som vanligt!

det får bli julfilm, puss

aldrig mer schablon

hej! nu är rummet så gott som klart, schablonen har vi precis blivit klara med, det var absolut inte det lättaste men det gick efter många stånk&stön. det mesta är på plats, lite nytt som ska inhandlas och bytas ut bara, annars så är jag nog nöjd, blev helt okej :)

annars så efter stallet blev det kupolen en sväng med kajsa. louise&larmmalin kom förbi sen också, louise satte ett larm på malins rygg inne på åhlens, när malin gick ut så pep det, haha ganska roligt om du frågar oss! sen tolkade vi också, jag och kajsa! vi måste vara roligaste i hela världen, vi tog en rejäl tur som bara tog 1h30min med rejält mycket spring, dramboi var helt slut när vi kom tillbaka, men det behövde han och det märktes att han tyckte det var lite roligt :)

snart ska jag sova första natten i det omgjorda, sängen på andra sidan rummet, hoppas jag sover bra där med.;D

måla måla måla

hej, jag är lite off här just nu, men har lite annat för mig, det är ju faktiskt lov! igår fixades det grejer till rummet, packades kassar och började på rummet. packa kassar var inte alls farligt, folk hela tiden vilket innebar att det fanns kassar att packa hela tiden. gick upp i bra tid imorse och fortsatte fixa här inne, och nu är jag klar för förmiddagen så ska åka ner till stallet och kolla så att häst jävlarna står kvar i hagen.. sen ska jag och kajsi ut och tolka :) idag byter vi ut miniskidorna mot slalomskidor! sen ska jag hem och fortsätta här, hoppas det blir klart idag, då får ni säkert se bilder ikväll.

puss

jag bjuder på en liten uppdatering

godkväll, tänkte skriva några rader innan jag går och lägger mig. jullov nu då känns ganska bra, jag förtjänar det inte men behöver rycka upp mig lite smått så tänkte passa på under jullovet.  blev väckt imorse av marie, hästarna var tydligen på rymmen.. så snabbt upp ur sängen å fixa skjuts ner till stallet, men så ringde hon och sa att hon fått tag på monstren. så behövde inte åka ner. for ner till stallet senare, hästarna fick gå in tidigt för att slippa kylan, går inte rida när det är såhär kallt heller. går ju inte andas i kylan! det är alldeles för många minus grader..

sen har jag,kajsa&mamma sprungit på kupolen, nästan klar med alla julisar nu! känns skönt, köpte skor och smink till mig också så det blev nog bra. nu på kvällen har jag bara städat och tagit det lugnt, ska upp och jobba imorgon, full rulle imorgon till klockan sex på kvälla. får se om det kanske får bli en lugn kväll.

nu ska jag ta bort nagellacket och krypa ner! puss


en hälsning


udo hälsar att han gillar snön och hoppas att alla mongon får ett mys lov :)

det håller inte om du bara ska ta

dålig uppdatering, men ni behöver inte veta något mer än att det är jullov :)


älsklinggggg


gulle, var ute och red i snön, jätte härligt :)
förhoppningsvis ska jag och kajsa ut och tolka imorgon, gilla!

 


jag tänker klaga

jag orkade inte då, jag orkar inte nu och jag kommer inte orka imorgon! när jag ska orka??

fuck, jag behöver nyårslöften, och jag vet att denna natt blir lång..


fan vad dåligt det går

det finns inget som är på min sida just nu, studiebidragsvarning, huvudvärk,måste gå hem från stallet, rida fast jag absolut inte vill, fittäckel kingen har tagit min stallsko och tagit ur sulan som ligger någonstans på gården, mamma är sur, jag är ännu surare. har inte tid att gå hem från stallet eftersom jag måste plugga, hejdå

åååååmajgaad

vilken helg. i fredags for vi till stockholm! gick på idolfinal, det var riktigt mäktigt. det måste ske nästa år igen, och härligaste var när hela globen gjorde vågen, gilla. sen var vi ut på natta å yra efter mat, var inte dött i stockholm inte och vi blev kallade turister från norrland?! jaja, lördag gick vi på stan hela dagen, köpte inte mycket, två julklappar, väska & bh. mycket folk och man hade inte riktigt orken att ens prova. men vi har haft det trevligt och tågresan hem var roligaste på länge :) tack brudar, puss!

lördag kväll blev stress, mina så söta och rara vänner vet precis hur dom ska tjata och nog fick dom med mig på fest, även kajsa var med en stund. vi var runt lite sen slutade det med att vi var här och festa med mammas jobbvänner åsådär. haha men det var riktigt roligt, och som alltid när det är fest här så slutar den cirka klockan sex på morgonen. sjukt. men vi hade trevligt :)

idag har jag mått sämre än på länge, tog mig inte iväg på dressyr träning eftersom jag inte lyckades stå på benen sådär jätte bra. jag har inte ätit på ett och ett halvt dygn, måste ta med mig erica å äta nå gott imorgon alltså! det måste bli så. sovit några timmar nu på kvällen så är inte jätte trött nu men måste bli!






snart snart snart

sitter här nyduschad och ska blåsa hår, sara och hennes pojkvän kommer om ungefär en kvart om hämtar oss. så får vi skjuts till tågstationen, sen bar det iväg. känner på mig att vi komma klanta till oss så jävla mycket, typ när vi ska hem inatt. om vi kommer ens hem dit vi ska sova vart nu det är. men det blir nog kalas! jag har varit och ridit en sväng på drambo, han var gullig och lite smått upprörd över att han var tvungen att ut och springa när de andra fick rulla i hagen och slöa. han är söt men det var roligt, han var pigg :) kajsa påminde mig visst om sak jag glömt packa, bäst att stoppa ner på en gång! hörs på söndag, för på lördag kväll ska ni få se på fan !


hej

godmorgon världen!
klev nyss upp ur sängen, jag är jätte trött men ska sätta mig på mopeda till stallet, brr, kallt och mörkt ute! men måste rida idag och tåget hår tolv så har inte så mycket val än att rida nu.festaste huvudvärken har jag också.. och jag hoppas verkligen att den försvinner, för har jag huvudvärk nu vad kommer jag inte ha ikväll i globen bland allt härj och skrik? jaja nu ska stallklädisarna på!

careface

hallå, pimplar cola och blir inte av med min konstanta huvudvärk, ajaj.. sovit och vilat idag, åkte till dramboi och red ut en liten sväng med kajsa, häst var pigg och blev alldeles för mycket galopp på stället och studs hit&dit. på kvällen fick jag lite socialt sällskap iallafall, inte kingen eller så utan jutt. vi kikade på i taket lyser stjärnorna. sorglig film. men nu är jag ensam och ska plugga lite och ivänta big brother. nerd i know, men roligt! sugen på att sola fast jag somnade i solariumet igår och brände mig lite på ryggen, tror fan att jag ska gå ner och sola lite nu faktiskt, plugget får vänta lite! mamma är gullig och jag vill åka till stockholm nu på en gång!


gulle

boring shit

Hejhej.
det är bara tisdag, jag vill ha fredag, lördag&söndag nuu. hemma från skolan idag årå, mår gött nu men sov lite för länge idag för att ens kunna tänka på att lägga mig snart! det blir inte roligt, men som tur har jag sällskap av bigbrother till 00.40 iaf.. Jag har ridit dramboi idag, var till banan och red igenom honom lite och provade galoppera lite också, jag tror att det kändes bra!  men har bokat evam på söndag så ska vi se om det är som det känns.

annars så känner jag mig oduktig, alltså dålig! jag har varken gjort engelska artikeln eller film analysen.. jag vet två som kommer vara upprörda imorgon. men film analysen är helt omöjlig att skriva och engelska artikeln har jag bara varit för slö för att ens orka börja på! men eftersom jag kommer vara vaken för länge inatt så har jag ju något att göra iaf :) då blir lersten kladdddd! så kan jag sova imorgon bitti.. mm skönt! det blir bra. nu ska jag börja skriva lite!

dom ska få in en minigris i bb huset. barbro :)

daem

det är en ganska jobbig grej just nu, eller det är inte en bara utan ganska många egentligen men denna är ivägen just nu. det är att jag inte kan somna på kvällarna, det går verkligen inte. jag vrider&vänder, lyssnar musik, tittar på tv, läser, räknar får.. ja jag har provat det mesta. det funkade att räkna får en av nätterna, men jag räknade till 300 minns jag innan jag somnade. dock sa melindas kära mor att hon hade provat tagit två ipren när hon inte kunde somna & det hade hjälpt. har provat det också just nu,  var väl en halvtimme sen men jag sover inte än. fast jag legat i sängen sen halv elva. det kommer bli ett problem om jag inte kan sova på kvällarna, inte konstigt jag inte orkar, eller mår bra..

lägger mig igen, godnatt


dåligmåndag

Hej, jag är sjuk idag.. dramboi blev rakad iaf och har fått ett nytt ulltäcke, fint. gick hem från stallet, mindre skönt och nu mår jag jätte illa och har ont i huvudet, fan om jag blir dålig till på fredag! jag ska nog ta lite ipren och hoppas på att det går att sova.

ey

vi blir ganska många på julafton .. :O

saturdaynight.

haj.
tittar på hajen, det är en skräckfilm. det kommer kanske gå dåligt att sova inatt.. men det sket man väl i! ska sova snart, upp halv sju å åka till stallet och släppa ut djuren, skynda hem och åka till falun ska kolla på mina tjejer när som ska spela dam sm, ååh vad jag önskar att jag kunde vara med. kvällen blev annars lugn, var på promenad och busstur med kajsa och kingen. duschat både kingen&ozzy så har mysiga rena djur. ridit idag, nu har vi kommit fram till att dramboi är bra och det är bara köra på och få igång honom. så det känns lite som en lättnad!

men nu ska jag krypa ner och ladda för att vara reporter till en viss person imorgon, you know who you are! godnatt:)

hej hej hej hej hej hej

mera snö vill vi ha!

igår red jag på dramboi, och travade lite. jag tror det gick bra! vi ska kolla honom idag så får vi se om det blivit någon skillnad från när jag börjat rida han. red lite med idamysen :) sen for jag hem till malin och var med mina favorit flickor, myste och tittade på idol och även en live film från håkan under peace and love. åååmajgaaad att det var så mycket folk å känslor. jag längtar till sommaren igen..

nu har jag nyss vaknat och ska ta mig lite fruppi och sedan få med mig kajsa till stallet!

hej mitt vinterland

snart så. det har snöat lite nu så mer vitt på backen, dock skulle jag viljat haft ännu mer! ska ta mig en promenad till stallet om någon timme tänkte jag, funderar på att sola lite först plocka ihop lite sen ska jag vandra. ska prova trava dramboi idag och hoppas på att han inte visar något. men känns som att han kommer göra det och jag har även drömt det inatt. men jag hoppas fortfarande på det bästa. jag är mycket hungrig blir bara gröt och en macka igår i magen så ska ta mig lite gröt nu innan det blir solis.

annars så är det fredag, och jag har iingen aning om vad helgen kommer bju på!


ivan sovmorgon

godmorgon! finns inte ord för hur skönt det var att sova idag, jag behövde verkligen sova ut. nu ska jag väl snart ta och klä mig och bege mig till skolan.. fick precis reda på att boende i stockholm är fixat, känns bra :) längta längta! sen fick jag också veta att teatern i helgen troligen var slutsåld,  kul! för det är sista föreställningen.. aja vi får se! ringde nyligen erica å försökte få upp henner ur sängen, hoppas hon kommer till matten nu. nu ska jag fixa gröt och sen göra mig klar för att vandra till bussen i kylan!

puss


take a chance on me

hallå. nyduschad sitter jag här och förhoppningsvis lite brunare. skolan idag var väldigt chill, är det nåt vi är bra på så är det nog att chilla! men vi fick faktiskt krishanteringen klar så det var super skönt. red på min vackra också, det var ivan kallt så det fick bli baris med täckisar och ländtäcke att virra in sig i och en sötnos på telefon och under rumpan så det blev mysigt. annars så har mitt humör varit upp och ner idag, känner mig som ogräs som är inte är tillräckligt fin för att uppskattas, invändigt. men ibland får det väl kännas så också, men jag tänker ta mig en funderare på om jag orkar ödsla mer.. aa det kommer bli en riktig funderare faktiskt!

ska mojsa in mig i body lotion nu och krypa ner.
:*

fortkörning finns inte på kartan

putter putter..

aaandra avenyn fick mig att gråta ikväll, hur ska den serien sluta alltså.. men annars så är jag på lagomt bra humör, skrittat ut en sväng på dramboi idag och fick äntligen sitta på hans rygg efter två veckor, det var ganska kallt med mys! Longerade Destiny också, annars så har jag duschat och ätit gröt. tänkte ta mig en bit kladdkaka.. :) sen blir det sängen, ska försöka sova tidigt idag! fast jag vet mycket väl att jag kommer titta på bigbrother alldeles för länge!

första december idag ju.. sommaren närmar sig sakta med säkert!

 

 


...........

faaan vad jag är trött, ska göra mig klar för skola, jobbigt

RSS 2.0