vilken kass dag

har haft en skit dålig dag, verkligen skit dålig. inget har riktigt gått som jag tänkt mig! just nu ligger jag iallafall hemma på sängen med ozzy intill mig. regnet bara öser ner utanför mitt fönster å jag får dåligt samvete av att tänka på att dramboi står ute i ovädret. han överlever nog dock. nu har jag tagit hem en film som lillebror sa skulle vara bra, the lucky one. så ska krypa ner under filten tillsammans med vovve nu, dramboi hade kunnat få legat under min filt han å om det hade funkat. 
 
i övrigt känner jag att jag behöver göra något, fan vad jag behöver göra något!!
 
 

onsdag

min dag blev bra när jag fick komma till stallet! dramboi fick nya dojor, hovslagaren bjöd på mc donalds och jag fick en rolig ridtur på dramboi med min Kajsa. vilken härlig häst jag äger.

sen har jag sett skräckfilm med Lisa och Evelina och nu är de tamefan sovdags.


.


12-08-28

vaknade och slog huvudet i en garderob, drömde att jag skulle få min mun tvättad med tvål, dagen fortsatte men massa stress på jobbet, en rätt seg fotbollsträning sen har jag avslutat kvällen med en dusch & hollywood fruarna! har varit en trökdag, hoppas att morgondagen blir en bra dag, känner att jag skulle behöva lite tid med min fina häst. filmdags! natti 
 

suck

idag vill jag inte kliva ur sängen, fan vad matt jag är.. skit skit skit


en matt josephine

haft en bra dag, jobb och en ur bra ridtur på dramboi i solen! sen har jag kikat på fotboll med lisa&evelina, kallt som satan fan, är ju oktober i augusti.. nu på kvällskvisten så blev jag bara matt, arg & ledsen. så fort man har sina bra stunder i livet kommer de saker å tynger än, vilket jävla skit. nu ska jag sova iallafall 
 

härliga fredag

haft en as bra fredag fan, ett rätt lyckat besök hos tant doktor, jobbade i sällskap av min bästa vän som verkligen förgyller mina dagar, spelade en helt otrolig fotbollsmatch med en otrolig kämparglöd från oss alla, känslan efter en sådan match går inte ens att beskriva alltså! sen har jag myst med mysis människor i mys matsknuts.

S Å J Ä V L A V Ä R D D A G !


en liten onsdag

hej i kvällen. ligger på mig säng och har precis lagt ut en annons på blocket, gör ett nytt försök i att finna en medryttare till dramboi. iallafall så har jag idag spenderat lite timmar på jobbet, bakat fett med sockerkaka! sen har jag tagit mig en ridtur på dramboi idag, båda var helt slut efteråt, bra jobbat! har även hunnit träffa julius en sväng på kvällen och nu tänkte jag faktiskt ta och slå på en film och sova kanske? längtar till helg, det är så fruktansvärt jobbigt att ta sig upp på morgonen.. 
 

ute på tur med finisen


måndagsbus

måndag, rullade på som fan trots att måndagar brukar va sega! efter jobbet red jag å Åsa en liten sväng sen har jag försökt lära mig spela gitarr hela kvällen = ont i fingrarna! nu ska jag slå på en film jag börjat kolla på säkert 8 gånger men har somnat varje gång, dags att se klart den kanske :-)


min helg

tjenatjena! igår spelades de ju match i östansbo och vi kammade hem en 0-5 seger, utan en enda avbytare, fan vad vi kämpar alltså! heja dalkurd. sen så hängde jag med maria på kvällen. inatt har någon idiot slagit sönder framrutan på bilen trots att kjell satt i bilen å sov. jävla idioter de finns alltså. 
 
idag har jag tillbringat hela dagen med åsa, vi tog oss en ridtur på ett antal timmar i solen, mycket trevligt. sen har de varit hästsnack hela kvällen lång. just nu ligger jag på min säng å ser inte fram emot att jobba imorgon igen, bakveckan.. fyfan! nä nu ska jag göra mig redo för att sova å ladda för en ny arbetsvecka. 
 

saturday in my bed

godmorgon! ligger i min säng rätt nyvaken, att ställa klockan var bra onödigt bara eftersom jag ändå inte kom upp i tid. men änte helg så säg! igår så var de fredag och den tillbringades först på jobbet i ett antal timmar, sen var jag förbi hästaffären och slutligen hamnade jag i nyckelby i försök på att fiska mört som gick åt skogen. sen plockade familjen nyckelby upp äckliga kräftor, dom är inte gulliga dom inte.
 
iallafall så är de gameday idag då, så lär ta mig ur sängen nu! sen får vi se hur jag tillbringar min lördagskväll! 

living

Ojoj! igår spelades de fotboll igen, vi vann mot falu bs med 5-0 och jag fick även nicka in ännu en boll i nätet! de går bra nu. jag jobbar å sliter i de fina vädret. idag har jag myst med dramboi i solen, stod över ridtur med tanke på den feta lårkakan jag fick under matchen igår. nu ligger jag å Lisa i soffan å chillar, sovdags snart!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/628349/images/2012/pic_502c1d0fddf2b3567d000d34.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/628349/images/2012/pic_502c1d169606ee3d76000d7e.jpg" class="image">


wallander

godkväll. jomenvisst, idag har man ju alltså slitit på jobbet igen. det var riktigt jobbigt att ta sig upp imorse, men sen rullade det faktiskt på och kändes ändå helt okej att jobba igen. åkte hem å sov lite eftermiddag innan jag for till stallet för att tillbringa tid med min häst. det behövde jag verkligen idag, vi tog oss en barbackatur och sen myste vi. goa dramboi! imorgon väntar jobb & match. heja heja 
 
just nu ligger jag i sängen å kikar på wallander. jag känner att jag mår fan bra alltså! 
 

farväl underbara semester

matchen vann vi med 9-2, det var för jävla fint. fick även sätta dit pannfläsket å göra ett vackert nickmål! sen har jag hängt i matsknuts hela kvällen å här är jag än. imorgon är de jobb dags igen, känns riktigt jobbigt! jag vill vara ledig jääääääämt


gårdagen på en båt

tillbringade dagen på en båt igår, mycket roligt! nu, match!


hejdå fredag

hejsan hoppsan! idag har jag ridit med åsa, red igenom dramboi lite på ridbanan, vilket både han och jag tyckte var jobbigt. sen har jag kikat på hockey med Kajsa i Leksand, trevligt trevligt! nu är jag i matsknuts å ska kika på film med lisa. Imorgon ska hela dagen tillbringas på en båt!


njuter

hello! jag å Åsa rider satan, sen chillar jag lite hemma å lite i matsknuts! just nu är jag i matsknuts och kikar på film, är riktigt trött å njuter av mina sista semester dagar.. snart är de hårda bud igen alltså. nä hejåhå, see you


jag kan inte skilja på

vilket väder sverige bjuder på alltså, blir man matt eller blir man matt? jag och åsa trotsade regnet å tog oss en mysig barbackatur i skogen iallafall. sen har jag känt mig lite nere och haft en besvärlig mensvärk så har tillbringat många timmar i sängen! sov lite för många timmar också, så kommer bli tufft att somna snart. kajsa kom hit med våra svampar för några timmar sen så vi har roat oss med att rensa svamp, inte världens roligaste syssla kanske. nu tänkte då jag iallafall krypa ner under täcket å slå på en film! 
 

gör saker som du tycker om

matchen igår vanns utav dalkurd med 4-2. det var fantastiskt roligt att spela igen! träningsvärk och öm kropp efter en tuff match. idag satte jag och Kajsa oss i bilen klockan sex imorse för att ta en tripp till arlanda och hämta hem mina föräldrar. sen har vi ridit en sväng med Åsa och även varit på svampplockning för första gången med bra resultat! är helt slut efter denna långa dag som avslutas i soffan med Wallander på tvn!


lördag

denna lördag har jag hängt med Kajsa, dramboi fick sig en välbehövlig dusch också så han är ren och fin nu. sen har jag umgåtts med evelina hela kvälla. ligger nu i sängen med två hundar, den ena rycker å morrar, drömmer skrutten en mardröm tro? sovdags, imorgon gameday! första matchen på 2,5 månad för mig, TAGGA


grönalund

igår tog jag och Evelina en tripp till grönalund! vi hade en hel mysig dag där verkligen! inga problem för kungen att köra i Stockholm heller, heja heja! fortfarande ligger jag i sängen, sååå behövde sova ut alltså. ska ta och kliva upp nu tänkte jag, skulle dock vilja tillbringa hela dagen här.


trötta ögon

efter ett antal timmar i bilen ligger jag äntligen i soffan och kikar på os. vi dumpade mamma&kjell på Arlanda å sedan åkte vi, alltså jag&hampus å hälsade på moster i gävle, käkade ute och myste innan vi for hemåt. som sagt är jag galet trött å väntar på att jag ska vara taxi! sen ska jag hoppa i säng kan jag lova er!


spåkulan


RSS 2.0