hoppsan

städat i min ena garderob. gått igenom lite skor i sällskap av min lillebror rasmus. och nu blev jag jätte trött. har gett mig in på något galet. ska vara med i skollaget i volleyboll. kan gå hur som helst!

grattis världens bästa erica som fyller 18 år idag! :-)


please don't let me go

haaaalllå!
har varit ganska nöjd idag. började vid lunch och hade bara idrott. jag brilljerade på bowlingen, lever på det än. solade lite med min vän louise, det var både skönt och behövligt tyckte vi båda! vi var ut på lite ärenden och fick med mig en dressyrjord hem till dramboi.

ridit en sväng, det var kallt men jag hade en pigg häst. tog mig en lång dusch med lite musik och nu känner jag mig varm igen. gjort det lite myspys på rummet med tända ljus, ska snart städa lite. redbullen gjorde susen!




det är så kallt

hej hej. det blev ingen skoldag från 8-16. jag började senare än vanligt och var alltså i skolan förtidigt eftersom jag inte visste något, surt. gick på kupolen med mina fina vänner och jag hade ett sug på att köpa elektroniska saker, hur ofta får man de liksom? gick in på fler såndana affärer än klädaffärer. hitta en dröm dator iallafall!

har ridit i kylan på världens bästa häst, jesus vad kallt de var och jag har inte blivit varm än! jag gillar maria montazami så ska fortsätta ligga under min mysiga filt på min säng och ha min svarta bråkiga labrador bredvid mig och kika på henne och alla andra fruar.


borta bra med hemma bäst?

vilka jävla dagar jag har haft!
dramboi är som vanligt igen och vi hoppas på att det inte blir något återfall. dramboi mår bra och jag är så glad man kan bli. idag fick jag komma hem, skönt att få komma hem, verkligen! imorgon är de skola, inte redo. är trött trött trött trött trött men så kan de vara. 
 
nu ska jag bara mysa ner mig i mysigaste sängen!


du och jag mot världen.
du är allt och lite till..
jag gör allt och lite till för dig min fina vän!

utmattad

godmorgon! varit upp sen sex och legat i stallet medan dramboi fått ännu mer dropp. idag ser det ljusare ut, men ska inte ropa hurra än för det vände sist och det kan göra det igen. men nu hoppas jag verkligen att det inte vänder. dramboi är pigg, matglad, även druckit vatten och gör sina behov ganska bra just nu. ska motionera mycket idag så han verkligen får igång magen. skulle vara skönt att få komma hem ikväll, men troligen blir de nog en natt till i stallet!

det fortsätter

veterinären fick komma igår kväll igen. det blev att slanga honom vilket gick bra denna gång, inget näsblod! pjuuuh.. sovit få timmar, såklart. vi gick upp halv sex och fortsatte med droppet imorse och han blev betydligt mycket piggare. just nu verkar han på bättringsvägen och har kläckt ur sig lite bajs men det vände igår och kan lika gärna vända ikväll igen. var nyligen en veterinär här igen pga att kanyl jäveln krångla och imorse krångla den också så en veterinär fick komma ut. det är bara massa krångel för oss också, det är inget som är lätt just nu!

missar globen imorgon också.. det suger också. jag skulle kunna göra en jätte lång lista på allt som suger just nu, men ska inte tråka ut er med den!


fuck this again

han var piggare imorse och hade bajsat, och gjort det några gånger idag men nu verkar han seg igen. tappat aptiten och ser lite trött ut, dricker inte vatten heller. ska ut om ett tag och longera honom och se om magen går igång men ser ut som att det blir att ringa en tredje veterinär ikväll, dropp igen och tillbringa fem timmar i stallet inatt känns jobbigt. jag och kajsa är trött nu, kan han inte bli bra bara?


fuck this

veterinären kom ca halv nio igår kväll och trodde det var förstoppning dramboi råkat ut för. gjordes ultaljud, han slangades med ett antal liter vatten och sen fick han stå med dropp i fyra timmar, så jag och världens bästaste kajsa satte oss på filtar i boxen för att vaka över dramboi som inte fick röra sig medan droppet satt i. vi var ute på promenad klockan tre inatt sen kunde vi lägga oss kring fyra. upp igen åtta och han var inte bättre.

nästa veterinär fick komma ut på förmiddagen och göra samma sak som igår, gick inte lika bra att slanga honom idag, näsblod från båda näsborrarna och det var blodstänk överallt i stallet. dramboi såg hemsk ut i sin röda mule. dropp i fem timmar och vi satte oss på filtarna igen i boxen hans för att vaka över honom. och nu ska vi varje timme ett antal timmar ut och longera honom, har inte blivit någon förbättring än men han visar ingen smärta iallafall.

lilla skrutten, vi hoppas att eländet är slut efter natten så jag får åka hem imorgon och han slipper stå med dropp en tredje gång. det visar sig imorgonbitti helt enkelt. kajsa och jag ska springa ut ett antal gånger inatt för att kika att inte någon smärta har kommit.

jag är trött, äcklig och känner mig matt! tur jag har marie&kajsa just nu


ett stort jävla åååååååååh

jag skulle inte klagat över att få springa på vallen och frysa just nu, det hade varit fan så mycket bättre än att sitta hemma hos marie och invänta veterinären för att jag har en häst som är dålig. det känns jätte tråkigt och jag hoppas hon kan fixa det vi tror att det är, annars blir de klinik.. idag är de inte roligt att ha häst!

jävla vinterskit

hej, har precis kommit hem efter en promenad från stallet. det var inte roligt, det var kallt, det var motvind, det var halt.. det var alla fel de kunde vara! det var kallt att rida också, riktigt kallt. jag vill inte ha vinter.

annars så har jag umgåtts med louise idag, sällan vi umgås så det var mojsigt. ikväll väntar träning, ute. förstå hur kallt det kommer vara då? åååååååååååååååååååååååh på det! men men..

godkväll

känner mig inte på humör just nu. inget idag har funkat i min närhet. error hit och error dit! jag har lagt mig på soffan med datorn i knät och tvn på. intog nere våningen då jag känner att de kommer bli en lång natt. jag har ont i magen, varför vet jag inte. ett + är att man är ledig imorgon, i like!


nya tag

godmorgon, måndag morgon. Känns fint va?
på lördagkväll hade jag super trevligt, det var riktigt mysigt! söndag var en seg dag, tränade iallafall och mojsa lite! nu ska jag stänga ner här faktiskt!


glada miner!


softa softa softa helg

tjjjjjjjjjjjjjena!

min lediga fredag blev chill och skön, jag spendera tid med min häst. behövligt! sen spenderade jag ännu mer tid på krossgatan med sköna människor det var också behövligt. idag har jag strosat runt på kupolen med fisan varit till stallet och nu har jag landat på krossgatan igen. ska iväg och mysa lite ikväll, känns finfint. skönt med en helg utan tidiga mornar, dvs jobb&utsläpp!

så ska alldeles strax do the dusch och göra mig klar för kvällen.


helium <3



helium ballongerna var iallafall dagens höjdpunkt.
bjuder på denna!


träningen gick bra, jag önskar mest av allt i hela världen att mitt knä aldrig gått sönder. jag skulle så gärna vilja spela inomhus. men nu är det som det är och min önskan kommer aldrig gå i uppfyllelse iallafall så jag får nöja mig med att träna. jag hoppas och vill att jag kan komma tillbaka till den jag en gång var på fotbollsplan..


hur kunde jag vara så dum?

hej hej hej.
världens längsta dag har varit idag och inte fan är den slut än heller. jag har varit i stockholm på sacomässan, själva mässan sög rejält och jag funderade många gånger under de timmar vi var där va fan jag gjorde där? jag kunde varit hemma och gjort lite nytta istället för att trängas med miljoner ungdomar, stå i en sketen mat kö i 40 minuter. men bussresan dit klockan sju imorse  var rolig och lika så bussresan hem. mycket skratt skulle jag vilja påstå.

nu har jag varit hemma en timme och om en timme ska jag dra på fotbollsträning, bör inte med mitt knä men jag vill försöka iallafall. känner mig lite bättre idag än igår iallafall. imorgon är man ledig och jag uppskattar det verkligen, en dag i bysjön hade jag absolut inte orkat för fem öre!



greys anatomy

klockan ett tog jag min ozzy och även lite kingen å la mig i sängen och kikade på greys anatomy, eftersom jag överansträngt knät fick jag överväga att vila det idag, order från sjukgymnasten och jag lär väl lyda för mitt eget bästa för nu är de inte långt kvar tills jag är klar med denna rehab!

jag tillbringade nio timmar i sängen och greys roade mig hela dom nio timmarna, jag tycker greys är bra. tog mig inte ens ifrån sängen för att duscha så nu har jag precis gjort de, borde sova egentligen faktiskt.. lär upp halv sex imorgon, så om ett tag kryper jag ner!

natti

hej jag heter josephine

nu är de såhär att jag nyligen kommit hem, slutade typ halv tio. eller ja jag blev klar med nationella provet då och jag hoppas att det gick bra, vem vet.. gottade med mina vänner johanna&erica sen bussade jag hem. funderar på att lägga mig i sängen med mitt överansträngda knä, IGEN. inte okej.. sätter på lite greys och hämtar en ozzy och lägger bredvid mig, kan bli bra då.

uppladdning för fysträning ikväll!


jag är så jävla trött

HEJ!

vilken dag.. jag har varit markör med klassen ute i bysjön för en tågolycka. vi såg förjävliga ut och vi frös ihjäl, men annars var de väl kul? eller? sen stressade jag vidare till stallet. tog mig en barbacka tur på dramboi som lekte hingst idag, han var helt knäpp och lite lagomt rolig. sen for jag ganska direkt på fotbollsträning med 96brudarna och nu har jag varit hemma cirka en halvtimme. jag är helt slut! helt fucking galet slut.

imorgon väntar nationellt prov i svenska också, ååh vad jobbigt! så ska väl inom kort lägga mig i sängen och läsa häftet som bör läsas. jag känner mig så opepp och är jätte jätte jätte trött!


fan vad jag är fin

pjuhhhh

febrig natt, är lite piggare efter 10 avsnitt greys, dvs att jag har spenderat 6-7 timmar i sängen framför tvn med en ben&jerry också. greys är bra de! har precis duschat och just nu på tvn så är det fotbollsgalan som jag tänka kika lite på. känns bättre idag, riktigt skönt! nä ska ta mig ett glas oboy och se lite på tv.


när det känns tungt

greys anatomy äger, det har varit jobbiga avsnitt som fått mig att fundera alldeles för mycket, jag känner oro, det gör jag. får invänta morgondagen och hoppas på det bästa helt enkelt. kan bli bra, kan bli jätte hemskt. who knows? jag känner mig hemsk, jag är en hemsk människa..
ska deppa vidare med greys och min huvudvärk..


All i need is you


gillar.

träning gick sådär, märks att jag inte spela fotboll riktigt på ett bra tag.
men det var roligt iallafall! gillar känslan att det är vi igen, mmmmmm.

städat mitt rum, varit till stallet, övningskört och det gick bra fast de var veckor sen och fast jag körde med mamma, har fått greys anatomy säsong 6 så vet vad jag ska göra ikväll. passar alldeles utmärkt då jag mår illa och har en hejdundran huvudvärk...

mår dåligt

igår kom kajsa hit och vi kikade på film med kjell, en riktigt äcklig film faktiskt! la mig sent och gick upp tidigt imorse för att åka till stalle å ta ut hästarna. mår inte som jag ska, känner mig riktigt illamående så får räkna med att fotbollsträning går bra mycket sämre. iväntar roger just nu, han lär väl komma snart! hoj

liksom typ asså, ni vet

helt plötsligt blev jag jätte trött, fan inte okej!
ska undvika att lägga mig någonstans, för då slocknar jag!
måla naglar nästa..


13/11

jag var inte sådär jätte seriös i inlägget jag skrev halv sex imorse, skulle jag en ledig lördag morgon ställa klockan för att jag tycker det är mysigt att sitta upp så tidigt på morgonen? och det skulle absolut inte falla mig in att städa då. egentligen var de så att jag skulle till jobbet, därav anledningen till att jag var uppe med tuppen.

hade en dålig dag på jobbet, irriterad och ville bara hem, när det brukar kännas så går inte timmarna fort, men det gjorde dom idag. sköööööööönt! for ganska direkt iväg och kikade på badminton med anna och nu har jag nyligen kommit hem från stallet. vad som väntar ikväll det vet jag inte, jag vet att mamma&moster inte kommer göra mig sällskap hemma iallafall och att det är en tidig morgon som väntar mig imorgon också. låter som att en lugn lördag vore en bra idé!


knåll&tått + bill&bull


kungen har vaknat!

godmorgon, idag när jag är ledig så tänkte jag, jag ställer klockan på kvart i fem och så går jag upp då, varför inte ta vara på dagen egentligen? det är så himla skönt att sitta här i mitt rum, i mörkret såklart å känna sig lite småtrött, det är mysigt. funderar på att städa rummet rejält nu när jag ändå är vaken, får bli så. hooooj!


denna fredag skulle kunna få dö

hej, ååååh vad denna fredag har varit jobbig!
trött imorse, det är så himla jobbigt att gå upp på mornarna och det är bäcksvart ute man vill bara ligga kvar i sängen eller på madrassen, lite olika det där. men tillbringade dagen i bysjön, det är ingen hitt alltså. timmarna kan inte gå segare faktiskt, men vi fick sluta tidigare så det var väl ett plus. har även ridit fast jag nästan hade bestämt mig för att inte göra det i detta väder, men fick bli en barbackatur i mörkret.

har nyligen duschat och blåst håret, nu ska jag slänga mig i soffan med mamma och moster som är här på besök!

rubrikfan

det var icke några fel på dramboi och hans kropp, så kändes bra när massören åkte där ifrån. jag fixade stallet, gosade med hästarna i hagen bra länge under den fina stjärnhimlen. sen var jag hem och tog mig en dusch och väntade på louise som skulle ta oss till kupolen en sväng, vi mojsade runt på kupolen en stund sedan släppte hon av mig hos favoritstödis!

ligger och kikar på robinsson här, mojsigt de.
anonnonarorsos gogilollolaror jojagog rorövovarorsospoproråkoketot


nytt är gott



fått en flaska i huvudet

jag är glad, vilken vändning!

jag var mega trött imorse, det var riktigt jobbigt att ta sig upp i mörkret och veta att det är långt att gå till bussen och att sen behöva åka på majsbussen är det värsta jag vet, jag blir tokig på den där bussen. sen veta att man börjar med idrott fast man inte känner någon ork alls. men det var roligt på idrotten, vi spelade innebandy och det är ju en rolig sport! vi pratade oss igenom samhällskunskapen och nej jag vill inte bli vuxen och gammal, det vill jag faktiskt inte!

att veta att jag skulle behöva få ta bussen hem, gå långt från busshållsplatsen och sen gå till stallet gjorde att min dag kändes as jobbig, men har man världens bästa markus i klassen som är så söt och kör hem en så kunde man ju faktiskt inte bli gladare, och nu känns det till och med bra att gå till stallet i solen, en promenad är alltid behövligt! så ja, josephine är glad, alla gillar en glad josephine!


who let the dogs out?




årstiden vinter

vintern är här, just nu iallafall. hur länge snön ligger kvar får man väl kanske se. segaste skoldagen som börjde med en tröttsam kemi lektion sen blev de världens längsta hål. jag och frida tog oss till kupolen, liksom nu när snön är här så kanske det är dags för en vinterjacka iallafall? och faktiskt så lyckades jag hitta en vit, jag vet en vit.. men den var fin och jag ska få en svart också av moster så kan variera lite, för den vita lär inte vara vit länge om jag känner mig själv rätt!

ska do the plugg och invänta fysträning ikväll, fan vad kul.
förresten var fotbollsträningen igår skit rolig, blev inge ute pga snön så körde lite fys och sen inomhus, super kul som jag får säga det själv. innan jag pluggar funderar jag på att gå ut och busa med hundarna som är tokiga i all snö som ligger på gården, sötisar!

hoj!

en bra dag såhär långt

kom i tid till skolan idag, väldigt mycket i tid och gjorde klart svenska grejen och lämnade in, den ska egentligen inte vara inne förän torsdag. vad duktig du är josephine! sen var jag riktigt aktiv på idrotten, vad duktig du är josephine. sen har jag solat bra länge, vad duktig du är josephine, jag har tagit mig till stallet på mopeden trots vädret, vad duktig du är josephine. okej jag ger mig. men iallafall så nu ska jag plugga vidare, måste bara få säga det, vad duktig du är josephine!!!!! sen ska jag träna fotboll, det är också duktigt och super roligt!

nu ska jag sluta vara så duktig på att blogga och se till att vara duktig på annat också!

förresten, grattis till louise som fixat körkortet! vad duktig du är louise!!!!

lång jävla dag

strax efter fem var jag hemma! Hur mycket suger inte det? bussarna är ju utvecklingsstörda och pga det så missade jag löpträningen också som vi har flyttat till en tidigare tid, helt onödigt om jag får säga det själv. nej så jag är ganska upprörd.

haft en lång dag, med mycket spelade på ipoden. det är riktigt bra på att fördriva tiden. gilla dig ipoden! har precis duschat nu och blåser håret som vanligt efter jag duschat. ska snart pallra mig till krossgatan, det är fett kallt ute med jag trotsar det och går ner dit iallafall!


eliten


hatade solarium

hej, jag tog mig en mysig barbackatur med kajsa&matilda. kom hem med sprängande huvudvärk och vrål hungrig, inte skulle jag få nå mat än på ett tag så tog väl mig en macka och skulle sola för att bli på lite humör igen. fick jag igång solariumet? NÄÄÄÄ. jävla skit grej.. nu har jag packat och ska om ett tag fara till stödis.

skola imorgon, wieeeeeeeeeee

Diddley-Dee


en sköndampig låt som får mig på bra humör!

glad och vaken

gud vad många timmar jag sovit inatt, jag gör de så sällan så det kändes bra att vaknade halv elva idag till och med. kjell är bakfull och mesar i soffan så jag gav hundarna mat och tog morgon promenaden och snart har jag tänkt att åka till stallet, ska röja upp lite på mitt rum först!


du gör mig gladddddddddddddddddddd

största gäspen

hej,

somnade efter jag duschat. blev väckt igen av världens gladaste kjell som inte kan sluta retas, han har vunnit pengar igen. han tvingade mig upp för tjugo minuter sen för att käka lite mat, nu funderar jag starkt på att gå och lägga mig igen. jag är verkligen så himla trött! så egentligen, varför inte sova så jag får bli lite utsövd utan att behöva sova bort halva dagen imorgon.


dressyrtävling

Hejsan!
har tillbringat hela dagen med dramboi idag. gick upp halv sju och åkte till stallet halv åtta för att släppa ut hästarna och börja fixa inför tävlingen. det var nämligen min och drambois första dressyrtävling. den gick bra, jag är jätte nöjd trots att jag slarvade lite. men det slutade på en fjärdeplats och dramboi har skött sig precis hela dagen så jag är mycket nöjd. det var riktigt roligt.

har nyligen kommit hem, ska slänga mig i duschen har jag tänkt, verkar bli en hemmakväll ikväll som vanligt.. mamma har åkt till gävle så, nej fan detta kommer suga stjärt. får leta på en bra film jag kan kika på! somnar väl tidigt iallafall.

puss

älskade solarium

har precis legat i solariumet ett bra tag, var också ett bra tag sen jag låg där så det var riktigt skönt. är någon nyans brunare nu också, hur bra som helst ju.

jag var världens mest otaggade person på att jobba just imorse, jag var trött, kallt ute, mörkt ute och jag vill bara mer än allt annat just då lyfta luren och sjukanmäla mig så jag kunde ligga i sängen hela förmiddagen. icke då! tog mig upp och iväg. och blev en rolig dag på jobbet, så timmarna gick undan.
jag har varit hos hästen också, tävling imorgon, är inte så nervös, inte så taggad heller. ska bli drygt att plocka fram grejorna ikväll. känner nog såhär för att jag är riktigt trött! blir nog roligt imorgon ska jag se ;-)

Idol om en halvtimma och soffan ska intas!

tråkiga höstlov

jesus vad jag ångrar att jag tog på mig jobb, under lovet. att börja sex på morgonen gör kvällarna innan så himla tråkiga. då kan man tänka, skit i att sitta hemma, gör något kul och va lite trött på jobbet. funkar inte att vara trött på jobbet, det ska skyndas, det ska gå fort, man ska vara trevlig.

jag har iallafall spenderat några timmar på jobbet idag, har transporttränat med dramboi, gud vad det går bra. jag känner en smula glädje i min sega kväll. tog mig en ridtur i mörket på myshästen också. nyligen hemkommen från möte med 96brudarna. blir en lugn kväll, såklart. jobb imorgon! jag vill bara ha en sovmorgon, skönt att jag får en på lördag. nnnnnej fan de fick jag inte alls de, utsläpp. jag känner mig så pepp..

nej nog med deppande, jag vill bara ha sommar och fotboll, fan vad jag vill springa efter bolljäveln tillsammans med mitt fina lag på en grön vacker plätt på sportfältet!


Knock you down

guuuuuuuuuuuuuuuuuud vad jag har sovit gott inatt, men de varade inte länge!
jobbet nästa

skaka rumpa

josephine&rasmus adolfsson var riktigt uttråkade igår kväll! så vi beslutade oss för att vara sociala med hampus&fredrik adolfsson&fellenius. vi satt och småtuggade lite så som syskon gör. söta mina bröder!

idag vaknade jag först av att jag drömde en mardröm, drömen var en blandning av en wallander film jag&kajsa såg härom dagen och the grudge 3 som jag&lisa kikade på i helgen. slutade iallafall med att jag slog en blek flicka med svart hår till döds med en golfklubba. fy!

nästa gång jag vaknade var damsugaren på, vem fan damsuger innan hon åker till jobbet? Jo, mina kära mamma. lite små korkad. klev ur sängen tio, chillade hela fm sen åkte jag ner till stallet och fixade där. suger med regn och nu har jag tränat fys på kvällen med älskade dalkurd. fint de! ska slänga mig i duschen och vänta på min sallad. jobb imorgonbitti, skojsigt..



roligaste veckan

hejsan hoppsan fallerallera.
kaos på jobbet, personal överallt, varor överallt, byggarbetare överallt! är helt slut efter denna dag! + att jag har en hejdundrans mensvärk som följt med heela dagen. kajsa plockade upp mig efter jobbet iallafall, vi tog oss en fika på stan, gick till klipperian och gjorde något åt vårat hår. toppat bara, gillar inte att klippa mig. blir så himla rakt och fult efteråt, men skönt att få bort de slitna iallafall!

vi satt på en johan falk film och beställde hem en fet kebabpizza med pommes på, gött! kajsa har traskat hem och jag sitter här på mitt rum med ozzy som sällskap. känner mig för trött för att duscha, men borde väl ta mig i kragen å gå ner till duschen.. blir en skön hemmakväll iallafall. orkar inte göra mer + att mensvärken tar kål på mig.


det finns inget härligare

finns de någe härligare än när klockan ringer fem på morgonen, man känner sig mega trött, kallt&svart ute och man ska gå upp och jobba? Mjoo, de finns de. jag är trött, vaknade klockan tre och var tvungen att gå upp för att stoppa i örhänget jag råka dra ut i sömnen, i de högre hålet. hur jobbigt var inte de? lyckades få i örhänget efter tio minuter och kunde gå å lägga mig igen!

kjell är inte lätt att få ur sängen, ska prova väcka idioten igen.
så vi kan komma iväg någongång!

time to sleep

jajemen!

sovdags för mig nu. har kört en heldag med kajsabajsa. köpte så de sved i plånboken på hästaffären, gotta oss. SÅKLART. vi har tagit oss en ridtur och myst i soffan till film nu på kvällen. sovdags för mig som ska upp och jobba imorgon, avslutar här.

natti

i väntan på kajsa björn

godmorgon.
gött de var att sova inatt alltså, gick upp i tid och har hunnit ätit frukost och fördrivit lite tid vid datorn. väntar på att klockan ska bli 11.00. då får jag äntligen ringa och väcka kajsa så vi kan ta tag i denna dag! ska städa upp lite här nu.


RSS 2.0