tagit mig ur graven för att återvända igen

godkväll, ligger i soffan med Lisa och tittar på bb, igår fick jag gå hem från jobbet, vilken lycka när solen lyste! tog mig en ridtur och umgicks med erica resten av kvällen.

idag har jag också varit ledig, på förmiddagen var jag iväg på ärenden, sen tog jag mig en långtur med louisen till plättbacken. min häst var jordens dampigaste idag, man kunde inte tro att herren var 20 år idag inte!

mina dagar har varit bra och imorgon kör jag jobb igen, är i en svacka såhär på kvällskvisten men mag och bröstsmärtor.. bajs!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/628349/images/2012/pic_191832750.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/628349/images/2012/pic_191832750.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/628349/images/2012/pic_191832801.jpg" class="image">


monday

för ett år sedan skulle jag haft lov just nu, lov, vilket fint ord. men näpp, Inge lov här inte! helgen är över och tillbaka i tråkig vardag.

min helg har varit bra, var på kalas för hampus i lördags, riktigt trevligt. Sjöberg och jag hamnade på krogen, once in the lifetime! haha jag hade riktigt roligt och var inte hemma förrän fem på morgonen. igår var man lagomt seg så blev lite stall, fotboll med Lisa så gled vi lite i ericas bil.

snart dags att fara mot jobbet!


fredagsmys

igår mådde jag inte prima, jobbade och var i stallet för att sedan decka halv nio!

idag är jag piggare, bara att veta att de är fredag är lycka, har ridit en morgontur med Erica, sedan jobbat, färgat håret och varit på bio med människor jag saknat!

ser på gårdagens bb nu och sen sööööva


jag är nöjdis

ligger i min säng och kikar på big brother. jag ligger och nyser å snorar, ser ut som förkylning är på ingående eller nästan landat i min kropp. det är ju rätt tråkigt, men har iallafall jobbat och varit på möte. ska sova snart och hoppas på att bakterierna flyger ur min kropp!


Hej

Testar


fettis tisdag

var riktigt seg på jobbet idag och haft ont i halsen hela dagen. jag gav mig ut på en härlig tur på bästa hästen, de var så att jag inte ville sluta rida idag! men nu är jag hemma igen och slöar i min säng, fint de! lyssnat sönder på the worlds greatest och känner mig inte alls värdelös just nu, bra va?

går inte kommentera mina inlägg, tokigt. ska se om tekniska jag kan fixa detta problem, iphone bloggar ju bara nu för tiden


sunshine

finaste vädret och musik gör mig sällis till bussen. är sketa trött och inte blev jag piggare av en morgon dusch heller. sovit som skräp! drömde att alla verkligen alla var emot mig hur jag än gjorde, alla vägra prata med mig. alla är alltså alla mina närmaste, alla familjer, arbetskompisarna & vänner. det var hemskt faktiskt, vakna och kände mig värdelös!

så lyssnar nu på. World's greatest!


lång dag!

sov få timmar inatt pga big brother.

måndag innebär ju rutiner igen så avverkade några timmar på jobbet, mockade två boxar skit, kört fram och tillbaka till Sandviken med mamma och Hampus för att se på lillebror när han spela innebandy. gick lysande att köra bil för mig, förutom att mamma behövde spy på vägen hem, tokigt. körde snabbt, stabilt, nja inte jätte stabilt men rätt stabilt och jätte jätte bra! heja mig

trött tjej ska se vad bb deltagarna gör sen sova!


big brother

min söndag har verkligen varit söndag! sov oavbrutet i 11 timmar och det var ju rätt trevligt, fina drömmar och vaknade rejält utvilad!

for till kupolen och inhandlade en söt väska till våren/sommaren! sen har jag tillbringat några timmar i stallet, tog en tur i blåsten med kajsabajsa!

bigbrother har dragit igång igen, mega roligt enligt mig, tittat konstant sen 21.00! heja 24/7, lite nörd varning på mig.


den man förlorar vinner en annan

tillbringar hela dagen i stallet typ, sen degat i sängen såhär lagomt mycket hela kvällen. varit 18-års fest här hemma så har hört förjävlig sång från 20 grabbar!

jag ska älska dig tills döden skiljer oss åt


upp ner ner å upp

jobbat och varit hästledig, träffat Erica och är nöjd över mig själv. låter bra! jobb tidigt imon, sovdags nu!


the world's greatest

hellu, trött tjej här som drar några rader innan filmdags. mina dagar ser ut som vanligt, jag jobbar & är i stallet. det är väl rätt trevligt men trevligare vore det med vår & sommar! jag längtar efter att bli hårig och stickig i röven efter ha ridit barbacka utan 10 kg vinterkläder, längtar efter att kunna gå ut i tunna kläder utan att behöva ha en vinterjacka för att undvika frysa. de är fint de, mmmm!

nä, men annars känns de för tillfället, livet är skit sen dör man.



bajs dag


trötta måndag

haft jordens segaste måndag på jobbet, varit riktigt trött. och riktigt blöt efter att kjell haft vattenkrig mot mig...tog mig en ridtur på söthästen med lite fin musik i örat, sen har jag degat framför datorn och även fått mitt älskade donken! är trött och slut nu, ska kika klart på kvällsöppet sen sova.


hangover

gårdagens outfit

äckeldag

ååååh vilken skit dag! varit så jävla bakis så de finns inte. så himla ovärt, minns inte ens kvällen igår, blä!

ej kunnat äta på hela dagen så fick man äckelmat nu när man kom hem från stallet, fan! trött, hungrig och irriterad! fryser gör jag med


sovmorgon i mitt hjärta

klev precis ur sängen, fyfan vad skönt att sova hur länge man vill utan att ställa klockan! men lär sätta igång denna dag alltså, får se vad som händer men stallet först!


fantastiska fredag

jävla röj på jobbet, ojojoj! sen har jag mockat lite boxar i snabbt tempo för att sedan åka till kupolen med mammi. där har jag inte varit sen mellandagsrean, det är ju ganska tokigt! men finns inte tiden sådär finns den inte, men såg till att jag fick med mig lite hem ifall de dröjer tills jag tar mig dit igen!

mamma och jag har myskväll, sitter i soffan och gottar i oss thai mat, mmmmmums


springer förbi

hejsan! igår så jobbade jag sen tog jag och Erica oss en ridtur i kylan, höll på frysa ihjäl jag. men de var trevligt!

somnade super sent igår och de var super jobbigt att ta sig upp idag, jag ställer klockan två timmar innan jag måste åka, men kliver upp tio minuter innan och får stressa lagomt mycket!

men idag är de fredag iallafall och imorgon ska jag sova länge!


en helt vanlig onsdag

hoppsan vad trött jag var imorse, min säng är så mysig att de borde vara förbjudet att kliva ur den minst en dag i veckan! men jag avverkade några timmar på jobbet, mina arbetskamrater är ju rätt trevliga fast dom är några gråa hår äldre än mig!

har varit till stallet också sen legat i min säng och tittat på mysiga kärleksfilmer! nu ska jag göra mig redo för natten å slå på en irene huss film!

katten som är helt obrydd i att jag försöker mocka bort allt lort. söt

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/628349/images/2012/pic_188499322.jpg" class="image">


en av de bästa dagarna i mitt liv

jag minns verkligen som om detta vore igår, jag berättade för mamma att jag tyckte de skulle bli tråkigt på student dagen, efter utspringningen när man går till sina familjer som står utanför med ett stort plankat med en ful bild på en när man är liten och grattar en. eftersom jag nästan inte har någon släkt på mammas sida så räknade jag med att de var bara familjen som skulle stå där, medan andra skulle ha stora tjocka släkten som väntade. nog för att det egentligen inte spelar någon roll för dom jag älskar skulle ju faktiskt stå där, men endå den där grejen liksom.

när väl studentdagen kom och vi sprang ut så stod det verkligen fullt av människor där och vänta på mig, mina bästa vänner, familj från både mammas och pappas sida och mina andra nära och kära! jag minns att jag hade så mycket presenter och blommor runt halsen att jag knappt kunde röra mig! ojoj, de var ett fint moment i mitt liv!

dagen var ren lycka, hela dagen lång. en utav de bästa dagarna i mitt liv, fast de var början på en stor förändring.


midnight in paris

jobbade lite, gick ju fint! har varit i stallet och tagit mig en mysig barbacka tur på min skit häst. sen har jag bara duschat och pysslat. precis slagit på en film och gjort popcorn som lukta röv enligt kjell, men smakade då inte röv iallafall! är jätte öm i ryggen från massagen igår, känns som om jag skulle ha jordens blåmärke där. pain pain!


lite rädd

jag ligger som sagt och ser på irene huss, jag tycker att jag är modig som vågar se på detta ensam. det är faktiskt riktigt läskigt många gånger! haha heja mig


kvällsmys

ligger i sängen, är trött efter denna dag. fick massage på jobbet, det var behövligt! är nu helt öm i ryggen, mockat lite bajs har jag också. sen har jag legat under en varm filt med magont och kikat på irene huss! nu nästa film, i sällskap med popcorn och ozzy

surig häst som fick vänta på hö för länge tyckte han..

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/628349/images/2012/pic_188173891.jpg" class="image">


kvällsmys

ligger i sängen, är trött efter denna dag. fick massage på jobbet, det var behövligt! är nu helt öm i ryggen, mockat lite bajs har jag också. sen har jag legat under en varm filt med magont och kikat på irene huss! nu nästa film, i sällskap med popcorn och ozzy

surig häst som fick vänta på hö för länge tyckte han..


hello monday

sitter på bussen till jobbet nu. igår kväll så myste jag på mitt rum efter stallet, tog en långdusch och sen käka jag lite tacos, mumma!

laddar inför en ny vecka!


innebandy/shopping

lördagen bestod av att kika på innebandy, både damer och herrar. det var trevligt, mockade tre boxar igår, de var kallt alltså. dramboi njöt av att komma in tidigare. kvällen blev lugn, var mega trött så kika på film hela kvällen med sällskap av popcorn och läsk!

idag for jag, julia&lollo till aubiose för att kika på rean, bortskämda hästen fick två nya täcken! påväg till stallet nu för att dona där i några timmar


who i am

jag klagar rätt så mycket här har jag märkt, men jag har ju egentligen ingenting att säga om det. jag tänker inte sluta klaga för det är rätt skönt att skriva av sig och denna blogg är ju bara för min egenskull.
mitt knä är ju varken bättre eller sämre och hos kiropraktorn knakade det lite men ja, längre kom vi inte på undersökningen om min bröstsmärta. jag ger upp den och köttar på helt enkelt, händer något så gör det och då är det meningen också. slutade sent och for till stallet för att mocka bajs och ta in hästarna sen har jag legat i soffan hela kvällen. har sett på 2012, gillade den filmen fast de inte var en josephine film.
ska ta tummen ur röven och hoppa in i duschen, känns bra med fredag, riktigt bra!

fina fredagar

vaken som jag är sitter jag även påklädd i min säng, har inte ens lust att gå till köket å kika hur kallt de är. får skjuts till jobbet iallafall, tackar gudarna!

jag haltar fram idag också, känns Inge vidare alltså, hoppas bara på att knät är överansträngt, vet inte var jag tar vägen annars.. fått en tid hos en kiropraktor idag också, hoppas de hjälper nu!

inga glada miner på en tjej i motgångar här inte..


när kroppen gör som den vill

jag slocknade direkt igår kväll och ville verkligen inte kliva upp imorse, men for iväg och gjorde sallad, servera mat, diska och städa. varit till hästen som frös, kallt nu ju. så han fick natt täcke och massa mat, gulle.

legat i soffan resten av kvällen, med smärta i det opererade knät och även i bröstet, riktigt trött på bröstsmärtorna nu. imorgon ska jag ringa en kiropraktor och se till att få mig en omgång ifall något klämmer som de inte ska!

har kikat på mina fonder, funderat på pensions sparning och kikat på a kassan trams, kan ju säga att jag inte förstår ett skvatt! komplicerade vuxensaker, är inte nog vuxen för sånt där än känner jag.

ska iallafall lägga mig i sängen och kika på en irene hiss film, bra skit!



dalkurd vs korsnäs

hej å hå.

jobbet funka väl, mamma å kjell har äntligen kommit hem. jag har nyss spelat träningsmatch mot korsnäs, 3-3 fast 2 ogiltiga av dom, men de var roligt och inge blodigt allvar, sa jag att de var roligt? nej det var de inte. mina bröstsmärtor ger sig inte, min mage jag ont och jag mår illa.. vill ligga i fosterställning för magens skull men då säger bröstet ifrån. åh.. nej dags för mig att sova, börjar tidigt imon


idag är ingen bra dag

februari börjar bajs, blev väckt för en stund sen av jobbkamrat 1, hon ringde och berätta att jobbkamrat 2 fått magsjuka.. så börjar tidigt som fan, trött, la mig sent.. och vi har så jävla mycket på jobbet idag att jag kommer dö sen. blääääää


RSS 2.0