josephine har tagit påsklov

jajemen, inledde denna kväll med att sova 2,5 h. fyfan vad det var skönt, vaknade lagomt till andra avenyn och borde lägga mig snart igen, trots att jag har tagit lov så måste jag upp tidigt för att vara i falun halv nio. har tittat lite på kläder på internet, jag är sugen på att shoppa, var bra många veckor sen jag var på kupolen. eller nej, hoppade faktiskt in idag, men bara på åhlens för att köpa något litet med mamma. men min garderob och jag skulle behöva en shoppingrunda. men det får bli när jag inte är halt.

ska skriva några rader i andra bloggen nu.
:*


jag är mega trött


jag må vara för trött för att skriva om min dag
natti ;*

awesome

snart är söndagen över också, den har varit slapp men på kvällen åkte jag ner till stallet och spenderade en timme med dramboi, han är så jävla go den där. vad glad jag blev över att få vara med honom! denna helg har varit bra faktiskt, fått träffa typ alla mina underbara vänner och min häst. så den kunde inte blivit bättre.
snart lägg dags!


älskade mulen :-)


om 76 dagar

igår kom järngänget och vi käkade lite gott, drack lite gott, lyssnade på bra musik och hade trevligt. senare på kvällen for dom vidare på fest, tyckte de var dumt att jag med knät skulle följa med så blev hemma, men kajsa kom och gjorde mig sällis en bra bit in på natten så det gjorde inget. få bilder togs ska inte lägga upp mer än en, blir nog en jävla gnäll på dom dära. ;-)

vaknade åtta imorse, hur pigg som helst. men tvingade mig att somna om och lyckades sova några timmar till. sen har jag bara ätit frukost och kikat på tv. som en söndag ska vara, slapp. ikväll ska jag åka ner till dramboi, allt för länge sen jag såg honom nu. så det ska bli mysigt. skola imorgon, gör mig inget faktiskt. jag kan inte göra så mycket roligt om dagarna iallafall så det är roligt att vara i skolan. haha sa jag att jag tycker det är roligt att vara i skolan? jo, men just nu är det de.

puss


jessica, jag & lite mat.

en regning lördag som denna

vaknade och fick stressa, blev att åka med ida + familj och kika på lite fotboll på vallen. det började regna och blev kallt, for hem till ida, fika lite. har ni varit hemma i någon timme och ska snart börja plocka undan lite på mitt rum, är inte okej att det ser ut som det gör. sedan ska jag duscha, fixa och invänta mina brudar! är redan hungrig så jag hoppas din mat är god jess.

nu har jag inte tid att sitta här, hoppas ni får en trevlig kväll för det ska jag ha! bjuder på lite bilder.

mamma köpte ett schabrak och en ny pjamas till dram,
lite söt, regnbågsfärgad.

ops, inge skrot.

knät, svullet å fint


jag hatar att ha det såhär

hejsan. ligger i sängen fortfarande, vaknade klockan ett, så har fått sovit ut i 14 timmar, skönt. men nu har jag huvudvärk. det är dags att börja äta mat och försöka få i sig lite mer om dagarna fast det är så jävla krångligt med kryckorna. idag skulle vi bara haft en lektion mellan typ nio och halv elva. men skulle inte kunnat få skjuts hem förän 4 så blev jag hemma idag, klagar inte. behövde verkligen sova ut.

alla greys säsonger är slut nu! och det slutade hur spännande som helst.
jag vet egentligen inte varför jag bloggar, det finns ändå ingen som bryr sig och vill vara delaktiga i mitt tråkiga jävla liv just nu, och jag tycker inte det är roligt att blogga ens. Men jag har inge bättre för mig på dagarna, har så tråkigt att blogga flera gånger om dagen skulle vara lite roande.

längtar efter mina vänner och imorgon blir det en kväll med dom, tänker ta mina kryckor och glömma allt jobbigt. ni är bra!

älskade

jag saknar dramboi så det gör ont, jag vill bara slänga armarna runt hans hals och bara få känna hans doft, pussa han på sin lilla stjärna i pannan, känna hur han andas..imorgon för ett år sedan saknade jag också dramboi tydligen, dock hade jag inte varit utan honom och skulle nog inte vara det i några veckor till..
ska nog åka till honom på lördag, behöver de.


varit i skolan idag, det är jobbigt fan, jag är slutkörd när jag kommer hem. blev lite osams med marita, fan. tror iallafall att naturkunskaps provet gick bra, det gjorde mig lite gladare! gått mycket sen jag kom hem, utan kryckor och jag gick riktigt bra faktiskt. och kan sträcka på det helt, utan att det gör ont.

mer greys nu. det är små sorgligt..
ta vara på dom ni älskar.

fyra hjärtan, två handleder? naa

allt är inte som man tror, inget är som man trott det ska vara.
men jag vet att jag varit i skolan idag, och jag har faktiskt snacka alla knäppisar i s2rb men det var ett helvete att krycka runt. var på studiebesök på sos alarm och akuten, det var intressant! jag fick åka rullstol där så blev inte så jobbigt, någon lång, svettig stäcka med lever och jävlar vilka arm muskler jag kommer ha av detta skuttande.

kom hem lagomt sent och har tittat på 4 avsnitt greys och suttit vid datorn, tänkte plugga lite naturkunskap nu i 40 minuter, sen har jag en timme på mig att duscha och fixa, nio blir det mys framför andra avenyn med lite tefat och toffifee som mamma köpt till mig :-)


jag saknar min bästa vän

Hej, ligger i sängen och tittar på greys, ovanligt. Har iallafall klätt mig och bäddat sängen för en halv timme sen, annars brukar de ske vid fyra fem tiden. Jag längtar tills kjell kommer hem med mat åt mig, sen ska jag försöka plugga lite, jag vill nog till skolan imorgon, tror jag.. Undra hur mycket man behöver gå på studiebesöket på akuten, jaja vi får se hur det blir, har ju inte ens gått en vecka efter operationen, imorgon är de en vecka sen jag såg dramboi sist, bubben, saknar honom!



the smile on your face

hur kan jag vara glad i detta skick? jo det går faktiskt, erica ringde tidigare och talade om att vi fått mvg på vårat reportage, de flesta hade fått g, så kan vi vara mer än nöjda eller? är ensam hemma idag, vilket betyder ingen service. så jag har legat i min säng och sett greys sen jag vaknade, snart är mina säsonger slut :-( men har tagit ett uppehåll nu för jag har faktiskt tänkt att plugga lite naturkunskap, akutsjukvård, matte och engelska.

tog förresten bort bandaget en stund idag för att kika lite om jag kunde se såren, icke då, såg plåster med blod innanför och en svullet blått knä. så linda på bandaget igen. kommer en bild någon gång.

plugg nu

ymotana syerg rakslä gaj

yes I do

söndag kväll med ozzy tätt intill

hej, ligger och tittar på trean, är en film med lopez. Den duger, jag har ozzy bredvid mig och har precis dampat på kingen som har sin kvällsdamp som varje kväll efter sista promenaden. han rusar runt med en pipleksak i munnen och upp å ner för sängar å soffa. en jävla gris, han hoppade upp på mitt onda knä också, skulle kunna slå ihjäl honom just nu. stängt in mig och ozzy nu iaf.

jag har duschat idag ju, var länge sen det var så skönt att duscha trots att det var komplicerat. sen har jag haft sällskap av ida i många timmar, det var också riktigt skönt. sen har jag sett på tv och snokat på datorn hela kvällen, roligt. nu ska jag se vidare och mysa med ozze

jag ser de snöar

godmorgon, har sovit bättre denna natt, men att ligga på rgg ger mig rgg smärtor också, men får ta mig en massage när jag är bra om någon månad. idag är jag inte avundsjuk på dom med två hela ben, idag är ingen dag man vill ha häst så tänker inte klaga så mycket över att jag måste ligga i sängen, tänkte plugga lite istället. slutat med is på knät, har ändå inte ont. jag förstår inte hur sara kan ha så ont och måste äta värktabletter, jag har inte ätit en enda tablett och har inte haft ont alls. det har bränt lite, men det var inget som gjorde ont om man inte tänkte på det. har snart fyra avsnitt av greys, sen ta mig på toa sen och ropa på mamma som får komma med frukost, idag får jag duscha också, inte gjorde de på några dagar så det ska bli hur skönt som helst.

kan man ha tråkigare

Har precis skrivit i korsbandsbloggen, hur ska jag orka skriva varje dag? men jag lär försöka, det kommer hjälpa mig i tre<n. idag vaknade jag åtta, var ute och gick en mil, duschade och for till kupolen och shoppa rejält. sen tog jag mig en ridtur på 2 timmar i solen, det var mysigt, när jag kom hem så var jag ut och sprang med kingen tre varv runt skräddarbacken, sen har jag tagit det lugnt bara. tror ni på mig?

nej, idag har jag vaknat tidigt, sovit dåligt inatt. jag har legat i sängen, legat i sängen, fått ont i nacke och rygg, legat i sängen, kryckat till toan, kryckat till köket, legat i sängen. sen kom erica och kajsa, det var mycket uppmuntrande. jag och erica har pluggat, ja det är sant, vi har pluggat! och en lördag kväll dessutom. tappa hakan.

skönt att ha den grejen gjord iallafall, men finns mer att plugga på. jag vill inte ha natt, jag kan inte sova bra på nätterna, det är sjukt jobbigt. men what to do, om ett tag är jag bättre, då ska jag leva livet så bra de går. gruvar mig över att gå till skolan, jag vill gå till skolan om en månad kanske, men samtidigt känner jag mig stressad och måste dit. men jag pallar inte med kryckorna, suck. men om några dagar kanske jag pallar. äter lite tefat jag fick av erica, mm och ska nog käka lite b&j jag fick av kajsa, mmmm sen blir de greys tills jag somnar. puss

lördag

Hej operationen är gjord, doktorn sa att den gick bra. inte haft någon smärta alls i knät tills inatt, inte mycket smärta men det känns som att de bränner där dom har gått in, i såret typ. men kan inte göra något åt de då jag har bandage på. igår kväll kom jag på att mitt liv är på botten, skolan går som sämst, det händer saker med mina vänner, jag är ny opererad och kan inte röra mig, jag får inte rida på fyra månader, det är halva sommaren, laget läggs ner, känns i hjärtat. även några privata grejer. det finns inte mycket som är bra nu, hur ska man orka sig upp från botten ens? det kommer jag inte göra..

mina dagar framöver kommer bli tillbringade i sängen, med mini datorn och greys anatomy, bästa mamma köpte mig en till säsong. ska kika vidare på greys nu.

hej stockholm

nu sitter jag i min säng, världens jävla mensvärk har jag och är sjukt hungrig, men får bara dricka fram till nio. så får dricka mig mätt! vi ska åka om fem minuter, jag har nyligen duschat och bara fått på mitt ett linne och ett par strumpor, mamma börjar bli liiiite tjatig. ipoden är proppad med musik, ska sova i bilen på vägen dit hade jag tänkt. jag hoppas jag får ligga på barn avdelningen så min mamma får sova med mig, kul och ligga på vuxen och sova med någon små snuskig gamling. jag är nervös iallafall, men tagit mig igenom natten ganska bra. idag händer de!!

nu ska jag packa det sista och fara. puss

det handlar inte om att välja

jag har ridit på älskade idag för sista gången på sex veckor, längtar redan tills jag får sitta på hans rygg igen. vi tog en barbacka tur med mycket galopprace även jobba lite, han är så underbar. donat i stallet någon extra timme bara för att. tuff tuff tåget har gått i konkurs också, i like. mensen har kommit och jag har rejäl mensvärk och nervös, jobbig kombination där.

imorgon bitti ska jag upp och duscha igen me de där speciella svamparna sen far vi mot stockholm. kommer hem på fredag, om jag ens vaknar.. jo det måste jag göra! det gjorde sara. önska mig lycka till nu käraste.
provat kryckorna, känns som att jag är haj på dom alltså, men jag vill inte! jag vill inte jag vill inte jag vill inte. men jag vill spela fotboll sen så nu gör vi något åt de.

andra avenyn nu!


två jävla dagar kvar.

det är inte ens de, tisdag har snart passerat, onsdag kvar.. och vad händer imorgon då? jo det vanliga, dvs typ tandläkaren & dramboi ;-) blir min sista ridtur på sex veckor, sex fucking jävla veckor. men jag vet att han kommer skötas och få sin motion så det känns ju faktiskt skönt.

idag så har dramboi blivit skodd på förmiddagen, tog mig en ridtur med sara&kajsa efter de, också den sista med dom på sex veckor, suck haha. min dag gjordes iallafall när jag fått höra att hopptränarn sagt till kajsi att dramboi var riktigt fin förra veckan på träningen, det var han faktiskt, synd bara vi inte kan komma någon vart nu på sex veckor och hoppas fortfarande att han kommer vara lika rolig när jag kommer tillbaka. så jävla sugen på att prova en tävling med han, älskade.. käkade lite onyttigt med louise&kajsa. sen har jag vilat och tittat på greys hela kvällen för att inte bli dålig!

sara har opererats och uppdaterat mycket, jag är sjukt nervös nu. jag hade svårt att sova inatt, haft ont i magen och varit hela svettig i mitt kalla rum :-O vilket inlägg de blev,  men jag gruvar på mycket just nu. det är operation, skolan måste tas tag i, känns jobigt att inte få ha ett liv på sex veckor, sen även en del personliga problem.. det känns tungt nu helt enkelt.

jag tror inte jag har så mycket mer att säga nu, godnatt. tandis tidigt imon!

att gråta hjälper, för stunden..

en bra söndag

hej, har inge söndags ångest idag, gissa vad. är ledig imorgon! vi har friluftsdag och jag har valt att vara med min häst och så ska det få bli. jessica joinar mig hoppas jag. idag har jag slöat, precis som igår. jag gick upp imorse och släppte ut hästarna, åkte hem, käka thaimat till frulle, hehe! sen titta jag på greys från 9 till 14 då somnade jag, sov i två timmar. tog mig upp och in i duschen, sen har jag varit på en liten promenad med hundarna åsådär. länge sen jag hade en sån chill helg. dock har jag ju fått gått upp halv åtta hela helgen, men det har inte varit jobbigt, solen har lyst in på mitt rum och vädret har varit kalas så det var lätt att ta sig upp ur sängen och sen att fått mysa med min vackraste två mornar i rad har varit underbart. han är så gulli :-)

ikväll är de bra på tv, så har tänkt att kolla på den, ska inte kolla på mer greys idag, jag har blivit helt fast i det, jag har kollat nästan hela tiden sen i fredags! jag drömde om greys inatt, men det är bra!
bara för att jag har en sån gulli häst ska ni få se mer bilder på honom idag



han har så snälla ögon, han är världens snällaste varelse. aldrig elak, sötisen

6 veckor, jag kommer sakna att sitta på din rygg, pussa din mjuka mule..

godkväll, känner mig lite piggare och det är ju hur bra som helst och hoppas det fortsätter åt rätt håll. igår red jag en liten sväng, borde egentligen inte, men sex veckor känns nog jobbigt att inte få rida på, rider jag inte dom sista dagarna fram till operationen blir de ännu längre, måste passa på. men har bestämt mig för att kurera mig i helgen, så idag har jag haft utsläpp och mockat och fixat, blev ingen tur fast jag var grymt sugen.  och imorgon få johanna ta honom så då blir jag hemma heeela dagen.

jag la mig och titta lite greys när jag kom hem från stallet kring nio, och sen sov jag till ett. åt lite thai mat, mmmmmmmm det gör mig nog frisk :-) och sen har jag kollat mer greys, har en liten paus nu, började på säsong tre igår, har snart sett halva !? :-O och då har jag inte ens opererats än, tur jag har en till säsong. men den är till efter operationen. är ensam hemma idag, det suger ju lite, hade varit roligt om jag varit piggare, då kunde jag och mina tjejer haft torgny kväll här ju. men det får bli melodifestivalen med hundarna istället.

nästa vecka, då händer det grejer, både någon bra och någon jobbig. men i slutändan blir nog allt bra.

du är så jävla bra



sick

hej, sjuk igen. alltid lika roligt, roligast är att är jag sjuk på torsdag får jag inte opereras, och det förvånar mig inte om de blir så men min jävla otur hela jävla tiden. jag har varit hemma idag och mockat åt dram, hans nya transportskydd passade, pjuh. jag har funderat mycket, man borde sluta lägga ner energi på att hålla en vänskap eller relation uppe om det bara är en som jobbar för de, ska en person få jobba för att det ska funka mellan två, nej det tycker jag inte. jag må vara fjantig men sant, och hur ska man orka? man orkar inte när personer lägger alla val på en, man ska höra av sig, man ska de ena och det andra. funkar inte med att en försöker.  nej jag är inte på humör och kommer nog inte vara de på några dagar framöver. blir inge torgny med mina vänner i helgen :-( måste bli frisk, suger hårt, men what to do.

nu ska jag lägga mig igen!

fitta

jag känner mig sjuk igen :(

fisdag

hejsan, jag är inte på humör varför vet jag inte. men jag förstår mig inte på vissa människor, jag orkar inte ens försöka förstå mig på, men vi är olika och skulle väl vara förjävligt om alla var lika. dramboi fick sin vaccination idag, men innan de var vi ute i två timmar i solen. måste passa på att rida nu, tio dagar kvar till operation! måste njuta av dom sista dagarna på hans fina rygg. sen får jag inte sitta på den på 6 veckor så.. jag funderar på att lägga mig och se greys, det är bäst.

och brudar, jag hoppas verkligen de blir en torgny kväll i helgen, jag behöver det och er!

borde, borde inte

hejsan! har varit igång hela dagen. slet på jobbet så svetten rann, ny persnoal = segt. så fick jobba över och kötta lite, drygt. sen har jag ridit i det fina vädret, kingen fick följa med han också, han gillar hästarna ganska mycket, mycket mer än dom gillar honom. färgade hår på erica när jag kom hem sen for vi till donkis för att mätta magen, träffa lite vänner där som följde med mig hit och kika på film och myste lite.

det var en oplanerad och spontan kväll med sköna typer, jag klagar inte! mamma&kjell är ute på personal fest och roar sig, dom skulle inte bli sena, så brukar de låta och dom har inte kommit hem än så. jag borde sova nu jag, klockan ringer tidigt imorgon, inte fem, skönt nog men sju. så då ska jag ner till stallet och släppa ut djuren!

nu ska jag nog slå på en film och mysa lite. 

;*


4 år sedan, bra små&söta va?

fredag

hejsan, fredag idag, en lugn fredag för mig då jobb väntar tidigt imorgon. kuul, men annars så är de väl fint, jag har bara hosta kvar av min sjuka jag haft cirka två veckor så känns bra, och idag har jag ridit i det fina vädret, kingen var med för första gången och han skötte sig så han ska få följa med mer, redan imorgon kanske.

var till hem till min far en stund tidigare ikväll, och sen jag kom hem har jag tittat på lets dance med kjelle och mor, känner mig lite trött trots att jag tog en sovmorgon imorse. bra de, för ska somna snart, klockan är ställd på 05.00 imorgon bitti!


;*

grey's anatomy

håller mig vaken alldeles för sent in i nätterna. ligger och tittar nu och kan verkligen inte sluta än, det är sjukt bra och spännande. bokade hoppträning idag och bestämt att jag skulle komma iväg, vem har inte tappat en sko när jag tar in honom? joo, dramboi the one and only. men hovis kommer så de löser sig om han inte hinner ta av sig en till ;-) men han är allt bra söt han.  börjar bli piggare och det ser ut att gå bra för klubben nu.

ska se mer!

sjuk&upprörd

blev väckt av att hampus&hans töntiga kompisar som sprang runt runt runt och skrek för att de blev jagade av hundarna. tack för de, fortfarande sjukt ont och är sjuk skulle jag tro. blir bara ligga hemma, missar festen ikväll, roligt, det är lov och jag kan bara ligga hemma, eller nej får åka till stallet å mocka sen, måste. jag som skulle rida satan på lovet :-(

RSS 2.0