you are not alone

godkväll
trött är det rätta ordet för att beskriva mig just nu. men har faktiskt varit uppe sedan fem imorse, jobbade till ett. det var lite körigt på jobbet, mycket att göra. tog mig en ridtur trots att jag var slut i kroppen, solen tittade fram när jag var ute i skogarna, mysigt. ikväll har jag inte gjort så mycket, suttit här. louise tittade förbi och behövde något mot lingonveckan, klart hon fick lite material till de. vi tog en promenad med hundarna och nu är jag tillbaka här. tror ida vill spela lite patiens mot mig, och jag vill spela mot henne så låter som en alldeles utmärkt idé!

jag tänker på dig min fina vän, you are not alone, i'm here with you!

the last song

tittade på the last song nyss, usch så jag grina. den var bra och sorglig!
dunk dunk dunk dunk låter det under mitt rum nu, hur ska jag kunna sova i detta väsen?
lillebror passar på när chefen och kjelle är borta.

händer inte mycket här inte

hejsan, har precis lagt ansiktsmask och sitter här å gluttar. hos louise inatt var det massa tok som ni kanske såg. jag&julia väcktes tidigt och helena kom så for vi till hedemora för att lämna farga. jag och julia tog oss en runda på kupolen sen, fick med mig tröja, bh&trosor, nagellack och två ansiktsmasker. har suttit här och legat i sängen sen jag kom hem. mamma&kjell är borta ikväll, midnattstrav. roligt för dom! så kvällen blir lugn, jobb imorgon bitti väntar för josephine!

beauti


funny retards


tre övertrötta tjejer kände att vi behövde få skaka loss lite.
och det är precis vad vi försöker göra!
just enjoy it!

in the ghetto


gottis!
tar mitt pick&pack vidare mot matsknuts. blir en myskväll med smulan&pullan!

värsta grymma tjejer

jag slapp gå till stallet, hur bra som helst. men blev genomblöt ändå eftersom jag&kajsa tog oss en promenad med dramboi och hundarna. har precis käket lite mat, har lite gäster här. dom var inte så intressanta måste jag säga så satte mig på rummet framför datorn istället. funderar på om jag och min söta lilla ozzy ska krypa ner under täcket å se på en film. låter mysigt och det får bli så! 


sveriges väder.

dålig start på dagen, dumt. vädret är inte det bästa och jag sitter nästan å väntar på att det ska börja regna. vaknade sju av att det åskade ganska rejält, tänkte på hästarna. usch men nu är det slut på det iallafall. bör ta mig en liten skritt tur eller promenad med grabben efter som han igår som var ute på äventyr i fem timmar. träningsvärk skulle jag gissa på att han har. så han måste få röra lite på sig idag, men det tråkigaste är att jag lär antaligen gå till stallet och hem. känns inte sådär jätte kul när vädret inte är att lita på!  får se om det löser sig.


sur, igen

precis, nu är jag sur igen. kajsa vill inte med mig till aubiose imorgon. mopedjäveln blir inte lagad, cykeljäveln går inte använda för att sopan jag själv tappat bort nyckeln. ser ut som att jag får GÅ till jobbet på lördag morgon klockan fem, kul. skit kul! minnet är fullt på datorn, det ska regna imorgon. och nej allt irriterar mig just nu. snusen är slut, & jag har tråkigt..

hästhästhäst å åter häst

godkväll. har varit på hästryggen så gott som hela dagen känns det som. tränade dressyr för eva-maria på eftermiddagen. det gick sådär! vi har inte riktigt krävt så mycket av honom tidigare träningar som vi gjorde idag, resultatet blev en tjurig dramboi så josephine var nära att åka av faktiskt. men mellan dom dåliga jobbiga delarna så var han riktigt fin. men vi måste ju faktiskt gå vidare i ridningen så är bara att träna på det svåra! tänkte ladda upp lite bilder på skrutten och jag när vi tränar. efter träningen red jag hem till anna där jag tog med mig åsa på en liten tur, det uppskattades skulle jag tro. drack en kopp kaffe och red hem igen. gick en liten promenad med kajsa&hundarna.

har precis kikat på lite bilder från när jag var liten, jises. jag står i en diskmaskin, sitter i en brevlåda, somna i potatislandet. lite söt kanske jag var iallafall!

varning för hästbilder







på tok för länge!

vad är det jag ser?
JO men det är ju solen, andra dagen i rad!!!!

toppen, jag vaknade för en halvtimme sen, fast jag ställde klockan på tio, det sket sig. om en halvtimme får jag ringa och väcka kajsa, fick absolut inte ringa innan halv ett. hon är jobbig som ska sova så länge. ska direkt ner till stallet och rida dressyr för eva-maria. sen tror jag lille anna och sin lille vän skulle rida också. dagens planer än så länge!

 

 


natten är ung

maten jag gjorde till mig och mamma har vi glömt nu, blev inte så bra alltså. men kvällen har varit bra, kajsa&jag tog oss en längre promenad. sen tog vi oss in i jockes låsta hus, utan nyckel. hur vi gjorde det behöver ingen veta, men proffsigt måste jag säga att det var. vi har lagat mat, spelat kort & yatzy. mysig kväll och mycket skratt när det handlar om en övertrött kajsa och en övertrött josephine!

klockan är alldeles för mycket och har nyligen kommit hem. tror det blir att borsta käften sen sova! låter som en alldeles utmärkt idé!

det känns inte rätt

nu ska jag, josephine ställa mig i köket å laga mat, till min mamma.
känns som att det brukar vara tvärt om och efter denna måltid så tror jag det kommer fortsätta så!
dags att sätta igång.

bullermyrens damlag <3


I wish I could turn back time
det finns fan inte ord, inte ett jävla ord för hur mycket
jag vill ha tillbaka det fina vi hade. fina ni


godmorning.

vädret i sverige verkar inte vara på bra humör, lite fint väder skulle få mig på så mycket bättre humör på en gång. vad har denna dag att erbjuda tro.. ta mig en ridtur kanske? annars har jag inte så mycket planer, no work iallafall. sköönt! vi får se vad som händer och fötter helt enkelt.


jag har slutat att bli förvånad för länge sen

ja. jag är irriterad, känns som att jag är det ganska ofta. är det mig det är fel på eller har jag rätt att vara irriterad hela tiden. jag är så trött på allt och alla! jag säger då de, ensam är stark. så jävla sant

dagens + är att det lilla jag var bakis gick över ganska fort och det är jag glad över. tog mig en skritt tur barbacka med kajsa, skönt att hon är tillbaka igen säger jag bara. vi har lagat mat och åt och jocke också. jag önskar att jag också kunde bli brun, det är så fint. kajsa var så brun och fin. jag vill också! jag önskar att allt inte var så komplicerat, allt är så komplicerat nu och jag vet varken ut eller in! jag har som vanligt varje kväll ont i huvudet och jag är ganska trött, tur för mig som börjar sex imorgon bitti. alltid skönt att få somna i tid.

nu ska jag se om det är något vettigt på tvn annars får de bli lite greys tror jag. längtar tills säsong sex kommer ut, åå. jag vill på grönalund, eller liseberg. fan vad tråkigt inlägg, tråkiggggggggggggggggggggggggggga josephine. slutar här, genast.


tröttis och bakis

tjenare, mamma och kjell har äntligen kommit hem, det har varit skönt att varit ensam också, men fan. städa, vattna blommor, diska.. nää! råkade döda en eller två blommor också, men jag försökte iaf. men nu är dom hemma iallafall. kajsa&ida är också hemma nu, känns bra de här. väntar bara på några till!

igår vandrade malin&adam hit, vi drack lite. shottade en gång för mycket av den där absinten. sen gick vi vidare på ferre, jag hade roligt. vet inte riktigt när jag gick hem men somnade på en trottoar på vägen, jises. är lite bakis idag och jävla skit väder. då blev de ingen dressyrträning då! men men..


ensam är stark

heej. sitter på vardagsrumsbordet och drar några rader här jag. jag fick sällskap igår kväll av louise å elin. louise sov med mig och imorse åkte vi till stallet, trotsade regnet och tänkte ta oss en ridtur. louise kom aldrig iväg pga skadad häst men jag tog mig en liten tur med fina dramboi. for dirket iväg till louise i forsbacka där vi väntade på distrisktsveterinären, han var där i tre timmar och gilbert fick ett bandagerat ben. har varit hos helena ca 7 timmar idag, ett avbrott till max bara. är helt slut och har precis duschat! tänkte se om det går någe bra på tv eller om jag ska sätta på en film.

jobbar imorgon så jag blir ensam inatt, klarat mig hela veckan och fått sällskap. men jag avlider nog inte av att sova lite ensam, har ju tre vakthundar såklart. ska ta en promenad med dom lite senare.

är avundsjuk på alla nära å kära som är utomlands, är avundsjuk på moster och bröderna adolfsson som är på grönalund och åker massor av roliga bergodalbanor och dricker lite öl. jag vill också till grönalund!!

louise var precis förbi här till häst, nu ska jag ta och ge vovvarna mat och rasta dom så är jag klar för kvällen! nej det är jag fan inte alls, glömde vattna blommor igår. måste göras nu! heeeeejs!

seven

tjena, efter jobbet träffade jag julia, minns faktiskt inte vad vi gjorde igår.. men hon sov här iallafall och var skönt med sällis, såklart! imorse gick vi upp i tid trots att det var mycket lockande att sova en timme till! vi har varit till forsbacka och vänt, sen tog vi oss en ridtur på sune och dramboi. kom precis hem från dressyrtävling med louise, dutti! och ska snart ner och hämta henne igen, hon är mitt sällis ikväll, får se om vi knäpper en eller två och myser lite. jag är trött och jag är lycklig över att jag är ledig imorgon!

kingen blir rädd för sitt skällhalsband som durrar när han skäller, dock är det jag som skäller nu. hihi! nej tjoflöjt nu alltså

en samling ingen annan har

GODMORGON GODMORGOOON!
klev ur sängen för 40 minuter sen, bredvid mig inatt hade jag en fin louise. vi gick upp och tog ut hundarna på en promenad, nu är hon hemma och sover igen och jag ska åka till jobbet om 10 minuter. 6-15 idag, känns inte sådär jätte kul faktiskt. lär åka hem på lunchen och ta ut hundar och försöka hinna äta något. skulle vara super mysigt å få lägga sig i mammas sköna säng och sova fem timmar till, men det går ju inte.


mysipysi

igår tillbringade jag dagen med min "stödfamilj" som anna säger, jag&lisa tog oss en ridtur på dramboi. lisa var så duktig så och vågade till och med galoppera. sen myste vi med lite snack och chill i köket hela kvällen. klockan blev mycket så jag sov kvar. lugn och skön dag och jag gjorde precis vad jag kände för, behövdes.

nu är jag hemma, har dragit in sopor och fyllt på vatten i hundarnas pool så kingen är lagomt glad och blöt. ska hjälpa louise att rida hästar till helena sen, drygt känner jag men ställer upp. skulle behöva handla känner jag, men kommer inte iväg å kan handla förän ikväll.

boss

tjenis. igår intog jag soffan hela kvällen med moster och alla hundar! är hundvakt till boss och har haft han inatt, lilla korven. han ska hem om en timme dock. men igår kikade vi iaf på lite film och käka tårta. nu har jag precis gått två vändor med hundarna och tittat tillbaka lite i bloggen.

för ett år sedan idag så skulle jag, min familj, kajsa&malin fara mot bulgarien inatt. idag ett år senare, ska jag tillbringa en vecka ensam i detta hus. tur jag får gullit sällskap ikväll! ska promenera ner till fam. lennström sen och ta med mig lisa ut på äventyr. har inte så mycket mer att säga än att jag är trött och tänker ta mig en kopp kaffe.

när de är svårt, finns du

det är inte som förut, inte alls som tidigare.. men hur det än är så vet jag vart jag har dig. du har alltid funnits och kommer alltid finnas. det är inte lätt, men du gör det hela så mycket lättare. du fick mig på bra humör efter gårdagen. jag tycker om dig, inte bara tycker om. jag älskar dig mig vän! ha det så mys i grekland med fina ida nu.


stucken gris

jag är helt död! jag bröt ihop igår. det var skönt att de riktigt brytit ut nu för en gångsskull. så jag tog mig en ridtur iallfall. kom hem sent och kunde inte sova alls igår! somnade ca 3 och 5 ringde klockan igen, upp å jobba. två koppar kaffe så blev jag lite piggare. helt död nu!

jag for direkt till fältet å kika på två finaler sen har jag legat lite i soffan. vädret är inte okej, det spö regnar verkligen! kul att mamma&kjell har jätte varmt med sol, och snart har kajsa och ida det också. fan då! här ska det regna och åska.. skulle ridit idag men verkar inte så, så ska väl ner å hämta boss om en timme. ska ha honom inatt.så får ha en liten bäbis sängen. :-) imorgon ska jag bara ha en skön dag, det behöver jag nu känner jag.


nu var de slut på de roliga

hej i värmen, varit på fältet hela dagen lång. stressa upp imorse och åkte ner till tio med bästa anna. vi vann våran placeringsmatch på straffar, duktiga tjejer. det fick ett bra avslut iallafall. har varit en jobbig dag på fältet. känt igen mig så mycket i en händelse och har funderat alldeles för mycket idag. var skönt att lätta lite på det jobbiga iallafall. lär tacka anna, världens bästa anna. nu har jag nyligen kommit hem.
jag är ganska bränd i ansiktet, svider lagomt. mamma&kjell har åkt till madeira nu och moster har kommit så har sällis över helgen, sen blir jag ensam under veckodagarna. ska bli lite skönt iallafall. väntar på mat och borde rida ikväll, men är helt slut och jobbar såklart tidigt imorgon. så får se hur de blir då, ska åka ner och pussa lite på honom iallafall.

over and out

händelserik dag

tjena, tog mig en sovmorgon. minns inte när jag sov ut riktigt ens, så det behövdes. sen vandrade jag ner till matsknuts och åkte till sportfältet. spelade match på eftermiddagen, åkte tyvärr på däng. men dom kämpade bra. trots allt som hände innan matchen, blev kaos, tränarbråk och ledsna tjejer. mindre roligt! nu har vi bara en match kvar, på fredag. en placeringsmatch. imorgon väntar jobb, 6-15, suck! nu ska jag mojsa vidare

tititititisdag

det har åskat & blixtrat ute, ganska mysigt och jag är glad över att jag inte är på sportfältet just nu alltså. har tillbringat så gott som hela dagen där, två jobbiga förluster, för många skadade tjejer och en fick åka med ambulans därifrån. känns inte riktigt bra inför morgondagen. men vi får göra det bästa av situationen. jag har nyss ätit dagens första måltid, gött. och nu har jag tänkt att hoppa ner i duschen, känner mig lagomt äcklig. först har jag svettats sedan har det regnat på mig, men smart som jag är hade jag med mig paraply och regnjacka ner idag. hur bra som helst! blir att mysa till en film senare, känner mig trött. blir nog några timmar på sportfältet imorgon också. när jag åker ner det vet jag inte, beror på annapanna.

tycker lite synd om hästarna ute i detta väder, men dramboi levde för en halvtimme sen och det hoppas jag att han fortfarande gör, skrutten..

nej, duschen ropar!

morning blogg

sitter här klar för att åka ner och tillbringa en dag på sportfältet, sägs att det kommer att regna en stund på dagen. skulle vara super om det iiinte gjorde det. ska se till att hampus är klar för att åka så kommer anna och hämtar oss om tio minuter. känner mig dålig, blev dålig igår kväll efter jag och kajsa gått en promenad, men nu har jag två matcher att tänka på.

hejs

dalecarlia cup

första dagen av dalecarlia cup är nu avklarad, tjejerna kämpade till sig en vinst också, kunde ju inte börja bättre. det har varit galet varmt idag, jag har jobbat såklart, från sex halv två, då dirket till samling! så inte förän nu har jag min lugna stund, inte druckit idag vilket innebär huvudvärk. blir ändring på den saken imorgon, en vatten flaska är ett måste.

snälla mor min har precis satt in en fläkt på rummet, hur skönt tror ni inte det är? fläktar fint i denna äckliga värme. med denna kommer jag kunna somna ikväll. ett under att jag är vaken nu faktiskt, men ska ta mig en dusch och sen runda av för kvällen. blir en hel dag på sportfältet imorgon!


ett år sedan nu.
saknar laget något sjukt, vi var för bra för att vara sant..

bajsidenstorafetarödastjärten

JAG VILL INTE JOOOOBBBA
vill ha sommarlov bara.. men what to doo!
imorgon är jag upptagen hela jävla dagen lång, så godnatt!!!!11


walk to remember

hejsan, söndag eftermiddag och snart ska jag iväg och vandra dalecarlia invigningen för ett antal år i rad. fast första gången som coach! idag har jag & jutt fixa våra kaluffser och mumsat på smultron. nu ska jag städa lite på rummet mitt sen åka! hörs tonight

saturday

hejsan, kom hem för en halvtimme sen. jag försov mig lite imorse, min dumma klocka på mobilen ringer inte. så vaknade när jag började, så blev en halvtimme sen. men what to do? timmarna gick då fort på jobbet iallafall. hade tänkt att träna dressyr idag för eva-maria men känns som att det kan bli regn och känns liiiiiite jobbigt dåra. så får se hur de blir med den saken. nu ska jag tjocka vidare, puss


lkjhgf

jag&julia ryckte upp oss, köpte lite jordgubbar och smälte choklad. i varsin solstol i solen, kunde inte bli mer gött alltså. vi blåste upp en pool som kingen älska så mycket att han bet sönder den, men både han och ozzy har badat i den :-) red med jutt på kvällen å, skulle ridit med ida, men så långt att rida och ovärt att rida en lugn tur då, dramboi har inte gått jätte mycket, så jag och julia skritta till anna som till och med vågade rida, riktigt mys.

klockan ringer fem imorgon och jag måste nog krypa ner, eller borde gjort de för länge sen men har letat passerkortet som äntligen är funnet!


älskade fina lilla hund


ozzygubben&jossetanten i solen!
INGE MER SURANDE, nu ska det dampas ur!

frustrerad

hej, haft en dålig förmiddag. men hade en trevlig gårdag iallafall, träning på morgonen där jag fotade tjejerna lite så nu har dom lite fotbollsbilder på hemsidan, sen spelade vi minigolf och jag kom faktiskt femma + att jag blev utskrattad. jag tror vanlig golf är mer min grej, jag hade lite för mycket sving och bollen rullade alldeles för fort rätt ofta. men femma är skapligt enligt mig själv.
julia sov hos mig inatt, vi låg i soffan hela kvällen och kikade på film med hampus&rasmus. mamma och kjell var inte hemma, dom var å firade tio års bröllopsdag, grattis till dom :-) nu har jag varit ut och farit lite på förmiddagen, irriterad har jag varit också. känner mig trött och min kropp orkar fan inte länge till..

amanda fyller 18 idag, jessica fyllde 18 i förrigår. grattis till er mina fina vänner. dom firas idag men jag lär skippa, jag har en häst som behöver min tid och jobb imorgonbitti så jag måste vila om jag ska orka en hel vecka med jobb, fotboll och dramboi nästa vecka. veckan därpå är jag hemma ensam under veckodagarna, innebär att jag lär ha hand om alla hundar ensam, jobba och såklart ge dramboi det han behöver.

känner att jag behöver några dagars vila, men får bli veckan efter de. men då snackas det om att åka på festival, men aa det känns som att det är lite långt bort för mig, jag kommer inte orka..

vad ska jag göra nu tro? sola lite kanske, kan behövas det också! jag är bländande!!!



galich

hejsan, blev ingen ridtur där på dagen. det var alldeles för varmt på eftermiddagen och jag hade inte samvete att ta ut grabben på en ridtur. så jag åkte hem och for på träning sen, rolig träning måste jag säga. sen fick jag med mig sara på en kvällstur, så slapp rida ensam också. hur bra som helst! nu är de så jävla mycket läggdags. har huvudvärk också, näpp blir att slänga sig i sängen nu. upp i tid imorgon!



älskling


smä päron tillsammans med gigantiska äpplen

tänk att jag har tid att sitta här en stund. har precis duschat och blåst håret, tänkte åka till aubiose och köpa nödvändiga saker till söthästen. sen fara dit och ta mig en ridtur. imorse fick jag lite lite sovmorgon, ändå vaknade jag halv sex och var pigg, kroppen är nog inställd på att gå upp och jobba då, men icke! for ner på träning i värmen, sen fick vi den godaste salladen som finns, kyckling sallad från kompis. gött =) är trött och känner mig irriterad, orkar inte med sånna där, men men. åker till stallet och blir på bra humör snart.


catch

hej! fullt ös medveteslös har det varit idag. efter nio timmar på jobbet så han jag vara hemma i en och en halv timme och han sova en halvtimme. ner på träning i två och en halv timme. for till dramboi och tog en ridtur i fotbollskläder och sen till louise och umgicks. nu har jag varit hemma 45 minuter och har hunnit städa på rummet också. inget jobb imorgon, skönt med får inte sova hur länge jag vill för det. träning imorgon igen! sen fullt ös. nu funderar jag på att krypa ner och kika på en film, tror de blir sommaren med göran, sköööönt!

natti


hon drar en gäsp

hejsan, har nu äntligen kommit hem. har varit igång hela dagen lång och det känns i kroppen! direkt efter jobbet var jag på äventyr med julia&louise. pysslade massa med dram sen, haft lite dåligt samvete. har varit fullt upp nu under peace and love, så idag blev de mys och ridtur. direkt ner på träning sen, dirket till louise och nu är jag hemma. hungrig och trött! har en aning huvudvärk också, så ska slänga mig i duschen och hoppas på att kjell kommer när som helst och lagar god mat till mig. sen blir de sängen med en film skulle jag tro! jobb väntar imorgon också, klockar ringer sådär underbart tidigt då med, och imorgon blir de ännu mer stress! känns super, verkligen..


synd om mig

jag är uppe tidigt, börjar jobba om 35 minuter. jag är riktigt trött och vill bara sova meeeeeeeeeeer!

nu är de slut på det roliga

peace and love är över, ganska skönt. fan vad sliten jag är, alkoholen, värmen och allt härjande hela nätterna har gjort slut på mig. inatt sov jag och ida, knappt tre timmar sen for vi iväg med dressyrtränaren på tävling. kvavt och varmt = svettigt. men det gick! dock bättre för mig än för ida som inte alls var på topp. hihi! sovit tre timmar nu på dagen och funderar på att gå och lägga mig nu, men är nog för varmt för att ens kunna somna, samtidigt ska jag upp fem imorgon så somna innan nio skulle behövas. får se hur det blir då!

har två köriga veckor framför mig också, känns lite jobbigt. men det är bara att tuta & köra!

forever

RSS 2.0