lussebullar

jagade ungjävlarna och sen drog jag till stallet å hängde med familjen hansson tills jag såg att hästarna sprängt hagen, kul! hästarna var helt galna! så tog in dom å dona. så kom min bästa medryttare med lussebullar! de gjorde min dag, sen har jag kikat på filmer på mig själv, fan vad jag älskar mig själv! det gjorde mig jag, jag gjorde mig själv glad. de är fan bra jobbat. nu är de sovdags. 
 

vinteräckel

asså vintern må va en jävla tramsårstid, det är fan bara bökigt. jag kan inte finna en positiv sak med vintern just nu. det är så jävla mörkt när man vaknar på morgonen, man fryser ihjäl när man går utanför dörren, bilen tar alldeles för lång tid att bli varm så man hinner till jobbet innan man ens känner av lite värme och man har genomfrusna händer. och så lär man skrapa rutorna på bilen, eller borsta bort all snö. är man inte så jävla lång så har man all snö på ärmarna och magen för att jag nästan lär klättra på bilen för att nå. irriterande va? och när man ska tanka så har tanklocket fryst fast! alltså man orkar bara inte. 
 
sen när man ska hem från jobbet är det bäcksvart, bilen är lika kall då och man tur behövs inget skrapandes eller borstandes. så ska man fara vidare mot stallet, kallt, blött. bökigt, mörkt och så jävla jobbigt att behöva sätta på sig en halv garderob för att slippa frysa ihjäl. vintern är fan inte bra, jag är verkligen ingen vintermänniska. jag är riktigt jävla irriterad för tillfället och vintern stör mig. vinterjävelskit.
 
och i skrivandets stund kastar några små äckel ungar snöbollar på mitt fönster, bara för att det är vinter och man kan göra snöbollar, återigen vinterns fel. ska ha ihjäl ungjävlarna. 

timmarna räcker inte till

Åhej! vilken jävla lång dag jag haft alltså, jag har jobbat, rastat hundar, åkt till stallet å mockat skit å tagit en ridtur med Åsa i denna äckliga blåsten! sen hem och duscha, tvättat, träffat Julia, gett hundarna mat och gått kvällspromenaden, betalat räkningar, vilket jag är sämst på tydligen, tappar bort dom å får sedan en påminnelse, idag var de visst två! onödigt kan man ju tycka.. 100kr kostade de å va slarvig denna gång. nu är jag äntligen klar å ska sova, skit trött och huvudet värker. sov gott!


framtiden skrämmer mig

idag äre ju måndag. haft en bra dag med jobb sedan en ridtur på min lille häst i mörkret! sen så var de int så mycket mer nej, mina vardagar ser alltid lika ut! händelserika va?


SWEDISH HOUSE MAFIA

ojoj helgen har redan passerat. i fredags så var de en jobbig dag, lång dag på jobbet med mycket att göra. plus att jag aldrig kom därifrån för att en gammal tant som brukar komma till oss på fredagar kom inte därifrån när vi stängde pga bensinstopp så fick lov att åka å fixa bensin åt henne men ändå funkade inte hennes bil. så kom hem en timme senare än planerat så fick stressa till stallet! matt!

lördag var jag upp tidigt å red med alla stallbrudar, ojoj säger jag bara! dramboi var ruskigt pigg och trippig! sen bar se av mot Stockholm med Kajsa, vi va på SHM och de var riktigt jävla grymt! så jävla mäktigt å så jävla värt!

idag chillades de innan vi for hemåt, skönt å komma hem! nu tänker jag sova och ladda inför en ny vecka och längta till nästa helg som bjuder på roligheter igen!


hur många nötter finns det i världen?

de är fan många, många många nötter. dagen på jobbet var extremt jobbig, kände mig helt seg och slut hela dagen lång och en ny praktikant som gjorde mig riktigt irriterad många gånger. så min åtta timmar kan man sammanfatta med två ord, trött och irriterad!

sen har jag mockat skit, de ä ju trevligt. iallafall så tänker jag gå och lägga mig redan nu, imorgon har vi en helvetes dag framför oss på jobbet och börjar redan 06.30! ge mig helg och swedish house mafia!


onsdag

jobba jobba joooobbaaaa. skulle ta mig en ridtur på kvällen men såklart var drambois sko lös. blev en promenad med Kajsa och kingen istället. bröstsmärtorna sitter i än men köttar med lite värktabletter så ska de nog bli bra de här! nu är de faktiskt sovdags, är en trött flicka.


kropp som en pensionär

jobbat hela dagen, har mått konstigt. på eftermiddagen i stallet fick jag bröstsmärtor på höger sida, fått ett par riktiga hemska smärtanfall. håller fortfarande i och gör ont när jag andas. fan vad matt jag blir på allt jävla skit i min jävla skit kropp. när ett problem känns bra så kommer ett eller två nya. det är riktigt jävla drygt alltså. Josephine 85 år..

red en sväng iallafall och de var härligt att sitta på min lilla hästs rygg igen, sen blev de spontan bio med Evelina och helena, de var trevligt minsann! nu sova!!! Imorgon blir de full jävla rulle på jobbet, hard work work..


äntä månda så säg

hejjjj! drar denna dag snabbt!
jobbat, Kajsa också = väldigt roligt, varit förbi granngården, affären jag fan handlar mest på, sen har jag gått en promenad med kingen och Julia och sen hängde jag och kingen någon timme i nyckelby. varit hästledig, skönt även om de känns lite konstigt att inte åka till stallet. Kajsa å jag har köpt biljetter till swedish house mafia. så på lördag blir de stöckhölm för å dansa järnet på friends arena. ska bli awesome!

i övrigt mår inte min hand så bra eller, försvinn brännsår, försvinn!


sluta spring ifrån mig

klockan är sketa mycket å här ligger jag och bloggar, istället för att prioritera min sömn. smart röv.

haft en bra helg, mådde väldigt konstigt igår, var till stallet med Kajsa och red en sväng på Billy plutt då dramboi var ett svullo i benet. sen så va jag inte så jävla pigg men åkte till nyckelby och tillbringade ett dygn där. dom är sjuka dom där människorna alltså! ett brännsår fick man med sig hem efter att ha haft salt och is i handen, dumt insåg man ju efteråt när man googlar på vad vad som hände.

idag har de chillats i nyckelby, var till stallet och kikade på herren och svullnaden hade gått ner. sen tillbaka till nyckelby där de bjöds på solsidan, skräckfilm & cheesecake! awesome.

nu sova på en jävla gång!


men skönt

fredag!
haft en lugn dag på jobbet för att vara en fredag, sen har jag och Kajsa varit i stallet, hästarna hade varit på rymmen idag! mongon. blev ingen ridning för mig då han hade tre ytliga sår på benet så han fick slippa undan idag, tog en promenad med kajsa å Sune som sällskap istället. ligger just nu och degar i min säng, är trött och lite smått irriterad på att internet inte fungerar och över att jag är hungrig, man är alltid hungrig vid opassande tider, orka kliva upp å äta. hejåhå!

min helg är typ planlös och i like! jag gör vad jag vill!


13 timmar på jobbet

godkväll!
kom hem för en timme sen, har tillbringat hela 13 timmar på jobbet idag och det känns i kroppen kan jag lova. på kvällen har jag gjort 250 mackor. det är många mackor de! ja men de var min dag, vakna å åka till jobbet, jobba, hem och sova! natti natti


vilken gud!

Ojoj. Sverige-England matchen var ju helt sjuk, Zlatan är ju fan int klok! vilken jävla gud.. ingen kickar fotboll som han!

jobbat, ojoj, gick ju bättre idag, men fan vad jag ogillar att Kjell inte är där alltså.. men de får ju helt enkelt gå ändå. sen red jag en sväng på finisen i mörkret!
duschat, käkat lite ost&kex framför den galna matchen. nu sovdags, imorgon väntas jobb från morgon till kväll. pjuh..


världens längsta dag

å herregud, denna dag blev värre än vad jag kunde tro! kocklösa som vi var så hade kjell iallafall gått igenom med marina som skulle sköta maten hur allt skulle göras, redan halv nio imorse så blev marina brännskadad å fick åka till vårdcentralen. kaaaaaaaos! så jag och mamma försökte ju få ihop de där med käket på nå vis tills hon kom tillbaka med en lindad hand. 
 
dagen har gått i ett, 190 mackor, konferens, vanliga lunchen, fika å jag vet inte allt. jag var på riktigt svettig ett tag, man fick då känna att man levde idag. klockan fem åkte jag från jobbet å direkt till stallet för att rida med åsa. så inte förän nio var jag hemma ikväll. nu ligger jag helt slut på sängen å tänker krypa ner under täcket. heelt jäävla slut! 
 
 
 
 

det känns ändå helt okej

hello. gick bra att somna inatt trots den läskiga filmen! timmarna sprang iväg på jobbet och när jag slutade hämta jag upp julia. eftersom jag var hästledig för första gången på länge så passade vi på att hänga lite, vi tog oss en promenad sen har även vi gått igenom mina gamla bilder. ojoj haha. nu så har jag iallafall krypit ner i sängen.
 
imorgon tror jag väntas en helvetes dag på jobbet, kjell ska opereras å vi är kock lösa, haha heja heja! + att vi ska ha en konferans som bara ska ha ekologiska saker, även ett antal mackor ska göras imorgon. kan bli en spännande dag alltså. så är dags att sova några timmar så jag orkar. 
 
 

kajsas dag

idag har jag fått umgåtts jätte mycket med min saknade kajsa! vi har haft såååååå mycket att prata om, våra kakhål gick i ett! vi tog en ridtur i regnet, jag var så jävla frusen när jag kom hem, förfrös tre tår! Å de är inte ens vinter än.

käkat lite tacos och sen kom Kajsa å vi kika på solsidan och sen en massa gamla fula bilder! nu har jag lagt mig och slagit på en Johan Falk film med sällskap av ozzy, jag borde egentligen inte se sånna här filmer! hade mardrömmar inatt..


långa lördag

ryckte upp mig och tog en promenad med Julia och kingen på bergebo sedan tittade jag lite på film, städade mitt rum och var väldigt behövligt! åkte till stallet i sällskap av evelina å sen har vi hängt lite i matsknuts och nu har jag hamnat i sängen framför Johan Falk. imorgon väntar en tidig morgon i stallet igen! och så ska jag äntligen få träffa kajsa!!!


lördag förmiddag

ligger i min säng, var upp tidigt imorse till hästarna, sen har jag legat i sängen och tittat på Johan Falk!

min kväll igår blev bra, jag och Julia tog oss en promenad med dramboi i koppel, så fick lugna mä lite. sen tittade jag och Evelina på x factor, nice med lite sällskap av den gullisen!

nä men nu ska jag ta och plocka ur tummen ur röven. idag är de rätt planlöst, men ska till stallet och städa mitt rum tänkte jag!


vilken ovanligt jävla oskön fredag

vilken dryg jävla dag och så verkar den fortsätta. de har gått i 110 på jobbet i 8,5 timmar. mått illa som en jude och de har bara varit jobbigt lixom! sen så har ju inte mina parents nå framförhållning och säger du kör oss till stan halv fem va? men jaha tack för informationen, jag kanske har andra saker för mig?! Inte nog med de åkte jag på att köra hem tant från jobbet också, står de taxi i pannan på mig?

jo å min plan, den var inte alls såhär. efter jobbet tänkte jag åka direkt till stallet och rida lite å mysa, sen hem och duscha och sitta i soffan resten av kvällen med x factor på tv, en chillkväll alltså eftersom jag har utsläpp hela helgen så vill jag tat lugnt.

men istället ligger jag på min säng och väntar på Kjell som inte ens är hemma än?! vad hände med kör oss halv fem?! och antagligen är de ju jag som lär hämta dom kväll, mitt i x factor eller inatt, när jag bör sova. då tänker ni såhär, men säg nej bara? jo klart man kan säga nej, men så mycket som dom har kört mig i alla år, fram och tillbaka till stallet nästan varje dag, på fotbollsträningar osv så känns de ju som att jag borde ställa upp. och gärna de, men inte denna dag, opassande som fan.

behövde avreagera mig lite grann å det är ju här som de ska göras. Så, klart slut. blir nog en bra kväll trots mina ändrade planer!


pannkakans dag

jojomen, idag äre fan torsdag. äntligen! denna vecka går så segt, imorgon bästa bästa fredag, lördag kommer bästa bästa kajsa hem. känns som de är på tiden fan. idag, jobb och sen stressa å få akupunktur igen och denna gången gick det mycket bra, mitt problem börjar rätta till sig, känns jävligt skönt. jag är inte alls lika stel i nacken längre och har inte huvudvärk varje dag som jag hade förut. tjoho! sen har jag pussats lite med dramboi och även umgåtts med familjen hansson. 
 
idag för ett år sedan tränade jag fotboll denna tid i jaxhallen och hade efter träningen bröstsmärtor och tillbringade natten på akuten. ett helt jävla år sen?! fan vad tiden går fort. för några dagar sen var de ett år sedan jag blev brunett också, shit vad tiden rinner iväg.. känns som att den springer ifrån mig? 


ost&kex

sitter på min säng, precis käkat lite ost&kex, de satt fint de. efter jobbet tog jag mig en barbacka tur på dramboi, fy vad jag inte gillar kylan alltså, den kan skita ner sig på riktigt. sen har jag duschat och fortsatt gått igenom gamla bilder och filmer. det är riktigt roligt alltså, kikat på gamla filmer på mig och dramboi från lite hoppträningar, filmer som julia har gjort och hon är riktigt ful och rolig så har fått skratta lite. dagens besvikelse var verkligen att de inte va någe greys på tvn.. istället var det skit trökiga twillight. 
 
första lilla dressyrtävlingen vi va med på och fick en fjärdeplacering. 
gullehästen. ♥
 

bra tisdag må jag säge

joooo men idag har varit en bra dag! lite jobb och sen ridit med lilla evelina smulan, eller hon red och jag gick på en tunna, sen myste jag lite hos familjen nyckelby!

har en halt ozzy här hemma, skruttisen har ont i sitt framben, inte okej! veterinär Josephine har undersökt honom och kommit fram till en stukning, hoppas! Å lillebror och mor är på akuten för att få lillebror undersökt efter en snäll i huvudet, hoppas de inte är något allvarligt! men förutom dessa grejor har jag en bra känsla i kroppen, i like

hejdå tisdag!


uppe för tok länge

seg jävla måndag, dagens plus är iallafall ser jag fått tag på mina 20 150 bilder jag saknat, har suttit framför skärmen å flinat åt fula bilder men fina minnen! som bilden nedan, varför gick vi runt utan byxor i gävle stad?! haha

nu bums i säng!


helgerna går alldeles för fort alltså

ligger i soffan lagom sliten efter denna helg. i fredags kom nya hästen till stallet, dramboi skrek och det har jag aldrig hört den herren göra, de var lite lustigt. sen blev de myskväll hemma med x factor och tacos.

lördag var jag upp rätt tidigt och for till stallet och dona lite, lekte med barnen och sen stressa in i duschen, snabba ryck sen fixade jag och julia oss inför Louise maskerad fest, vi var två ihop växta morötter, lustigt och roligt måste jag säga. blev en kort kväll, men trevlig!

idag upp tidigt igen för att åka till stallet och kika när hästarna släpptes ihop vilket jag tyckte gick bra, min snälla häst la inga öron bakåt eller gick till attack, han tittade på medan dom andra hästarna bråkade lite, gulle.

har sovit skit dåligt inatt, vaknade klockan fyra inatt/morse och var upp första gången, sen har jag tittat på klockan varje timme tills klockan blev åtta och jag äntligen fick kliva upp.

så är verkligen helt slut nu! känner mig inte alls redo för en ny arbetsvecka! men något annat jag känner mig redo för är en liten semester tripp till Thailand i vår med goa människor, heeeelt galet. galet jävla bra!


en avundsjuk tjej

jag känner mig lite.. lite.. matt, dyster, nere? ja jag finner inte riktigt ett bra ord men jag är rätt så avundsjuk på min vän, som just nu sitter på flyget till thailand, lite lullig och glad skulle jag gissa på. med en spännande semester framför sig med bland annat sol, bad och drinkar.. är jag avundsjuk? Japp! jag kommer sakna henne, låter som hon ska vara borta länge, och det ska hon, för mig! 10 dagar utan kajsa, de blir rätt tomt det faktiskt. 
 
jo men jag då? Jo jag sitter på min säng med huvudvärk, såklart. har tillbringat några timmar i stallet med skitgöra, inge sol och strand här inte.. gråa dagar med halka och lera. jag och julia har även sprungit på kupolen för att hitta fula kläder, och fula kläder hittade vi. längtar efter att få sova och det har jag tänkte att göra snart. imorgon är det fredag och jag älskar fredagar. först sita arslet av sig på jobbet för att sedan åka till stallet och mysa lite och sen komma hem och göra vafan man vill, hur länge man vill. de är nice de. 
 

RSS 2.0