godkväll!!

hejhej, kajsa har precis brummat hem och nu sitter jag här, plockat fram lite inför morgondagen, upp klockan sex och iväg på tävling! mindre pepp, men det blir intressant :)

puss

halloween

pumpapumpa

gårdagen spenderadespå jobbet sen i soffan med lite thai mat och idol, å sjävklart kajsa :)
idag har jag bara varit i stallet och äntligen galopperat lite med drambo, ska ner till stallet igen med ikväll medan alla andra festar. jag orkar inte festa får bli lugnt hemma, mamma&kjell ska bort så är antagligen ensam här å, tråkigt men sant! på schemat just nu står det dusch så av med ridkläder å in i duschen!

Jag längtar till fredag, det kommer bli kanon kul och sorgligt..
:*



mongon

mensvärk

hej, ska snart jobba. det känns ju jävligt bra med denna jävla mensvärk jag har, sjukt vad ont det gör. och att ta värktabletter har inte hjälpt heller. men men nu ska jag fara!

kungen talar ut

hej, jag är på glatt humör. men det är nog för att jag är trött men har blivit pigg av två glas cola och jag är flumigaste i världen och sandy påminner mig alltför mycket om en ganska pinsam film med ett antal psykopater utklädda och försöker göra en dans. där jag vet att en djävul är ganska efterbliven och en taktkänsla som är katastrofal! roligt roligt.

jag ser fram emot att åka till globen med kajsa och sara, sara är en sköning som garanterat kommer att åka med, hon vägrar att backa ur! bra det, för vi vill faktiskt ha med henne. :) det ska bli mycket kul & vi sover antagligen kvar i stockholm också.

imorgon ska jag nog rida på zaminafina och köpa en vattenkokare, skaffa lite muggar å oboy till stallet,mmmmm! det blir mys i vinter.. en sak till, louise. puss :*
saaaknar mina homies, ni vet vilka ni är smulor..

heeej

vaknade åtta idag, ringde och väckte kajsa för 45 minuter sen, tyckte inte hon behövde sova mer .. :) ska snart göra mig klar för att åka ner till mamma och äta, sen ska vi till louise! blir nog att ta sig en tur i detta fina väder också. bajsade på tandläkaren idag, skönt.

vet ni vad jag vill ha tillbaka?
JO, bulgarien..


det känns inte riktigt bra nu

hejj.
jag har egentligen inget intressant att tala om för er här, det har varit en häst dag och jag gillar lov. jag har väldigt ont i kroppen, sover fortfarande dåligt på nätterna och har just nu jätte ont i magen, men annars är det bra. jag har en jätte söt häst iallafall.. hoppas han är lika söt i helgen bara.

nej en varm dusch kan nog vara bra för magen, sen blir det vetekudde.


Godmorgon.

sitter här å ska snart åka och jobba, gör inte jätte mycket att jag jobbar hela dagen när det är fittväder och jag är hästledig. Sovit skit inatt har jag gjort, som många andra nätter irad nu. jobbigt! menmenm det blir fint.
puss

kärleksmaskinen

hej!
jag är nyduschad och väntar på att ensam mamma söker ska börja. ska försöka sova tidigt ikväll, jobba imorgon. jag var å red iaf, det blev mörkt jätte fort, nu kommer de mörka tiderna igen och de varar alldeles för länge. men det var mysigt faktiskt fast det småregnade lite!

jag är sugen på att ta studenten, sorgligt med vilken lycka det måste vara! men först ska jag spendera lite mer tid med min söta klass, det gör ingenting :) nej, sängen roparrrrrrrrr

sega söndag, men bästa söndagen på länge

det är ganska dött, överallt. folk håller sig inne och myser när det är så här tråkigt väder, och det är ganska dött här i mitt hus. legat i sängen hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen. har inte riktigt orkat tagit mig i kragen å åka till stallet, får börja skritta dramboi nu, så ska upp på hästryggen trotts vädret. men jag har någon period där jag tycker jätte mycket om att vara i stallet, är gärna där fler timmar än vad som behövs. där kan man slappna av och det är bara folk man trivs med där, jätte skönt. och sara kommer hem imorgon på tisdag, så det blir ännu busigare i stallet då :)

hjälpte till på 50års kalas igår, kajsa far hade fyllt så var partaj i lindans bystuga, vi plockade disk och fixade. fick en 500 lapp var iaf, så var värt. och det var ganska trevligt där faktiskt. kom hem väldigt sent och är jätte trött nu! men nu ska jag åka till min päääärla.


lite små trött sådär på kvällskvisten..

hallå, kvällen tillbringades i gylle hos gezeliusarna. idol tittande, känns som att det inte är jätte långt kvar tills jag, kajsa&sara ska åka till finalen. det blir roligt, vi hoppas på bra finalister också.. somnade som vanligt på eftermiddagen innan jag åkte till stallet, börjar bli en vana där att jag ska lägga mig och titta på tv men somnar i några timmar. men nu är det ju lov så det är bara sovasovasova nu alltså. åkte ner till min skrutt iaf och pysslade med honom, han är go och han är rolig som verkligen älskar sin box. han tycker mer om sin box än sina häst kompisar, sköning.

nej jag tror jag ska lägga mig snart, får sova ut imorgon, behövs.. :) ska även ta och rida billy och försöka hinna till kupolen en sväng! ska hjälpa till på 50 års kalas imorgon. lite tråkigt att jag missar teatern bara, hade varit skojsigt.

godnatt :*

det börjar bli en vana

vaknade bredvid erica imorse, vi var inte så mycket smartare än igår vid den tiden. synd men jag tror att provet gick bra ändå. varit hemma en liten stund nu, inte orkat tagit mig i kragen å torka upp två kisspölar, men var ju bara två idag. snällt.. sen ska jag damsuga också, och ner och fixa hos pärlan. ikväll blir det idol med idis, länge sen vi umgicks minsann. dä bli fiiiint!

nej här har jag inte tid att sitta mer, kiss väntar!

irritation

exakt.

kom hem för en halvtimme sen, har hunnit torkat upp sju, ja ni hörde det, sjuuuuu kisspölar. en fet jävla bajs hög och moppat golvet. jag tycker inte alls om monstren, och svartingen är värst. nej nu har jag nyss slängt ut dom på gården och där kan dom få vara tycker jag..

jag är mindre sugen på att åka till stallet å ta reda på ännu mer skit och piss som den stora kläckt ur sig under natten. han fick ju massage och akupunktur igår, stackars.. massören såg i ögonen att han inte mått bra tidigare! pluppen. annars så tyckte hon att han var fin och snäll, så nu ska han stå i tre dagar alltså och sen skrittas en vecka.

annars äre väl lugnt, får höstlov imorgon. kika kika kika erica kommer nog hit och pluggar å nattar här. ska göra prov imorgon, kul. nej nu ska jag ha lite tid för mig själv med pucko, fluff och tv :)


jag har världens bästa hund

jag lovar det har jag.
han vet när jag är ledsen, han känner sånt och han är vid min sida då. pluppen..

jag känner inte för att blogga, finns mycket att säga men jag vill inte döda er med mitt ledsna shit.
operation nästa iaf.


åh

besöket i falun blev jobbigt, förklarar mer sen. ska ner och trösta mig lite hos min vackra


tror ni jag orkar?

hejsan, jag har inte ens pluggat på naturkunskapen än, orkar inte. helt slut och ont i huvudet och kan inte koncentrera mig på frågorna. hinner antagligen inte göra provet imorgon iallafall eftersom jag ska till falun, vet inte exakt tid med det är på tidiga eftermiddagen eller något. Jaja vi får se! Red min bajs idag, han var pigg och jobbig. Dom säger att hästarna blir lite piggare efter rakning, undra om det var därför eller om han bara kände för att dampa. Åkte iväg til aubiose och köpte ett ländtäcke till han, lite snyggare än det jag hade. så nu blir han fin och varm om rumpan under kalla vinterghalvåret utan päls. nej ska nog lägga mig i sängen snart. börjar allt för tidigt imorgon.

jises.

ingen kan förstå hur trött jag är efter denna helg, 05.00 gick jag upp i lördags, och idag 06.00!
dagen beskriver jag baara med grus och nu finns det hopp!
orkar inte skriva mer just nu, godnatt

fredags...?

Jajemen! på bra humör är jag också:) sov med min, ja ni hörde MIN mysis inatt. det var fint <3 ledig idag så har bara chillat i säng och i stall, louise fick raka dramboi, inget blev som tänkt och det blev nästan en helrakning ändå. men det blir nog bra! sarasöten hade gjort en skattjakt till mig och kajsa när vi kom till stallet, även mockat våra boxar. hon är go hon :)

bara 7 fredagsfinaler ifrån stora finalen i globen, blev lite ändrade planer där å. det blir jag,sara och kajsa som åker, det blir kul! yesyes, jobb imorgon så lär krypa ner faktiskt. puss


dramboi för två? år sedan hos tina, looka manen jao!
 

Fri så det känns i hela kroppen!

ett gäspande hej bidrar jag med.
jag är trött, jag och erica har myst lite hela dagen. tog mig till pållen på kvällen och tog mig en barbacka tur i mörkret med tanterna. snorar lite pga av höt och känner mig.. tom, typ ja ganska tom och besviken, kan man säga besviken? ja det kan jag nog. har inte riktigt hajat det där med fanatiker heller, skulle varit bra att kunna tills svenska lektionen med andreas imorgon, men han påstår iallafall att jag är en som skulle kunna bota en fanatiker, och det håller moa med om. för att jag ställer konstiga frågor. ää jag fattar inte riktigt men andreas behöver ju inte veta att jag inte läst boken.. ;) nej nu ska jag ta min hästtidning och hänt extra och läsa några rader.

godnatt!


valpar har inget förstånd alls!

kingen är så jävla korkad.

jag är lite irriterad, igen. Ja men faktiskt så åkte jag väl ner med bussen, skulle byta på jax till majsbussen. Då får jag veta att idrotten idag är inställd, typ den enda riktigt lektionen jag skulle ha idag också. RÖV. Så jag stod där ute i bara t-shirt och skinnjacka, nyvaken på jax med 40 somalieungar som gapade, skrek och slogs. tog bussen 20 minuter senare hem igen. Lär duscha, och tänker fan inte gå tillbaka till skolan idag heller. & tänker vänta på erica, hon kände visst inte heller för skola. men lär plugga lite iaf så får göra det då. nu skag jag dusha!

nyvaken vill jag lova

hej, om fem minuter går min buss, skönt att det är bussen på morgon som går alldeles här utanför. somnade tillslut igår, och var på tok för trött imorse, det var inte långt ifrån att det kunde blivit en sovmorgon och skippat individuella, men tog mig i kragen, måste gymma om mitt knä ska bli bättre. återbesök nästa vecka.. nej men nu ska jag klä på mig och gå ut, puss

vänner

jag är fortfarnade vaken fast jag somnade strax innan nio. jag är inte på humör, irriterad och känner mig bortglömd. nu ska jag iallafall se vänner, det gillas.


utan dig är jag ingen, du är och kommer alltid vara en bästa vän <3

fucking rain.

igår var jag åkte min vän med vår dressyrtränare till vansbro och hjälpte henne lite smått på en tävling. Intressant. hon är riktigt intressant, man trodde inte hon var så stor som hon var. Vi kan alltså inte hittta något mer utbildad tränare att träna för. känns bra!
Kom hem ganska sent på eftermiddagen, så for till stallet och gav hästen lite avmaskningsmedel. sen chillade jag och kajsa bara framför fotboll, sämsta sverige måste jag säga..

gick upp i tid, jajemen det gjorde jag! släppte ut hästar och fixade boxen, sen åkte jag hem och sov och vaknade ungeför för 20 minuter sen. det regnar.. och vi ska hoppträna idag, UTE! fan vad opepp jag är, hoppas dom kan flytta in den i ridhuset. ont i huvudet har jag också. smider för mycket planer kanske, men skulle vara jätte roligt om det blev som jag ville..


globen!

bokat å klart. 11 december drar jag och mina bästa vänner till globen för att kolla idol final! :)

godnatt


sunshine

igår tittade jag på mammas pojkar. psykfallsprogrammet måste jag säga..
klockan är för mycker, jag börjar bli irriterad. säkert för att det kurrar i kistan, så tänkte ta mitt kinaplock, som ställer upp i vått å torrt och åka till min mamma som får ge mig föda. sen ska jag och kajsa ut och rida i solen!


dramboi hos ingela.


ångra aldrig något som fått dig att le

hej, jag känner mig trött och seg. jag har ont i huvudet, typ pannan, jobbigt. kom ut på en ridtur idag, med kajsa,sara&matilda. en trevlig tur på en pigg dramboi. annars så har jag spenderat kvällen framför tvn. kanske ska man krypa ner där redan nu, har faktiskt inte så mycket bättre saker för mig plus att min lilla rosa kudde saknar mig .. :) men ni som vill kan ju få vara sociala på mobil! ska skörda lite sen slänga mig i säng. 
 
:*

Hallå!

sitter här alldeles nyduschad. jag var till stallet och donade, min stubin sjönk där när jag kom hem. cola brist! jävla erica som smittat av sig. så blev mycket bättre när jag knäppte en och gjorde något åt saken :) ska lägga mig i sängen och plugga lite och kika på tv. men först! ska jag äta lite.
Å även bjuda på två bilder

 


mysisarna

älskling


bara 1 år kvar !

hej allesammans. igår vare ju min födelsedag och den blev väldigt bra må jag säga. jag har kommit fram till att jag gillar min klass väldigt mycket, så mycket fina människor. puss på det! på kvällen efter jag varit och fixat stallet så begav jag mig hemåt med en kajsa och fick lite presenter. yes säger jag bara! en boxar med massa kanaler på rummet. mmmm!! pengar, kläder, klocka å lite smått. även fia med hutt, så nu jessica&co ska det spelas på nästa ferre :) sitter just nu här och har lite smått ont, kniper i magen som fan. halsbränna skulle mamma gissa på. ska bädda eftersom någon mupp har varit å stökat i min säng ;) och så ska jag se på tv. sen bege mig till dalvik och köpa spån och mat till bubben.

puss

glad

på mycket bättre humör, för jag har världens bästa :)
godnatt, imorgon är man ett år äldre. 17, boooooring!


...

hejsan, jag känner mig trött å seg. och lite borta. jag kan inte styra över vissa saker, och det dödar mig snart. jag vill så mycket mer

måndagmorgon alltid lika kul

fan vad jag hatar måndag mornar. idag är det mörkt och grått ute tråkigt och snart ska man ta sig till bussen. jobbigt! förkyld å huvudvärk å drömt mardrömmar inatt också..

klubbmästerskap

Hallå! idag har vi varit iväg igen, blev km i aspeboda.
vi hoppade en clear round på 90, gick nolla där. dock ingen snygg ritt. Han kändes lite seg och blev fel drivning. i klassen där vi hoppade 90 igen så blev det sporrar på och fan så mycket bättre gick det. dubbelnolla blev vi och fick oss en tredjeplats. duktig dramboii :) pissväder blev det nu mot eftermiddagen och hästarna fick gå in inatt, dramboi ligger redan ner för kvällen och mojsar. grisen dåå!




puss på kungens kung :*

storm på ingång?

ja det ryktas så, låter faktiskt inge vidare. Blir säkert ingen tävling imorgon, synd men lika bra om vädret tänker skita sig iallafall så. och förhoppningsvis får hästarna gå in å mysa under natten, vet någon som kommer gilla! annars så har det varit en kort skoldag, som vanligt på fredagar. käkade med brudsen, gjorde lite ärenden och tog mig sedan en tur på min bästa med min bästa. vi var sugna på långtur, men ska det tävlas imorgon är det dumt. sen tog vi oss en barbacka tur på våra gamla odjur. nyligen sett idol, någon annan än jon kunde fått åka faktiskt. men annars så, snorar jag och hostar. så blir te och sova snart skulle jag tro!

raggsockar på!

det är ganska depp här i huset just nu, udo är inte som han ska. det verkar som om han har ont i ryggen eller bäcken. han vill inte gå och ligger mest på sidan på golvet stackarn. blir ringa veterinären imorgon om han inte blivit bättre. annars så gick träningen ganska bra,  knät å vänster ben är helt slut. krävande men det blev bra iallafall. påvägen hem från banan haltade dram, jag såg direkt det värsta och fick en klump i magen, efter många om, känningar å men så var det bara sadelns fel, pust ! skulle pluggat, men har klämt på udo för att försöka hitta något fel men hitta inte på något och nu så vill sängen att jag kommer å myser lite. tror jag låter raggisarna vara på inatt, mmmmojsigt.

halsssssmärta

Hejsan hoppsan! kom nyligen hem från skolan, slutade sent idag. Har varit en lång men inte allt för jobbig dag. solen lyser ute och på idrotten golfade vi, tror inte riktigt att det var min grej men nu har man provat på det också. just nu dricker jag te för att slippa bli sjuk! försöker även plugga lite, känns som att det är extrtemt mycket att göra, lär börja om jag ska få något klart.

ikväll blir det att tränadressyr för eva-maria, kan verkligen behövas inför helgen. det går som det går :)

kingen är gulligaste i världens, jävla knäpp hund. men jag gillar!
länge sen ni fick bilder, så bjuder på det idag.


en blondare adolf med nya skor o skjorta!


kan du hoppa dramboi?
ja visst kan jag de. sötis :)

RSS 2.0