lyckans ost

jajamen då var det fredag igen! men igår gick jag upp med tuppen och for till stallet med Kajsa, jobbade lite sen degade jag hela eftermiddagen och kvällen, kändes som att de var länge sen något sånt hände!

idag, jobb sen ska jag ta mig en ridtur med Emma i eftermiddag och ikväll ska de bli fredagsmys!


gratis är gott

godkväll, min dag har varit upp och ner, började bra, kass i mitten och slutade bra, mer bra än kass alltså! träffade erica, jobbade, myste i stallet, tog mig en ridtur med kajsa på en pigg pigg pigg häst! glassbilen bjöd på färdgods och vi var två mycket nöjda tjejer!

stallet väntar tidigt som fan imorgon så sovdags för Josephine nu, nuuuu!


hejdå tisdag

uppe med tuppen som sagt, var till kupolen och sväng och handlade byxor med Kajsa, sedan jobbade jag lite för att direkt luncha med Kajsa i stallet medan hästarna fick sommar skor, äntligen! tog oss en ridtur och sen har jag degat. bör sova nu men tänker fan sova som fan imon alltså, gillart :-)


regn?

man har varit så bortskämd med soliga fina dagar så när det kommer en dag som denna vill man ju bara lägga sig under täcket, sura lite och vakna dagen efter. iallafall är jag uppe med tuppen, jag är skit trött. måste åka till kupolen innan jobbet för att byta ett par byxor, kändes rätt värdelöst! hej å hå!

fann ännu en morgonpresent


-

ligger i sängen å tar mig fan inte ur den, jag är riktigt trött och mår riktigt illa.. kasst väder ute också, skulle vilja ligga här hela dagen faktiskt!


summerar

har haft en bra helg, en mycket trevlig ridtur igår med emma & kajsa, fick sitta på mitt gamla lilla sto på 24 år numera, de var himla mysigt! och mycket trevligt sällskap! sen spelade jag poker, var väl kanske inte min grej för fem öre, men har så mycket andra saker som är min grej, så bry ;-)

idag var man uppe före tuppen, tidsomställningen gör en förvirrad alltså. kikat på cup många timmar och avslutade dagen med att mocka skit å ta in galningarna. big brother har jag ju självfallet kollat på också!


great friday

haft en bra fredag! började morgonen tidigt med frukost hos marie och att göra klart stallet. full rulle på jobbet vilket gjorde att timmarna gick fort. blev uttråkad och for till stallet igen för att frisera hästen & hängt med Erica. bra dag!

ska snart mysa ner mig i sängen!


suprice

älskar när oväntade summor hamnar på kontot. 
dock gillar jag dom högre summorna mer.

kvalet i valet

har varit en rätt bra dag, var rejält trött sista timmen på jobbet och häst ledig som jag var så åkte jag ändå till stallet för att umgås lite och ta en joggingtur med billy! fick släpa med ponnyn, men de var trevligt. Har städar klart i rummet, kikat på big brother och nu har jag tänkt att krypa ner! ska försöka komma upp med tuppen imorgon.


kommer aldrig riktigt upp för backen

skakat av mig som fan idag, tog ett dressyrpass efter jobbet i sällskap av evelina. det gick bra och ska bli kul att dra igång med träningar igen. sen har jag tränat fotboll.. jag och mitt knä går inte alls ihop just nu, jag stod mest still hela träningen, så kanske inte räknas som träning men det funkar inte och jag vågar inte, jag vågar inte gå sönder igen. nu har jag en jävla massa arbete framför mig om jag ska hålla denna säsong också, känns skit jobbigt på riktigt, bajs knä!


bravo

igår tog jag ett härligt dressyr pass på banan, pigg och fin häst! gårdagen var en bra dag!

idag, vaknade kvart i fem för jag blev sugen på min favorit juice, sov vidare lagomt gött efter ett glas av den. denna morgon börjar inte så bra, men idag tänker jag skaka av mig det bara, sen att ju missa bussen igen trots att jag kuta var ju tråkigt så tillbringar tid i busskuren just nu!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/628349/images/2012/pic_194868463.jpg" class="image">


tjugonde mars två tusen tolv


happyland

vaknade denna morgon av ett sött sms, sedan hade jag även en parfym framför nyllet, Kjell kom hem från spanien med en gåva till mig. vilken start på denna dag va? boring väder dock...


idag är fan ingen bra dag

åh herre min skapare vad denna dag har varit riktigt jävla skit dålig! tog mig till fucking willy å skulle köpa 15 jävla bananer, när jag ska betala fungerar inte mitt kort. så blev inga bananfanskap. sur varandrade jag till jobbet enda som var bra där idag var ju att jag fick en halvtimmes massage, dock så gjorde de ont i 25 minuter och var skönt i 5. sen skulle jag till stallet å rida skiten ur dramboi på ridbanan, för har en pigg herre just nu, väl där så är ridbanan full med kärringar och hundar som har någon slags töntig träff där på måndagar, så red hem och sket i att rida skiten ur honom! sen ville jag har donken, såg mörkt ut ett tag, men erica är min räddare i nöden och ska få fucking mc jävla donalds!
image description

arg tjej i en busskur

sitter ute i blåsten å väntar på bussen, missade min första så lär sitta här i en hel jävla kvart å frysa sönder!!! jävla skit start på denna dagfan. + att jag måste åka å köpa 15 bananer till jobbet. äckelmorgon. busskortet har gått ut så har letat en kronor hela morgonen, fick väl ihop 20 st till slut...


såja

hade ett litet uppehåll å ägnade några timmar i stallet med en prov ridning, tog oss en tur i solnedgången. billyplutt traskade på och prov ridningen gick bra tyckte jag. en rolig sak är ju att min familj inte är normala alltså, sjuka människor in this fucking house! men skojigt är det kan man ju lugnt säga.

kikat på bigbrother och gjort klart klädställningen! har ont i bröstet, inte den vanliga smärtan utan en annan, andra kvällen i rad nu. vafan äre för jävla skit i min kropp som spökar. nu ska jag se bb live innan jag somnar.

här har ni innan och efter min lilla make over! briljant ide av mig som har en proppade graderob.


snickarsöndag

tjenamors. matchen igår gick helt okej, trots att jag var riktigt nervös alltså. avslutade lördagen med thaimat och lite mys med erica. idag är man piggare än de fyra senaste söndagarna, skönt med nyktert! har donat i mitt rum, fan vad händig jag blivit! för några år sedan kunde jag inte ens sätta ihop en pall som gick att sitta på. vuxen & händig, thats me. ska snart till stallet, kommer en tjej och provrider honom idag. bilder på min verk kommer senare ikväll.

efterlängtade helg

nu ligger jag äntligen i sängen! slitit mig igenom denna dag med en hejdundrandes jävla mensvärk. mockat skit och tränat fotboll, även ett möte har också stått på schemat denna fredag. kom hem halv tio, helt slut. bästa mamma myste ner mig med en vetekudde, mackor och oboy i soffan framför big brother.

jag och min icke uppskattade nervositet ska nu ta och sova inom kort, imorgon må jag vara pigg!


hachiko

denna dag har varit lite små jobbig. grubblat och grubblat, men kom tillslut fram till något. var en trött människa på jobbet som inte alls hade någon lust att vara trevlig. provridningen gick bra iallafall, sen har jag&anna kikat på finaste hundfilmen igen, och jag grät, igen! även precis kikat på kvällens big brother och nu ska jag lägga mig till ro och ladda inför sista jobbiga veckodagen sen tar jag fet helg!
image description

en del säger att jag är lat, men jag orkar inte bry mig

igår så var Tilde med mig i stallet och fick rida ponnyskrutten, dramboi fick vila igår. hade sen träning på kvällen som gick bra, kom hem med en lårkaka bara som är riktigt mysig idag! ska snart fars till jobbet, idag är jag trött och har lite å fundera på.

senare ikväll kommer en tjej och provrider dramboi.


jag önskar jag kan göra mer än det jag redan gör

ju mer sand som har runnit genom livets timglas, desto klarare ser vi genom det.

ju mer man tänker, ju mer inser man att de inte finns något enkelt svar

gårdagen!
jag satte mig på cykeln på morgonen, red ut på egen härlig barbacka tur. jobbade och sedan for jag med jobbet till Ikea, var trevligt. fick med mig lite till rummet hem och även lite från hööks!
somnade när jag kom hem, och sedan åter igen efter big brother.

är trötter nu och har en lång dag framför mig..


fina dagar

haft en bra dag! umgåtts med louise, jobbat och sen tagit mig en ridtur med Kajsa på ridbanan. tycker om min dramboi, tycker om Kajsa också! kikar nu på big brother innan sovdags. klockan ringer tidigt!


myser

med Louise vid älven


over my shoulder

lördagkväll var sketa skoj med mina fina vänner. hade en riktigt trevlig kväll alltså. hela gårdagen tillbringade jag i stallet med kajsa. vi mölade thaimat och tog oss en mysig ridtur där vi pratade gamla, skit roliga minnen!

idag måndag, känner att denna vecka kommer bli lite små dryg...


en bra dag med dåligt humör

jag vaknade tio på bra humör, somnade om och vaknade tolv på dåligt humör å så är de nu. jag vet att de kommer bli en bra dag, men fan vad man känner sig ouppskattad ibland. som att det tar emot att visa att man tycker om någon, hur svårt kan de vara? inte alls svårt för de får en människa som jag må riktigt jävla bra, att känna sig uppskattad. men iallafall kommer detta bli en bra dag, med risk att det spårar eftersom torgnys är med i kväll. 

woop woop

att jag är vaken är ett under, upp tidigt imorse och gjorde lite nytta innan jobbet, jobbade mig genom dagen med jordens huvudvärk. hästledig och knät fixade inte att träna fotboll idag så har tagit det lugnt efter jobbet. var påväg att somna kring 17-tiden men blev andra planer. sitter nu i soffan och kikar på tv.
mina fina små tvillingbrörer fyller 18 år idag, så har gosat lite med dom. även träffat världens bästa mofa. imorgon vankas riktigt bra planer, hört att det ska bli vårväder igen, så ska ta mig en ridtur på min vackra, unna mig en kupolen vända och sedan avsluta dagen med torgnykväll med mina brudar för att sedan dansa järnet på kroken!

jag vill åka till new york

torsdag. en vanlig jävla torsdag! jag känner mig lite arg, jag vill åka utomlands. men det går ju föfan inte att åka när man vill. antingen kommer jobb eller fotboll ivägen, blääääääääääääää! jag skulle bra gärna vilja fara iväg en vecka i sommar iallafall, får väl ta en sista minuten helt jävla foreveralone i uppehållet. F O R E V E R A L O N E.

ja men annars så, känns det väl rätt okej. jag vill dock ha mer timmar på dygnet, jag vill hinna med att gymma, jobba, rida, träna fotboll, plugga körkort, sen ha någon timme på dygnet där jag kan göra vad jag vill.

jaha

sovit som en gud hela natten, älskade säng. vaknar och tittar ut, vägen täckt av snö igen, rätt tråkig syn! vinterjackan fick alltså åka på igen då.. idag väntar jobb, stallet och förhoppningsvis ett besök på kupolen!

igår förresten, jobbade hela dagen med Louise, var mycket roligt, efter åtta timmar ville vi hänga lite till. så var överallt, till träningen som varade sent igår. trots knät som gör ont dagligen!


dödstrött

07.30-23.00 under dessa timmar har jag varit hemma 15 minuter! är bra trött nu, bloggar imorgon!


I'll stand by you

lååång dag! efter jobbet tog jag mig en barbackatur med kajsa, sen har jag donat lite, målat naglarna, snyggat till lillebror. trots att jag är den ensam tjej med tre småbröder i huset så har jag alltid lyckats få sminkat, färgat håret och gjort massa tjejsaker på dom. ganska roligt faktiskt, dock har dom haft nytta av mig också, stora starka storasyster lixom ;-)

har iallafall kikat på bigbrother och gosar just nu med ozzy i sängen. heldag på jobbet imon med sällskap av min vän Louise, kan bli trevligt ju!


en typiskt josephine grej

vaknade för tjugo minuter sen, vaknade egentligen klockan nio och kände mig rätt pigg, men lyckades slå av larmen å somna om. dumt för resultatet blev att jag fick fixa mig på fem minuter och springa till bussen! börjar tisdagen med rivstart!


jag kan ha mycket funderingar jag

måndag är ju alltid tråkigt men snart har den passerat för denna vecka också. den har sett ut som vanligt, jobbat och varit i stallet och ridit en sväng barbacka. ätit en god middag, nudelwok! nu ska jag göra de trökigaste jag vet, duscha och blåsa håret... sen väntar big brother!


om man bara kunde bestämma lite mer själv

haft en bra helg! igår slutade trots en hel del motgångar med utgång. det var mycket roligt och har blivit min grej lixom, annars har jag varit tjejen med tidiga mornar varje helg = tidiga, nyktra kvällar! men annat på den fronten de senaste veckorna.

iallafall så var de roligt, idag har jag umgåtts med familjen hansson hela dagen, kikat innebandy, ätit pizza, busat med barn och mockat skit! är riktigt trött och ska lägga mig när big brother är slut.


shopping

trevlig tur på kupolen med finaste Evelina! lunchade på godaste kompis, salladen påminner mig om mina år på gymnasiet då de blev dagens lunch rätt många dagar i veckan. fick iaf med mig en del hem, svider lite i plånkan måste jag ju erkänna men de läker och känns bra snart! nyligen kommit hem och ska slänga mig i duschen. hur kvällen blir återstår att se.


sun and saturdaymorning

uppe med tuppen, har varit till stallet och fått dramboi vaccinerad, mockat, fixat&trixat så sitter just nu i en trappa på Hemköp i väntan på nyckelby familjen, kupolen väntar!


en del av min fredag


please, ask me if i'm okej

godkväll. har landat hemma så sitter just nu på min säng och drömmer om lite plagg jag hittat via internet tillsammans med min vackra hund tätt intill mig. trogen som han är, tror han saknat mig lika mycket som jag saknat honom! mina bröder har saknat mig också och gullade med mig när jag kom hem, lycka är att känna sig omtyckt och älskad. ♥
imorse ringde klockan tidigt, gymet väntade med lisa&niklas, heja rehabträning! sen jobbade jag lite och avslutade dagen med att mocka skit. ikväll blir lugnt då stallet väntar tidigt imorgonbitti!

walking alone

hoj!

jesus vad trött jag varit idag! jobbat och donat. är just nu på väg hem från stallet, dramboi fick vila idag eftersom jag blev sen dit. så promenerar hem, kallt, snorhalt, mötkt och osociala människor som ej vill ha telefon dejt med mig.
hey ho lets go!


RSS 2.0