idag har varit en dag med dåligt humör

jag tog mig en fet sovmorgon och sedan klev ur sängen och for direkt på kupolen med jutt för att köpa nya dojjor. det var alldeles för mycket barn på kupolen, barn som skriker gör mig upprörd. sen har jag umgåtts med min bakfulla vän kajsa. klockan är nu åtta, om två timmar ska jag ha packat klart, duschat, fixat och vara redo för att åka till johanna.

imorgonbitti flyger vi till napa, galet! vad vi längtat till den dagen, och nu ska vi fara.
farväl!


skulle ozzy vara en människa skulle han vara min pojkvän :-)

packa är överskattat

ändå har jag suttit här i timmar och kollat på mitt rum, som är fyllt av kläder för att komma fram till vad som ska packas ner i resväskan.. gaaaaaaaaaah säger jag bara. hundfan har käkat upp mina skor å måste till kupolen en vända imon. drygt detta känns! tänkte iallafall lägga mig och se på film nu.

fan vad tråkig min blogg är, bry

hon som inte vet


åååå

godmorgon, fan vad trött jag är, så regnar det ute också, hur värdelöst är inte det? jag orkar inteeeeeee! idag är de redovisning i skolan, känns okul. kan inte allt jobbigt bara försvinna? jaja snart åker jag och min fina klass till napa.

lack

säger bara dalkurd - mockfjäd 12-0 <3

allt annat kan gå å dö

matt

godkväll, en halv dryg dag. stress hit och stress dit. tränat och var väl en sämre träning av oss alla kanske. imorgon är det nya tag för då väntas match! ää dags att plugga, natti!

s som i stress

skolan var seg, thaimat var gott. pluggats har det gjort tillsammans med min vän erica, slingat hår, färgat hår, inte hunnit till dramboi, värdelös jag är. och velat grinats. det har varit min dag. å snart var denna dag slut, ska plugga lite sen sova.


en tisdagmorgon

idag är det storm ute, min lektion börjar om tjugo minuter. väntar på skjuts! idag är det en kort skoldag, sen ska jag äääääntligen mysa lite med dramboi som jag inte sett på 6 dagar. sen ska det pluggas, slingas hår kanske!


motgång på motgång

hela livet är en motgång på ett eller annat vis fan.

london var bra, vi shoppade som galningar, jag kände faktiskt inte igen mig själv. vart tog snåla josephine vägen under dessa dagar? fick med mig mycket hem och känner mig nöjd. varit på musikal och åkt london eye också, häftigt.

varit i skolan idag, igår somnade jag kring tre och försov mig idag kan man säga, men han hålla mitt tal iallafall och även tränat på sångerna till studenten. jorden gick inte under i lördags, en dag som denna känner jag att den hade verkligen fått göra det, jag o r k a r inte!



london











tema nöjd körde vi i london, kanske syns?
hemma nu och dags att plugga..

godmorgon!

herregud vad trött jag är, att sova fem timmar var lite för lite, men ääh. jaha vad ska man göra en morgon som denna då? jo jag tror fan att jag drar till london en sväng, hoj!


hej london?

hejsan, tror jag håller på att bli sjuk! har kurerat mig heeela dagen. känner ingen lust att vara sjuk nu när jag faktiskt ska till london imorgon. har försökt packat, jag hatar att packa men jag känner mig ändå ganska klar tror jag. kikar lite på big brother samtidigt som jag pluggar. ska ta mig en dusch sen. imorgon ringer klockan halv sex. känns bra. hoppas inte jorden går under på lördag när jag är i london lixom, vill hinna till napa och ta studenten också.


ttttttisdag

hallå världen.

jag och dramboi tog vårat pick och pack för att ha lite ridlektion för räddningstjänstnördarna i amsberg i förmiddags. det spöregna men lite roligt var det faktiskt! sen har jag mest chillat med julia. mamma kommer hem ikväll, hon är efterlängtad måste jag säga. ska röja upp lite här hemma och sen mysa med lite big brother


allt kändes lättare när man var mindre

trött jag är, hampus och jag har haft soffmys och kikat på film. nu kikar vi på bigbrother och väntar in våran lillebror. sveriges väder, jo men det är väl rätt okej? snart åker jag till london, snart åker jag till cypern, snart grinar jag för den stora förändringen som kommer. just nu har jag panik!


jag längtar till helg

om en timme är även denna helg över. den har varit både bra och jobbig! idag ringde klockan tidigt och utsläpp väntades, promenad med hundarna sen vidare på fotbollsmatch. dalkurd-älvdalen 10-0! vi må vara bäst. jag har sovsällskap och jag klagar inte för fem öre, kvällspromenaden precis avklarad och nu ska det chillas!


jesus

jahaaaapp, igår..
jo jag chillade väl i skolan, tränade lite fotboll med kungbrudarna och pluggade till ett på natta med erica som sedan blev mitt sovsällskap inatt. jag puta med rumpan hit och hon pratade i sömnen dit, vi är så mysiga vi två!

mamma och kjell har lämnat oss.. visst låter det förjävligt? jajemen! klockan ringde i tid. upp och mata och rasta hundar innan jag och erica for till skolan på vår lediga dag för att göra lite nytta. heja heja! har tagit mig en ridtur på mysehästen också. nu ska jag snart ge hundarna mat och gå kvällspromenaden.

imorgon ringer klockan halv fem och en låååång lördag väntar.


11/5

drömde jobbigt inatt och vaknade med ett pissigt humör, bra start va? suriga josephine tog sig till skolan, surade tills vi åkte mot falun för att hälsa på nio nunnor. det var väl trevligt fast jag känner att jag inte förstår dessa människor, inte för fem öre. eller jo, för fem kanske, men fan inte mer.

fotbollsträning gjorde mig på bra humör, efter att skrattat dåligt under dagen fick allt komma ut på träningen, ida är fan inte klok hon inte! trött som jag är, väntar jag på big brother och tänker på mig ett glas oboy på momangen om man kan stava det så.


om min vän är lilla kycklingen, är jag den stora?


när man bara vill skita i allt

Fan.. Jag är helt matt, jag orkar inte allt skolarbete jag har att göra. Om det är någongång man vill lägga sig ner och somna och aldrig mer vakna så är det ikväll. Tårarna vill bara spruta ur ögonen på mig just nu. Vilken jävla jobbigt situation jag satt mig i. Det som får mig på bra humör på dagarna är finaste dramboi och finaste fotbollslaget och dom har jag inte ens tid med egentligen. Jag längtar inte efter studenten, jag vill ha fler veckor i skolan, jag vill ha mer ork, motivation, lust och energi! Orka de sista, det är inte mycket kvar säger folk, men seriöst jag orkar fan inte.

idag mår inte huvudet bra

tjena, vädret har varit det bästa idag! chill skoldag, gick en promenad hem från skolan, snabba mig till stallet för att träna dressyr med kajsa för eva-maria. det kändes verkligen att det var lääänge sen sen sist. jag är helt slut, har sån huvudvärk så det finns inte och längtar efter att få gå och lägga mig! imorgon ska jag hälsa på nunnor.


fyra trötta efter träning

hit me

åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååh.

jag har hundra saker att göra, orkar man ens ta tag i skiten? jävla skit dag. inte ens det fina vädret har gjort mig på bra humör. jag har ingen lust att plugga, jag har ingen lust att träna. kan man få gå i ide och komma fram lagomt till studentresan? eller kan man få lite mer motivation och fler timmar på dygnet kanske?




matt?

idag brydde jag mig inte ett skit om att jag skulle börja klockan åtta, jag orkade helt enkelt inte gå upp imorse. helt slut efter denna helg med tidiga mornar, full rulle hela dagarna. då får man vara trött!

ska till skolan snart, går länge idag.. behöver plugga, sen ska det tränas fotboll.
ååh jag är inte på humör för något alls idag.....


att vara såhär trött är inte ens lagligt

hej.
kul kväll igår
jobbig morgon
seriepremiär vinst
jag sög mer än någonsin


jag är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen!
jag är så hungrig att jag inte vet vart jag ska ta vägen!


dalkurds kunglag <3 

vad gör vi?

NU KÖR VI!!!!

vankas klassfest ikväll och jag är mer än redo, min kväll har redan börjat.


dansa aldrig nykter

godnatt, trött tjej hej.
klockan ringer om 5 timmar


tantjosephine

jag har så ont i kroppen att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
spelat match mot ornäs såhär på kvällen i spöregn, 2-0 till ornäs som lika gärna kunde varit 0-0. dom var bra, men det var vi också. nyduschad och upptinad ligger jag på min säng och kollar på big brother!

skönt med helg.

skolarbeten dödar oss



varför inte liksom?

man mår bra av att dampa

heeeeeeeeeeeej.
damp får mig att må bra! har tränat fotboll med bästa fotbollslaget och jag är på super bra humör.
skoldagen gick väl som den gick, den tog man sig igenom. nu är de såhär att big brother börjar om en kvart, ska inta sängen jag.


en hyllning

vädergudarna har ju haft sitt egna lilla liv idag, med dagens väder har man hunnit använda hela garderoben om man vill de, vinter, höst, vår och sommaroutfiten nästan. chill skoldag, tränat fotboll. min kropp är mör! en bula här, en stukning där, blåsor hit och ont i armen dit. så länge knät är helt är jag fan hel!

kikat på fotboll på kvällen, nu ligger jag på min säng och tittar på big brother. det är småkyligt i mitt rum, ska bli skönt att krypa ner under filten som har tagit plats mellan mitt täcke och lakan. myyyys!


längtar till helg

godkväll.
josephine längtar till helgen, det vankas partaj och seriepremiär, ni hör ju bara hur mojjigt det låter! nyss gått en timmes promenad med kajsa, försökt göra nytt hål i örat som växt igen på ett dygn, aj aj! gick inge vidare. nu ska jag kolla vidare på big brother!


dalkurd ff - islingby

glad josephine!

matchen gick bra, kycklingar som vi såg ut som spelade en halvkass första halvlek som slutade 1-1. i andra ryckte kycklingarna upp sig och när domaren blåste vann vi med 6-1 och vi spelade bra bra bra bra. jag har nickat bolljäveln så jag har en bula i pannan, men en nick satt i nätet iallafall. skönt! med mitt glada humör ska jag krypa ner i sängen med big brother på. hejdå lovet!




taggar

nu taggar josephine inför match 20.00 på ip! dalkurd på ena planhalvan, islingby på andra planhalvan. blir spännande och jag känner hur nervositeten börjar komma.


sista dagen på mitt sista lov.

ligger i soffan med täcket å bara chillar, ingen klocka ställd imorse, skönt!! hade myskväll i nyckelby utan en enda droppe alkohol, bra val av mig känner jag en dag som denna. kajsa och jag ska till stallet om ett tag, ta oss en ridtur och käka lite paj, bästa. ikväll vankas match, spännande!


RSS 2.0