prehospitalt akut omhändertagande

hallå!
idag blev det en kort dag i skolan, en idrottslektion sen vare slut! hur skönt var inte det? aaaas skönt. så fick lite plugg gjort idag, klar med engelskan. sen satt jag i solen någon timme innan jag drog ner till stallet å hjälpte kajsa att fixa till sune, vidare till lollo för att fixa roffe&zamina. snabbt hem och byta om till träningskläder. vi körde slut på tjejerna, fan vad jag gillar att träna ett lag. det är mega roligt! nu är jag på bra humör och slog yttligare rekord i nickningen idag, 32! snart klarar jag hundra, visst då. nu måste jag köra igång med mera plugg, prov imorgon som jag inte kollat på, dags att sätta igång!

hello beautiful sunday

helgen har ju varit som den varit. men nog har jag och juttan skrattat en hel del också! vädret uppskattades mycket idag, hästarna är släppta på betet, snart sommarlov. känns bra, känns väldigt bra. dock är det en del plugg kvar som måste göras, vet vad jag ska göra i veckan iallafall.

idag gick jag upp i tid och fodra hästar hos louise, tog mitt pick å pack sen åkte jag till dramboi. fick bli en mysig barbacka tur i solen! nyfriserad å fin är han också. kajsa och jag brumma vidare till lisselhaga, fixade boxarna där. brumma hem och for ner på match. en förlust, men med ett jävla bra spel. skapade mycket målchanser, otur med några stolpskott. men dom var duktiga! varit lite med jutten på kvällen, och nu funderar jag på att sätta på en film och somna. hoppas på fint väder imorgon!

natti


hor matsknuts

jag är som sagt i matsknuts nu, ligger i sängen bredvid julia. kan vi sova? nä. är detta hus ett helvete? ja.
tvn funkar inte, bara en kanal å ljudet är så högt att man inte ens hör vad man själv tänker. tv dosan hittades, dock utan batteri. så titta på tv sket sig. katt jävlarna har redan pissat på godis påsen, rivit ur tallrikar ur ett skåp. hundarna har kissat på cola påsen. fanns då fan inget schampo här heller. endast silverschampo. fick väl duga. det roligaste här idag var nog att blåsa håret, och regnar det imorgon grinar vi. vi ska börja våran dag med en långis med hundarna, precis som vi avsluta denna dag. nu ska vi kanske försöka sova, over and out.


jag gillar min mamma. & min kjell

hejsan hoppsan. inte haft tid eller lust att blogga, mina kvällar består av patiens spelande med ida, eller bowling med matilda. vilket liv, jag vet. igår klarade jag italienska provet, var lite busig men så kan de bi. red även på mina vackra damp häst med kajsa, jises vad pigg han är, lite jobbigt men ska fan inte klaga. snart så släpps dom på bete och då kommer han bli tjock och slö.

ledig idag, gick upp i skaplig tid ändå och hjälpte louise att knoppa gillis. blir ju att bo där i helgen med juttis, har vi tur hinner det fixas internet till oss, annars kommer vi avlida. dock har jag ganska fullt upp i helgen. annars.. just nu har jag skit tråkigt, ingen vill spela msn spel med mig :-( och jag måste vänta till två innan jag far till stallet, då slutar kajsa å vi ska få lite blåbärspaj, sen blir de dressyrträning.

saknar bullermyrens damlag, kunglaget!

is it true?

Godmorgon grottisar. Börjar inte förän tolv, tog mig som sagt lite sovis. måste plugga fucking akutsjukvård, är inte mycket jag kan vill jag säga er. så det kommer gå skit men jag har bara mig själv att skylla. drömde att jag började jobba på sibylla inatt, antagligen drömde jag det för att erica ska börja där. det var helt sjukt iallafall tur det bara var en dröm =)  nu har jag inte tid att sitta här med, ska sätta mig i sängen och kika i böckerna!


hannah ljuger så jävla hårt

hannah har gått på kryckor, så är det bara. K R Y C K M O N G O


fan vad jag gillar skolan, synd att det är så lite kvar bara, men det bästa är att vi har jätte mycket att göra på den lilla tiden som är kvar och jag tycker verkligen att det är ski troligt.. verkligen!
annars så var de en chill dag, klarat engelska b trots att låga odds. Jippi! hjälpte mamma lite på jobbet, det var inte kul. det har bränts på kroppen hela dagen, inte kul. Köpte skor och avmaskningsmedel på kupolen, så var till stallet en vända å maska av honom lite, red en sväng med tantgänget och sara å. dumt för jag borde ha pluggat istället, sitter här å har pluggat i snart två timmar. är helt slut och har inte lärt mig mycket alls, men det får gå som det går imorgon då. tänkte ta en sovis imorgon å plugga lite mer, behövligt. Något som är ännu mer behövligt är en dusch just nu. få bi !


k l a n t i g t

Hejsan, var i skolan idag. chill som fan! for hem och städa lite på rummet å i garderoben, blev sugen på att sola så gjorde de. 15.49 - 16.22 fick jag till 23 minuter och tyckte det var alldeles lagomt för att slippa bli bränd. Ops, blev visst 33 minuter. jag är så jävla bränd nu att jag inte ens vill till skolan imon, tur att kroppen går att täcka, men inte nyllet. Jaja, får ha på after sun å hoppas på de bästa. Fryser fast jag är varm. For till falun på match, otur förlorade vi men var en jämn match. Nu tänkte jag smörja in mig å göra mig klar för sängen!

bjussar på bilder.

mys..


den som älskar söndagar räcker upp en hand

tog mig en ridtur på 2,5 timme med helena, vi traskade runt överallt. skönt att jag fick sällskap, trodde länge att jag skulle få rida ensam. slaffsa i mig lite max med lollo, sen hamna jag här hemma igen, tog mig en behövlig dusch och har precis varit till statoil å tankat på telefonfan. nu är de dags att lära sig lite italienska och titta på wallander, läskigt.. kiss


kukväder

jag har sämsta morgonen, vaknade tidigt och insåg att de regnade, ganska mycket också! men hade jag något annat val än att kliva upp å åka till stallet, moppeden börja hacka när jag kommit ner från första backen, trodde jag hade bensinstopp. stanna och kände i mina fickor, inte fan hade jag pengar med mig. jag vände, tror ni mopeden gick å starta? Nepp. började rullad en uppför backen, tills jag fick damp och provade igen. gick igång, for hem å hämta pengar, tanka. var genomblöt innan jag ens hade kommit till stallet.  efter tjat åkte jag med till brk för att se på en ponny, han vi se ponnyn? nej så jävla ovärt å man blev blöt igen. legat i sängen sen jag kom hem, och nu måste jag ner till stallet igen..


fina stall lördag

Var med louise på dressyr imorse ju, hon kunde programmet men trots de så gick det inte så bra, lite orättvist tycker jag men vad spelar de för roll vad jag tycker? dom var duktiga. solen har lyst fram till sex, jag och kajsa har fixat i stallet, käkat favoritmaten, vad kan de va? haha! sen har vi gått en längre promenad med oskar & hugo, vi tog oss en skritt tur, vi puttsade alla saker, tog oss en skritt tur med sara när regnet sluta. blev i grimma & grimskaft, vi hade ju kladdat ner skiten. var mysigt,vi gick en promenad till med oskar & hugo =) gått i shorts hela dagen. efter ha spenderat nio timmar i underbara underberg så sitter jag nu här och har nyss käkat grillat, gött. kajsa kommer om ett tag hoppas jag. får se om vi går ut och går igen, eller myser till en film.

ida & jag har pratat om vårat gamla älskade vackra fina jävla lag. det är saknat, så jävla mycket saknat. skulle göra mycket för att de fick bli vi igen, för att de skulle gå. men nu finns de inget att göra, tråkigt nog..

lägger mig i sänggggggggggg!

gillar inte rubriker.

mina kläder hade inte torkat, trots att element och fläkt var på. eftersom jag är hemlig i mitt ridande red jag i blöta ridbyxor, gick fint det också. var ute och galopperade med matilda. hem och käkade lite, umgicks med fusk solen och sen for jag ner till louise som kom på ikväll att hon ville tävla imorgon, så in i det trånga lilla huvudet skulle ett nytt program få plats. märks väl imorgon hur mycket som gick in i nöten. fixade roffe sen åkte jag hem.
upp i tid imorgon å följa med lollo sen spendera dagen i stallet!

kingeling fyller ett år idag. samma dag som kajsa, dom är som gjorda för varandra, två yrväder =)

jag vill ha sol

börjar med att gratta kajsa, grattis kajsa! hon fyller 16 år denna fredag.
var förbi kupolen med louise en sväng, käka lite nu ska jag snart åka ner till stallet och ta mig en ridtur i det tråkiga vädret, men what to do. har bokat in två dressyr träningar, känns riktigt bra! vi behöver de, nu ska jag göra mig klar för att åka till stallet, hoppas mina ridkläder som hänger i stallet har torkat sen gårdagens jävla skur.

 


snyggve i bulgarien


fresh'n fruity

dagen började bra, tog buss till falun och träffade sjukgymnasten. trodde det skulle gå piss denna gång eftersom jag inte tränat en enda gång, men hade ökat muskelstorleken och kunde böja minst 20 grader till. så nu har jag äntligen fått gymövningar att köra med. får också gå medvetna promenader =) jag for hem till hundarna och satt ute å läste med galningarna. väntade in kajsa och brumma mot stallet. dressyrlektion väntades, var inte pepp med tanke på hur det gick sist. men idag gick det kanon, halterna var as bra, dramboi jobbade asbra själv, behövde inte bära honom alls. så det var riktigt kul! på vägen hem kom en riktig skur, så vi var genomblöta enda in i trosorna, det var inte roligt. men det gjorde inte så mycket, vi var glada ändå. nöjda som vi båda två var. har nu duschat å ätit, ska bli skönt att krypa ner sen.


helvetes onsdag

jobbig dag, jobbig mensvärk.

film första lektionen, sen var jag och erica till banken, fixa lite med resepengarna så imorgon är de redo att betalas, tror ni jag gillar? jag älskar! blev ut till bysjön å ha räddningstjänst, det dög. flakmopeden var roligast. hem till löllö sen vidare till skavlet för att kika in tjejerna, tror detta kan bli kul. nu ska jag snart krypa ner för imorgon ska jag till falun och träffa sjukgymnasten. kommer nog gå sämre denna gång, jag sköter inte träningen. jag får skylla mig själv. men får se vad han säger! puss

trötttttttttisdag

godkväll. imorse gjordes nationella i matte, gick åt helvete. men så kan de gå! lång väntan till nästa lektion som var sista lektionen för dagen. kändes ruttet som fan. gjorde lite prov där, fint. fick ta dramboi idag, blev snabbt dit och mockade lite bajs sen åkte jag mot louise för att följa med på klubbis, hon vann. duktiga lollo&gille. till kvällen blev de möte med 96 tränarna i bullis, nu är de klart att jag ska börja hjälpa till å träna. kan bli roligt. Har pluggat och gjort klart engelskan nyss, kanon! nu ska det krypas ner och läsa lite räddningstjänst, är glaaaad!


detta är droppen

kom nyss hem från stockholm. det gick mycket mycket bra och han tyckte mitt nya korsband och knät kändes mycket mycket stabilt. ser mycket mycket lovande ut. behöver inte dit på fler återbesök heller. kjelle&jag stanna i valbo, hööks såklart. fick med mig lite hem! behövliga saker.

imorgon är en jävla pissdag. matte nationellt i fyra timmar. matte b, matte jävla fitt b det går inte. jag hatar de och jag orkar inte! det finns annat att göra i de fina vädret och det är bra program på tv ikväll. får se hur de blir med matte helt enkelt.

luktar bränt

efter lite om och men så får de bli att sulla lite bokstäver här, har inte så mycket för mig just nu. men i helgen har jag haft fullt upp! sov hos louise fredag till lördag, lördagmorgon var den värsta morgonen på länge. halv sju hade jag bestämt att då skulle jag kliva upp, men louise hade planerat annat. klockan fem, fucking fem kom louise in och väckte mig, det var ett jävla tjat och tre kattungar under täcket, jobbiga jävlar. tror ni det gick att somna om? knappast.. låg kvar och tryckte i sängen trots alla störande. strax efter sju kom helenis och hämta oss med gillis å vi for till insjön. där hoppades det för fullt. gick bra för louise tycker jag och rommehed laget vann. vädret börjat piss och blev skit, varmt! jag dog och brände mig i nyllet. men man ska inte klaga på solen!

på eftermiddagen åkte jag till finisen och red en sväng, det gillas alltid. blev en hemma kväll, som vanligt. var lagomt trött. duschade kingis&ozzy så två rena hundar av tre! bra jobbat, sen såg jag på film i soffan å sov.  

söndagmorgon, utsläpp! var lagomt trött och väl i stallet bestämde jag mig för att åka med kajsa&elin till insjön idag igen. vädret sög å det var väl inge vidare roligt må jag säga, hade varit betydligt skönare att vara hemma eller i stallet å pyssla lite. grabben fick stå idag, helt slut. louise kom hit och muppa senare. nu sitter jag här som en säck potatis bara. har söndagsångest trots att jag är ledig imorgon. ska på återbesök i stockholm å träffa mr doktor som gjorde operationen. hoppas han tycker det ser ut som det ska! tänkte gå upp i tid och fixa stallet innan. johanna vill nog plugga lite matte till nationella på tisdag antar jag. nationella i matte som jag kommer faila stenhårt på. jag borde börjat plugga för länge sen, har jag gjort det jag borde? nej. kommer jag göra? antagligen inte. det finns fan ingen ork till det, tyvär. förresten droppar det från taket i badrummet, hoppas det ska göras om, och att hela badrummet görs om isåfall. alltid roligt med nytt. men det är ju inte gratis heller.

känns som att jag har mycket att säga, känns som att jag har mycket att göra, känns som att jag har lagt ner alldeles för mycket tid på att sakna, känns som att mycket bara är jobbigt nu. skulle kunna skriva några hundra meningar till men nej, det får bli punkt här .

du är bäst


du är fin som du är

fuckthisshit

har absolut ingen lust.

bara för att

Jävla kajsa, hon vill inte ut och gå med mig. jag behöver ut å röra på mig alltså. men det blev inge, tråkigt själv.. så ska sitta här å höka hela kvällen. Kul det ska bli!

har inge mer att säga, bjuder på en bildis såklart. hästbild!

jossis&gillis

guuuullllii


DU ÄR SÅ JÄVLA BRA, SÅ JÄVLA BÄST. gulliiiiisen

yeey

gick som sagt upp tidigt imorse och släppte ut hästarna, sen åkte jag hem och sov vidare. man skulle kunna kalla det skönt. Åkte till stallet och fixa, snälla therese bjöd på paj, kan inte bli bättre. så mycket paj vi ätit under våren har vi nog aldrig ens ätit under en sommar förut, känns som att denna sommar kommer bestå av paj hos marie, gilla. sen red jag och min kära vän kajsa till banan och tränade för eva-maria. Kunde gått bättre, jag tjura ihop lite men har inte ridit riktigt på två månader så tror jag att han ska gå som en klocka. funkar inte så, men blev bättre på slutat iallafall. gissa om jag var trött sen, i armar,mage&ben. mycket att rida, den där dramboi som är världens gulligaste. for till louise på kvällen hjälpte henne lite. nu sitter jag här, med gott under läppen och en mycket gott glas cola. greeejt!


popsy

Söndag morgon, hästarna är ute å jag är vaaaaaken!

finfredag

hejsan alla små läsare.
tillbringade några timmar i stallet på eftermiddagen, var ute och red en sväng baris med kajsa&matilda. matilda hade kameran med sig så jag&kajsa + våra fina hästar ställde upp som fotomodeller. blev många fina bilder, tänkte visa några nedan. dramboi fick pussar och massa gottis i krubban och även ett schabrak.

skulle varit med mina vännisar men eftersom jag somnade efter två inatt och klockan ringde sju så är jag helt slut och har huvudvärk. så blev hemma ikväll. har ju fått datorn, sköööönt. så blir att glutta här och kika på tv. puss





söta djur

skrotpelle

hejsan, kom nyss hem. Nationella kan gått bra, kan gått åt helvete också. men utan fusket hade de definitivt gått åt skogen. Kan säga att jag var trött imorse, somnade inte förän efter två. efter skolan for jag till louise med mat, snäll som jag är! longerade långa hästen lite också. snart ska jag damsuga, sen ska jag åka till stallet.

Dramboi fyller ju år idag, kroken för honområå
älskade vackra du..

skönt med helg. Har inte så mycket planer, men känns sköönt.
dags för att snoka lite sen städaaaaaaaa. hejs

Jävla idiot

Japp, jag är en dum korkad flicka som är vaken nu tio i ett. åtta imorgon bitti har jag ett nationellt prov några timmar antar jag, i engelska. Läs och hörförståelse, svårt! det brukar låta som dom pratar arabiska faktiskt. Men gör så gott jag kan.

Imoooooorgon kommer min dator hem hel, hoppas jag!
nu; SÅ JÄVLA MYCKET SOVDAGS.

kommer inte på en rubrik

hallå, haft en lektion idag. räddningstjänst, bra med lite repetion. sitter nu här vid kjellegubbens dator och kikar lite på tv också. ska snart lägga mig i soffan med mina gulliga vovvisar, kanske man ska läsa en bok också och titta lite i skolböckerna. roligt! annars så saknar jag mitt gamla lag enormt, gah. kommer faktiskt aldrig bli lika med något annat lag, inget lag kan få de vi haft. inget lag kan bli så bra som vi va. Det är synd att någon så fint, att en så vacker enhet skulle förstöras. så jävla synd, men what to do!

puss

krasch bom

bajs säger jag, denna vecka är sämst än så länge. en horig måndag och en horig tisdag, kände mig dålig inatt blev hemma idag, datorn gick inte starta så har precis skrivit om en grej till en redovisning, mitt humör var iiiiinte roligt imorse. blev piggare efter alla utbrott och tog mig till hästen som får mig lugn, tog mig en liten baris tur med saris. datorn är hos ett snille nu, får se när jag får den igen, kul. Klippte mig efter stallet, så skönt att få bort de slitna, syns inte att jag klippt mig men känns. Frisören tyckte jag hade fint hår och det var sällan med såg sånt här hår sa hon. Gjorde mig lite gladare. Kom hem och lagade makaroner å korv, gick åt pipan. Korvarna var verkligen svarta, för att jag inte vet hur man sänker värmen på plattfan, och makaronerna var geggiga. Sovit några timmar på kvällen och nu pluggar jag. puss

sopmåndag

fan vilken dålig start på veckan, skulle ta mig lite sovmorgon. fick jag någon? nej, åtta kommer mamma in och gnäller om cykelnyckeln som är borta. Öppnar fönstret och går, då början grannjäveln såga träd med en jävla motorsåg. gick det bra att sova? sen blev det tyst, då kommer rasmus och knackar på dörren, öppnar å stänger.nå jävla problem, hampus skriksjunger i wanna stand with you on a mountain, hur illa lät inte det. rasmus kommer in igen och gnäller över att hans hårfön är på mitt rum och ska leta på den, han som lagt den där. idiot, hampus kommer och frågar när jag börjar, det ska väl fan dom skita i, jag går upp när jag känner för det. fick utbrott och han också, lämnar dörren öppen efter sig och då kommer tre monster, så jävla dålig fittmorgon. huvudvärk har jag också, och så jävla inte sugen på skola. leonora somnar in idag, kan denna dag bli bra? kan bli lite skönt med massage sen iallafall!! nu ska jag ta mig till fittskolans jävla äckelohora. hejdå

älsklingsskrutten


:)

alla liv har ett slut

vackra du, vi har fina minnen. kommer sakna dig trots att du alltid varit långt bort.
sov gott vackra leonora <3






jag har aldrig varit bakfull

vill jag lova att jag har. idag blev en sån dag. hade en hääärlig valborg med mina bästaste kompisar, det grillades hos jess sen sluta de med ferre där, en jätte trevlig kväll. nyss kikat på bilderna från igår, ha ha säger jag bara. draget! vaknade sju första gången och gjorde första vändan på toaletten, så sprang jag mellan toan och sängen fram till tolv. Då slutade jag kräkas och fick sova två timmar, så två var jag på benen, nästan. Men nu, efter lite thaimat på kvälla så är jag så gott som återställd. har varit så gott som irriterad heeela jävla dagen och kommer fortsätta vara, varför vet jag inte. blir sur på småsaker och långvarit sur, men snart är det sängdags, vaknar säkert lite gladare imorgon.

lägger in lite bilder, resten kommer på fejjan imöra.
SMAJJ älska er, finaste människorna på jorden!




RSS 2.0